- Konu Sahibi fenogretmeni
-
Mrb. Benim 3 bucuk yasinda kizim ve 9 aylik oglum var. Ilk hamileligimde baya kilo almistim. 2.sinde ideal kilo aldim fakat kilolu hamile kalmistim. 89 la hamile kaldim 101 le doguma gittim.dogum 92 dim. Simdi 94 dum. Kilolari vermem lazim. Yemek yemeyede duskunum. Kocamda kilomu problem yapiyor. Hep diete baslayip devamini cok getiremeyen biriyim. Insllh burada vericem
Çok hırslandım canım desteğîn beni çok mutlu ediyor
Beraber vericez kiloları bu güzel arkadaş desteğiyle..
Öpüyorum seni dikkat et kendine:))
Mrb dun diete biraz dikkat ettim.bugunde uymaya calisicam. Sabah cavdar ekmekli tost 1bardak cay, 1bardak yesilcay ictim. Simdi okulada yemek icin 2 kasik patates sulusu,2 kasik bulgur plavi koydum. Busene 1. Siniflari okutuyorum. Cok yorucu oluyor. Hocam dieti dun tam uyguladim demissiniz. Dun ne yediniz?
Merhaba benim 9 aylik oglum var. Kilolar dogumla geldi. Ilk kizimda 20 kilo aldim. Oglumda da kilolu hamile kalmistm.12 kilo aldim. Suan emziriyorumda.Canım hoşgeldîn bende öğretmenim öğlenciyim dünkü diyetimi yazıtım hemen hemen aynı mantıkta gidiyorum :
Sabah: 3-4 çatal lor peyniri 4 tuzsuz siyah zeytin 1 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek
Ara: 1 elma
Öğlen: 1 biber dolması 1 dilîm ekmek
Ara: 1 bardak süt
Akşam: 1 kase mercîmek çorbası az porsiyon taze fasulye 1 dilim ekmek
Ara: yeşil çay ve light bisküvi
Bu bana emziren anne diyeti olarak verilen listemin bence yorumu:)))
Sîzin kilolar doğumdan mı bebiş varmı?
Merhaba benim 9 aylik oglum var. Kilolar dogumla geldi. Ilk kizimda 20 kilo aldim. Oglumda da kilolu hamile kalmistm.12 kilo aldim. Suan emziriyorumda.
Anladım canım ya benim ilk doğumumdu ama bende fazla kiloyla hamile kaldım. o sene Kpss ye hazırlandım ve evliliğin ilk yılı gurbet stres derken aldımda aldım 74 felandım önceden.. 82-83 ile hamile kaldım. Benim tavsiyem sütünü azaltacak kadar az beslenme . Diyetisyen bana 2100 cal diyet listesi verdi yiyerek zayıflayabilirsin eğer öğün atlarsan az yicem dersen veremezsin dedi.
Kaç kilosun boyun kaç merak ettim. Ayrıca ben düzenli olarak Pazartesi tartılıyorum istersen yarışabiliriz , birbirimize destek olabîliriz...
Birde ben bu hafta sonu şehir dışına çıkıcam diye cuma tartılıcam . Pazartesi'ye kadarda kilo almadan gelmeyi hedefliyorum
Pazartesi de yine tartılıcam. buraya yazmak beni motive ediyor .gidicek kilolar yavaş yavaş ben inanıyorum canım sende İnan:)))
Suan 94 kiloyum. 1.67 boyundayim. Daha dun basladim. Aslinda tam baslayamadimda biraz dikkat etmeye baslayim.bugun aksam biraz fazla kacirdim. Misafirlikteydim.ama daha dikkatli olcam.
Merhaba ben geldim:))) moralim iyi şükür yaaa
Pazartesi tartılıcam bakalım ne olacak bide tartı konusunda fikri olan varmı hangi marka almalı?
Tam olarak diet yapmiyrm kizlar ama yediklerimi azalttim. Sofradan doymadan kalkiyrm . Biraz fazla elim gitse icimden biseyler durtuyo beni.tamam yeter yeme diye.ama cok mutluyum. Bu hissi 2 bucuk senedir bulamiyrdum kendimde. Bu gunluklerin faydasi var. Lutfen destek olun bana. Zayiflayip kendime guvenim gelsin istiyrm . Ozellikle kocama karsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?