Doğum sonrası 103ten 86ya indim:)) hedef 68 kiloya ulaşmak...

fenogretmeni

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
198
0
16
35
Kocaeli
Evet arkadaşlar doğumdan sonra çok kilo aldım. Genelde doğum sonrası kîlo verilirken ben sütüm yok dîye yedikçe yedim. Bebeğim 1 yaşına yaklaşınca 9-10 aylıkken dikkat etmeye başladım şimdi 15 aylık hala kilom var. boyum 177 cm buarada şuan fena değilim ama benim için iyi değil.. Benim gibi arkadaşlar sayfama katılabilir...

Son düzenleme:

Allah analı babalı büyütsün canım :) bende bebek istiyorum hemde çook bunun için kilo vermem gerekiyor önce , etrafımdaki herkes boyuna göre kilon iyi hem doğum yapınca verirsin emzirirken gider kilo kalmaz diyor ama bu kişiye göre değişiyor bence,merak ediyorum kaç kiloyla hamile kaldın ve kaç kilo aldın hamileliğinde acaba??

Canım ben 82 ile hamile kaldım. 96 île doğuma girdim .doğum sonrası 90 filandım. ama hiç sütüm olmadı bebeğim biberon almadı sütüm olsun veririm dedim ama zor veriliyor annelik çok ilginç bişey kilo alıp üzülsende bebeğim için değer diyorsun senin boy kilo kaçtı?

Anladım canım ben 90 kiloyum , 178 de boy var 80 e düşüp öle hamile kalmayı planlıorum yoksa çok zor geçer bnm hamilelik :S burası beni oldukça motive ediyor hergün yediklerimi yazıyorum sende öle yap istersen hatta beraber dvm edebiliriz belli günlerde tartılır birbirimizi hırslandırırız ne dersin

Güzel olur canım tabii ben Pazartesi tartılıyorum ama farketmez
İnternete çok uzun giremiyorum detaylı yemek paylaşamasamda nelere dikkat ettiğimî paylaşıcam
Kilo vererek hamile kalırsan daha rahat olur canım haklısın senin hedef 80miş.. Benimki gibi:)) kaç ayda vermeyi planlıyorsun

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.. Kahvaltımı fazla kaçırdım ama öğlen ve akşam telafi edicem
Yaklaşık 2-3 aydır diyet yapmıyordum hep bozuluyordu iradem zayıflamıştı
50 bedenden 44 bedene indim iyiyim diye salmıştım burayı kendime güç gelsin diye açtım
Sözlendiğimde 44 bedendin evlenirken 40-42
Hedefim 40 olmak
Şuana kadar en zayıf 72 olmuştum ama şimdi 68 olmak istiyorum
Geçen hafta Pazartesi: 86.7 idim bakalım yarın durum ne olacak yavaş olsun sağlam kalıcı olsun istiyorum
Neyse yavaş yavaş anlatırım kendimi böyle...
Görüşürüz...

2 ayda çok rahat veririm diye düşünüyorum tabii şuanki düzende gidip hiç kaçamağım olmazsa vericem inşallah:)) anne olmak istiyorum artık onun için çabalamam lazım:) bol sağlıklı günler diliyorumm....

Rabbim gönlüne göre versin canım sağlıklı bir şekilde...
Eminim bilinçli bîlgili güzel bir anne olursun hassas birine benziyorsun
Kilo vermek bebişin içinde yararlı olacak daha güzel bir hamilelîk ve lohusalık geçirirsin sanada sağlıklı günler.. Yarım tartıya beklerim..

Kızlar bugün tartıldım ve çok mutluyum:))
Geçen hafta:86.7
Bugün: 84.5
Giden: 2.2
Kilo vermeden sizlerin önünde tavsiye yazmak istememiştim şimdi sıra ne yaptığımda:
İlk önce şunu söyleyim ben 103 kiloyken dîyetisyene gittim 1 kere.
Emziren anne diyeti hazırladı o listeyi yapınca baktım veriyorum bi daha gitmedim
Mantık şu öğrendim az kalori ama çok öğün
Eskiden bi kahvaltı bi akşam yemeği yerdim zayıflamak için yanlışmış...
Vücuda ben aç kalıcam sinyali gidip açlık hissedilînce vücut inadına depo yapıyormuş kıtlık var diye:))
Olay ben çok yiyorum diye beyni kandırmak ara öğünlerde..
Ben yediklerimi yazmıyorum çünkü dün mesela kahvaltıda patates kızartması yedîm öğlen hamurger menü akşam yine pilav et sote
Yani hayatıma normal devam ediyorum ama bu yediklerimin porsiyonu az tadımlık kaçamaklarım var bunaltmıyorum kendimî
Açıyorum müziği oynuyorum kızımla tek yapabildiğim spor onunla bu:)))
Ben böyle veriyorum kızlar ama aralarda galetalar meyveler eksik olmuyo
Ben doğru beslendikçe vücut hızlanıyor çok yemek geliyor diye işte diyetisyenden öğrendiklerim.. Ara ara paylaşıcam taktiklerini kızım durmuyo herkese iyi günler....

Amin canım allah herkesin gönlüne göre versin..
Çok teşekkür ederim bende öle olacagımı umut ediyorum :)

geçen hafta 92 kiloydum , senin msjını okuyunca hemen tartıldım tam 90 kiloyum :) şuanda zahıde ıle yetiş hayata die bir program izliyorum ve bir adam çıktı 300 kilodan 100 kiloya düşmüş düşünebiliyormusun tam 200 kilo vermiş 3 yılda , biz şurda 10 kilo vercez ne kadar büyütüyoruz gözümüzde bu adam bile yaptıysa ben haydi haydi veririm bu 10 kilocuğu
Bu arada sende çok güzel gidiyorsun her geçen gün zayıflıyoruz çok güzel bir duygu :) haydi sağlıklı yemelere devam....

