Çok haklısınız ben de sizin gibi düşünüyorumHediye gereksizmiş, genelde nasıl davranıyor ona bakmak lazımmış ya (öyle düşünenler var); ee zaten genelde hassas, düşünceli olan bir insan sevgilisinin doğum gününü, yılda üç kere görüştüğü arkadaşının doğum gününü kutlar gibi kutlar mı?
Ben bozulurdum vallaKızlar hepinize merhaba üç yıllık bir ilişkim var fakat koronadan dolayı uzun bir süredir görüşemiyoruz.Geçen hafta doğum günümdü kendisi sadece telefonda kutladı.Çok beklentim yoktu bir gül bile beni çok mutlu ederdi.Çok üzgünüm.Maddi durumu iyi biri bu arada.Sizce boşuna mı kafama takıyorum? Siz olsaydınız ne hissederdiniz?
Hediye gereksizmiş, genelde nasıl davranıyor ona bakmak lazımmış ya (öyle düşünenler var); ee zaten genelde hassas, düşünceli olan bir insan sevgilisinin doğum gününü, yılda üç kere görüştüğü arkadaşının doğum gününü kutlar gibi kutlar mı?
konu sahibini şükretmesi için benim flash bellekli ibretlik konuma davet ediyorumsaksidegilim
İkisini de dene tarafını seç durumu lucy başkan
Bak hiç almayan da var ki bence çok daha iyiydi ahahahah
Valla canim ben hamileyim bosaniyorum anneler gunu ve dogum gunum pes peseydi ben bile sadece telden mi kutlanir insan bi hediye yollar ya da cicek diye trip atmis biriyim o yuzden seni anlıyorum bende galiba hormonlardan hassaslastm insan ayri yasadigi bosancagi adamdan bisey beklemez normaldeKızlar hepinize merhaba üç yıllık bir ilişkim var fakat koronadan dolayı uzun bir süredir görüşemiyoruz.Geçen hafta doğum günümdü kendisi sadece telefonda kutladı.Çok beklentim yoktu bir gül bile beni çok mutlu ederdi.Çok üzgünüm.Maddi durumu iyi biri bu arada.Sizce boşuna mı kafama takıyorum? Siz olsaydınız ne hissederdiniz?
Beraberken de böyle miydi? Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahValla canim ben hamileyim bosaniyorum anneler gunu ve dogum gunum pes peseydi ben bile sadece telden mi kutlanir insan bi hediye yollar ya da cicek diye trip atmis biriyim o yuzden seni anlıyorum bende galiba hormonlardan hassaslastm insan ayri yasadigi bosancagi adamdan bisey beklemez normalde
Yok hayatimda gormedigim romantiklikler ve suprizler yapmıştır hakkini yiyemem kendisi isi geregi dunyayi geziyo bana da farkli yerler gostermek için cok kez bahane buldu o yuzden ayriyken telde kutlayinca bi tuhaf oldum alisamadim daha sanırımBeraberken de böyle miydi? Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Hala ortak bir bağınız olduğu için beklemiş olmanız normal, bir de eski alışkanlık var illa ki. özellikle anneler gününü atlamasaymis keşke ama erkekler bizim gibi düşünemiyorYok hayatimda gormedigim romantiklikler ve suprizler yapmıştır hakkini yiyemem kendisi isi geregi dunyayi geziyo bana da farkli yerler gostermek için cok kez bahane buldu o yuzden ayriyken telde kutlayinca bi tuhaf oldum alisamadim daha sanırım
Kaçın...eşim de almaz.uzulurum hep.Kızlar hepinize merhaba üç yıllık bir ilişkim var fakat koronadan dolayı uzun bir süredir görüşemiyoruz.Geçen hafta doğum günümdü kendisi sadece telefonda kutladı.Çok beklentim yoktu bir gül bile beni çok mutlu ederdi.Çok üzgünüm.Maddi durumu iyi biri bu arada.Sizce boşuna mı kafama takıyorum? Siz olsaydınız ne hissederdiniz?
Dusuncesizler malesef ben beklememem gerekirken bekledimHala ortak bir bağınız olduğu için beklemiş olmanız normal, bir de eski alışkanlık var illa ki. özellikle anneler gününü atlamasaymis keşke ama erkekler bizim gibi düşünemiyor
Benim flash bellekci de bahane bulamamış hediye konusunda öküzüm kabul ediyorum diyorKorona bahanesi...
Hani kadinlar beraber olmak istemeyince hep basim agriyor bahanesini soylerler ya. Adam da, karikaturde, artik bundan cok sıkılmıs. Yine bir gun esiyle beraber olmak istiyor ama alacagi cevabi da biliyor ve soruyor:
-Bugun neren agriyor?
Kadin da artik bahanesi kalmayinca verdigi cevap:
-Kirpik diplerim....
Nedense sizin olay aklima bu karikaturu getirdi.
Ay gider kapağı mı gerçek mi oÖzel günlere çok anlam yüklememekle birlikte bir hoşluk yapılır ve yapılmalıdır.
Yani zaten beşiktaşta bebek sahilinde boğaza nazır kafe kapatıp tarkanı şarkıcı olarak tutsun getirsin beklentisi yok kimsede ama bi hediye de alınır.
Bir kadına hediye almak çok kolay. Binlerce seçenek var. Takı toka, çanta. Ruj. Şal . Şac şekillendirici. Kitap. El emeği herhengi bir ürün. Parfüm. Hiç-bir şey olmazsa çiçek.
10 dakika dusunebilen herkes standart bir kadına en azindan 30 çeşit hediye bulur.
Bilemiyorum bence çok kırıcı.
Ama yine de kendisine şirket logolu flaşbellek alınansaksidegilim ile kendisine gider kapağı alınan brologcu arkadaşlarımızdan şanslısınız bence
Hayır senin konunda değildi. Eski bir konudaydı. Brologcu arkadaşın eşinin oldukça yaratıcı hediyesini hayatimda unutmamAy gider kapağı mı gerçek mi obenim konuya mi yazmıştı okumam lazım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?