Teşekkür ederim :)Ben de olsam üzülürdüm çünkü 3 sene maşallahı var. ama çok takılmayın Üzülmeyin yine de
Evet normalde iyi bir ilişkimiz var o yüzden ona taktığımı hiç belli etmedim. Cevabınız için teşekkür ederim :)Benim eşim onem verir. Bir değil iki uc hediye alır. Bana kalsa bir şey almasa da olur. Ben her özel günde ecel teri dökerim ne alicam diye, hiç sevmem o stresi. Ama şimdiye kadar öylesine bir sürü hediye almisimdir. Görev gibi olunca sevmiyorum sadece. Yani normalde iyi bir ilişkiniz varsa kafaya takma.
Dediklerinizi düşüneceğim çok teşekkür ederimTamam hediye her şey demek değil ama madem ekonomik skntisi yok küçük de olsa gönlünüzü alsa iyi olurdu. Bence bu duruma icerlediginizi hafif hafif sezdirin ki her şey içinizde birikirse alakasız bir tartışmada agzinizdan saçma bir cümle çıkar bencil olduğunuzu kindar olduğunuzu dusunur. Hem erkekler kendiliğinden düşünmez beklentilerinizi sezdirin ki ilişkiniz daha sağlıklı olsun siz mutlu olun o da mutlu olsun.
Rica ederim ben de sizinle aynı şeyi yaşadım şu an eşim sürekli jest yapıyorDediklerinizi düşüneceğim çok teşekkür ederim
Bende özel günlere çok önem veriyorum ve fazla ince düşünüyorum. Onu böyle kabullenmem gerekecek galibaBen ozel gunlere onem veren o kahrolasi kapitalist duzen kolelerindenim. Tas ustunde tas koymam. Senede zaten 5 6 ozel gun var. Onda da 1 hediye guzel bi organizasyonu cok gorenle bir omur gecmez gercekten.
Bende özel günlere çok önem veriyorum ve fazla ince düşünüyorum. Onu böyle kabullenmem gerekecek galibaBen ozel gunlere onem veren o kahrolasi kapitalist duzen kolelerindenim. Tas ustunde tas koymam. Senede zaten 5 6 ozel gun var. Onda da 1 hediye guzel bi organizasyonu cok gorenle bir omur gecmez gercekten.
Sizin adınıza çok sevindimRica ederim ben de sizinle aynı şeyi yaşadım şu an eşim sürekli jest yapıyor
Şöyle diyebilir bence;Ahhahaahhaheeh
ay son dönemin konuları çok tatlı, yorumlar da çok tatlı.
Mesela açıkça carlarken neler demeli
Sizin gibi düşünüyorum böyle şeyler değerle alakalıBen takardım
Çünkü insanlar değer verdikleri insanlara hediye alır
Çiçek gönderebilirdi iki dakikalık iş
Bilmiyorum değer veriyordur ama göstermesi önemli
Mario geldi aklıma ahhshsŞöyle diyebilir bence;
"Bir hakkın daha gitti, daha dikkatli olmalısın."
evli olsanız fakan ev gecindirme derdi oara sıkıntısı vardır bir şey alamaz anladım ama daha sevgilisiniz ki erkekker bu dönemde baya cömert olurlar jest falan sonra eser kalmıyor o ayrı ama ben cok özensiz buldum ben mesela soğurdum istemedenKızlar hepinize merhaba üç yıllık bir ilişkim var fakat koronadan dolayı uzun bir süredir görüşemiyoruz.Geçen hafta doğum günümdü kendisi sadece telefonda kutladı.Çok beklentim yoktu bir gül bile beni çok mutlu ederdi.Çok üzgünüm.Maddi durumu iyi biri bu arada.Sizce boşuna mı kafama takıyorum? Siz olsaydınız ne hissederdiniz?
Aynen bosuna kafayo takiyorsun benim esimde oyle birsey almadi ama kartini verdi :)))Kızlar hepinize merhaba üç yıllık bir ilişkim var fakat koronadan dolayı uzun bir süredir görüşemiyoruz.Geçen hafta doğum günümdü kendisi sadece telefonda kutladı.Çok beklentim yoktu bir gül bile beni çok mutlu ederdi.Çok üzgünüm.Maddi durumu iyi biri bu arada.Sizce boşuna mı kafama takıyorum? Siz olsaydınız ne hissederdiniz?
Geçen senelerde güzel jestler yaptı. Ben hep özen gösterdim bu zamana kadar. Hiç onun yaptığını yapmadımEvet geçen senelerde nasıldı? Siz n’aptınız onunkilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?