Doğum sonrası boşanmayı düşünüyorum

Burda size boşanın denilecek ama boşanma lafını ilk kullanan olmusssunuz. Genelde ilk travmada pes etmek kolay geliyor ama sonu çocuk ve sizin için iyi olmayabilir. Kendinize zaman verin biraz sakinlesmesini bekleyin. Mutlaka düzelecektir.

Neyse kızlar ben bunlara rağmen arayıp eşim için özür diledim
Ya şunu yapmayın işte! Çok üzüldülerse ağlayarak günlüklerine yazsınlar. Yeni doğum yapmış kadından BU diye bahseden kp ve her hareketini hakaret diye aklına kazıyan terbiyesiz kvnin cehenneme kadar yolları var , ne münasebet özür dilemek. Anasının gazıyla çalışan şu adama da yalvarmayın. İnceldiği yerden kopsun ya da kendine çeki düzen versin. Boşanın demiyorum ama aklını başına alacak kadar korksun. O geri adım atana kadar siz atmayın.

Merhaba hanımlar biraz uzun olacak. 2 ay önce yeni doğum yaptım doğumum kurban bayrama denk geldi şehir dışında yaşadığımız için yanımıza eş ailesi geldi kb kv görümcem ve bekar kaynım sıkıntı yok 40 haftalık hamile halimle onlara yardım ettim her konuda Kurbanı kasaba kestirip getirdiler dokunmak çok iyi değil hamileyken ona rağmen eldiven takıp yardım ettim. Doğumdan sonra kendi annem kv görümce kaldı. Sütüm 5-6 gün gelmedi baskıyı siz düşünün. Neyse kızlar asıl konu şu eş ailesi 14 gün sonra falan gittiler kendi annem kaldı. Annem de 5 gün sonra memlekette gitti babamla birlikte gelmek için olan bu sırada oldu kv eşimi arıyor eşin bizi istemiyor bize neler yaptı doğumum sabaha karşıydı evden çıkarken ben anahtarımı alıp çıkmışım normal olarak ben nasıl anahtarı alıp çıkarmışım evdekileri hiç düşünmemişim onları anne baba olarak sahiplenmemişim falan. Emzirmeye yardım konusunda kv ilk başta istekli değilde bende yardım et demedim annem vardı sonuçta ben ondan hiç yardım istememişim hep kendi annemi çağırmışım yatak odamıza geldiğinde eşimle çocuğu emzirmeye çalışırken biz hallediyoruz anne demişim bu ona göre odadan kovmakmış. kayınbabam Doğum yapıp ertesi sabah geliyorum düşünün yani gelinin suratı ne öyle demiş doğurdum dikiş ağrım var oturamıyorum ya hani Neyse kızlar ben bunlara rağmen arayıp eşim için özür diledim kötü olmayayım diye anne lohusaydım ben onları bilerek yapmadım özür dilerim dedim lohusalığı bahane etme senin doğumun çok kolaydı lohusayken oğlumu parmağında oynattın suyuna kadar oğlum ayağına getirdi sen benim oğlumla aramızımı bozmak istiyorsan falan filan bu sıra ses tonu çok yüksek resmen bağırıyor buna rağmen eşim için alttan aldım. Eşim annesiyle ne konuştu bilmiyorum belki kv daha farklı şeyler söyledi eşim o günden beri zok değişti herşeye yardım eden adam gitti başka biri geldi bunu ağzıyla dedi ben değiştim artık eskisi gibi değilim olmayacağımda sen o eski X kişisini çok ararsın bundan sonra herkes sınırını bilecek falan filan konuşmaya çalışıyorum asla konuşmuyor benimle dediği şu kızlar benimle iyi olmak istiyorsan ailemle iyi olacaksın. O süreçte ağzımdan boşanalık o zaman lafı çıktı tamam git boşan al arabayı git hatta gidip beraber açalım davayı dedi. Ben özür diledim kendimi affettirmeye çalıştım şimdi konuşuyor ama çocuk için cinsel anlamda ihtiyacı olunca ilgileniyor benimle. Ben artık boşanmayı düşünmeye başladım kızlar bu olaylardan önce çok güzel bir evlilik hayatımız vardı tekrar eskisi gibi olur muyuz diyorum ama imkansız gibi duruyor. Bakın lohusalık döneminde belki yüzüm asık olmuşumdur sert davranmışımdır kv kişisine çünkü kendi annemde dedi çok zordu lohusalık sürecin dedi. Evliliği bitirmek istiyorum çünkü mutsuzum aynı evde iki yabancı gibiyiz konuşma desen yok denecek kadar az boşanırsam ailem arkamda durur maddi olarakta zorlanmam memurum ama evliliğim sırf kocamın ailesi yüzünden de bitsin istemiyorum. Çok uzun oldu ama lütfen fikir verin
Eşlerimizin ve ailelerin bu kadar benzemesi beni bi tık üzdü, yatacak yerleri yok, Allah'tan korksunlar. Ayni şeyleri yaşadım hatta daha beter bir şekilde, bir süre ailemin yanında kaldım, boşanmaya karar verdim, ailesi de bosanalim diye beklediler, eşim de bosanalim diye gözümün içine baktı resmen, neyse bir şekilde geri barıştık, barisinca da eşime şart koştum, bundan sonra ailen benim için yok bende onlar için olmayım dedim, daha da gorusmeyiz inşallah. Bilmiyorum daha ne kadar böyle gider, tek şunu söylemek istiyorum, gelinde eden kızında bulsun

