- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
valla senın gene kocada hayır varmıs benım ondanda hayır yok bırak anasını babasını.kalmamıs oyle dogum hedıyesı felan.aman bırak kımsenın parasına puluna muhtac etmesin allah.benım aılem tarafı cogunun dedıgı gıbı agız yuz mendılınden tutupda yatacagı besık parasını bıle damadın elıne sayanlardan,ne oldu hora mı gecıyor degıl.o yuzden bı daha dogurursam bu kocadan olmayacak..bu kadar da buyuk soyluyorum zaten aramız da bozuk.dogum yaptım yapalı bozuguz.derdi neyse benle yada bebekle..kıskanıyor bebegı..gormedım boyle sey..benim kayın pederim 1 adet ata altın astı kaynanam kendini getirip götürdü her allahın günü bide utanmadan pazardan ucuz kalitesiz şeyleri almış getirmiş çok sinir omuştum insan utanır getirmeye o kadar yani hiç birini giydirmedim hepsini çingenele verdim hastahaneye bile geldiğinde bişey getirmedi insan bi çiçek getirir bee nede olsa üvey eşimin öz annesi olsaydı böylemi olurdu iyice soğudum eşimin ailesine karşı eşimin 2 tane erkek kardeşi var onlarda bişey getirmede hiç utanmak kalmamış valla bunlarda 2 side çalışıyo eli ekmek tutuyo amam olsun bu işler sırayla.insanın ne varsa kendi ailesinde var benim annem kızıma bilezik yaptırmış abimde bilezik yaptırmış. birde kızımın beşiğini bebek ararbasını ana kucağını kangurusunu bezine kadar her şeyini annem aldı hastahane bavulumu annem hazırladı halada almaya devam ediyo.eşim bişi almadı ama eşim erkek kuaförü dükkanıda lüx bir semtte olduğu için müşterileri tabi seçkin insanlar,öyle oluncada çifter çifter çeyrek atınlar geldi hala gelmeye devam ama kayınvaldem ve kayın pederim çok ayıp etti bide ilk torunları ayıp yaptıkları valla. ohhhhhhhhh be içimi döktüm.
ya arkadaşlar banamı öyle geliyor ama genelde kız tarafı daha özverili oluyor öyle değilmi?benimde annem aldı kızımın herşeyini...kıyafetlerini beşşiğini ıvırını zıvırını yerimseniben kayınvalidemler henüz görmediler bile bebeğimi ki kızım 4 aylık olucak haftaya..babaannesi memlekete gitmeden pelüş battaniye almıştı bi o var...benim ablam dayılarım teyzelerim hep altın taktılar..sülalem hep altın yani ama o tarafta yok işte..annem bide doğum hediyesi bulaşık makinesi aldı..insan parada pulda değil de insanın zoruna gidiyor gibi...üzülüyorum yani düşünmüyolarmış gibime geliyor..allah hayr etsin ne diyim...
biliyomusun bazen düşünüyorum benimde kaynanam olmasaydı ne kadar mutlu bi hayatım olurdu..bu konu için yeri değil ama dün kaynanam kızıma ağzından çıkardığı keki yediriyodu zor yetiştim nasıl ödüm koptu anlatamam kızımın yutamayacğınamı yanayım onun iğrenç sigaralı ağzından çıkardığı yiyeceği vermesinemi yanayım bilemedim..
Oğlumun malesef dedesi yok babam ve kayınpederim vefat ettiler ama sağolsun kayınvalidem, annem, görümcelerim seferber oldu bebeğim için.Kayınvalidem ve görümcelerim bebeğimin bütün giysilerini aldılar, ayrıca küçük görümcemle kayınvalidem yarım altın,büyük görümcem tam altın taktı. Annem hastane masraflarımızı karşıladı.Özel hastanede doğum yaptım. Ayrıca beşik, örümcek, çeyrek altın ve çeşitli hediyeler aldı. Kendimi çok şanslı görüyorum . Eşim hediye aldı ve sağolsun çok yardımcı oluyor bana. Eşim tek erkek ailede haliyle bende tek gelin buyüzdende böyle üzerime titriyorlar. Allah herkese böyle aile nasip etsin. Oğlum çok nasipli doğdu gelen kişiler genelde altın getirdi İnşallah ömrü boyunca böyle nasipli olur
Benim kaynanam yakut pırlanta kolye , kayınpeder tam altın , görümcem ziynet (5'i bir yerde), eşim saat , annem 6 taş yüzük ayy daha ne olsun sağolsunlar
bide kayınvaldem ilk ona götürdüğümüz gün yüz görümlüğü altın bi kalpli kolye ucu hediye etti .
Çok da zengin diil ha biriktirip devamlı beni mutlu etmeye çalışıyo çok şanslıyım.
ah canım ah bu anneler gününde kızım kucağımda olmasına rağmen eşim anneler günümü kutlamadı
bende onun babalar gününü tabi...
belki okumuşsundur diğer yazılarımı kaynanamdan kızımı korumak için 40 takla atıyorum ya ben ne yapayım tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?