Doğum sonrası 103ten 86ya indim:)) hedef 68 kiloya ulaşmak...

Mrb. Benim 3 bucuk yasinda kizim ve 9 aylik oglum var. Ilk hamileligimde baya kilo almistim. 2.sinde ideal kilo aldim fakat kilolu hamile kalmistim. 89 la hamile kaldim 101 le doguma gittim.dogum 92 dim. Simdi 94 dum. Kilolari vermem lazim. Yemek yemeyede duskunum. Kocamda kilomu problem yapiyor. Hep diete baslayip devamini cok getiremeyen biriyim. Insllh burada vericem

Hoşgeldin canım yaa aynen benim gibi olmuş..
Bende 83 ile hamile kaldım 98 ile doğuma girdim 92 ile doğumdan çıktım ama sonra sütüm yok diye yedikçe yedim
Aynen bende diyet yapıp bırakıyordum ama diyet yapınca sütüm azalıyordu eşim kızıyordu sonra verirsin çocuğu ağlatma diye
Ama içinden çok kilo aldığımı onaylamadığını hissediyordum
Dışarı çıkarken önceden kıskanıyordu sonra umursamamaya başladı
Zoruma gitti kıyafetim yok dışarı giyecek almak istemîyordum ama sonra mecbur aldım napıyım
50 beden(( zor girdim yaa içine
9 aylıkken dîyetisyene gittim sütümü çok etkilemedi
Baktım veriyorum sonra bi daha gitmedim diyetisyene listeyi uygulaya uygulaya verdim 17 kiloyu
Darısı başına canım yalnız tavsiyem moralini çok bozma
Biz bu kiloyu 1 günde almadık 9 ayda aldık aynı şekilde yavaş yavaş gidicek
Pazartesî tartıya ara ara yemek listelerinî bildirmeye beklerim

Kızlar yaa benim tartı saçmalamaya başladı bir 78 gösteriyor bir 85 ama çok mantıksızki..
Ne 78 olabilirim nede kilo alacak kadar çok yemedim 1 gün küçük kaçamaklar yaptım diye 600 g almış olabîlirmiyim 1 günde
Yoksa tartı artık kullanılamaz halemi geldi acaba?

Son düzenleme:
Bugün kendime aferin diyorum güzel beslendim kaçamak yapmadım
Cumaya 2 gün var umarım zayıflamışımdır bugün bayaa yürüdüm bide egzersizimde iyiydi öyle işte...

Çok hırslandım canım desteğîn beni çok mutlu ediyor
Beraber vericez kiloları bu güzel arkadaş desteğiyle..
Öpüyorum seni dikkat et kendine:))

Hep destek tam destek sloganımız evet beraber kilo veriyoruz ve günden güne eriyoruuzz ,bende seni öpüyorum canım benim çok sağol :)

Kızlar geri sayım başladı cuma tartı günü çünkü hafta sonu kayınvalîdelere gidicez orda tartılamam hemde kilo almadan pazartesîye dönmek istiyorum onlara diyet yaptığımı söylemiyorum görümceler 36 beden yani durum vahim...

Kızlar günaydın bügünde kararlıyım bozmayacağım diyetimi dün çok güzel uyguladım kendimle gurur duyuyorum umarım bu hafta da iyi veririm gerçi benim tartı ine bine kafayı yedi yazık
Birçok evde tartı kullanılmaz bile benimki 3 senelik daha hemde arçelik markalı ama bozuldu sayemde:)))
Buarada bugün bir sınıfa yazılı yapıcam bugün yoğun olucak yarında öyle...
Cuma akşam Ankara'ya gidicez hafta sonu yoğun olucak
Sonra öbür haftada akrabamızın düğünü var ozamana öyle yoğun olucak
Napcam bilmem bu iki hafta umarım kilo almam
Neyse yine yazarım görüşürüz...

Son düzenleme:
Mrb dun diete biraz dikkat ettim.bugunde uymaya calisicam. Sabah cavdar ekmekli tost 1bardak cay, 1bardak yesilcay ictim. Simdi okulada yemek icin 2 kasik patates sulusu,2 kasik bulgur plavi koydum. Busene 1. Siniflari okutuyorum. Cok yorucu oluyor. Hocam dieti dun tam uyguladim demissiniz. Dun ne yediniz?

Canım hoşgeldîn bende öğretmenim öğlenciyim dünkü diyetimi yazıtım hemen hemen aynı mantıkta gidiyorum :
Sabah: 3-4 çatal lor peyniri 4 tuzsuz siyah zeytin 1 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek
Ara: 1 elma
Öğlen: 1 biber dolması 1 dilîm ekmek
Ara: 1 bardak süt
Akşam: 1 kase mercîmek çorbası az porsiyon taze fasulye 1 dilim ekmek
Ara: yeşil çay ve light bisküvi
Bu bana emziren anne diyeti olarak verilen listemin bence yorumu:)))
Sîzin kilolar doğumdan mı bebiş varmı?

benimde hafta sonu düğün var hemde yemekli ayrıca misafirimde gelicek inşallah aynı kararlılıkla diyeti bozmadan dvm ederiz canım :)
bugünkü menüm :

