Kocaniza çok üzüldüm valla yazık adam başını yakmış.. erkeklerden çok aşırı şeyler beklemek başlı başına bir hata zaten ama bunu bile yaptıysa size değer veriyormus ki yapmış ama gercekten de haketmiyorsunuz..Bugun dogum gunum ama icim cook aciyor. Hungur hungur agliyorum ve yaziyorum. Sabah kalkip dershneme gittim ordan kuafore. Kuaforden ciktim esim aradi. Nerdesin dedim geliyorum dedim. 10 dakka sonra kapinin onundeydim. Karsi komsuyla konusurken 1 kere caldim zili acmadi kapiyi. Ayakabilarimi actim tekrar caldim. Geldi acti iceri girer girmez kapi zaten acik neden caliyon ki dedi. Bilmedim acik oldugunu insan evin kapisini acik birakirmi dedim. Sonra digum gunumu kutladi optu sarildi. Bende sarildim. Iceri gectim 3 5 tane balon sisirmis. Sonra dedimki canim ustundeki pijamalari degistirseydin pjamaylami kutlama yapicaz. Birde3 5 tane balon sisirmissin. Ben cocukmuyim dedim. Baktim esim diyorki. Sen hic bsy haketmiyosun. . O an icim parcalandi. Yapma haketmiyosam dedim. Sus cik bu odadan dediysemde dinletmedim. Ilk kez bole kavga ettik 8 aydir evliyiz ilk kez bole davrandi bana birde dogum gunumde . O odadan cikmayinca bende aldim hedyesini firlattim balonlari patlattim. Sonra konusmaya devam edince mutfaga gectim. Baktim pasta dolapta pastayi firlattim tezgahin ustun. En son pastayi ole yapinca. Insan degilsin deyip elerime vurdu. Elim mosmor oldu agladim. Gelip sarilmaya calisti. Bende kendimi disari attim. Hic bsy yapmasaydi opseydi sarilsaydi yeterdi. Ama haketmiyosun demeseydi. Bende sitem ettim bisyler giyseydin ustune pjima ilemi kutlucaz dedim. Her kadin gibi guzel bsyler bekledim. Kapidan girince kapik acik neden zile basiyon demesini degil. Kizlar esim bana ilkbkez bagirdi ilk kez vurdu. Bugun ne oldu bize bilmiyorum. Bende ona ilk kez bu kadar sert davrandim. Ben onun ailesinden zaten cook bunalmistim. Birde haketmiyosun deyince... cok uzgunum
Dogum gunlerine takan biri degilim. Sevgililer gunu falan sevmem o gunleri zaten. Zaten ole bana yaptiklarini gorunce bir an ole konustum. Sonra bir cumleye sinir olup. Tum gunu berbat ettim.yok sorun kutlama degil hediye bile almadigi olur dogum gunumde. Sesim cikmaz. Ben baska seylere doldum. Patladim. Coook hataliyim. Farkina vardim. Ama esimi gormek ve konusmk da istemiyorum.
Kimseye anlatamiyorum kim ben hc bsy beklemiyordum. Diyorum ya dogum gunum biKocaniza çok üzüldüm valla yazık adam başını yakmış.. erkeklerden çok aşırı şeyler beklemek başlı başına bir hata zaten ama bunu bile yaptıysa size değer veriyormus ki yapmış ama gercekten de haketmiyorsunuz..
Instagram facebok tviter hic birini kullanmiyorum. Bsyimi paylasmayi sevmem. Ve paylasmam da.Ben de herkes gibi düşünüyorum. %100 siz hatalısınız.
Eşinizin vurması yanlış yine de.
"Pijama ile mi kutlayacağız?!" derken, "E ben instagrama nasıl fotoğraf atacağım" diye düşünüp buna canınız sıkıldı sanırım.
Yok canim. Benim beklentim degil. Icim cook sismisti. Ailesi cook ustume gelip duruyordu. Her seyi stres edip dolmustum. Esime patladi.. hataliyim iste. Ama esimi su an diger odaya gonderdim.gormek de istemiyom.Bence pijama da olmamış,biraz kendine ceki duzen versin esiniz de ama burada siz hatalısınız,yazık adamcagiz kendince bisiler yapmak istemiş.Sanirim sizin beklentileriniz cok yüksek belki de yanlış kişiyle evlendiniz yada değişmesini bekliyorsunuz.
Haklisin. Simdi variyom hatama. Gercekten. Ama gelip kendisi ozur diliyor hala ama ben benle konussun bile istemiyorum. Evliligimizin ilk kavgasiydi. Daha once sadece tartisirdim fikir alirdik. Ama ilk kez kavga ettik..benim yuzumden.
Basini yakmis diyorsunuz ya. Bakin bende hatami kabul ettim. Kimseye soramadim direk buraya actim konuyum. Herkes sen hatalisin dedi. Ve ben hataliyim. Ama gecmisin birikimi bu gune patladi iste.Kocaniza çok üzüldüm valla yazık adam başını yakmış.. erkeklerden çok aşırı şeyler beklemek başlı başına bir hata zaten ama bunu bile yaptıysa size değer veriyormus ki yapmış ama gercekten de haketmiyorsunuz..
