tam olarak bilemiyorum ama bence bir problem olmaz sonuçta seni kontrol eden doktor biliyor bebeğin haftasını başkası nasıl anlayabilirki sen 34. haftada 32 haftalık göztesrilip 5 hafta daha çalışıcaksın yanlış anlamadıysam ama şunuda düşün 37. haftada en geç ayrılabiliyoruz izne sen rapora göre 37 haftalııkken gerçekte 39 haftalık olucaksın ozamana kadar nasıl çalışırsın zaten doğum genelde 38.39 haftalarda oluyor tam 40. haftada doğuran nadirdir sanırım bana iraz riskli geldi açıkçası
kızlar ya moralim çok bozuk doktorum izin meselesi için 32+0 da geleceksin dedi satım 21 mayıs 31 aralıkta gidecekmişim istesem de 4 şubata kadar çalışabilecekmişim dodoya ne güzel 31+1de vermiş doktoru böyle olunca ben 1 hafta kaybediyorum nilocana ise daha da önce hesaplamış doktoru kendimi onla karşılaştırırsam yani onun doktorunun hesabına göre 25 ocak olması gerekiyor ve tam 10 gün kaybediyorum yaaa bi şey de diyemedim önde gösteremez misiniz diye napcam bilmiyorum
ben bişey anlamadım, nede kaybın oluyor ki? izni geç almak daha makul değil i senin için de,, ben geç almaya çalışıyorum sen erken almaya çalışıyorsun,bence doktoruna söylesen kabul ederdi, benimkin bile 2 hafta tarihi ileri atmayı kabul etti
arkadaşlar 31+1 'deyim bu gün doktoruma gittim 32 haftalık gebedir 37. hafataya çalışabilir raporumu aldım kurumuma verdim.Son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum dediğinizde zaten doktor sevke yazıyor bunları...
dodo sonra bir daha yorum yazmadın ama inşallah buna yazarsın
sen 31+1 deyken izin almışsın, oysaki gezdiğim sitelerde diyor ki, 31+6 bile olsan 31 haftalık hamile sayılıyormuşsun, 32 haftalık değil, bu durumda senin izninin 1 haftası boş yere yanmayacak mı?
diğer sorum da, doktor bu raporu yazarken bebeğin ultrason fotoğrfaını da ekliyor mu? ya da başka neleri ekliyor?
37. haftanın dolduğunu nasıl hesaplayacaksın? rapor aldığın tarihten itibaren mi?mantıken öyle olması gerekir..
inşallah bu sorularıma geç olmadan cevap yazarsın, ya da izin almış arkadaşlar varsa sizlerin de sorularıma yorumlarınızı bekliyorum
ben gittim doktora 32 hafta dolunca çalışabilir raporu yazacak.rapora hafta yazmayacakmış galiba,son 3 haftaya kadar çalışabilir yazacakmış.istersen 2 hafta sonra gel,30 u 32 göstereyim dedi,ama bana sonrası lazım diye kabul etmedim.umarım yardımcı olabilmişimdir.
32. haftanda çalışabilir raporu almazsan bütün izin hakların yanıyormuş, aman dikkat et , ihmal etme, o raporu mutlaka al..
senin tam denk geliyor işte, anladığım kadarıyla 37. haftandayken okul açılıyor, o hafta gider raporunu alırsın, sende sıkıntı yok, bendeki sıkıntı benim 37. haftamın tatilin 2 haftası dolması ve dolayısı ile yasal iznimi tatilde almak zorunda olmam:çok üzgünüm:
anladın mı? yani yasal iznimin 1 haftası tatile gidiyor boş yere...zaten tatildeyim neden izin alıyorum kiiiÇok üzgünüm çoook
dodo sonra bir daha yorum yazmadın ama inşallah buna yazarsın
sen 31+1 deyken izin almışsın, oysaki gezdiğim sitelerde diyor ki, 31+6 bile olsan 31 haftalık hamile sayılıyormuşsun, 32 haftalık değil, bu durumda senin izninin 1 haftası boş yere yanmayacak mı?
diğer sorum da, doktor bu raporu yazarken bebeğin ultrason fotoğrfaını da ekliyor mu? ya da başka neleri ekliyor?
37. haftanın dolduğunu nasıl hesaplayacaksın? rapor aldığın tarihten itibaren mi?mantıken öyle olması gerekir..
inşallah bu sorularıma geç olmadan cevap yazarsın, ya da izin almış arkadaşlar varsa sizlerin de sorularıma yorumlarınızı bekliyorum
ben bişey anlamadım, nede kaybın oluyor ki? izni geç almak daha makul değil i senin için de,, ben geç almaya çalışıyorum sen erken almaya çalışıyorsun,bence doktoruna söylesen kabul ederdi, benimkin bile 2 hafta tarihi ileri atmayı kabul etti
arkadaşlar 32. haftanızda 37. haftaya kadar çalışabilir raporunu siz nasıl aldınız?ben ultrasyon raporunu eklemedim doktor sadece 37. haftaya kadar çalışabilir diye sevkime yazdı, doğrumu bilmiyorum bizim kurum bu konuda bilgisiz siz nasıl yaptınız?birde 37. haftada doğum izni için tekrar doktordan rapor falan almaya gerek var mı?
teşekkürler canım, bilmiyorum ama bence bebek geriden geliyorsa usg ye göre yazması lazım sanırım.birde bebek vaktinde doğmaz geç doğarsa sanırım doktordan yine mi rapor almak gerekiyormuş mesela benim sata göre 5 şubat gözüküyor eğer 5 şubatta doğmaz gecikirse 5 şubatta hastane yatış göstermek gerekiyormuş ki doğumdan sonraki 8 haftalık süreden düşmesin diye... bu konuda bilgisi olan var mı?ben henüz almadım bu cumartesi verebilir belki yalnız yeni doğum yapmış bir arkadaşım söylemişti 37. haftada tekrar doktorun izne ayrılabilir raporu yazması gerekiyormuş hatta doğum iznimiz bittiğinde tekrar doktora gidip iş başı yapabilir raporu alınıcakmış ben henüz doktorla tam detaylı konuşmadım benim merak ettiğimde şu benim bebeğim bir hafta geriden geliyor buna göre doktor usgye göremi yazıcak yoksa sat a göremi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?