- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
kızmıştım o ara ona o yüzden kutlamadım ben de.ama gerçekten üzülmüştü o gün.neyse seneye inşallah.kayınvalidem de sırf torun geliyor diye durumun heyecanıyla yaptı.şimdi bebiş dört aylık oldu,kayınvalide eski canavar günlerine döndü bile maalesef :gitme:kız neden kutlamadın babalar gününü? ay yazık ama beklemiştir o da.
çok şanslısın onu söyleyebilirim:) kayınvalden bence artık seni seviyor malum torun sahibi oldu.
nerdeeeeayyy ben de melekliği devam ediyordur herhalde diyordum
ılk dogumum hamılelıgım suresınce esımın aılesınden hıcbır destek gormedım kostek olmasalardı da yeterdı zaten
annem oglumun odasını ve en ınce detayına varana kadar tum esyalarını aldı
dogumdan sonra 40 gun annem baktı mısafırlerımı karsıladı
gorumcelerım ve kayınvalıdem sadece bırer kucuk altın taktılar
kucuk gorumcem hıc takmadı zaten
eltımın bırısı penye bır takım getırdı dıgerı hıcbır sey getırmedı bıle bos geldı
annem tam altın aldı elı sıkısık dıye ama bılezık aldı sonradan
abım, dayım, teyzem, arkadaslarım, yakın cevrem yarım ve ceyrekten olusan takılar taktılar
bızım adetlerımızde bebekle bır eve ılk kez gıdıldıgınde bebege hedıye verılır
bızım taraf o gezmelerımızde para sıkıstırdılar cocuguma bır mıktarda bırıkmıs parası oldu
esım ıncı set taktı
patronum zıncır bıleklık taktı
esımın ve benım ıs cevrelerımızden de kucuk altınlar ve dovız olarak paralar geldı
maasallah oglusum nasıplı
sımdı de bırıken paralarını cumhurıyet olarak degerlendırıyorum
bnm eşim sağolsun bi çiçek alıp gelldi ama o aralar durumumuz müsait diildi napalım bunuda bulamayanlar var şükür dedim ama sonradan durumumuz düzelince alır diee bekledim bebiş dört aylık oldu hala bana bişii yok neyyseki çocuğuma her ihtiyacı alıyor ama insan istiyor yaa ilk doğum yane kırgınım bu konuda valla ama hayattada söölemem kendisine zaten annemler kayınvalidemler eş dost bir çok şey yaptılar altın hediye para vs bir sürü şey onların hakkını yiyemem valla ama dediğim gibi bnm için önemli olan eşimin düşünmesiydi oda düşünmeyip bir çiçekle geçiştirdi :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?