Dogum gunum ama cok üzgünüm :(((

Ne Olursa olsun bir erkek işine vuramaz
Haklı veya haksızsınız orasına yorum yapmıyorum lütfen kendinize bunu yaptırmayın ben şunu yaptım da böyle oldu diye kocanızı kendi iç dünyanızda haklı görmeyin

Kocaniza çok üzüldüm valla yazık adam başını yakmış.. erkeklerden çok aşırı şeyler beklemek başlı başına bir hata zaten ama bunu bile yaptıysa size değer veriyormus ki yapmış ama gercekten de haketmiyorsunuz..

yok sorun kutlama degil hediye bile almadigi olur dogum gunumde. Sesim cikmaz. Ben baska seylere doldum. Patladim. Coook hataliyim. Farkina vardim. Ama esimi gormek ve konusmk da istemiyorum.
Dogum gunlerine takan biri degilim. Sevgililer gunu falan sevmem o gunleri zaten. Zaten ole bana yaptiklarini gorunce bir an ole konustum. Sonra bir cumleye sinir olup. Tum gunu berbat ettim.

Ya adam kapıyı sürpriz yapmak için açık bırakmış belli ki.
ne olmuş pijamalıysa sana pasta almış balon almış ne şeker.
Hayat sizin o instagramda görüp özendiğiniz kocişli sahte hesaplar gibi değil. Kendinizi prenses sanmayın çünkü değilsiniz. Şımarıksınız sadece üzgünüm.

Bence pijama da olmamış,biraz kendine ceki duzen versin esiniz de ama burada siz hatalısınız,yazık adamcagiz kendince bisiler yapmak istemiş.Sanirim sizin beklentileriniz cok yüksek belki de yanlış kişiyle evlendiniz yada değişmesini bekliyorsunuz.

Kimseye anlatamiyorum kim ben hc bsy beklemiyordum. Diyorum ya dogum gunum bi
Instagram facebok tviter hic birini kullanmiyorum. Bsyimi paylasmayi sevmem. Ve paylasmam da.

Erkeklere bazen acıyorum. Ne yapsaydı adam daha. Hiç kutlamaya erkekler var. Böyle yaparsan bir daha kutlar mı. Ne heves kalmış ne başka birşey
Eminim daha iyisini hazırlasaydı yine bir eksiklik görürdünüz çünkü o modla eve gelmişsiniz. Kapıyı da sürpriz olsun diye açık bırakmış demek geleceğiniz saati beklemiş.

Yok canim. Benim beklentim degil. Icim cook sismisti. Ailesi cook ustume gelip duruyordu. Her seyi stres edip dolmustum. Esime patladi.. hataliyim iste. Ama esimi su an diger odaya gonderdim.gormek de istemiyom.

Haklisin. Simdi variyom hatama. Gercekten. Ama gelip kendisi ozur diliyor hala ama ben benle konussun bile istemiyorum. Evliligimizin ilk kavgasiydi. Daha once sadece tartisirdim fikir alirdik. Ama ilk kez kavga ettik..benim yuzumden.

Adama eziyete devam yani. Hem suçlusun hem güçlü. Yazık adacağız çekilecek çilesine aşık olmuş.

Basini yakmis diyorsunuz ya. Bakin bende hatami kabul ettim. Kimseye soramadim direk buraya actim konuyum. Herkes sen hatalisin dedi. Ve ben hataliyim. Ama gecmisin birikimi bu gune patladi iste.

Evin içinde ve ikiniz kutlama yapacaksınız, adam takım elbise mi giysin? Kusura bakmayın vurmasını asla onaylamıyorum ama abartmışsınız... doğum gününüz kutlu olsun bu arada

Yok canim. Benim beklentim degil. Icim cook sismisti. Ailesi cook ustume gelip duruyordu. Her seyi stres edip dolmustum. Esime patladi.. hataliyim iste. Ama esimi su an diger odaya gonderdim.gormek de istemiyom.
Burda herkes eşinize hak vermiş, sizde kabul etmişsiniz hatanızı fakat hala burnunuz havada. Gidip sarılın eşinize, özür dileyin emin olun oda yaptığından utanıyodur ama siz bunu yapmaya mecbur bırakmışsınız adamı.

Adama eziyete devam yani. Hem suçlusun hem güçlü. Yazık adacağız çekilecek çilesine aşık olmuş.
Elime vurmamaliydi. Ben ki evi terkedecektim. Vazgectim haksiz oldugumu anlayinca. Herkes burda haksiz oldugumu soleyince. O an ki duygu karisikligi ofkemle bunu anlamadim haksizdim. Ama ilk kez bu kadar tepki verdim. Sasirip anlamaya calissaydi. Benim esim bunu yapmaz neden desedyi elime yapistirmasaydi.

Adam kendince süpriz yapacağı için kapıyı açık bırakmış bence.Çok gereksiz tepkiler verdiniz.

Burnum havada degil. Yasadiklarimi dusunup sindirmk isyoyorum. Hatami bike yeni farkettim.

Haklisin. Simdi variyom hatama. Gercekten. Ama gelip kendisi ozur diliyor hala ama ben benle konussun bile istemiyorum. Evliligimizin ilk kavgasiydi. Daha once sadece tartisirdim fikir alirdik. Ama ilk kez kavga ettik..benim yuzumden.
Bu şekilde devam edersen kısa zamanda Evliliğin çok yıpranır . O Yüzden birazcık ben ne yapıyorum demelisin .

Size vurmasını tasdik etmiyorum kesinlikle. Bardağı dolduran geçmiş olayları da bilemem. Sadece burada anlattığınız kadarıyla okuyup yorum yapmaya çalışıyorum. Ve bence en azından doğum gününüzdeki verdiğiniz tepkiler için de olsa özür dilemelisiniz. Ve diğer problemler her ne ise (aile vs..) karşılıklı konuşup halletmelisiniz. Allah selamet versin. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…