- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
Ay inşallah canım elbette geçecek ama güzel geçsin tabi ki de.takar dilimize inşirah süresi gireriz doğuma canım... o ben de de var ama o an inşallah gucleniriz
Canım açılma olduğu halde neden sezeryana aldılar ki? var mı bir sebebi?Şu resim de gördüğünüz pıtırcık bir sabah bana sancı vermeye başladıı.. Bakk heleeee dedimm ne oluyorr.. O hafta sonu açık öğretim sınavlarım vardı ders çalışıyordum pekk sıkıldı herhalde içimdeSabah iş yerinde ders çalışırken sancılarımı hafif hafifi hissetmeye başladım ama erken oldUğunu için pek umursamadım normaldir dedim. Daha sonra böyle bir tuvalete gitme istediğim başladı. ( affedersin ama ıkınasım geliyordu) :S Neyse ben izin aldım eve gideyim en iyi dedim uzanayım şöyleeee 2 seksennn :) Eve gittim eşimde geldi ben bir duş aldım daha rahat uyurum diye, snra bir baktım kanama başladı. Ben panikkledim ne oluyozzz dedim yaaa daha çokk erken. 33+5 haftalıgım henuz. Neyse atladık taksiye apar topar hastaneye. 5 aylık hamileyken yine olmuştu öyle bişey sandık biz ne bilek doğuracagımı :) Neyse annem de geldi hastaneye. Ben girdim acilden dedim sancım var hemde kanamam var. Kanama için alttan bakmak istediler baktırmadım 5 aylıkken neler cektırdıler nelerr yine öyle olacak diye korkumdan elletmedim. ultrasonda herşey normal görunuyor, Nts de sancı yok sen en iyisi burda bir yat dediler :) Neyse akşam saat 8 kadar nts gir çık devam sancı yok ama ben sancıdan kıvranıyorum. Kanama devam ediyor... Bana sancın yok diyip gönderiyorlar odaya. Saat 10 gibi artık benim sancı 5 dk da bir gelmeye başladı ama artık nefes alamıyorum bittimm resmen yamuluyorum sancı girinceee :) Hemsire geldi dedi hadi bi daha girek şu nts ye :) Bütün nts ler dolu biz ameliyathanedekine girelim dediler. Bende anneme dedim anne ben gelcem sen gelme :) Sonra ordaki nts bir girdim sancı ibre yapıyor bende. Hemsire abla bile acıdı o an banaaa :) Sonra apar topar doktor geldi dedi niye söylemiyon sancın vardaa :) Ağzına vurasım geldi orda bi taneee ama elimiz mahkum şimdi ona Neyse alttan muayene ettiler tamamen açılmışsın acil dogum dediler. Doğum diyince ben başladım ağlamaya dedim anneme söylip gelipp onlar biz söyleriz diyip göndermediler. Kadıncağızda beni bekliyor odada :) uzun lafın kısası 06.06.2014 saat 00.05 te meleğimi sezeryanla dünyaya getirdim ( çok şükür) Ameliyatım iyi geçti çok ağrım olmadı ama oğlum küvezde yattı 10 gün. Bin kere şükürler olsun şimdi iyi :) Biraz uzun oldu ama ne olursa olsun her acının sonu tatlı oluyor. :)
canım ben sürekli ozel e gidiyordum.doktorum un çalıştığı hastane de doğum yapılmıyordu. başka hastaneye bağlıydı.ona dedim normal doğum için özel mi devlet mi öneriyorsunuz diye.Ay inşallah canım elbette geçecek ama güzel geçsin tabi ki de.
Bir de ben özel hastaneye gidiyordum doğumu orda yapacaktım ama son anda doktor beni kızdırdı,güvenmiyorum ona ve gitmeyeceğim.Doğumu devlet hastanesinde yapacağım galiba özeldekilere nazımız geçiyor da devlet hastanesindekilere pek geçmiyor haliyle daha kalabalık olduğu için o yüzden de biraz korkuyorum.
Ben de hem özele hem devlet hastanesine gidiyordum.Ama planım özelde yapmaktı doğumu son anda doktorum bebeğinde gelişim geriliği var falan dedi oysa ki öyle bir şey yokmuş devlet hastanesindeki doktor kesinlikle öyle bir şey yok için rahat olsun dedi.canım ben sürekli ozel e gidiyordum.doktorum un çalıştığı hastane de doğum yapılmıyordu. başka hastaneye bağlıydı.ona dedim normal doğum için özel mi devlet mi öneriyorsunuz diye.
Sağolsun yaşı da var baya. bana dürüst oldu.
normal doğum istiyorsan ozel e gitme yapmazlar dedi.
yani son ana kadar yapacak gibi davranıp son anda seni ikna edecek bir şey söyleyip sezeryan a aliyorlarmis. o yuzden ben iki haftadır devlete gitmeye başladım. çok geç kaldım şurada iki hafta içinde doğumun olabilir. Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun. Keşke devlet hastanesi de özel kadar temiz olsa ilgili ve bilgi veren doktorlar olsa. öyle olmasa da Allah a sığınarak gidiyoruz ne yapalım...
