- Konu Sahibi fenogretmeni
-
Aksam biraz fala yedim. Hem ruhen hem de fiziken kotu hissediyorm kendimi. Bi daha olmicak soz. Bu arada bende guluk actim destekkerinizi beklerim.
92 kiloyum. 2 kilo vermisim :).
Canımmm merhabaa bugün tartı günümüzz:))) ben çok mutluyum ama kilo verdiğim için değil irademe sahip olabildiğim için:) haftasonu misafirim vardı düğün vardı derken neler neler geçti önümden helvalarr, pastalar,tatlılar,börekler ......peki ben ne yaptım 1 taneden bişey olmaz diyip yemedim tabiki tatlarına bile bakmadım yemedikçe mutlu olmayı öğrendim resmen yaa inanamıyorum kendime
Veeee kiloya gelelim 90.2 den 88.5 olmuşumAma işin zor kısmı bundan sonra , daha da sabır ve kararlılık lazım hep bu şekilde devam etmek lazım pes etmemek lazım....
Kişi. İlk kilo. 1. Hafta
Sınıföğretmeni27. 94. 92. (Birînci)
Duru2626. 90.2. 88.5. (İkinci)
Fen öğretmeni. 94,5. 94. (Sonuncu)
Evet canlar bende bugün tartıldım tabii. cumaya göre kilo almamışım zaten amacım oydu. çünkü kayınvalide ve görümcemlere diyet yaptığımı çaktırmıyorum onlar yapmıyorlar ve zayıflar çünkü..
Sonuç geçen Pazartesi: 94,5
Bugün: 94
Verilen : 500 g (iyi değil ama almaktan bin kat iyi)
Bu arada medisana diye bir tartı aldım kemik su yağ ölçen
Bu hafta içi gelirse artık onlarıda yazarım
Çok güzel canım iradene hayran kaldım bende kendime şaşırıyorum bazen yaaa çok güzel kendimi tuttuğum zamanlar oluyo Bazen ise çok kaçırıyorum senide tebrik ederim tatlım çok iyi vermişsin devamı gelir înş böyle
Canımmm merhabaa bugün tartı günümüzz:))) ben çok mutluyum ama kilo verdiğim için değil irademe sahip olabildiğim için:) haftasonu misafirim vardı düğün vardı derken neler neler geçti önümden helvalarr, pastalar,tatlılar,börekler ......peki ben ne yaptım 1 taneden bişey olmaz diyip yemedim tabiki tatlarına bile bakmadım yemedikçe mutlu olmayı öğrendim resmen yaa inanamıyorum kendime
Veeee kiloya gelelim 90.2 den 88.5 olmuşumAma işin zor kısmı bundan sonra , daha da sabır ve kararlılık lazım hep bu şekilde devam etmek lazım pes etmemek lazım....
Kişi. İlk kilo. 1. Hafta
Sınıföğretmeni27. 94. 92. (Birînci)
Duru2626. 90.2. 88.5. (İkinci)
Fen öğretmeni. 94,5. 94. (Sonuncu)
Çok gaza geldim haftaya korkun benden kızlar:)))
Harikasın valla hadi bakalım haftaya en az 1 kilo daha gidecek canım güveniyorum sana :) akşam 7 den sonra su ve bitki çayı hariç hiçbirşey yiyip içme bak nasıl veriyosun kilolar pıtır pıtır gidiyo :):) akşamları 6 buçuk 7 gibi ya çorba salata yada 1 kase yoğurdun içine kurutulmuş elma ve kuru kayısı koyup yiyorum hafif şeylerle geçiştirin akşamları, acıktığınızda su için
Teşekkür ederim kızlar ... ahhh o görümcelerrr benide görümcem perçinliyor biraz sürekli kilomla dalga geçiyo ben seni bildim bileli diyet yapıosun dio gülüyo bende bu defa onu öyle bir hayal kırıklığına uğratıcam kii çıtamı yükselttim hedefimi 80 den 70 e düşürdüm , beni gördüğü zaman söylediklerinden utanıcak ... Ayrıca bu şekilde kilolarımızı yazman çook hoşuma gitti daha iyi takip ederiz , acelemiz yok arkadaşlar geç olsun kalıcı olsun verdiğimiz kilolarkesinlikle umudumuzu kaybedip hevesimizi kırmıyoruz önümüzde uzun yol var bu hafta kilo veremedim die üzülmek yok amaaa kaçamak ta yoookk
Msllh iradene guzel vermissin. Darisi basima
Aynen bende oyle
Durmak yok yola devam. Bende esimle ilk nisanlandigm kiloya donmek istiyrm. ( 68)Sende süpersin canım ben ikinizden maşallah diyorum ve tebrik ediyorum tekrar
Durmak yok yola devam. Bende esimle ilk nisanlandigm kiloya donmek istiyrm. ( 68)
Ilk hedefim 80 olmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?