Doğum günümde hediye almadı

Şimdi he rleyin kolayı var bir çiçek yollamak zor değil maddi durumumda iyi demiş yani bilemedim.

Bende özel günlere çok önem veriyorum ve fazla ince düşünüyorum. Onu böyle kabullenmem gerekecek galiba
Bence ilişkide beklentiler saklanmamalı ben önemsiyorum denebilir. Beklentinizi iletin yapıp yapmamayi ona bırakın derim.

Eve bi dal çiçek bile yollayabilirdi.Siz de aynısını onun doğum gününde yapın!

Sevgili iken bence daha özenli oluyor insan biribirine karşı. O yüzden özel bir şeyler yapması gerekirdi bence

Valla daha yeni cicegi burnunda evliyim 6 aylik dogum gunumdu haziranin 1 de hediyeden gecdim kutlamadi bile

Ben çok dert ederim açıkçası. Erkeklerin değer verdikleri insana bir şeyler yaptığı gerçek. Bir de uzun ilişki uzun ilişkide daha çok bekler insan. Ben problem çıkarıyorum doğum günü sevgililer günü vs atlandığında.

Sizce nasıl dile getirebilirim naif bir şekilde?

Valla eşim bir kere bile normalde almayı düşündüğüm birşey dışında kendi düşünüp birşey almadı.Evlilik yıldönümümüzde sen ayarla ne yapmak istersen yapalım dedi.Ailecek mangal yaktıkAma deseydim bir hafta tatile gidelim hiç karşı çıkmaz giderdi tabi onu da benim ayarlamam gerekBen hiç takmıyorum kimi insan da böyle genele bakıyorum o yüzden genelde düşünceli ise takmayın

Bu erkekler sadece nefes almasi yeter mi abi? Bu nasil birsey? Ne demek "benim esim benim dogüm günümü bile hatirlamiyor". Normali bu degil ki. Yilda bir yasgünü birde yildönümü olur, ve bu günlerde karsindakini özel his ettiremiyorsun ne ise yariyorsun? Iliski istiyorsan evet zaman ve enerji harcayaksin.

Yani ben özel günleri önemsemeyenler ile beraber olmazdim.

Özel günlerde değerli hissettirmek çok önemli. Onunla konuşmak istiyorum içimde tutamam daha fazla

bende de tam aksi, erkek arkadaşım önemser bu günleri, benim zerrrre umrumda değil. o bir şeyler yaptığı için ben altta kalmamak adına uğraşıyorum. ne bana hediye verilsin, ne ben vereyim valla hediyesiz yaşayıp gidelim isterim. sizin sevgiliniz de ben gibi bi tipse, hediye beklentinizin olduğunu bilmesi onda biraz baskı yaratabilir ama siz yine de söyleyin. 'en azından bir çiçek beklerdim' deseniz kafi bence, gerekli dersi alırsa bir daha unutmaz.

Hepinizin cevabı çok kıymetli benim için, çok farklı bakış açıları görmüş oldum. Teşekkür ederim

Hediye gereksizmiş, genelde nasıl davranıyor ona bakmak lazımmış ya (öyle düşünenler var); ee zaten genelde hassas, düşünceli olan bir insan sevgilisinin doğum gününü, yılda üç kere görüştüğü arkadaşının doğum gününü kutlar gibi kutlar mı?

Sizce nasıl dile getirebilirim naif bir şekilde?
Ya ben baya kavga çıkartıyorum hiç naif söyleyemedim iğrenç bir laf sokma huyum var direk iğneliyorum
O yüzden çok naif nasıl söylenir bilemedim ama hediyeleşmek sünnettir biliyomusun diyebilirsin laf arasında belki anlar

Ben dogumgunlerine önem veriyorum ya
Sonuçta hergun doğmuyorsun
Tamam sevgililer günü vs onlar biraz gereksiz geliyor ama doğumgünü bu ne bileyim uzakta mi yaşıyor? Uzakta yaşıyorsa bile kargo yollayabilirdi bence ayıp etmiş ben bu konulara takarım biraz

Acaba aldı da kargo nedeniyle gecikti mi size ulaşması. Ya da hijyenik nedenlerden ötürü kargo olayına girmek istemedi mi ?

Aranizdaki değerleri boyle ufacık seyler icin yitirmeyin. Hediye almak almamak cokta problem degil önemli olan içinden gecirdigi sekilde kutlamış. Hediye gibi seyleri dayatmayin kendinize. Mutlu olmaniza bakın.

Çok iyi

Farklı şehirlerde yaşıyoruz aramızda iki saatlik bir yol var. Hayal kırıklığına uğradım maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…