Doğum günümde hediye almadı

Çok haklısınız ben de sizin gibi düşünüyorum

Sanki her gün doğum günü. Bence kutlanmalı. En azından karşındakini değerli hissettirmeli.

Ben bozulurdum valla

Ben seni anliyorum, bende beklerdim bir hediye.

Bence acik acik söylemelisin. Icinde kalmasin, hem bir daha ki sefere hayal kirikligi yasamazsin. Konusmadan anlatmadan karsimizdakinin bizi anlamasini bekliyoruz bazen, bu cok ütopik aslinda.

İlişkilerde beklentisiz ve odun olarak tanimlanan biri olarak size en azından çiçek çikolata gibi bisiy göndermesi gerektiğini düşünüyorum. Kusura bakma sana hediye alamadim falan diye mahcupmus gibi de konusmadiysa iyice üzücü durum

Ben yazacaktim aynisini sen yazmissin
Bende bunu anlamam seven insan sevdigi insanin dogumgunune onem vermez mi yahu ?
Hadi sevgililer gunun, yilbasi kutlamaz insan sevmez ayri mesele de dogumgunu , yildonumu kisiye ozeldir ve kutlanir , hem de en guzel sekilde kutlanir
Bence hediye almamasinin tek mazareti maddi sikinti olur , oyle bir durumda da kimse hediyeyi dert etmrz zaten

Yarım elma gönül alma ufak ta olsa birşey alsa tabiki insan mutlu olur.Almadiysa ama normal zamanlarda size çok iyi davranıyorsa çok da takılmayın. En azından sorun haline getirmeyin derim ben.

Valla canim ben hamileyim bosaniyorum anneler gunu ve dogum gunum pes peseydi ben bile sadece telden mi kutlanir insan bi hediye yollar ya da cicek diye trip atmis biriyim o yuzden seni anlıyorum bende galiba hormonlardan hassaslastm insan ayri yasadigi bosancagi adamdan bisey beklemez normalde

Beraberken de böyle miydi? Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Beraberken de böyle miydi? Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Yok hayatimda gormedigim romantiklikler ve suprizler yapmıştır hakkini yiyemem kendisi isi geregi dunyayi geziyo bana da farkli yerler gostermek için cok kez bahane buldu o yuzden ayriyken telde kutlayinca bi tuhaf oldum alisamadim daha sanırım

Hala ortak bir bağınız olduğu için beklemiş olmanız normal, bir de eski alışkanlık var illa ki. özellikle anneler gününü atlamasaymis keşke ama erkekler bizim gibi düşünemiyor

Kaçın...eşim de almaz.uzulurum hep.

Hala ortak bir bağınız olduğu için beklemiş olmanız normal, bir de eski alışkanlık var illa ki. özellikle anneler gününü atlamasaymis keşke ama erkekler bizim gibi düşünemiyor
Dusuncesizler malesef ben beklememem gerekirken bekledim

Sadece agiz ucuyla kuru bir dogum gunumun kutlanmasi benim hosuma gitmezdi. Sevginin emek oldugunu hep soylerim. O kuru kuru dogum gunu kutlamalarini sosyal medyada arkadaslar da yapiyor. Sevgililik mi bu arkadaslik mi? Hayir yerini tam olarak bilsen de sen de ona gore davransan. Simdiden boyleyse evlenince telefonda bile kutlanmayi unut. Benim gucume giderdi acikcasi.
Eminim sen gunler oncesinden planlar yaparsin onun dogim gununde. Onu mutlu etmek icin, deger verildigini hissettirmek icin.
Kuru kuru gecistirmek ne ya....

Korona bahanesi...
Hani kadinlar beraber olmak istemeyince hep basim agriyor bahanesini soylerler ya. Adam da, karikaturde, artik bundan cok sıkılmıs. Yine bir gun esiyle beraber olmak istiyor ama alacagi cevabi da biliyor ve soruyor:
-Bugun neren agriyor?
Kadin da artik bahanesi kalmayinca verdigi cevap:
-Kirpik diplerim....
Nedense sizin olay aklima bu karikaturu getirdi.

Özel günlere çok anlam yüklememekle birlikte bir hoşluk yapılır ve yapılmalıdır.

Yani zaten beşiktaşta bebek sahilinde boğaza nazır kafe kapatıp tarkanı şarkıcı olarak tutsun getirsin beklentisi yok kimsede ama bi hediye de alınır.

Bir kadına hediye almak çok kolay. Binlerce seçenek var. Takı toka, çanta. Ruj. Şal . Şac şekillendirici. Kitap. El emeği herhengi bir ürün. Parfüm. Hiç-bir şey olmazsa çiçek.

10 dakika dusunebilen herkes standart bir kadına en azindan 30 çeşit hediye bulur.

Bilemiyorum bence çok kırıcı.

Ama yine de kendisine şirket logolu flaşbellek alınan saksidegilim ile kendisine gider kapağı alınan brologcu arkadaşlarımızdan şanslısınız bence

Benim flash bellekci de bahane bulamamış hediye konusunda öküzüm kabul ediyorum diyor bu öküzlük de değil daha öte bir şey. Yani en basiti bir çiçek ya. Bu çok klişe geliyor belki ama eminim konu sahibi de mutlu olacaktı böyle değersiz hissetmeyecekti.

Korona olmasa kutlardik bir yerde demiştir kesin. Geçen hafta sokağa çıkma yasağı yoktu zaten neden buluşmak istememiş ki ayrıca eve kuryeyle çiçek yollayabilirdi. Önemseyen erkek ne yapıyor ediyor çok önceden kafa yoruyor böyle şeylere

Ay gider kapağı mı gerçek mi o benim konuya mi yazmıştı okumam lazım hemen

Ay gider kapağı mı gerçek mi o benim konuya mi yazmıştı okumam lazım hemen
Hayır senin konunda değildi. Eski bir konudaydı. Brologcu arkadaşın eşinin oldukça yaratıcı hediyesini hayatimda unutmam

Görseli paylaşıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…