Doğum günümde hediye almadı

Tamam hediye her şey demek değil ama madem ekonomik skntisi yok küçük de olsa gönlünüzü alsa iyi olurdu. Bence bu duruma icerlediginizi hafif hafif sezdirin ki her şey içinizde birikirse alakasız bir tartışmada agzinizdan saçma bir cümle çıkar bencil olduğunuzu kindar olduğunuzu dusunur. Hem erkekler kendiliğinden düşünmez beklentilerinizi sezdirin ki ilişkiniz daha sağlıklı olsun siz mutlu olun o da mutlu olsun.

Evet normalde iyi bir ilişkimiz var o yüzden ona taktığımı hiç belli etmedim. Cevabınız için teşekkür ederim :)

Dediklerinizi düşüneceğim çok teşekkür ederim

Ben ozel gunlere onem veren o kahrolasi kapitalist duzen kolelerindenim. Tas ustunde tas koymam. Senede zaten 5 6 ozel gun var. Onda da 1 hediye guzel bi organizasyonu cok gorenle bir omur gecmez gercekten.
Bende özel günlere çok önem veriyorum ve fazla ince düşünüyorum. Onu böyle kabullenmem gerekecek galiba

Ben ozel gunlere onem veren o kahrolasi kapitalist duzen kolelerindenim. Tas ustunde tas koymam. Senede zaten 5 6 ozel gun var. Onda da 1 hediye guzel bi organizasyonu cok gorenle bir omur gecmez gercekten.
Bende özel günlere çok önem veriyorum ve fazla ince düşünüyorum. Onu böyle kabullenmem gerekecek galiba

Ben takardım
Çünkü insanlar değer verdikleri insanlara hediye alır
Çiçek gönderebilirdi iki dakikalık iş
Bilmiyorum değer veriyordur ama göstermesi önemli
Sizin gibi düşünüyorum böyle şeyler değerle alakalı

Ben çiçek alınmasını biraz saçma buluyorum. Gül dalında güzeldir ekstra bir sey olur o zaman buket yollar. Ama tek gül de almasın. Biz şöyle care bulduk erkek arkadasimla o hic anlam yüklemezdi özel günlere ben de cok yüklerdim. Ben beklentimi azalttim o daha cok önemsemeye başladı. Doğum günümde hediyeyi kendim beğeniyorum onun bütçesine göre o alıyor kendim secince daha mutlu oluyorum. Ama mutlaka hatirlar önemli olan da hatirlamasi zaten. Siz de böyle bir sistem yapsaniz ?

Yani
evli olsanız fakan ev gecindirme derdi oara sıkıntısı vardır bir şey alamaz anladım ama daha sevgilisiniz ki erkekker bu dönemde baya cömert olurlar jest falan sonra eser kalmıyor o ayrı ama ben cok özensiz buldum ben mesela soğurdum istemeden

Şuan heryer acik gorusemiyorsaniz da birseyler yollayabilir supriz yapabilirdi.
Bundan önceki 2 sene guzelce kutladiysa bu seferkine cokta takilmayin tabi.

Evet geçen senelerde nasıldı? Siz n’aptınız onunkilerde

Aynen bosuna kafayo takiyorsun benim esimde oyle birsey almadi ama kartini verdi :)))

Kirildiginizi soyleyebilirsiniz. Ama bana kalırsa üzülmeye değmez. Ben de doğum günlerini hatırlamam. Hediye kabul etmek ya da hediye almak da bana göre değil. Belki sevgiliniz de böyle düşünüyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…