DOĞUM SEKLINIZ HANGİSİ?

Hangi doğum sekli tercih edilmelidir

• normal

OY: 35 63,6%
  • sezeryan

OY: 20 36,4%

• Ankete Katılan
    55
  • Anket Kapalı .
Belki içlerinde iyi Dr lar vardır ama benim tecrübem malesef artık bebeğimi emanet edemem özele. Sende devlete git özelde doğuracağın paraya eşin sana hediye alsın ben Trabzon burması istedim

Belki içlerinde iyi Dr lar vardır ama benim tecrübem malesef artık bebeğimi emanet edemem özele. Sende devlete git özelde doğuracağın paraya eşin sana hediye alsın ben Trabzon burması istedim
Mutlaka iyileri vardır ama hamilelik sorunsuz geçiyorsa zaten doktor bir şey yapmıyor ki kendi kendine ilerliyor asıl önemli olan sorunlu olan da doğru yönlendirmek.
Doğru çok haklısın

Mutlaka iyileri vardır ama hamilelik sorunsuz geçiyorsa zaten doktor bir şey yapmıyor ki kendi kendine ilerliyor asıl önemli olan sorunlu olan da doğru yönlendirmek.
Doğru çok haklısın
Valla özelde doğurmaya korkuyorum çünkü sezeryandan korkuyorum elim kesilse bayılıyorum

Kizlar slm.... herbir yazdiginizi tek tek okudum.... normal dogumdanda sezeyandanda odum kopuyor daha simdiden Allahin gucune gitmesin ama nasil doguracagimi merak ediyorum cekecegim sanci atilacak dikis vs vs her birini dusundukce kanim cekiliyor.... ama kesinlikle devlet hastanesinde doguracagim bir aksilik olmazsa cunku gercektende insan sagligini dusunen kendi cikarlarina gore degilde hastanin iyiligi icin ugrasan doktorlar mevcut devlette.....

Canım ben bu ozeldeki doktor yüzünden bebeğimi kaybettim bana dış gebelik dedi kürtaj yaptı gelismeyen iç gebelik dedi sonra şikayet ettim epey ben suçlu oldum kadın bana sen kürtaj olmak istedin dedi yani özele bişey yapmıyorlar devlete ne yapacaklar ki hiç bişey olmuyor yani canım malesef

CAnım ben ne şikayet etsem hep geri dönüş alıyorum. Özelde sen bi evrak imzalıyorsun çünkü sorumluluk bana aite gelen bi yazı. O yazıyı benim önüme koyduklarında yeterki kızım kurtulsun diye imzalamak üzereydim kürtajda öyle. Devlette ben çok şikayette bulundum bana hep geri dönüş yapıldı ve yeri değişen hemşire bile oldu çok şükür

Gerçekten böyle mi dediler size inanmıyorum.
Özelde bana da dış gebelik dedi kürtaj yapacağım dedi ben de şikayet etmeyi düşünüyordum o doktoru en azından başkalarına böyle yapmasın diye.Demek ki şikayet etsem hiçbir şey olmayacak.
Ama devlet hastanelerindeki şikayetler dikkate alınıyor

Dikkate alındı canım araştırma yapıyorlar sağlık bakanlığı şikayet hattına iletmistim ben sizin yüzünüzden bebeğimi kaybettim dedim oda bana sen kürtaj olmak istedin dedi hem kürtaj etti hiç uyutmadan bide bak bu bebeğinin parçası diye gösterdi gelismeyrn iç gebelik mis dedi sonra bide kemoterapi iğnesi yaptı hakkimi helal etmiyorum Rabbim biliyor herşeyi ne bebeğimin günahını helal etmiyorum yani bunu actigima ben suçlu oldum bide dava acilsada bilir kişi doktor yanlısı oluyor canım bişey çıkmıyor malesef sen yinede şikayet et

Ayy bir de göstermek ne demek senin gözünün önünden gider mi o görüntü bunu düşünmedi mi hiç ?
Ben de şu an başka bir şehirdeyim ama Allah kısmet eder de kızım doğarsa bak sen buna dış gebelik deyip alacaktın şimdi doğdu bile deyip şikayet etmeyi düşünüyorum en azından çalıştığı hastaneye şikayet edeceğim.Başkalarına bari yapmasın böyle.Belki benden önce böyle olup bebeğini aldıran oldu bilmeden.

Merhaba araya gırıyorum ama . Heyete gırıyorsun derken ? Mesela son anda acıl bir durum oldu sezaryen olman gerekıyor . Hangı ara heyete gırıyorsun onay ya da red cevabı gelıyor . Anlayamafım kusura bakma . İlk gebeliğim bir de ;(

Öyle değil Can'ım acil durumda tek uzman hemen karar veriyor. 40. Haftayı geçince sen bi yere gitmiyorsun sen yatarken yanına bi dolu uzman Dr ve bi Prof geliyo en başları bebeği seni inceliyor diyo ki hastamı yormayın sezeryana alın. Annemde öyle olmuştu. Annem kalp hastası sancısı ve açılması vardı ama kardeşim aşağı inmedi 4 saat sancı sonunda uzman prof u çağırdı oda annemi hemen ameliyata aldı seni daha fazla yoramam riske atamam dsdi. Annem ısrarla normal istiyordu. Yani devlette eziyet Yok korkmayın tamamen bebeği ve seni düşünüyorlar. Ben orda Dr la konuştum biz ölüm ve sağlıksız doğumu en aza indirmek zorundayız bu bizim prestijimiz demişti. Ülke genelinin gelişme hızını en çok etkileyen Doğumda ölen anne oranıyla ölü Bebek oranıymış. Bu nedenle devlet bu konuda çok hassas. Dayım ve kuzenimde Dr onlarda aynı şeyi söyledi. Ben özele giderken dayım aptallık ediyorsun demişti

Normal yaptım bende
Eğer kabız olmasaydım eminim ilk sancilarda bu denli canım yanmazdı
Çok az açılmada bile inlettim ortalığı
2kere lavman yapılmasına rağmen anca az rahatlamıştım...

Devlet en iyisi diyprsunuz yani. Bu konuda da karraızımda . Kontrollerime özele gidiyordum. Son 2 haftadır devlete gidiyorum. Bu doktor çok normal doğumcu. Bir şekilde nromal doğum yaptırıyormuş kadınlara . Ya çok dikişim olursa diye de korkmaya başladm hu seferde . Oysakı basından beri normal düşünüyordm

Benim dikişim vardı 4 tane valla sezeryandan iyidir onun acısı falan kalmıyor 2 güne herşey eskiye dönüyor korkma

Normal yaptım bende
Eğer kabız olmasaydım eminim ilk sancilarda bu denli canım yanmazdı
Çok az açılmada bile inlettim ortalığı
2kere lavman yapılmasına rağmen anca az rahatlamıştım...
Ya sormasi ayip lavmani hemsiremi yapiyor en korktugum ve tiksindigim seydirde ilk bebegimm bilgiye acim resmen hehejeh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…