• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum gününü kutlar mıydınız ?

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.012
1.200
133
Merhabaa yaklaşık 3-4 aydır konuştuğum biri vardı .Sonrasında ortada hiçbir sebep yokken iletişim koptu . Valla bi şey yapmadımm çok yüz vermedim ondan galiba .. Ne zaman instagramdan hikaye atsam hep bir şeyler yazmaya çalışır .Kafası karışık herhalde anlam veremedim :d
Neysee yarım doğum günü kutlasam abes kaçar mı , farklı algılar mı ?
Biz kadınlar duygusal olduğumuz için ince düşüncelilik olarak algılarız :)

değil mi erkekler hep farklı anlamaya meyilli sankii . bir şey olacağından değil yani öylesine kutlamak istiyorum amaa
Ama sen de zorluyorsun bak ha.😂 Adam durup duruken konuşmayı kesti diyorsun ne gerek var ki kutlamaya ? Afedersin bir taraflarini kaldırmaya ne gerek var. Boşver ben olsam yapmazdım yani.

Yengec burcu kesın yanlıs anlayacak deneme bıle. Kendım den bılıyorum ufacık seyden bısey cıkarır bısey dusunmıyorsan umut olur heveslendırırsın

Yengec burcu kesın yanlıs anlayacak deneme bıle. Kendım den bılıyorum ufacık seyden bısey cıkarır bısey dusunmıyorsan umut olur heveslendırırsın
Yaa yengeç şıpsevdiliğii :D
Çabuk bağlanan çabuk sıkılan bir burç gibi değil mii
Alıngan , detaylı konuşmaktan kaçan biri o yüzden çok da uğraşmak istemiiyorum

Kutlamak icin herhangi bir gunu beklemeninin manasizligina inananlardanim. Nikahli kocamin dahi dogum gununu kutlamadim.

Hatta olur da bir gun kutlamak durumunda kalirsak diye oglumu kocamin dogum gununde dogurdum ki aradan ciksin. Boyle de planci / programci biriyim. 😌

Öz; bahaneye gerek yok aramak istediginizi arayin, sarilmak istediginize sarilin. Hayat kisa. 🌸

Kutlamak icin herhangi bir gunu beklemeninin manasizligina inananlardanim. Nikahli kocamin dahi dogum gununu kutlamadim.

Hatta olur da bir gun kutlamak durumunda kalirsak diye oglumu kocamin dogum gununde dogurdum ki aradan ciksin. Boyle de planci / programci biriyim. 😌

Öz; bahaneye gerek yok aramak istediginizi arayin, sarilmak istediginize sarilin. Hayat kisa. 🌸
amann en fazla ne olabilir içimden geldiği gibi davranırdım .Hatta onda telefon numaram olduğu halde bir gün aramadı. öylesine aradım öyle genel bir sohbet.. zaten ondan sonra iletişim koptuu

Back
X