- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
ah şu dilinden düşmeyen kaynanana allah akıl fikir versin kardeşim (küçük altın taktı diye değil, seni üzüyor diye)
benim kaynanam yok. kayınpederim geldi yarım altın taktı sağolsun. ayrıca memleketten kıyafetler getirmiş eşin dostun ördüğü. eşim bana oyle pırlantalar bilezikler alamadı çunku maddi durumumuz buna elverişli değil. ben zaten beklemiyordum :)
mrb öncelikle şu senin çikotopun tairifini istiyoruz bebek mevlütü menu konusunda yazmışın
benim eşimde hiçbirşey almadı çünkü durumu muz şu an müsait diil kayınvaldem yarım altın taktı bebeğe kendi annem bebeğe bilezik taktı iki abim var ikisde çeyrek altın taktılar
Benim kaynanam yakut pırlanta kolye , kayınpeder tam altın , görümcem ziynet (5'i bir yerde), eşim saat , annem 6 taş yüzük ayy daha ne olsun sağolsunlar
bide kayınvaldem ilk ona götürdüğümüz gün yüz görümlüğü altın bi kalpli kolye ucu hediye etti .
Çok da zengin diil ha biriktirip devamlı beni mutlu etmeye çalışıyo çok şanslıyım.
Benim kaynanam yakut pırlanta kolye , kayınpeder tam altın , görümcem ziynet (5'i bir yerde), eşim saat , annem 6 taş yüzük ayy daha ne olsun sağolsunlar
bide kayınvaldem ilk ona götürdüğümüz gün yüz görümlüğü altın bi kalpli kolye ucu hediye etti .
Çok da zengin diil ha biriktirip devamlı beni mutlu etmeye çalışıyo çok şanslıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?