- 22 Ocak 2020
- 76
- 53
- 3
- 41
- Konu Sahibi ilginleylis
-
Selam... mesela bugün ilk günümSelam, isveç diyetini bende okudum, şuanda tek gıda yapıyorum. İsveç diyetinin bitiminde kaç kilo verdiğinizi ve yemek menülerinizide günlük olarak paylaşmayı unutmassanız sevinirim, bende denicem oda şeçeneklerim arasında. Teşekkürler ğrler.
Selam... mesela bugün ilk günüm
sabah kahvaltıda tek şekerli kahve
2 katı yumurta haşlanmış ıspanak domates
200 gr biftek zeytinyağlı ve limonlu salata
Inşallah güzel sonuçlar alabilirim sizede bol bol eksiler tek öğün bende denedim ama çok çabuk bozdum bakalim bunla insallah bir düzene gelebilirim ✌✌
Inşallah teşekkür ederimİnşallah, vazgeçmeden tamamlarsan eminim hüzel sonuçlar alırsın
Merhaba az değil aslında az gibi gorunsede yetiyor açlık çekmiyorum hic kacamaksiz tamamladımGerçekten bu kadar az yemek çok zor olsa gerek tebrikler
Merhaba emziriyormusunuz bir ayda 8 kilo çok iyi masallah ben 4 kilo verebilsem keşke ama gerçekten çok iyisinizKolay gelsin canim. Bende dogumdan kalan kilolari verme asamasindayim. Belli bir diyet yapmiyorum genel olarak yemiyorum diyebilirim. 1 ayda 8 kilo verdim. Geri 5-10 kilo arasi daha vermem lazim
Tesekkur ederim canim emzirme isimiz bitti. Suan 6 bucuk ayliklar. Bende 50 ile hamile kalip 80 kusurla doguma girmistim. Kirkimda 60 olmustum ama geri ustune 8 kilo kadar almistim. 8i geri verdim geri 60 oldum simdiki hedefim 55i gormekMerhaba emziriyormusunuz bir ayda 8 kilo çok iyi masallah ben 4 kilo verebilsem keşke ama gerçekten çok iyisiniz
Masalalh peki nasil bisey uyguladınız anlatırmısınız benimki 3 yaşında insallah 3 senedir uğraşıyorum ama yaş önemli tabi birde tıp 2 sekerim kaldı doğumdan sonra metobolizma çok yavaş hepsi böyle oluncaTesekkur ederim canim emzirme isimiz bitti. Suan 6 bucuk ayliklar. Bende 50 ile hamile kalip 80 kusurla doguma girmistim. Kirkimda 60 olmustum ama geri ustune 8 kilo kadar almistim. 8i geri verdim geri 60 oldum simdiki hedefim 55i gormek
Oyy masallah benim de ikizlerim hemen buyusun yaa en zor zamandayiz. Diyet olarak. Sabahlari sekersiz neskafe iciyorum ara da peynir veya haslanmis yumurta veya bi kac zeytin. 1 aydir makarna pilav ekmek yemedim. Gun icinde evde ne pisiyosa yemek olarak ondan kucuk bir tabak kadar yiyorum. Hazir paket seyleri hayatimdan cikardim. Sekerli seyler de ayni sekilde tuketmiyorum. Anlicaniz kahveyi saymazsak gunde 1 kez az yiyorum. Basta zorlandim ama midem alismis durumda azicik bisey yersem hemen sisiyorum. Cocuklardan firsat buldukca leslie yapiyorum. Cok saglikli durmasa da diyetim hareketsiz yasantimi goz onune alirsak anca boyle kilo veriyorum.Masalalh peki nasil bisey uyguladınız anlatırmısınız benimki 3 yaşında insallah 3 senedir uğraşıyorum ama yaş önemli tabi birde tıp 2 sekerim kaldı doğumdan sonra metobolizma çok yavaş hepsi böyle olunca
Allah bağışlasın öyle çabuk büyüyorlar ki tebrik ederim vallaOyy masallah benim de ikizlerim hemen buyusun yaa en zor zamandayiz. Diyet olarak. Sabahlari sekersiz neskafe iciyorum ara da peynir veya haslanmis yumurta veya bi kac zeytin. 1 aydir makarna pilav ekmek yemedim. Gun icinde evde ne pisiyosa yemek olarak ondan kucuk bir tabak kadar yiyorum. Hazir paket seyleri hayatimdan cikardim. Sekerli seyler de ayni sekilde tuketmiyorum. Anlicaniz kahveyi saymazsak gunde 1 kez az yiyorum. Basta zorlandim ama midem alismis durumda azicik bisey yersem hemen sisiyorum. Cocuklardan firsat buldukca leslie yapiyorum. Cok saglikli durmasa da diyetim hareketsiz yasantimi goz onune alirsak anca boyle kilo veriyorum.
Allah bağışlasın öyle çabuk büyüyorlar ki tebrik ederim vallaben başaramadım bu zamana kadar insallah bu sefer kalcak kızımın mart ayında doğum günü var bu sefer olsun lütfen Allah ım
Bu şekilde yaptığınız hiç bir diyette başarılı olmazsınız.Sağlıklı beslenmeye odaklandığınıda ve saatlerine dikkat ettiğinizde ciddi bir kilo verirsiniz .Ama bırakın zamana yayın hemen olacak iş değil .Merhaba KK güzel kızları yeni uyeyim 60 kilo hamilekalıp 94.kilo ile. Doğuma girip bir kiz çocuğu (çok şükür elhamdülillah) bir tip 2 seker birde kilolarım ile çıktımuzun zamandır veremiyorum denemediğim diyet kalmadi 5 kilo veri 7 kilo alanlardanım... bugün yine bozup bu saate kadar uyuyamadim yarın önce 13 gün isveç diyetine başlamak istiyorum gün gün yazıp benimle başlamak isteyen olursa sevinirim bakalim kaç kilo verebileceğim 25 mart kızımın doğum günü zamanım daralıyor insallah başarırım bana katılmak isteyenler olursa burdayim
Öyle de denedim diyetisyen yardımı da aldım bana haftada 200 gr 100 gr bende verilecek 20 kilo varBu şekilde yaptığınız hiç bir diyette başarılı olmazsınız.Sağlıklı beslenmeye odaklandığınıda ve saatlerine dikkat ettiğinizde ciddi bir kilo verirsiniz .Ama bırakın zamana yayın hemen olacak iş değil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?