Boşanırsanız ailesi yüzünden boşanmış olmuyorsunuzkı..eşiniz zaten o kafadaymış ,aile filan hikaye işiniz gücünüzde varmış kımseyı cekmeyın. Neden ozur dıleyıp kendınızı affettırmeye calışıyorsunuzkı. Onlar bı zahmet sizi rahatsız etmeselermiş
Rahatsız olduysanızda ,demekkı olmanız gerektırecek durumlar varmıs
Gönlünüzü ferah tutun kımsedende ozur dılemeyın
Hatta onlar sızden ozur dılesın

Sizi kendinizden bu kadar şüphe ettirecek ne yaşadınız?
Taviz üstüne taviz, ona rağmen yaranmaya devam çabası.
Bi hanzo uğruna.
Acil kendinize gelin.
Boşanın demiyorum, ama bu kadar kendini paspas etmeyi okurken içim daraldı.

Lohusa bir kadına neden bu yapılır. Kendini tutmuş tutmuş doğum yaptıktan sonra yok ayağına su getirdi oğlum, yok gelin anahtarı aldı çıktı evden. Yani bunda ne var, nasıl bir kötülük var. Lohusalık bir kadının en hassas dönemidir. Kimyası değişir ve içi kötülükle, irinle dolu bazı kişilerde bekler bekler ve kadın lohusayken saldırır, türlü şeyler yapar hayatının belki en özel anlarını mahveder. Bu ailelerinin çapsız oğluşlarıda bebek gibi ciddi bir sorumlulukla karşı karşıya kaldığı için çıkan bu kaos en çok onun işine yarar. Artık sorumsuz ve kafasına göre takılabilir çünkü zaten aileside görmüştür durumu. Eşinizin ailesi sizin hakkınızda konuşurken bu cesareti, bu cüreti eşinizden aldıkları da çok sçık. Çok ciddi bir duruş sergileyin madem ailenizde arkanızda. Özür filan dilemeyin, bu insanların sizinle görüşüp görüşmemesini de önemsemeyin. Eşinizin hak ve tavırlarını gözlemleyin. Bu şekilde devam ediyorsa defolup gitsin. Kimseye boşan, boşanma v.s gibi şeyler söylemem ama bu yeni doğum yapmış karısına ailesiyle birlikte topyekün yüklenen zayıf karakterli kocanıza sinir oldum. Yumuşak filan durmayın. Net olun. Dimdik durun. Eğer birazda olsa insan gibi devam etme şansı varsa bu evliliğin sizin sert ve net duruşunuzla evrilebilir. Yoksa bu kadar yumuşaklık bu insanları daha da azdırır. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Merhaba hanımlar biraz uzun olacak. 2 ay önce yeni doğum yaptım doğumum kurban bayrama denk geldi şehir dışında yaşadığımız için yanımıza eş ailesi geldi kb kv görümcem ve bekar kaynım sıkıntı yok 40 haftalık hamile halimle onlara yardım ettim her konuda Kurbanı kasaba kestirip getirdiler dokunmak çok iyi değil hamileyken ona rağmen eldiven takıp yardım ettim. Doğumdan sonra kendi annem kv görümce kaldı. Sütüm 5-6 gün gelmedi baskıyı siz düşünün. Neyse kızlar asıl konu şu eş ailesi 14 gün sonra falan gittiler kendi annem kaldı. Annem de 5 gün sonra memlekette gitti babamla birlikte gelmek için olan bu sırada oldu kv eşimi arıyor eşin bizi istemiyor bize neler yaptı doğumum sabaha karşıydı evden çıkarken