Canım.ben özele gidiyorum devlette muaneye bile 4 kişi alıyorlar iyi bir doktor olsa neyse baştan savma hep burda mı böyle bana mı böyleKızlar bende normal isteyenlere öneriyorum şakın özele gidip normal doğurma hayali kurmayın en kötü bebeğiniz kakasını yer sorumluluk almıyorum diyorlar Yok Bebek yukarda yok yan dönmüş Yok eşi aşağıda Yok çatın çok dar bi dolu yalan . Eltime boyun kısa doğuramazsın sen normal dsdi inanamadık hala hastaneyle mahkemeliğiz eltimi 20 haftalıkken randevu defterine sezeryan olarak gün tarih atmış. Normal doğurdu oğlunu kavga gürültüyle. Bana erken sancım var diye direk sezeryana alalım Bebek baya kalır kuvezde dediler bide bi dünya doğmamış çocuğuma fatura çıkardılar resmen kızımı erkenden sezeryana alıp kuveze koyup para alacaklardı. Devlette tam zamanında normal doğurdum şükür. Devlette bebeğe bakıyor büyümesine usg oranına hiç bi belirti yoksa bile suni sancı en az bi kere deniyor. Heyete giriyorsun eğer heyet onay verirse sezeryan. Ki normal Doğum gerçekten bi anne için en iyi ve sağlıklısı.
Ya inanmıyorum gerçekten şok oldum yazdıklarınıza zaten biliyoruz çeşitli bahaneler bulduklarını ama sizin ve eltininizin başına gelenler ilginç gerçekten.Kızlar bende normal isteyenlere öneriyorum şakın özele gidip normal doğurma hayali kurmayın en kötü bebeğiniz kakasını yer sorumluluk almıyorum diyorlar Yok Bebek yukarda yok yan dönmüş Yok eşi aşağıda Yok çatın çok dar bi dolu yalan . Eltime boyun kısa doğuramazsın sen normal dsdi inanamadık hala hastaneyle mahkemeliğiz eltimi 20 haftalıkken randevu defterine sezeryan olarak gün tarih atmış. Normal doğurdu oğlunu kavga gürültüyle. Bana erken sancım var diye direk sezeryana alalım Bebek baya kalır kuvezde dediler bide bi dünya doğmamış çocuğuma fatura çıkardılar resmen kızımı erkenden sezeryana alıp kuveze koyup para alacaklardı. Devlette tam zamanında normal doğurdum şükür. Devlette bebeğe bakıyor büyümesine usg oranına hiç bi belirti yoksa bile suni sancı en az bi kere deniyor. Heyete giriyorsun eğer heyet onay verirse sezeryan. Ki normal Doğum gerçekten bi anne için en iyi ve sağlıklısı.
Can'ım ben devlete gidiyorum mahremiyet konusunda hiç bi sorun yaşamadım Dr lar gayet iyi davranıyor ve çok ilgililer Doğum hafçstanesinde sırf bebeğimin böbreğinde genişleme var diye ağlamaktan harap oldum bi Dr bana özel muane kağıdı yazdı ve sıra beklemeden bebeğime eko çektirdim ger hafta içinde randevu berdı ve bana sadece bende muane ol bebeğin bana emanet üzülme dedi. Eğer rahatsız olduğunuz hastaneler varsa durmayın şikayet edin . Ben Zekai tahir Burak hastanesine gidiyorum kimse bana Can'ım demiyor cicim demiyor ama bebeğim güvende. İlk bebeğimde hep özeldeydim dünya muane ücreti tahlil ücreti ödedim sırf yenidoğan ünitesi var diye sonuç devlette doğurdum. Artık özele sadece bebeğime bakmak için gidiyorum doya doyaCanım.ben özele gidiyorum devlette muaneye bile 4 kişi alıyorlar iyi bir doktor olsa neyse baştan savma hep burda mı böyle bana mı böyle
Can'ım ben 28-29 civarı Doğum sancılarım başladı. Gittiğim özel hastane bana sen 31 r kadar anca dayanırsın hemen sezeryan tarihi veriyim sana dedi fiyatta bile anlaştık bebeğim kuvez ücreti falan. Eşim son dk bi devlete gidelim dedi ikimizde ağlamaktan perişan devlette bana seni yatıralım hastaneye sancını durduralım dedi 38+5 te doğurdumYa inanmıyorum gerçekten şok oldum yazdıklarınıza zaten biliyoruz çeşitli bahaneler bulduklarını ama sizin ve eltininizin başına gelenler ilginç gerçekten.
Bir de benden normal doğum için sezaryenden daha fazla para istediler.Dediğiniz gibi devlet hastanesinde sezaryen yapılıyorsa gerçekten yapılması gerektiği için yapılıyor keyfi değil ve bu bebek için de anne için de en iyisi.
