Doğum günümü kutlamadilar

Gene aşırı yüce gönüllü arkadaşlarımız karsilik beklemeyin bilmem ne demiş yav he he.
Aile içinde kutlanıyor diyor kız huhuu anlayabildiniz mi acaba ?
Yani kısaca dislamislar sen gelinsin ne kutlicaz demişler öyle hissettirmisler yani kırıldığı bu konu sahibinin.
Ama ben bunu takar mıyım mesela asla takmam.
Ne güzel işte bundan sonra doğum günlerini eşinle baş başa geçirirsin onlara gitmezsin azcik da arana mesafe koyarsin lehine cevir bence durumu.
İşte tam olarak bu....
Canım o gün oraya gitmemizin Nedeni çalıştığımız şehire gidecektik.o yüzden gittik oturduk birkaç saat....

Tamamen kültür farkı takma oldumu senin hassas olduğun bu konuda onlar hassas değiller yani seninle ilgisi yok.ama hoşgörülü bir aile ise eşin bı söylesin istersen.bizede abim deyince şunu dedik amaan kaç yaşında kız çocukta degilki dedik olsun dedi abim o öyle alışmış ilgi bekliyor bı kutlayiverin dedi.Yani sanırım bizde cocuklarinki kutlanır algısı oluşmuş:) ama ben öyle alistigimdan hiç kutlansin istemem biliyormusun.demekki yetişme tarzı takilma istersen iyiki dogdunuz bu arada:KK66: Allah hayırlı ömürler versin hep mutlu olun ins
Guzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim :) kafama takmıyorum.gercekten çok haklısınız

Uzakta olduğumuz için pasta kesemezler ama hediye mutlaka alırlar. Bende buna üzülüyorum. Kendi içlerinde kutluyorlar.ben neden aileden sayılmıyorum. Ben onlara çok değer verirken onlar neden böyle yapıyorlar. Eşim onların hatalı olduğunu zaten biliyor farkında ikimizde dillendirmwdik ama eşim çok üzüldü.
Onların doğum günü geldiğinde de siz kutlamayın hatta eşinizde hediye göndermesin

sahsiniza yönelik algılamayın ama genel olarak konuşuyorum genelde kv ya da gorumce ile arası iyi olmayanlar nedense bu özel günlerde onlardan özel şeyler bekliyorlar. E zaten aran kötü iyi olmadığın insanları bu kadar onemsemek niye :deli:

Niye birşey diyemiyorsunuz? Alemin eziği siz misiniz ohh ne güzel milletin dgünü kutla hediye al sise gelince çöp kovası muamelesi yapsınlar? Sorun bakalım eşinize sen söylemedin mi dgünüm olduğunu niye kutlamıyorlarmış bir hatam mı oldu da bana böyle terbiyesizlik ediyorlar diyin.
kutlamamak niye terbiyesizlik oluyo yaa

kutlamamak niye terbiyesizlik oluyo yaa
Çünkü tüm aile birbirlerinin Doğum gününü kutlayıp pahalı hediyeler alıp veriyorlar konu sahibi de bu hediyelere eşi ile birlikte katılıyor hatta görümceme çok pahalı bir hediye aldık eşim zorlanmasın diye ben de katıldım diyor.
Şimdi konu sahibi böyle yaparken onun Doğum gününü Bile hatırlamazlarsa bu ne olur? Gayet de terbiyesizlik olur. Ki hatırlamadıkları için falan da değil eşim mahcup oldu onların yerine diyor
Konunun tamamını okuyun bence daha iyi anlarsınız.

Bayanlar doğum günüm vardı. Kayinvalide görümce vs doğum günümü kutlamadilar. Hediye vs de almadılar. Ben onların doğum günlerini hep kutlarım. Eşimde mutlaka kardeşlerine hediye alır. Pahalı hediye olduğu için eşime derim ortak alalım. Çünkü çok pahalı hediye alır eşim.ne bir pasta almışlar ne bir kutlama bana.anlayamadim gerçekten.neden böyle yaptılar. En azından bir pasta bile kesebilirdik. Eşime de bişey diyemedim neden ailen böyle yaptı diye.esimin doğum günü olsa benim ailem de hediye alır.
İlk defa mı böyle yoksa sürekli kutlamıyorlar mı? Belki süpriz yapacaklar