Haklısın canım yaa millet eriyor bizim hedefler düşük gerçi ben şuana kadar 19 kilo verdim 18 kilo daha verirsem 40 kiloya yakın vermiş olucam benim için rekor olucak
Senin kilonda süper 2 kilo gitmiş Pazartesi tartılalım birbirimize destek verelim canım
Bebişime kardeş bekliyoz sağlıklısıyla înş öptüm görüşürüz

Kızlar bugün Gürkan Kubilay'ı TV'de izledim diyorki yıllarca sizi kandırdılar 2-3 öğün yiyin diye..
Doğrusu 6 öğün yemekmiş böylelikle insülin direnci azalıyormuş ve kolay kilo veriliyormuş
Kilo veren hastalarıda böyle beslenerek geri alamıyorlarmış...
Yeni şeyler öğrendikte paylaşıcam yaaa zayıflık ne güzel şey
Bende zayıf olucam kararlıyım

Bu arada hedef günlerîmi de yazıcam burdan takîp edicem kendimi:
30 Aralık: 78 kilo
Ocak dinlenme ve koruma
Şubat yeniden başlama
30 Nisan:68 kilo
İnş inş inş :))))

Son düzenleme:
Günaydın kızlar evde tek başına diyet yapmak zor oluyor yaa
Dün akşam 8 de eşim açım ne yicem diye başladı ekmek de yok
Kalktım hamurdan bazlama yaptım deli gibi yedi tabii bende yedim((
Sabah'ta minik kuşuma ekmek yok diye yine krep yaptım yine bende yedim((
Ekmeği hemen sabah istedim yokluğu da kötüymüş...
Sonrada moralim bozuldu açtım bi paket çikolata 4 minik lokum yedim((
Çok canım sıkkın yaa ama söz bir daha bu hafta böyle kaçamak yapmıcam...
Bu hafta enaz 750 g vericem
Yani 83 lü rakamlara incem inş

Kızlar yaa bugün birisiyle kilo konuşurken kaç beden gösteriyorum dedim oda bana 48 dedi(( çok moralim bozuldu boy olunca 44 de olsam iri gösteriyorum demekki
Bu da beni tekrar kamçıladı kaçamaklara son durmak yok yola devam hedef 68 söz veriyorum bu rakama incem şahit olucaksınız inş.

Bravo seni örnek alıyorum kendime :)) hep destek tam destek seninleyim Ama birşey var şu son yazdığıklarını okuyunca üzüldüm bu şekilde küçük kaçamaklar insanın iradesini zayıflatıyor sonra suçluluk duyuyorsun ve pes etmeye kadar gidiyor.Lütfen daha dikkatli ve kararlı olalım kaçamaklara HAYIRRRRR !!! diyelim:) bugün komşular çay demlemiş yanında kek börek tabi benide çağırdılar bahçede oturduk.Tabi ben ne yaptım hayır dedim lütfen bana ye diye ısrar etmeyin iyilğimi istiyorsanız dedim bi taneden bişey olmaz diyolar hayır çok şey oluo en başta iradem kararlılığım zayıflıyor ben sadece çay içtim ve onları seyrettim canım çekmedimi tabiki çekti ama şunu düşündüm 1 haftadır hiçbir kaçamak yapmadım şimdi bunları yersem hepsi boşa gidecek motivasyonum düşecek hem kalorileri komşularım alsın benim ihtiyacım yok şimdiye kadar yeterince yedim dedim içimden kendime bunları söyledim ve şuan çok mutluyum iyiki yememişim :):) Kaçamağaaaa HAYIRRRRR :):):)

hiç morelini bozma canım bende yaşıyorum aynı şeyi , aksine daha da hırslanalım ve nekadar çok kalori yakarsak okadar zayıfız

Canım benim yaa ne güzel yazmışsınız teşekkür ederim bende senîn tam destek yanındayım
Sana söz kaçamak yok şuam eşim mutfakta Mısır patlattı maç izliyor bide nutella sürmüş ekmeğine
Hadi gel dedi yok işim var ben yemiyorum onlardan dedim
Gerçekten şunu farkettim canım insan tadını unutuyor yemeyince 1 hafta bile yeterli bîr süre
Ben normalde çikolata canavarı gibiyimdir 1 haftadır yemedim canım çekmiyordu bugün minicik yiyin dedim sabah yine krizim tuttu
Tekrardan unutmam lazım tadını çok zorlaştırdım yine hayatı kendime

Kızlar ben kendimden hiç söz etmemiştim anlatayım biraz:
Fenbilgisi öğretmeniyim Kpss mağduruydum ama bebişimin doğduğu sene atandım nasibiyle geldi
Geçen sene evdeydim yedim içtim oturdum şiştim
Şimdi bu sene çalışmaya başladım hayatıma hareket geldi resmen tabii bebişte çok yaramaz hiperaktiflik boyutunda
Boğazımı tutunda vermeye başladım kiloları işte
3 senelik evliyim işte öyle... Bende hipotroîdi çıktı hamileyken meğerse çocukken hayatımın her dönemindeki tombişliğim bundanmış
Bilememişiz aslında kendimize karşı çok ihmalkarız hastalık konduramıyoruz
Ama çok önemliymiş ilaç kullanmak hem kilo hem zeka hem vücut yorgunluğunu önlemek açısından
İşte ondan sonra ben değiştim artık kilo verebiliyordum ama bu sefer doğum süt yok diye aldık işte öyle yiye yiye...
Cuma Günü'de tartılıp yazıcam artık haftada 2 kez yazıcam:))) böylelikle daha hassas yemek yicem tartı günü diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…