Doğum sonrası 103ten 86ya indim:)) hedef 68 kiloya ulaşmak...

Canımmm merhabaa bugün tartı günümüzz:))) ben çok mutluyum ama kilo verdiğim için değil irademe sahip olabildiğim için:) haftasonu misafirim vardı düğün vardı derken neler neler geçti önümden helvalarr, pastalar,tatlılar,börekler ......peki ben ne yaptım 1 taneden bişey olmaz diyip yemedim tabiki tatlarına bile bakmadım yemedikçe mutlu olmayı öğrendim resmen yaa inanamıyorum kendime
Veeee kiloya gelelim 90.2 den 88.5 olmuşum Ama işin zor kısmı bundan sonra , daha da sabır ve kararlılık lazım hep bu şekilde devam etmek lazım pes etmemek lazım....

Çok güzel canım iradene hayran kaldım bende kendime şaşırıyorum bazen yaaa çok güzel kendimi tuttuğum zamanlar oluyo Bazen ise çok kaçırıyorum senide tebrik ederim tatlım çok iyi vermişsin devamı gelir înş böyle

Evet canlar bende bugün tartıldım tabii. cumaya göre kilo almamışım zaten amacım oydu. çünkü kayınvalide ve görümcemlere diyet yaptığımı çaktırmıyorum onlar yapmıyorlar ve zayıflar çünkü..
Sonuç geçen Pazartesi: 94,5
Bugün: 94
Verilen : 500 g (iyi değil ama almaktan bin kat iyi)
Bu arada medisana diye bir tartı aldım kemik su yağ ölçen
Bu hafta içi gelirse artık onlarıda yazarım

Hayirli olsun terazin.vallah senin kilo almaman mucize. Zaten o kayinvalideler eltiler yok mu... arkadan oturp dalga geciyorlar kilolarmla. Insllh verip gostericem onlara

Msllh iradene guzel vermissin. Darisi basima

Teşekkür ederim kızlar ... ahhh o görümcelerrr benide görümcem perçinliyor biraz sürekli kilomla dalga geçiyo ben seni bildim bileli diyet yapıosun dio gülüyo bende bu defa onu öyle bir hayal kırıklığına uğratıcam kii çıtamı yükselttim hedefimi 80 den 70 e düşürdüm , beni gördüğü zaman söylediklerinden utanıcak ... Ayrıca bu şekilde kilolarımızı yazman çook hoşuma gitti daha iyi takip ederiz , acelemiz yok arkadaşlar geç olsun kalıcı olsun verdiğimiz kilolar kesinlikle umudumuzu kaybedip hevesimizi kırmıyoruz önümüzde uzun yol var bu hafta kilo veremedim die üzülmek yok amaaa kaçamak ta yoookk

Çok gaza geldim haftaya korkun benden kızlar:)))

Harikasın valla hadi bakalım haftaya en az 1 kilo daha gidecek canım güveniyorum sana :) akşam 7 den sonra su ve bitki çayı hariç hiçbirşey yiyip içme bak nasıl veriyosun kilolar pıtır pıtır gidiyo :):) akşamları 6 buçuk 7 gibi ya çorba salata yada 1 kase yoğurdun içine kurutulmuş elma ve kuru kayısı koyup yiyorum hafif şeylerle geçiştirin akşamları, acıktığınızda su için

Harika öneriler tatlım dikkat edicem ben biraz acıyorum o saatlerde meyve Yada galeta falan yiyorum
Uygulamaya çalışıcam bakalım bu hafta neler olucak
Birde acıkınca su içmek çok güzel bir yöntem bende uyguluyorum işe yarıyor:))
Benimde diyetisyenin tavsiyesi leblebi acıkınca güzel tok tutuyo aklınızda olsun fıstıklar

En iyî ben anlarım seni canım seni .. Özel bi laf söylemedîlerde hep dolaylı olarak kilo konusu açılıyor ve her seferinde kilo insanı yaşlı gösteriyor güzel bişey değil diye konuşuyorlar.. Tabii laf bana geliyo alttan alttan
Hele kayınvalidem kilo komplexli hem yer hem kilo alıcım diye konu açar
İlginçler eşimde zayıf.. Banada zayıflamak düşüyor tabii
Bende şuam eşimde ilk tanıştığımız kilodayım beni böyle beğendi ama düğüne kadar 72 ye inmiştim
Şimdi 68 olmak istiyorum inş

bende doğum yaptım ve sorasında kilolarla uğraşmaktayım evde tek başımayım kimsem yok buralarda yalnız kalınca evde olmaktan ya yiyorum yada hareket yok
ayı 5 inde düşünmeye başladım kilo vermeye ölçülerimi ve kilomu kaydettim 30 günlük squart programına başladım
gel gör ki yemeğe dur diyemedim işe başlamadığım için düzenli bi yeme sistemim de yok
sizin gülüğü görüce aynı durumları paylaştığımızı hissettim ve kabul ederseniz bede size katılmak istiyorum
ben gebelikte öce 56 idim 70 kilo doğum a girdim doğum sorası bebek ödem derke 62 kiloya idim ama zamalaevde olmanın rehavetiyle şimdi 67 kiloyum boyum da kısa 152 tıfılım biraz
benim yavaş yavaş kendimi kasmadan dikkat ederek ve hareketi arttırarak e az 55 e düşmem gerekiyo
bu arada bebeğim 5,5 aylık ve hala süt emziriyorum ek gıda almıyoruz henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…