- Konu Sahibi fenogretmeni
-
Evet arkadaşlar doğumdan sonra çok kilo aldım. Genelde doğum sonrası kîlo verilirken ben sütüm yok dîye yedikçe yedim. Bebeğim 1 yaşına yaklaşınca 9-10 aylıkken dikkat etmeye başladım şimdi 15 aylık hala kilom var. boyum 177 cm buarada şuan fena değilim ama benim için iyi değil.. Benim gibi arkadaşlar sayfama katılabilir...
Allah analı babalı büyütsün canım :) bende bebek istiyorum hemde çook bunun için kilo vermem gerekiyor önce , etrafımdaki herkes boyuna göre kilon iyi hem doğum yapınca verirsin emzirirken gider kilo kalmaz diyor ama bu kişiye göre değişiyor bence,merak ediyorum kaç kiloyla hamile kaldın ve kaç kilo aldın hamileliğinde acaba??
Canım ben 82 ile hamile kaldım. 96 île doğuma girdim .doğum sonrası 90 filandım. ama hiç sütüm olmadı bebeğim biberon almadı sütüm olsun veririm dedim ama zor veriliyor annelik çok ilginç bişey kilo alıp üzülsende bebeğim için değer diyorsun senin boy kilo kaçtı?
Anladım canımben 90 kiloyum , 178 de boy var 80 e düşüp öle hamile kalmayı planlıorum yoksa çok zor geçer bnm hamilelik :S burası beni oldukça motive ediyor hergün yediklerimi yazıyorum sende öle yap istersen hatta beraber dvm edebiliriz belli günlerde tartılır birbirimizi hırslandırırız ne dersin
Güzel olur canım tabii ben Pazartesi tartılıyorum ama farketmez
İnternete çok uzun giremiyorum detaylı yemek paylaşamasamda nelere dikkat ettiğimî paylaşıcam
Kilo vererek hamile kalırsan daha rahat olur canım haklısın senin hedef 80miş.. Benimki gibi:)) kaç ayda vermeyi planlıyorsun
2 ayda çok rahat veririm diye düşünüyorum tabii şuanki düzende gidip hiç kaçamağım olmazsa vericem inşallah:)) anne olmak istiyorum artık onun için çabalamam lazım:) bol sağlıklı günler diliyorumm....
Rabbim gönlüne göre versin canım sağlıklı bir şekilde...
Eminim bilinçli bîlgili güzel bir anne olursun hassas birine benziyorsun
Kilo vermek bebişin içinde yararlı olacak daha güzel bir hamilelîk ve lohusalık geçirirsin sanada sağlıklı günler.. Yarım tartıya beklerim..
Amin canım allah herkesin gönlüne göre versin..
Çok teşekkür ederim bende öle olacagımı umut ediyorum :)
geçen hafta 92 kiloydum , senin msjını okuyunca hemen tartıldım tam 90 kiloyum :) şuanda zahıde ıle yetiş hayata die bir program izliyorum ve bir adam çıktı 300 kilodan 100 kiloya düşmüş düşünebiliyormusun tam 200 kilo vermiş 3 yılda , biz şurda 10 kilo vercez ne kadar büyütüyoruz gözümüzde bu adam bile yaptıysa ben haydi haydi veririm bu 10 kilocuğu
Bu arada sende çok güzel gidiyorsun her geçen gün zayıflıyoruz çok güzel bir duygu :) haydi sağlıklı yemelere devam....
Haklısın canım yaa millet eriyor bizim hedefler düşük gerçi ben şuana kadar 19 kilo verdim 18 kilo daha verirsem 40 kiloya yakın vermiş olucam benim için rekor olucak
Senin kilonda süper 2 kilo gitmiş Pazartesi tartılalım birbirimize destek verelim canım
Bebişime kardeş bekliyoz sağlıklısıyla înş öptüm görüşürüz
Kızlar yaa bugün birisiyle kilo konuşurken kaç beden gösteriyorum dedim oda bana 48 dedi(( çok moralim bozuldu boy olunca 44 de olsam iri gösteriyorum demekki
Bu da beni tekrar kamçıladı kaçamaklara son durmak yok yola devam hedef 68 söz veriyorum bu rakama incem şahit olucaksınız inş.
Bravo seni örnek alıyorum kendime :)) hep destek tam destek seninleyimAma birşey var şu son yazdığıklarını okuyunca üzüldüm bu şekilde küçük kaçamaklar insanın iradesini zayıflatıyor sonra suçluluk duyuyorsun ve pes etmeye kadar gidiyor.Lütfen daha dikkatli ve kararlı olalım kaçamaklara HAYIRRRRR !!! diyelim:) bugün komşular çay demlemiş yanında kek börek tabi benide çağırdılar bahçede oturduk.Tabi ben ne yaptım hayır dedim lütfen bana ye diye ısrar etmeyin iyilğimi istiyorsanız dedim bi taneden bişey olmaz diyolar hayır çok şey oluo en başta iradem kararlılığım zayıflıyor ben sadece çay içtim ve onları seyrettim canım çekmedimi tabiki çekti ama şunu düşündüm 1 haftadır hiçbir kaçamak yapmadım şimdi bunları yersem hepsi boşa gidecek motivasyonum düşecek hem kalorileri komşularım alsın benim ihtiyacım yok şimdiye kadar yeterince yedim dedim içimden kendime bunları söyledim ve şuan çok mutluyum iyiki yememişim :):) Kaçamağaaaa HAYIRRRRR :):):)
hiç morelini bozma canım bende yaşıyorum aynı şeyi , aksine daha da hırslanalım ve nekadar çok kalori yakarsak okadar zayıfız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?