ben anahtarımı alıp çıkmışım normal olarak ben nasıl anahtarı alıp çıkarmışım evdekileri hiç düşünmemişim onları anne baba olarak sahiplenmemişim falan. Emzirmeye yardım konusunda kv ilk başta istekli değilde bende yardım et demedim annem vardı sonuçta ben ondan hiç yardım istememişim hep kendi annemi çağırmışım yatak odamıza geldiğinde eşimle çocuğu emzirmeye çalışırken biz hallediyoruz anne demişim bu ona göre odadan kovmakmış. kayınbabam Doğum yapıp ertesi sabah geliyorum düşünün yani gelinin suratı ne öyle demiş doğurdum dikiş ağrım var oturamıyorum ya hani Neyse kızlar ben bunlara rağmen arayıp eşim için özür diledim kötü olmayayım diye anne lohusaydım ben onları bilerek yapmadım özür dilerim dedim lohusalığı bahane etme senin doğumun çok kolaydı lohusayken oğlumu parmağında oynattın suyuna kadar oğlum ayağına getirdi sen benim oğlumla aramızımı bozmak istiyorsan falan filan bu sıra ses tonu çok yüksek resmen bağırıyor buna rağmen eşim için alttan aldım. Eşim annesiyle ne konuştu bilmiyorum belki kv daha farklı şeyler söyledi eşim o günden beri zok değişti herşeye yardım eden adam gitti başka biri geldi bunu ağzıyla dedi ben değiştim artık eskisi gibi değilim olmayacağımda sen o eski X kişisini çok ararsın bundan sonra herkes sınırını bilecek falan filan konuşmaya çalışıyorum asla konuşmuyor benimle dediği şu kızlar benimle iyi olmak istiyorsan ailemle iyi olacaksın. O süreçte ağzımdan boşanalık o zaman lafı çıktı tamam git boşan al arabayı git hatta gidip beraber açalım davayı dedi. Ben özür diledim kendimi affettirmeye çalıştım şimdi konuşuyor ama çocuk için cinsel anlamda ihtiyacı olunca ilgileniyor benimle. Ben artık boşanmayı düşünmeye başladım kızlar bu olaylardan önce çok güzel bir evlilik hayatımız vardı tekrar eskisi gibi olur muyuz diyorum ama imkansız gibi duruyor. Bakın lohusalık döneminde belki yüzüm asık olmuşumdur sert davranmışımdır kv kişisine çünkü kendi annemde dedi çok zordu lohusalık sürecin dedi. Evliliği bitirmek istiyorum çünkü mutsuzum aynı evde iki yabancı gibiyiz konuşma desen yok denecek kadar az boşanırsam ailem arkamda durur maddi olarakta zorlanmam memurum ama evliliğim sırf kocamın ailesi yüzünden de bitsin istemiyorum. Çok uzun oldu ama lütfen fikir verin
Cok basit seyler bunlar , lohusayken annenle daha rahat etmen normal. Bosanmak istiyosa düsünme bence. Bebek icin üzgünüm ama mutsuzsan sürdürmek pek mantikli degil. Ya esin de kafa degistircek ki bunu yapmaz anneci babaci cünkü. Cift terapisi ise yarar mi bilmiyorum ama hos bise degil. Esini ariyo üstüne saliyo sinir kadin. Yani bi sorun vardiysa sana söyleseydi esini araya sokarak arka bularak sorunlarini cözen pasif agresif biri. Kisacasi cekilmez.

Back
X