Doğum kilolarından kurtulmak istiyorum

ilginleylis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2020
76
53
3
41
Merhaba KK güzel kızları yeni uyeyim 60 kilo hamilekalıp 94.kilo ile. Doğuma girip bir kiz çocuğu (çok şükür elhamdülillah) bir tip 2 seker birde kilolarım ile çıktım uzun zamandır veremiyorum denemediğim diyet kalmadi 5 kilo veri 7 kilo alanlardanım... bugün yine bozup bu saate kadar uyuyamadim yarın önce 13 gün isveç diyetine başlamak istiyorum gün gün yazıp benimle başlamak isteyen olursa sevinirim bakalim kaç kilo verebileceğim 25 mart kızımın doğum günü zamanım daralıyor insallah başarırım bana katılmak isteyenler olursa burdayim

Tekrar merhaba... Evet isveç diyetinde bugün 1 günüm ve 83.500 ile başladım hadi bakalım hergün burdayim gün gün paylaşacağım. Bakalim dedikleri gibi sonuç alabilecekmiyim

Selam, isveç diyetini bende okudum, şuanda tek gıda yapıyorum. İsveç diyetinin bitiminde kaç kilo verdiğinizi ve yemek menülerinizide günlük olarak paylaşmayı unutmassanız sevinirim, bende denicem oda şeçeneklerim arasında. Teşekkürler ğrler.

Selam... mesela bugün ilk günüm

sabah kahvaltıda tek şekerli kahve

2 katı yumurta haşlanmış ıspanak domates

200 gr biftek zeytinyağlı ve limonlu salata

Inşallah güzel sonuçlar alabilirim sizede bol bol eksiler tek öğün bende denedim ama çok çabuk bozdum bakalim bunla insallah bir düzene gelebilirim ✌✌

İnşallah, vazgeçmeden tamamlarsan eminim hüzel sonuçlar alırsın

Günaydın evet 1 günü hic kaçamak yapmadan ve zorlanmadan tamamladım bu sabah tartıldım ve sonuç 82.4 yani -1.100 fena sayılmaz ilk gün için yavaşlayan metobolizma ve seker için hiçte fena değil hemde evet bugün 2 güne başlıyorum

Sabah 1 kesme şeker kahve

Öğlen 1 dilim salam 100 gr yoğurt

Akşam 200 gr biftek salata 1 meyve
hadi bakalim

Kolay gelsin canim. Bende dogumdan kalan kilolari verme asamasindayim. Belli bir diyet yapmiyorum genel olarak yemiyorum diyebilirim. 1 ayda 8 kilo verdim. Geri 5-10 kilo arasi daha vermem lazim

Kolay gelsin canim. Bende dogumdan kalan kilolari verme asamasindayim. Belli bir diyet yapmiyorum genel olarak yemiyorum diyebilirim. 1 ayda 8 kilo verdim. Geri 5-10 kilo arasi daha vermem lazim
Merhaba emziriyormusunuz bir ayda 8 kilo çok iyi masallah ben 4 kilo verebilsem keşke ama gerçekten çok iyisiniz

Merhaba emziriyormusunuz bir ayda 8 kilo çok iyi masallah ben 4 kilo verebilsem keşke ama gerçekten çok iyisiniz
Tesekkur ederim canim emzirme isimiz bitti. Suan 6 bucuk ayliklar. Bende 50 ile hamile kalip 80 kusurla doguma girmistim. Kirkimda 60 olmustum ama geri ustune 8 kilo kadar almistim. 8i geri verdim geri 60 oldum simdiki hedefim 55i gormek

Tesekkur ederim canim emzirme isimiz bitti. Suan 6 bucuk ayliklar. Bende 50 ile hamile kalip 80 kusurla doguma girmistim. Kirkimda 60 olmustum ama geri ustune 8 kilo kadar almistim. 8i geri verdim geri 60 oldum simdiki hedefim 55i gormek
Masalalh peki nasil bisey uyguladınız anlatırmısınız benimki 3 yaşında insallah 3 senedir uğraşıyorum ama yaş önemli tabi birde tıp 2 sekerim kaldı doğumdan sonra metobolizma çok yavaş hepsi böyle olunca

Oyy masallah benim de ikizlerim hemen buyusun yaa en zor zamandayiz. Diyet olarak. Sabahlari sekersiz neskafe iciyorum ara da peynir veya haslanmis yumurta veya bi kac zeytin. 1 aydir makarna pilav ekmek yemedim. Gun icinde evde ne pisiyosa yemek olarak ondan kucuk bir tabak kadar yiyorum. Hazir paket seyleri hayatimdan cikardim. Sekerli seyler de ayni sekilde tuketmiyorum. Anlicaniz kahveyi saymazsak gunde 1 kez az yiyorum. Basta zorlandim ama midem alismis durumda azicik bisey yersem hemen sisiyorum. Cocuklardan firsat buldukca leslie yapiyorum. Cok saglikli durmasa da diyetim hareketsiz yasantimi goz onune alirsak anca boyle kilo veriyorum.

Allah bağışlasın öyle çabuk büyüyorlar ki tebrik ederim valla ben başaramadım bu zamana kadar insallah bu sefer kalcak kızımın mart ayında doğum günü var bu sefer olsun lütfen Allah ım

Insallah canim marta daha cok var istedigin kiloyu verirsin
Allah bağışlasın öyle çabuk büyüyorlar ki tebrik ederim valla ben başaramadım bu zamana kadar insallah bu sefer kalcak kızımın mart ayında doğum günü var bu sefer olsun lütfen Allah ım

Bu şekilde yaptığınız hiç bir diyette başarılı olmazsınız.Sağlıklı beslenmeye odaklandığınıda ve saatlerine dikkat ettiğinizde ciddi bir kilo verirsiniz .Ama bırakın zamana yayın hemen olacak iş değil .

Öyle de denedim diyetisyen yardımı da aldım bana haftada 200 gr 100 gr bende verilecek 20 kilo var

Günaydın bugün 3 güne başlıyorum. 81.400 kilo - 1 kilo ile devam hic kaçamak yapmadim ve zorlanmadım regl öncesi kendimi bu kadar kolay durdurabilmem

Sabah 1 kesme şeker kahve 1 dilim kızarmış ekmek

Öğlen haşlanmış ıspanak domates meyve

Akşam 1 dilim salam 2 yumurta ve yeşil salata

Günaydın bugün 4 güne başlıyorum 3 günü hic kacamaksiz ve regl olarak tamamladım. Bugün tartıda artı olarak beklerken -300 gr gordum 81.100 ile 4. Güne merhaba dedik bakalim

Sabah 1 kesme şeker kahve 1 dilim kızarmış ekmek

Öğlen 1 katı yumurta rendelenmiş havuç 25 gr peynir

Akşam 2 dilim portakal 100 gr yoğurt

Öğlendeki 25 gr peynir nasil ayarlanacak hicbir fikrim yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…