Doğum kilolarından kurtulmak istiyorum

Bugün 7 günüm iyi gidiyor bakalim şimdilik evdeyim ama çok hareketli kızım çay ve kahve olamaması zorluyor açlıktan yana bir problemim olmadi ama kaçamak ta yapmadim daha bakalim

Aiiyy olur tabii gel beraber başaralım şu işi. :) sadece su içiyorsun. Hatta bazen canın onu bile istemiyor. Son 15 kilo versem varya fıstık gibi olurum. Yapabilirim dersen önce 1 sonra 3 günlük açlık su diyetiyle başlamanı öneririm

Şimdi pazartesi günü bitecek bu diyetim ondan sonra başlasak olurmu sadece su içeceksin başka çay kahve yeşil çay vs varmi şekersiz mesela

Birde önce 1 sonra 3 sonra sürekli şu ilemi devam edeceğiz

Şimdi pazartesi günü bitecek bu diyetim ondan sonra başlasak olurmu sadece su içeceksin başka çay kahve yeşil çay vs varmi şekersiz mesela

Birde önce 1 sonra 3 sonra sürekli şu ilemi devam edeceğiz
Su hariç hiçbirşey yok. Öncesinde İngiliz tuzu içip bağırsak temizliği yapmak gerekiyormuş. O kadar

Dün akşam yemeğim, çayım, meyvem... Hepsini yedim son son :):) Dün gece itibarıyla başladım fakat lavman yapmadım henüz işteyim Akşam yapacağım onu da, Dr. Murat İşçi var su orucu hakkında güzel bir videosuna denk geldim. Hangi saatte vücut nasıl tepki verir vs diye. Onu izliyorum... Kendimi tanımaya çalışıyorum :):)

Hadi insallah bakalim Ben şu diyetini daha önce duymamıştım ama popüler olmuş başarılar sizede bende bakayim videoya salıya kadar bilgi toplayıp bende denemek istiyorum bakalkm

Lacman 4 gün sonunda tatlım. Her 4 günde bir su orucunun uzunluğuna bağlı olarak. Açlıktan kişi kendini tanır ama keisnlikle bir başka insanla aynı tepkileri göstermez. Her vücudun bağışıklığı ve tepkisi ayrıdır. Ben mesela kolay geçiriyorum. Ne baş dönmesi ne mide bulantısı ama benim gibi geçirebilene hiç rastlamadım. Genelde bitikler. Ama bende tam tersi ben enerji doluyorum elhamdülillah

Yaaaa çok güzel peki yemiyorsunizya yeyince bi sıkıntı oluyor mu midede
Yavaş yavaş başlıyorsun işin en güzel tarafı bu. Yani kilolarını vermen verdiğinde geri almamana sebep olan bir güzellik. Mesela limon suyu son günden sonra mideye ilk gün bunu alıştırıyosun. Sonra portakal sonra yeşil sebze suları derken sadece haşlanmış sebzelere geçiyorsun ve en son katılar. Bu da 2 haftalık bi geçiş evresi oldu bende. Sindirmeye çalıştım. Kendimi sıkmadım. Ve sonuç verdiğim kiloların sadece 1.5 kilosunu geri aldım. Onda katkılarda sürekli pizza yediğim için. Eşim sağolsun yapıp yapıp yedirdi yemesem sıkıntı neyse dedim. Yeseniz dahi dolup taşıyorsunuz. Ve tuvalet molaları sıklık kazanıyor

Merhaba 8. Günün sabahına bugün dün akşam bisey yemedigim için heralde daha rahat uyandım daha hafif tartıda 78.700 oldum yani -700 gr bugün 13 gün bittiğinde su orucuna başlamak istiyorum çabucak bitsin istiyorum insallah bakalim

Ben olsam sabredemez diyeti bırakır su orucuna başlardım sana yine maşallah illaki bitiricem diyosun

Ben olsam sabredemez diyeti bırakır su orucuna başlardım sana yine maşallah illaki bitiricem diyosun
azimle .... duvar valla bunun sonucunu da merak ediyorum. Hemde su orucu hakkında bilgi topluyorum onada sabirsizlaniyroum ama bakalim zaten az kaldı girme kanıma insallah salı sabahına ✌✌

azimle .... duvar valla bunun sonucunu da merak ediyorum. Hemde su orucu hakkında bilgi topluyorum onada sabirsizlaniyroum ama bakalim zaten az kaldı girme kanıma insallah salı sabahına ✌✌
Hadi bakalım canım benim. Ama su orucuna başlarsan minimum 3 gün yaparsan inşaaallah 3 kilon uçar gider belki daha fazla.. Hadi hayırlısı diyelim. Bekliyorum

Selam 9. Günün sabahına... evet artık sıkılıyorum bir an önce bitsin istiyorum, sabah tartıda -400 gr oldu bugün 78.300 düştüm ama parmaklarım sanki biraz şişti ödem olabilirmi onuda bilemedim 3 litre su tuz yok bol hareketli regl bitti geçer heralde bu arada dünden itibaren 1 günün menüsüne tekrar başladım yani liste öyle az kaldı insallah yeni yeni şeyler denemek.istiyorum bu arada sikilmamin sebebi de bu yanlis anlasilmasin diyetle ilgili problem yok

Sen kaçtan düşmüştün ki canım bu kiloya

Sen kaçtan düşmüştün ki canım bu kiloya
Ben 7 aralıkta 87.700 ile başladım tek öğünle 83.500 düştüm işvece de 83.500 ile başladım yol uzun bakalim önümüzde şu diyeti insallah bende verebilirim 2 aydır diyetteyim diye şu diyetinde acaba az verirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…