Bende nefret etmiştim hamileyken onun bunun korkunç doğum hikayelerini dinlemekten. Ama asil problem doğumdan sonraymis. 7 den 70 e herkesin merak ettiği tek bir konu var SUTUN VARMİ ? Allahim insani zorla lohusa depresyonuna sokacaklar. O kadar sabrim tükenmişti ki artik yüzlerine karsi ' yoksa ne olacak alip sen mi emzirecen' diye bagirmak geliyordu içimden. Seni korkutmak gibi olmasin canin ama sütle kalsa iyi öyle haddini bilmez insanlar var ki zaten doğumdan sonra kendimi taniyamiyordum, aynalara kusmustum bunun üzerine ' ayy bida dogurcan herhalde sen hahahah' diyen çok goruceksin. Şimdiden kendini hazirla kulaklarini tika hiçbirşey duymamaya calis stresten sut de azaliyo.38 haftalik Hamileyim daha şimdiden lohusa bunalimina giriyorum.
Sağolsun çevremde ki herkes uzman Jinekologmus yeni öğrendim..
Sürekli aynı sorular artık birinin çok kötü kalbini kiracam o olacak.
Yok sen dogurmadin mi ?
Ay bu çıktı çıkacak, normal mi yoksa sezeryan mi?!!!
En güzeli normal doğum hemen iyilesirsin bla bla bla bla. .
Kayinpeder bile 2 güne bir arayip inşallah normal olur diyor.
Artık herkesten nefret ettim sürekli benim altım ağızlarında gibi geliyor.
Bu hadsizliklere hayret ediyorum ya. Sürekli hayırlısı Dr karar verecek demekten usandim.kendimi yalancı gibi hissediyorum bu açıklamayi yapmak.zorundayım sanki
Sonrasında ay bu çocuk aç ,sutün yetiyor mu mahabbetlerine girerlerse sağlam döşerim gibime gelior çünkü bu kadarına sabrim kalmadi
Oda için bir sürü hazırlık yaptım. Asla normal doğum istemiyorum .planlibi sekilde gidip bebeğim alıp gelmek istiyorum.Herşeyde olduğu gibi bunu da burnumdan getiriyorlar.Suna ne gerek var buna ne gerek var biz söyle yaptık zamanında vs vs.. Cahillikte zirvedeler ama asıl dert para harcadigim şeylerin onlara göre gereksiz olması.
Kulaklarimi tikiyorum duymazdan geliyorum kalp kırmayayim diyorum olmuyor olmuyor .. Allahım sabır versin
Bu iğğrenç duyguların hepsini belki fazlasını yaşadım . İki çocuk doğurmakla hrkes profesör olmuş sanki. Anneyi üzüp strese sokmaktan başka bildikleri bişey yok bu kesin. Bana daha doğurmadınmı diye telefon trafikleri yapılırdı 38. Haftadan itibaren sonuççç 40. Haftanın sonunda doğum yaptım haaa bittimi btmedi ,gereksiz sözler tabi. Aaa bu çocuk çok gazlı , senin sütün yaramıycak belli , yağlı görünmüyo çünkü, niye emziğe alıştırmadın , sallayarak mı uyutucaksın . Sizene yaa diyerek bağırmak geliyodu içimden artık. O an ki yaşımın verdiği tecrübesizlikle bişey diyemiyodum aptal gibi şuanki aklım olsa tıkarım lafı herkesin ağzına .. Boşverin kızlaarrr hiiçç duymayın bile bebeğinizin mis kokusunu alıp,sağlıkla eve geleceğiniz günün hayalini kurun ve olumsuz düşüncelere sizi sevk edenlerle ya görüşmeyin yada cevaplarını verin düşüncesiz insanların.... Hepinize sağlıkla kısa zamanda kurtulmanızı dilerim , herşey çokk güzell olacak inşallah...38 haftalik Hamileyim daha şimdiden lohusa bunalimina giriyorum.
Yok sen dogurmadin mi ?
Bu hadsizliklere hayret ediyorum ya. Sürekli hayırlısı Dr karar verecek demekten usandim.kendimi yalancı gibi hissediyorum bu açıklamayi yapmak.zorundayım sanki
Sonrasında ay bu çocuk aç ,sutün yetiyor mu mahabbetlerine girerlerse sağlam döşerim gibime gelior çünkü bu kadarına sabrim kalmadi
Oda için bir sürü hazırlık yaptım. Asla normal doğum istemiyorum .planlibi sekilde gidip bebeğim alıp gelmek istiyorum.Herşeyde olduğu gibi bunu da burnumdan getiriyorlar.Suna ne gerek var buna ne gerek var biz söyle yaptık zamanında vs vs.. Cahillikte zirvedeler ama asıl dert para harcadigim şeylerin onlara göre gereksiz olması.
Kulaklarimi tikiyorum duymazdan geliyorum kalp kırmayayim diyorum olmuyor olmuyor .. Allahım sabır versin
Hepsine bir bir cevaplarını ver hiiiicccc düşünme böyle insanlara hadlerini bildirmezsen tepene çıkarlar.benim kizim 1 yaşına geldi ben o dönemde kulaklarımı tikadin ve bir müddet kimseye gitmedim kimseyi de misafir almadım.sadece bebeğini dusun onun sana senin ona ihtiyacım var gerisi boş bos konuşur durur. Gormessen duymasın stres yapma sakin bebeğine yansır cnm.bana göre de sezaryen en güzeli o çok bilenler kendileri d ogursun kolaysa.dr bana sezeryan la normal doğumun bir farkı yok dedi ne diye o eziyeti cekicen ya boşver.süt gelmez çocuk hasta olur hepsi hikaye.. durumda maşallah süperdi hala emziriyirum kızımı.karnimda sarkmadi kilolarını da verdim sezeryan en temizi hiç canını sıkma.kp derin de ne kadar terbiyesiz mis ben utandım valla burda kendi babam bile sormaz öyle şeyler kaksiki kp.38 haftalik Hamileyim daha şimdiden lohusa bunalimina giriyorum.
Yok sen dogurmadin mi ?
İnsan yuzu gormek istemiyorum bu konulardan dolayi
3 yil bebegim olmadi 2,dusuk yaptim once neden olmiyor diyorlardi sonra neden dusuk oluyor demeler basladi
Suan hamileyim tup.bebekmi yaptrdiniz sorulari
Her dr kontrolunde kotu biseymi var hayirdir neoldu gibi felaket tellaligi yapmalar simdide nezaman doguracaksin sezeryanmi normalmi olacak.dusuk tehliken yada erken dogum.riskin varmi artik insalardan sogudum.nefret ettim anlayissiz cahil insanlarin cani cehenneme
Allahla anlasma yapmisim.sanki ben kesin.dogacak.dememi bekler gibi davraniyorlar allah bilir dedigimde aciyan gozlerle bakiuorlar
Düşük tehlikesinden onlara ne ya? Of of yani.
Süt konusunda da hassasım tersler geçerim yani.
Kime ne benim mememden. İnsanlar haddini asmakta çok ileri gitmişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?