Burda herkes eşinize hak vermiş, sizde kabul etmişsiniz hatanızı fakat hala burnunuz havada. Gidip sarılın eşinize, özür dileyin emin olun oda yaptığından utanıyodur ama siz bunu yapmaya mecbur bırakmışsınız adamı.Yok canim. Benim beklentim degil. Icim cook sismisti. Ailesi cook ustume gelip duruyordu. Her seyi stres edip dolmustum. Esime patladi.. hataliyim iste. Ama esimi su an diger odaya gonderdim.gormek de istemiyom.
Elime vurmamaliydi. Ben ki evi terkedecektim. Vazgectim haksiz oldugumu anlayinca. Herkes burda haksiz oldugumu soleyince. O an ki duygu karisikligi ofkemle bunu anlamadim haksizdim. Ama ilk kez bu kadar tepki verdim. Sasirip anlamaya calissaydi. Benim esim bunu yapmaz neden desedyi elime yapistirmasaydi.Adama eziyete devam yani. Hem suçlusun hem güçlü. Yazık adacağız çekilecek çilesine aşık olmuş.
Adam kendince süpriz yapacağı için kapıyı açık bırakmış bence.Çok gereksiz tepkiler verdiniz.Bugun dogum gunum ama icim cook aciyor. Hungur hungur agliyorum ve yaziyorum. Sabah kalkip dershneme gittim ordan kuafore. Kuaforden ciktim esim aradi. Nerdesin dedim geliyorum dedim. 10 dakka sonra kapinin onundeydim. Karsi komsuyla konusurken 1 kere caldim zili acmadi kapiyi. Ayakabilarimi actim tekrar caldim. Geldi acti iceri girer girmez kapi zaten acik neden caliyon ki dedi. Bilmedim acik oldugunu insan evin kapisini acik birakirmi dedim. Sonra digum gunumu kutladi optu sarildi. Bende sarildim. Iceri gectim 3 5 tane balon sisirmis. Sonra dedimki canim ustundeki pijamalari degistirseydin pjamaylami kutlama yapicaz. Birde3 5 tane balon sisirmissin. Ben cocukmuyim dedim. Baktim esim diyorki. Sen hic bsy haketmiyosun. . O an icim parcalandi. Yapma haketmiyosam dedim. Sus cik bu odadan dediysemde dinletmedim. Ilk kez bole kavga ettik 8 aydir evliyiz ilk kez bole davrandi bana birde dogum gunumde . O odadan cikmayinca bende aldim hedyesini firlattim balonlari patlattim. Sonra konusmaya devam edince mutfaga gectim. Baktim pasta dolapta pastayi firlattim tezgahin ustun. En son pastayi ole yapinca. Insan degilsin deyip elerime vurdu. Elim mosmor oldu agladim. Gelip sarilmaya calisti. Bende kendimi disari attim. Hic bsy yapmasaydi opseydi sarilsaydi yeterdi. Ama haketmiyosun demeseydi. Bende sitem ettim bisyler giyseydin ustune pjima ilemi kutlucaz dedim. Her kadin gibi guzel bsyler bekledim. Kapidan girince kapik acik neden zile basiyon demesini degil. Kizlar esim bana ilkbkez bagirdi ilk kez vurdu. Bugun ne oldu bize bilmiyorum. Bende ona ilk kez bu kadar sert davrandim. Ben onun ailesinden zaten cook bunalmistim. Birde haketmiyosun deyince... cok uzgunum
Burnum havada degil. Yasadiklarimi dusunup sindirmk isyoyorum. Hatami bike yeni farkettim.Burda herkes eşinize hak vermiş, sizde kabul etmişsiniz hatanızı fakat hala burnunuz havada. Gidip sarılın eşinize, özür dileyin emin olun oda yaptığından utanıyodur ama siz bunu yapmaya mecbur bırakmışsınız adamı.
Bu şekilde devam edersen kısa zamanda Evliliğin çok yıpranır . O Yüzden birazcık ben ne yapıyorum demelisin .Haklisin. Simdi variyom hatama. Gercekten. Ama gelip kendisi ozur diliyor hala ama ben benle konussun bile istemiyorum. Evliligimizin ilk kavgasiydi. Daha once sadece tartisirdim fikir alirdik. Ama ilk kez kavga ettik..benim yuzumden.
Elime vurmamaliydi. Ben ki evi terkedecektim. Vazgectim haksiz oldugumu anlayinca. Herkes burda haksiz oldugumu soleyince. O an ki duygu karisikligi ofkemle bunu anlamadim haksizdim. Ama ilk kez bu kadar tepki verdim. Sasirip anlamaya calissaydi. Benim esim bunu yapmaz neden desedyi elime yapistirmasaydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?