Sabah : kahvaltı öncesi maydonoz kürü ( 12.gün)
1 dilim peynir , 1 dilim tambugday ekmeği , 1 haşlanmış yumurta , 2 kayısı , 1 brdak süt

Öğle : 1 tane çiğköfte , 6 kaşık yoğurt , 150 gr kadar kıymalı yumurta

Ara : 10 fındık

Akşam : 4 kaşık patlıcan oturtma , 4 kaşık yoğurt , salata

Ara : nescafe

Merhaba benim 9 aylik oglum var. Kilolar dogumla geldi. Ilk kizimda 20 kilo aldim. Oglumda da kilolu hamile kalmistm.12 kilo aldim. Suan emziriyorumda.

Merhaba benim 9 aylik oglum var. Kilolar dogumla geldi. Ilk kizimda 20 kilo aldim. Oglumda da kilolu hamile kalmistm.12 kilo aldim. Suan emziriyorumda.

Anladım canım ya benim ilk doğumumdu ama bende fazla kiloyla hamile kaldım. o sene Kpss ye hazırlandım ve evliliğin ilk yılı gurbet stres derken aldımda aldım 74 felandım önceden.. 82-83 ile hamile kaldım. Benim tavsiyem sütünü azaltacak kadar az beslenme . Diyetisyen bana 2100 cal diyet listesi verdi yiyerek zayıflayabilirsin eğer öğün atlarsan az yicem dersen veremezsin dedi.
Kaç kilosun boyun kaç merak ettim. Ayrıca ben düzenli olarak Pazartesi tartılıyorum istersen yarışabiliriz , birbirimize destek olabîliriz...
Birde ben bu hafta sonu şehir dışına çıkıcam diye cuma tartılıcam . Pazartesi'ye kadarda kilo almadan gelmeyi hedefliyorum
Pazartesi de yine tartılıcam. buraya yazmak beni motive ediyor .gidicek kilolar yavaş yavaş ben inanıyorum canım sende İnan:)))

Suan 94 kiloyum. 1.67 boyundayim. Daha dun basladim. Aslinda tam baslayamadimda biraz dikkat etmeye baslayim.bugun aksam biraz fazla kacirdim. Misafirlikteydim.ama daha dikkatli olcam.

Suan 94 kiloyum. 1.67 boyundayim. Daha dun basladim. Aslinda tam baslayamadimda biraz dikkat etmeye baslayim.bugun aksam biraz fazla kacirdim. Misafirlikteydim.ama daha dikkatli olcam.

Bende 103ten aşağıya indim hemen hemen aynı durumlardayız. hiç moral bozmak yok. bugün kaçırdıysan yarın telafi edersin. Ayrıca biz robot değiliz hergün aynı performans gösteremeyiz ama burada bana ve herkese söz ver daha dikkatli olucaksın bundan sonra. Tamam mı canım? Aynı durum benim içinde geçerli bugün kaç Defa elimden çikolata geçti 2 kere eşim yedi 2 kere bebiş 1 kere bakıcı yedi. ben uzattım onlara hep. büyük çikolatayı bölüştüler parçalaya parçalaya ben ağzıma sürmedim
Kendimle gurur duyuyorum:)) pes etmek yok hocam ha gayret...

Kızlar bugün tartıldım ama tartıma hiç güvenmiyorum 78-83-85 gibî sürekli farklı ölçtü
Bende 85 ile 83 ün ortalamasını aldım 84 diye düşündüm yani yaklaşık olarak 500 g vermişim
Ancak bu hafta yeni bir tartı alıcm kemik kas ölçen bir tartı istiyorum bakalım artık...
Bugün birazdan derse gidicem gelir gelmez yola çıkıcaz oyüzden yarın ancak gîrerim herhalde görüşürüz...

Merhaba ben geldim:))) moralim iyi şükür yaaa
Pazartesi tartılıcam bakalım ne olacak bide tartı konusunda fikri olan varmı hangi marka almalı?

Tam olarak diet yapmiyrm kizlar ama yediklerimi azalttim. Sofradan doymadan kalkiyrm . Biraz fazla elim gitse icimden biseyler durtuyo beni.tamam yeter yeme diye.ama cok mutluyum. Bu hissi 2 bucuk senedir bulamiyrdum kendimde. Bu gunluklerin faydasi var. Lutfen destek olun bana. Zayiflayip kendime guvenim gelsin istiyrm . Ozellikle kocama karsi

Canım ne güzel hiç bozma.. Benimde öyle biliyormusun buraya yazıcam diye güzel frenliyorum kendimi . normalde çîkolata canavarıyım demin elime çikolata geçti ve yarın tartı günüm kilo alamam diye bıraktım. İnsanın denetlenmesi güzel bişey . Birde ne dicem eski kıyafetlerime gîrdikçe eşim çok güzel oldun bunları niye giymiyosunki diyo:)) sanki bilmiyor sığmadığımı eskiden...
Yani çok hissettirmeselerde onlarda hoşlanmıyorlar bu durumdan
Yarın tartıya bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…