- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 31
- Konu Sahibi ilginleylis
-
Selam cnm ayyy ne güzel tebrik ederim bende görsem keşke oraları bu diyet bitsin bende başlayacağım 2 öğün e öyle öyle insallah başarırız motiveniz için teşekkür ederimSelam canım biz arkadaşımla Aralık ayından beri diyet yapıyoruz o emziriyor ben emzirmiyprum ben 82.5 ile başladım şuan 73 e düştüm oda 83 ile başladı 73 e düştü sabah ve akşam 2 öğün yapıyoruz az yiyoruz ne varsa genelde et balık yiyoruz akşamları ve sebze sabah yumurta peynir ekmek yemiyoruz spor yok inşlah sende başarırısın
Teşekkür ederim yani buda yakın zaten biraz yer değiştirmiş peki kaç kilo verdiniz 1 haftada
75.5 başlamıştım 73.3 tüm cumartesiTeşekkür ederim yani buda yakın zaten biraz yer değiştirmiş peki kaç kilo verdiniz 1 haftada
Gayet iyi benim regl denk geldi zamanlamayı yanlış yaptim sanirim ama olsun bakalım75.5 başlamıştım 73.3 tüm cumartesi
Aynen ben uzun süredir diyet yaptığım için yavaşlama olmuştu ona rağmen iyi bugün 73.0 çıktımGayet iyi benim regl denk geldi zamanlamayı yanlış yaptim sanirim ama olsun bakalım
Bencede masallahiniz var bana da insallah 70leri girmek nasip olurAynen ben uzun süredir diyet yaptığım için yavaşlama olmuştu ona rağmen iyi bugün 73.0 çıktım
Sayfamı ziyaret et tatlım. Benimde 93 ü gördüğüm oldu doğumdan sonra amaMerhaba KK güzel kızları yeni uyeyim 60 kilo hamilekalıp 94.kilo ile. Doğuma girip bir kiz çocuğu (çok şükür elhamdülillah) bir tip 2 seker birde kilolarım ile çıktımuzun zamandır veremiyorum denemediğim diyet kalmadi 5 kilo veri 7 kilo alanlardanım... bugün yine bozup bu saate kadar uyuyamadim yarın önce 13 gün isveç diyetine başlamak istiyorum gün gün yazıp benimle başlamak isteyen olursa sevinirim bakalim kaç kilo verebileceğim 25 mart kızımın doğum günü zamanım daralıyor insallah başarırım bana katılmak isteyenler olursa burdayim
Ben 1 haftada 10 kilo verdim 3 kilosunu dün iş yemeğinde mecburen aldım ama sabaha yine aynı Kilomun 1 kilo fazlasına geri döndüm. 69 dan selamlarKolay gelsin canim. Bende dogumdan kalan kilolari verme asamasindayim. Belli bir diyet yapmiyorum genel olarak yemiyorum diyebilirim. 1 ayda 8 kilo verdim. Geri 5-10 kilo arasi daha vermem lazim
Ben açlığa başladım bugün. Sevgililer gününe tığ gibi olmam gerek. Kızımın doğum günü 30 mart o zamana kadar vakit verdim kendime ama en erken şuan sevgililer günü. Hoş kutlamıyoruz ama 50 kilo halimle eşimle el ele dolaşmak kızımıda yanıma alıp ohh hem doğurdum hem yedim hemide verdim diye diye gerinerek gezmek istiyorum..Merhaba KK güzel kızları yeni uyeyim 60 kilo hamilekalıp 94.kilo ile. Doğuma girip bir kiz çocuğu (çok şükür elhamdülillah) bir tip 2 seker birde kilolarım ile çıktımuzun zamandır veremiyorum denemediğim diyet kalmadi 5 kilo veri 7 kilo alanlardanım... bugün yine bozup bu saate kadar uyuyamadim yarın önce 13 gün isveç diyetine başlamak istiyorum gün gün yazıp benimle başlamak isteyen olursa sevinirim bakalim kaç kilo verebileceğim 25 mart kızımın doğum günü zamanım daralıyor insallah başarırım bana katılmak isteyenler olursa burdayim
Yaşına girdi mi bebişin ne kadardır kilon yerleşti tatlım. Benim kızım 3 e girecek martta bende 3 yıldır dombik 93 le gezdim. Görenler ne oldu sana diyordu. 50 den 93 e içimde bir insan vardı 43 kilolukMerhaba KK güzel kızları yeni uyeyim 60 kilo hamilekalıp 94.kilo ile. Doğuma girip bir kiz çocuğu (çok şükür elhamdülillah) bir tip 2 seker birde kilolarım ile çıktımuzun zamandır veremiyorum denemediğim diyet kalmadi 5 kilo veri 7 kilo alanlardanım... bugün yine bozup bu saate kadar uyuyamadim yarın önce 13 gün isveç diyetine başlamak istiyorum gün gün yazıp benimle başlamak isteyen olursa sevinirim bakalim kaç kilo verebileceğim 25 mart kızımın doğum günü zamanım daralıyor insallah başarırım bana katılmak isteyenler olursa burdayim
Hiçbişey yemiyomusunuz nasıl gitti bir haftadaYaşına girdi mi bebişin ne kadardır kilon yerleşti tatlım. Benim kızım 3 e girecek martta bende 3 yıldır dombik 93 le gezdim. Görenler ne oldu sana diyordu. 50 den 93 e içimde bir insan vardı 43 kilolukşimdi 19 kilo fazlam var. 15 kilo versem olaaalllaaaaa. Ama vereceğine inanıyorum. 1 haftalık açlıktan 10 kilom gitti. Şimdi minimum 10 dayanabilirsem 21 gün açlığa niyet ettim. İnşaAllah başarırım. Eski kıyafetlerimi çok özledim.....
Bebeğim mart 25 de 3 bitecek insallah bende kızımın doğum gününe kadar zaman verdim 7 aralikda 88 kilo ile başladım ama arada çok kaçamak yaptığım oldu sizin açlık dediginiz nedir anlatırmısınız bu bitince değişik biseyler denemem lazım yada marta kadar beraber ilerleyelimmi benimde 19 kilo kaldı vermem gerekenYaşına girdi mi bebişin ne kadardır kilon yerleşti tatlım. Benim kızım 3 e girecek martta bende 3 yıldır dombik 93 le gezdim. Görenler ne oldu sana diyordu. 50 den 93 e içimde bir insan vardı 43 kilolukşimdi 19 kilo fazlam var. 15 kilo versem olaaalllaaaaa. Ama vereceğine inanıyorum. 1 haftalık açlıktan 10 kilom gitti. Şimdi minimum 10 dayanabilirsem 21 gün açlığa niyet ettim. İnşaAllah başarırım. Eski kıyafetlerimi çok özledim.....
Insallah bende başaracağım 3 senedir bende Böyle geziyorum çok güzel motive oldunuz bana sag olunSayfamı ziyaret et tatlım. Benimde 93 ü gördüğüm oldu doğumdan sonra ama3 yıldır da dana gibiydim. Bir karar verdim şimdi dün çok yedim mecburen yoksa yeniden başladığım diyeyim vardı 68 dim 71 olmuşum da sabah yine 69 dum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?