Doğum kilolarından kurtulmak istiyorum

Bilemiyorum ki.. 3 gün denersin olmadı

Kaç kilo verdin bu sefer yine çok gidiyormu
gidiyor elhamdülillah. Daha tartılmadım canım 7.günü bekliyorum ama vücudum epey değişiyor. Eşimde söylüyor. Hatta dün misafirlerim muhteşem olmuşsun dediler. Farkedilecek derede değişiklik var yani

Gunaydinnnnn 10 günün sabahından... bugüne de -300 gr ile başladım iyice azaldı kilo verimi 78 kiloya düştüm son 3 gün kaldı insallah ✌✌

Merhaba ☘☘ bugün 11. Gün ama ben artık yapamiyorum. Bugün sabah itibari ile su diyetine başlamak istedim zorlu geçebilecek 2 günde eşimi evde olması gerekir diye düşündüm insallah zorlu geçmez bende başarabilirim sadece acaba sekerim dusermi diye kafam karışık ama bunuda başarırım insallah

Galiba gazıma geldin 1 gün yapabilirsem 3 gün diye niyetini al ve başla. Ben ayıptır söylemesi eski fiziğime dönüyorum elhamdülillah

Galiba gazıma geldin 1 gün yapabilirsem 3 gün diye niyetini al ve başla. Ben ayıptır söylemesi eski fiziğime dönüyorum elhamdülillah
Evet evet herşeyin sebebi sensin evet önce 1 3 7 10 başarabilirsem bakalim ona ayrı form açtım birde ben buraya yeni uyeyim bu diyete biraz araştırdım ama sag ol desteğine ve tecrübelerine ihtiyacım olacak

Evet evet herşeyin sebebi sensin evet önce 1 3 7 10 başarabilirsem bakalim ona ayrı form açtım birde ben buraya yeni uyeyim bu diyete biraz araştırdım ama sag ol desteğine ve tecrübelerine ihtiyacım olacak
Tabiii sayfamdan günlük olarak takip edebilirsin canım

Hastalığın falan varsa yada açlığa hassasiyetin dikkat et derim.

Uye profilinin görüntülenmesine sınır getirdi diyor görünmüyor ki cnm
Valla hiç bilmiyorum nası bişi olduğunu artık sen sordukça yazarım. Kız var ya benim pek yazamıyorum. Ondan dedim. Günü gününe yazınca sende fikir sahibi olursun daha net yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…