Bence ilişkide beklentiler saklanmamalı ben önemsiyorum denebilir. Beklentinizi iletin yapıp yapmamayi ona bırakın derim.Bende özel günlere çok önem veriyorum ve fazla ince düşünüyorum. Onu böyle kabullenmem gerekecek galiba
Valla daha yeni cicegi burnunda evliyim 6 aylik dogum gunumdu haziranin 1 de hediyeden gecdim kutlamadi bileKızlar hepinize merhaba üç yıllık bir ilişkim var fakat koronadan dolayı uzun bir süredir görüşemiyoruz.Geçen hafta doğum günümdü kendisi sadece telefonda kutladı.Çok beklentim yoktu bir gül bile beni çok mutlu ederdi.Çok üzgünüm.Maddi durumu iyi biri bu arada.Sizce boşuna mı kafama takıyorum? Siz olsaydınız ne hissederdiniz?
Sizce nasıl dile getirebilirim naif bir şekilde?Ben çok dert ederim açıkçası. Erkeklerin değer verdikleri insana bir şeyler yaptığı gerçek. Bir de uzun ilişki uzun ilişkide daha çok bekler insan. Ben problem çıkarıyorum doğum günü sevgililer günü vs atlandığında.
Özel günlerde değerli hissettirmek çok önemli. Onunla konuşmak istiyorum içimde tutamam daha fazlaBu erkekler sadece nefes almasi yeter mi abi? Bu nasil birsey? Ne demek "benim esim benim dogüm günümü bile hatirlamiyor". Normali bu degil ki. Yilda bir yasgünü birde yildönümü olur, ve bu günlerde karsindakini özel his ettiremiyorsun ne ise yariyorsun? Iliski istiyorsan evet zaman ve enerji harcayaksin.
Yani ben özel günleri önemsemeyenler ile beraber olmazdim.
Hepinizin cevabı çok kıymetli benim için, çok farklı bakış açıları görmüş oldum. Teşekkür ederimbende de tam aksi, erkek arkadaşım önemser bu günleri, benim zerrrre umrumda değil. o bir şeyler yaptığı için ben altta kalmamak adına uğraşıyorum. ne bana hediye verilsin, ne ben vereyim valla hediyesiz yaşayıp gidelim isterim. sizin sevgiliniz de ben gibi bi tipse, hediye beklentinizin olduğunu bilmesi onda biraz baskı yaratabilir ama siz yine de söyleyin. 'en azından bir çiçek beklerdim' deseniz kafi bence, gerekli dersi alırsa bir daha unutmaz.
Hediye gereksizmiş, genelde nasıl davranıyor ona bakmak lazımmış ya (öyle düşünenler var); ee zaten genelde hassas, düşünceli olan bir insan sevgilisinin doğum gününü, yılda üç kere görüştüğü arkadaşının doğum gününü kutlar gibi kutlar mı?Bu erkekler sadece nefes almasi yeter mi abi? Bu nasil birsey? Ne demek "benim esim benim dogüm günümü bile hatirlamiyor". Normali bu degil ki. Yilda bir yasgünü birde yildönümü olur, ve bu günlerde karsindakini özel his ettiremiyorsun ne ise yariyorsun? Iliski istiyorsan evet zaman ve enerji harcayaksin.
Yani ben özel günleri önemsemeyenler ile beraber olmazdim.
Ya ben baya kavga çıkartıyorum hiç naif söyleyemedim iğrenç bir laf sokma huyum var direk iğneliyorumSizce nasıl dile getirebilirim naif bir şekilde?
Aranizdaki değerleri boyle ufacık seyler icin yitirmeyin. Hediye almak almamak cokta problem degil önemli olan içinden gecirdigi sekilde kutlamış. Hediye gibi seyleri dayatmayin kendinize. Mutlu olmaniza bakın.Kızlar hepinize merhaba üç yıllık bir ilişkim var fakat koronadan dolayı uzun bir süredir görüşemiyoruz.Geçen hafta doğum günümdü kendisi sadece telefonda kutladı.Çok beklentim yoktu bir gül bile beni çok mutlu ederdi.Çok üzgünüm.Maddi durumu iyi biri bu arada.Sizce boşuna mı kafama takıyorum? Siz olsaydınız ne hissederdiniz?
Çok iyiYa ben baya kavga çıkartıyorum hiç naif söyleyemedim iğrenç bir laf sokma huyum var direk iğneliyorum
O yüzden çok naif nasıl söylenir bilemedim ama hediyeleşmek sünnettir biliyomusun diyebilirsin laf arasında belki anlar
Sanmıyorum öyle biri değilAcaba aldı da kargo nedeniyle gecikti mi size ulaşması. Ya da hijyenik nedenlerden ötürü kargo olayına girmek istemedi mi ?
Farklı şehirlerde yaşıyoruz aramızda iki saatlik bir yol var. Hayal kırıklığına uğradım maalesefBen dogumgunlerine önem veriyorum ya
Sonuçta hergun doğmuyorsun
Tamam sevgililer günü vs onlar biraz gereksiz geliyor ama doğumgünü bu ne bileyim uzakta mi yaşıyor? Uzakta yaşıyorsa bile kargo yollayabilirdi bence ayıp etmiş ben bu konulara takarım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?