Canım açılma olduğu halde neden sezeryana aldılar ki? var mı bir sebebi?
Bana da gelişim geriliği olduğunu söyledi bebek kilo almıyor dedi başka bir ile yönlendirdi o kadar ağladım o kadar suçlu hissettim ki kendimi devlet hastanesindeki doktor da hiçbir şey yok sen bana gel başka doktora gitme için rahat olsun dedi sağ olsun.Can'ım ben 28-29 civarı Doğum sancılarım başladı. Gittiğim özel hastane bana sen 31 r kadar anca dayanırsın hemen sezeryan tarihi veriyim sana dedi fiyatta bile anlaştık bebeğim kuvez ücreti falan. Eşim son dk bi devlete gidelim dedi ikimizde ağlamaktan perişan devlette bana seni yatıralım hastaneye sancını durduralım dedi 38+5 te doğurdum
Canım gittim bikere 4 kişi ben ultrason da biri catalda biri yanımda oturuyordu biri ayaktaydi daha dün eşimin içeri girmesi imkansız zaten bide adam yerine bile koymuyorlarCan'ım ben devlete gidiyorum mahremiyet konusunda hiç bi sorun yaşamadım Dr lar gayet iyi davranıyor ve çok ilgililer Doğum hafçstanesinde sırf bebeğimin böbreğinde genişleme var diye ağlamaktan harap oldum bi Dr bana özel muane kağıdı yazdı ve sıra beklemeden bebeğime eko çektirdim ger hafta içinde randevu berdı ve bana sadece bende muane ol bebeğin bana emanet üzülme dedi. Eğer rahatsız olduğunuz hastaneler varsa durmayın şikayet edin . Ben Zekai tahir Burak hastanesine gidiyorum kimse bana Can'ım demiyor cicim demiyor ama bebeğim güvende. İlk bebeğimde hep özeldeydim dünya muane ücreti tahlil ücreti ödedim sırf yenidoğan ünitesi var diye sonuç devlette doğurdum. Artık özele sadece bebeğime bakmak için gidiyorum doya doya
Can'ım kadınlar kendi için özele gidiyor . Bebek için kesinlikle devlet. Hem daha tecrübeliler bende bebeğini kaybetmen yada hasta olması devlete gelir değil yük bu nedenle bebekler için çabalıyorlar. ilgi alaka Can'ım cicim özel ilgi Yok tabi. İstemiyorumda İnan bebeğime iyi baksın yeter. Ki gayet iyi bakıyorlar inciğine boncuğuna kadar dikkatli bakıyorlar. Bi sorun varsa dolandırmadan söylüyor basit bişeyse korkutmuyor. Benimde kızıma geri diyorlardı ah allahım . 15 bin lira verip belki yavrumdan olacaktımBana da gelişim geriliği olduğunu söyledi bebek kilo almıyor dedi başka bir ile yönlendirdi o kadar ağladım o kadar suçlu hissettim ki kendimi devlet hastanesindeki doktor da hiçbir şey yok sen bana gel başka doktora gitme için rahat olsun dedi sağ olsun.
Özele kontrole gitmeyi de bıraktım ama devlette tabi 4d ultrason görüntü falan olmuyor ama olsun :)
31 nerde 38+5 nerde yaa resmen bahanenin dibine vurmuşlar zaten bir ton para veriyoruz bir de doğuma bir ton para verdirecekler.
Ben şaşırdım sezaryen daha ucuzdu nasıl dedim normal doğum daha pahalı olur oradaki görevli evet yasak ama daha ucuz dedi güldü bana
Böyle bişey ilk defa duydum bunu bimere yazabilirsin sağlık bakanlığı şikayet hattına bildirebilirSin. Ben hep tek muane oldum hiç ama hiç kimse olmadı yanımda. Sadece acilde oda kabinler var perde ile kapatılıyor yine tek ben ve Dr oluyoruzCanım gittim bikere 4 kişi ben ultrason da biri catalda biri yanımda oturuyordu biri ayaktaydi daha dün eşimin içeri girmesi imkansız zaten bide adam yerine bile koymuyorlar
Allah yardım etmiş size bağışlamış çocuğunuzu.Can'ım kadınlar kendi için özele gidiyor . Bebek için kesinlikle devlet. Hem daha tecrübeliler bende bebeğini kaybetmen yada hasta olması devlete gelir değil yük bu nedenle bebekler için çabalıyorlar. ilgi alaka Can'ım cicim özel ilgi Yok tabi. İstemiyorumda İnan bebeğime iyi baksın yeter. Ki gayet iyi bakıyorlar inciğine boncuğuna kadar dikkatli bakıyorlar. Bi sorun varsa dolandırmadan söylüyor basit bişeyse korkutmuyor. Benimde kızıma geri diyorlardı ah allahım . 15 bin lira verip belki yavrumdan olacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?