doğum hediyesi...

İnci çok severim. Eşim de bana inci yüzük almıştı. Biz de adettir büyüklerin hepsi alır hediye. Bebeğe takılanlar hariç. Dedem tablet almıştı( teknolojik dedem benim). Babamlar bebeğe taktıkları haricinde bir de yarım taktılar bana. Tbi ki de düğün de birşey görmediğim gibi doğumumda da hiç bir şey göremedim kayınvalidem ve kayınpederimden.

merhaba kızlar,

benim çok yakın bir arkadaşım bugün doğum yaptı ona ve bebeğine hediye olarak ne almamı önerirsiniz? ben işlerine yarayacak bir hediye almak istiyorum. öneriler için şimdiden teşekkür ederim.

Hic kimseden bisey bekledigim yok cok sukur haimde vaktimde yerinde getiren olursa basim üstune getirmeyende allah razi olsun.herkes hakettigini kendine yakisani yapar. Ama beni tek üzen eşim bana hediye almazsa diye üzuluyorum nedense ondan bekliyorum. Bunu eşime nasil söylesem bilmiyorum yani o doğun hediyesi bilmez bunu ona nasil belli edicem

Acikca soyle ben oyle yaptim dogum hediyesi olarak soyle bisey istiyorum diye kuyumcu vitrininde oda aldi msji dogal olarak

KV & KP hiç bişey yapmadı daha :) Ama eşim bana koca bi GÜL Buketi getirdi. Aşkım benim. Zaten benim öyle altınla maltınla işim olmaz. Eşimin yaptığı yettiği bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…