- 22 Mayıs 2025
- 13
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Sevgi poyraz
Merhaba hanımlar biraz uzun olacak. 2 ay önce yeni doğum yaptım doğumum kurban bayrama denk geldi şehir dışında yaşadığımız için yanımıza eş ailesi geldi kb kv görümcem ve bekar kaynım sıkıntı yok 40 haftalık hamile halimle onlara yardım ettim her konuda Kurbanı kasaba kestirip getirdiler dokunmak çok iyi değil hamileyken ona rağmen eldiven takıp yardım ettim. Doğumdan sonra kendi annem kv görümce kaldı. Sütüm 5-6 gün gelmedi baskıyı siz düşünün. Neyse kızlar asıl konu şu eş ailesi 14 gün sonra falan gittiler kendi annem kaldı. Annem de 5 gün sonra memlekette gitti babamla birlikte gelmek için olan bu sırada oldu kv eşimi arıyor eşin bizi istemiyor bize neler yaptı doğumum sabaha karşıydı evden çıkarken ben anahtarımı alıp çıkmışım normal olarak ben nasıl anahtarı alıp çıkarmışım evdekileri hiç düşünmemişim onları anne baba olarak sahiplenmemişim falan. Emzirmeye yardım konusunda kv ilk başta istekli değilde bende yardım et demedim annem vardı sonuçta ben ondan hiç yardım istememişim hep kendi annemi çağırmışım yatak odamıza geldiğinde eşimle çocuğu emzirmeye çalışırken biz hallediyoruz anne demişim bu ona göre odadan kovmakmış. kayınbabam Doğum yapıp ertesi sabah geliyorum düşünün yani gelinin suratı ne öyle demiş doğurdum dikiş ağrım var oturamıyorum ya hani Neyse kızlar ben bunlara rağmen arayıp eşim için özür diledim kötü olmayayım diye anne lohusaydım ben onları bilerek yapmadım özür dilerim dedim lohusalığı bahane etme senin doğumun çok kolaydı lohusayken oğlumu parmağında oynattın suyuna kadar oğlum ayağına getirdi sen benim oğlumla aramızımı bozmak istiyorsan falan filan bu sıra ses tonu çok yüksek resmen bağırıyor buna rağmen eşim için alttan aldım. Eşim annesiyle ne konuştu bilmiyorum belki kv daha farklı şeyler söyledi eşim o günden beri zok değişti herşeye yardım eden adam gitti başka biri geldi bunu ağzıyla dedi ben değiştim artık eskisi gibi değilim olmayacağımda sen o eski X kişisini çok ararsın bundan sonra herkes sınırını bilecek falan filan konuşmaya çalışıyorum asla konuşmuyor benimle dediği şu kızlar benimle iyi olmak istiyorsan ailemle iyi olacaksın. O süreçte ağzımdan boşanalık o zaman lafı çıktı tamam git boşan al arabayı git hatta gidip beraber açalım davayı dedi. Ben özür diledim kendimi affettirmeye çalıştım şimdi konuşuyor ama çocuk için cinsel anlamda ihtiyacı olunca ilgileniyor benimle. Ben artık boşanmayı düşünmeye başladım kızlar bu olaylardan önce çok güzel bir evlilik hayatımız vardı tekrar eskisi gibi olur muyuz diyorum ama imkansız gibi duruyor. Bakın lohusalık döneminde belki yüzüm asık olmuşumdur sert davranmışımdır kv kişisine çünkü kendi annemde dedi çok zordu lohusalık sürecin dedi. Evliliği bitirmek istiyorum çünkü mutsuzum aynı evde iki yabancı gibiyiz konuşma desen yok denecek kadar az boşanırsam ailem arkamda durur maddi olarakta zorlanmam memurum ama evliliğim sırf kocamın ailesi yüzünden de bitsin istemiyorum. Çok uzun oldu ama lütfen fikir verin