- 9 Haziran 2014
- 1.153
- 1.693
- 133
- 32
- Konu Sahibi cansumeryem
-
kızlar ve benim durumumdakiler ya ben çok kötü hissediyom eski göbeğimi vücudumu özledim aslında hamile olmadan önceki kiloma geldim ama ya o çatlaklar hele karnımdakiler yırtık ya napıcam bunlarla bazen cok üzülüyorum iğreniyorum hatta nasıl bu kadar çatladım diye sizce ne yapabilirim evde kendi yöntemi olan var mı?
bende kkde okumuştum ama kimi denek olarak kullanıyor bizleri diyordu kendi denememiş biz deneyip yorum yazalım diye yazmıs diyordukızlar ve benim durumumdakiler ya ben çok kötü hissediyom eski göbeğimi vücudumu özledim aslında hamile olmadan önceki kiloma geldim ama ya o çatlaklar hele karnımdakiler yırtık ya napıcam bunlarla bazen cok üzülüyorum iğreniyorum hatta nasıl bu kadar çatladım diye sizce ne yapabilirim evde kendi yöntemi olan var mı?
internetten baktım nerelerde kullanılıyor diye selülit için kullanılıyo çatlakla ilgili kullanan yok galibaat kili fircayla hergun fircalamak ise yaradigini okudum , nekadar dogru onu bilemem
NAPCAZ YA KIZLAR VAR MI ÇÖZÜM BULAN
SENDEDE Mİ VAR DOGURDUN MUÇözümü yok maalesef...
Ben dogurmadim ama diz kapagimin kenarında uç çizgi seklinde birde kalcamda olusmaya baslamisti...doktora gittim ve bana bunun kesin çözümü olmadigini söyledi.SENDEDE Mİ VAR DOGURDUN MU
Sporla sıkılasabilirsiniz. Kilo olunca catlak dalga dalga duruyor kirisik gibi ama sıkı vucutta oyle durmuyor...Ya da doktorlarin da uyguladigi yöntemler var deriyi geriyorlar bunlarda görüntüyü hafifletiyormusNASIL SIKILASTIRABİLİRİZ SENCE CANIM
yırtık değildir seninkiler ince oldugu için ve beyazladıgı için farkedilmiyodurBenimde kalcamda ve bacaklarımda olmuştu 7 ay oldu doğum yapalı baya silikleşti çatlaklar zamanla beyazlaşıyormuş benimkiler pek belli olmuyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?