- Konu Sahibi ilginleylis
-
Bilemiyorum ki.. 3 gün denersin olmadıBen 7 aralıkta 87.700 ile başladım tek öğünle 83.500 düştüm işvece de 83.500 ile başladım yol uzun bakalim önümüzde şu diyeti insallah bende verebilirim 2 aydır diyetteyim diye şu diyetinde acaba az verirmiyim
Sen başladinmi cnm su diyetineBilemiyorum ki.. 3 gün denersin olmadı
Kaç kilo verdin bu sefer yine çok gidiyormuBenim 3.günüm bitti
gidiyor elhamdülillah. Daha tartılmadım canım 7.günü bekliyorum ama vücudum epey değişiyor. Eşimde söylüyor. Hatta dün misafirlerim muhteşem olmuşsun dediler. Farkedilecek derede değişiklik var yaniKaç kilo verdin bu sefer yine çok gidiyormu
Galiba gazıma geldinMerhaba ☘☘ bugün 11. Gün ama ben artık yapamiyorum.Bugün sabah itibari ile su diyetine başlamak istedim zorlu geçebilecek 2 günde eşimi evde olması gerekir diye düşündüm insallah zorlu geçmez bende başarabilirim sadece acaba sekerim dusermi diye kafam karışık ama bunuda başarırım insallah
Evet evet herşeyin sebebi sensinGaliba gazıma geldin1 gün yapabilirsem 3 gün diye niyetini al ve başla. Ben ayıptır söylemesi eski fiziğime dönüyorum elhamdülillah
Tabiii sayfamdan günlük olarak takip edebilirsin canımEvet evet herşeyin sebebi sensinevet önce 1 3 7 10 başarabilirsem bakalim ona ayrı form açtım birde ben buraya yeni uyeyim bu diyete biraz araştırdım ama sag ol desteğine ve tecrübelerine ihtiyacım olacak
Hastalığın falan varsa yada açlığa hassasiyetin dikkat et derim.Merhaba ☘☘ bugün 11. Gün ama ben artık yapamiyorum.Bugün sabah itibari ile su diyetine başlamak istedim zorlu geçebilecek 2 günde eşimi evde olması gerekir diye düşündüm insallah zorlu geçmez bende başarabilirim sadece acaba sekerim dusermi diye kafam karışık ama bunuda başarırım insallah
Uye profilinin görüntülenmesine sınır getirdi diyor görünmüyor ki cnmTabiii sayfamdan günlük olarak takip edebilirsin canım
Valla hiç bilmiyorum nası bişi olduğunuUye profilinin görüntülenmesine sınır getirdi diyor görünmüyor ki cnm
Şimdi oldu sanırımUye profilinin görüntülenmesine sınır getirdi diyor görünmüyor ki cnm
Selam.,diyetinizin sonuçu nasıl olduTekrar merhaba... Evet isveç diyetinde bugün 1 günüm ve 83.500 ile başladım hadi bakalımhergün burdayim gün gün paylaşacağım. Bakalim dedikleri gibi sonuç alabilecekmiyim
Merhaba 83.5 ile başladım 78 ile 10. Gunde biraktim kilo verimi durmuştu toplamda 5.5 kilo verdinSelam.,diyetinizin sonuçu nasıl oldu
Çok güzel bir kilo kaybı, tam olarak listeye uydunuzmu 10 gün boyunca yoksa kaçamak vesaire oldumuMerhaba 83.5 ile başladım 78 ile 10. Gunde biraktim kilo verimi durmuştu toplamda 5.5 kilo verdinçg
Hiç kaçamak yapmadim liste neyse ona birebir uydumÇok güzel bir kilo kaybı, tam olarak listeye uydunuzmu 10 gün boyunca yoksa kaçamak vesaire oldumu
Harika bende denicem mutlaka, halen devam ediyormusunuz diyet yapmaya başka neler deniyorusunuzHiç kaçamak yapmadim liste neyse ona birebir uydumhaşlanmış ıspanak yedigime değsin istedim
Birde yeşil salata yazıyor listede tam olarak nasıl yaptınız ve ne kadar bir büyük kasemi yoksa bir tabakmıHiç kaçamak yapmadim liste neyse ona birebir uydumhaşlanmış ıspanak yedigime değsin istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?