Ben sizi anlıyor ve hak veriyorum insan değer verildiğini hissetmek istiyor mesela benim anneme görede doğum günleri önemli değil ama bende seviyorum hatirlanmayi annem herkezi unutasa bizim günümüzü mutlaka kutlar He is kayinvaledeye gelince değil kutlamak doğum günümü bilmez bile olsun :) o yasli en azından gorumcem var genç her yıl kutlarım küçükte olsa birşeyler alıp mutlu etmek isterim onu hoşuna gider çünkü biliyorum bana hediye almasın geri yok ama biz kez bile hatırlayıp iki çift söz söylese mutlu olurdum bende ama.hic.bi zaman bu olmadı :)) sora dedim niye sen kutluyosunki o seni hatırlamıyor bile keyfi bilir kutlamiyorum artik bende onun doğum günlerini bu bencillikse adi bencillik olsun her halti hatırlayan insanlar kendilerini mutlu etmeye çalışan insanları da hatirlasinlar bir zahmet..benim için buyuk problem değil takmiyorum bu yüzden annecimle yiyorum pastami onlar hatirlasa yeter :) boşver takma kafana

Bayanlar doğum günüm vardı. Kayinvalide görümce vs doğum günümü kutlamadilar. Hediye vs de almadılar. Ben onların doğum günlerini hep kutlarım. Eşimde mutlaka kardeşlerine hediye alır. Pahalı hediye olduğu için eşime derim ortak alalım. Çünkü çok pahalı hediye alır eşim.ne bir pasta almışlar ne bir kutlama bana.anlayamadim gerçekten.neden böyle yaptılar. En azından bir pasta bile kesebilirdik. Eşime de bişey diyemedim neden ailen böyle yaptı diye.esimin doğum günü olsa benim ailem de hediye alır.
Belki başka yoğunlukları vardır, hem Doğum günü kutlamak çok mühim bir şey değil ki kaç yaşına geldiniz artık :duduk:

sahsiniza yönelik algılamayın ama genel olarak konuşuyorum genelde kv ya da gorumce ile arası iyi olmayanlar nedense bu özel günlerde onlardan özel şeyler bekliyorlar. E zaten aran kötü iyi olmadığın insanları bu kadar onemsemek niye :deli:
Canımm keşke kötü olsaydım...İnan anne kız gibiyiz.benim bu kadar kırılma sebebim de bu zaten

Eşim kutladı evet.ben düşünmelerini beklerdim.ne bilim en azından bir pasta almalarını. Ben büyük şeyler beklemiyorum.ama birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek adına yapılabilirdi. Sonuçta biz bir aileyiz.
kv yaşlıdır muhtemelen belki de bilmiyor doğum gününüzü
eşiniz önden çıtlattı mı acaba kv görümceye
bu kadar üzülüyorsanız kutlamayın sizde onlarınkini bir daha

bana eşim kutlasa yererdi sanırım

Keşke benımkını de kutlamasalar
Her yıl dua ediyorum aramasınlar dıye ama oğullarına yaranacakları için hiç kaçırmazlar
Hatta ve hatta iyiki oğlumla evlenmişsin iyiki benim gelinim olmussun der kv:D
Kendisini senede iki kere anca ararım ama hala da böyle gereksiz yaranma çabalarına girer.

Siz de takılmayın siz de onlarınkını kutlamazsınız olur biter.

kv yaşlıdır muhtemelen belki de bilmiyor doğum gününüzü
eşiniz önden çıtlattı mı acaba kv görümceye
bu kadar üzülüyorsanız kutlamayın sizde onlarınkini bir daha

bana eşim kutlasa yererdi sanırım
Yaşlı değil maşallah çok genç:) Allah sağlık sıhhat versin...ama üzülmüyorum. Yarın birgun beni yine milletin yanında övecek. O zaman ben dicem anne yeter diye. Övülmeye gelince beni over.disariya gayet iyi aileyiz modunda görünürler.ama yok artık.

canım hiç kendini üzdüğüne değmez. bak ben de ne kayınvalidemi ne görümcemi doğumgünlerinde aramam, o yüzden beni arayacaklar mı acaba vs diye bi beklentiye de girmiyorum. canları nasıl isterse öyle davransınlar. çünkü ben de öyle yapıyorum :KK53:

demekki neymiş sende onlarınkını kutlamayacaksın ,

birdah dogum gunlerı geldiğinde de o öküz kocanın gözüne sokacaksın ,

herşey karşılıklı sen benı nasıl yonlendırıyorsan onlarıda yonlendireceksin de

Back
X