- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Açık havada yürüyüş anlamında söyledim. Ben en favorim çıkıp müzikle yürümek. Bol oksijen çli.
Ya bebeler dışarda duruyolar merak etme benimki 5 aylık oldu artık dışarı çıkınca bütün derdi sıkıntısı bitiyoOnu da dedi arkadaşlar. Ben normalde eve girmeyen bir tipim. Bu da beni strese sokuyor. Allahım hayırlısı nasıl olacak bilmiyorum
Yok ki burada. Ankara İstanbul da vardır. Burası küçük bir şehirben biraz evhamliyim
fiyati a malum, ben denemeden asla almazdim.
Hamilelikte 18 kilo aldım. Doğum sonrası tartıldığımda 13 kilo gitmiştiBen normalde hiç aksatmadan yaz kış çıkarım yürüyüşe yıllardır. Şimdi bebek biraz aşağıda dedi doktorumuz, yürüyüşe azcık ara ver dedi. Yani yağmur kar soğuk güneş hiç fark etmez. Yeter ki eski kilolu halime dönmeyeyim.
Normalde koşu bandında yürürken hiç tutunmam.ona güveniyorum birazOrası ayrı hıc dusunmedim onuyer tutmaması hosuma gıttı sadece, evim Kucuk benim. Bisey alırken hep sigar mı diyenlerdenim ondan direkt ebatına baktım
Cok dogru yere degınmıssın. Konu sahıbı bunu yabana atma
Yansımasın diye tedbir almaya çalışıyorum. Farkındayım çünkü hemen moralim bozulurHamilelikte 18 kilo aldım. Doğum sonrası tartıldığımda 13 kilo gitmiştiEmzirme döneminde hiç dikkat etmediğim için birkaç kilo geri aldım tabi.
Yürüyüşünüzü dışarıda yaparsınız eğer hava sizi etkilemezse. 1 saat kendinize zaman ayırmanız size de iyi gelecektir. Bebeğinize de daha verimli olursunuz. Belli ki kilonuz sizi rahatsız edecek. İster istemez bebişe de yansır sizin mutsuzluğunuz.
En geç 3 saate bir emerAnnem bırakacak olsam ne kadar süre bırakılır 15-20 "günlük bir bebek
Siz de benzer şeyler yaşamışsınız. Beni en iyi anlayanlardansnız. Kabus geri dönmesin istiyorum inşallahBen de 3 sene önce 130 kilodan 77 ye düştüm. Tüp mide ameliyatı ile.
Gebeyken 12 kilo aldım.
Hep ama hep yürüdüm ki zaten göbek möbek çıkmadı bende çocuk resmen nerede büyüdü bilmiyoruz... Kurum müdürümüz bazen kameradan beni görüp eşime yav maydanozsuyu hoca bi dursun çocuk merdivende doğacak falan derdi. Planım şu çocuk doğunca evdeki yürüme bandında harıl harıl yürürüm.
Neyse...
Doğurdum. Sezeryan.
12 kilodan doğum sonrası ilk etapta 6 kilo gitti bebekti suydu vs.
40 gün sonra kilo kalmamıştı.
Tabi emzirecem sütüm oldun diye abandım yemeğe 4 kilo aldım hala benimle.
Yürüyor muyum.
Evet ama koridorda. Bebem kucağımda bir aşağı bi yukarı. Ee çocuğum e. E bebem ee...
Bebeişe bağlı yani
Emerse inşallahBol bol emzir. Emzirdikce vucudunda depolanan yaglar sute donusucek, sen de kilo vereceksin. Ben 19 kilo almistim. Bir ayda verdim.
Kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz öyle yapınYansımasın diye tedbir almaya çalışıyorum. Farkındayım çünkü hemen moralim bozulur
Kesinlikle.Siz de benzer şeyler yaşamışsınız. Beni en iyi anlayanlardansnız. Kabus geri dönmesin istiyorum inşallah
Anlatıyım tabiki de ama öncelikle her çocuğun farklı olduğunu bilmenizi isterim. Benim bebeğim süt alerjisi olduğu için çok ağlıyor ve muazzam bir sindirim sıkıntısı vardı alerjisinden dolayı diyete girdim bir aydır süt ve süt ürünlerini tüketmiyorum. Hala da devam ediyorum. Bütün günüm tamamen onunla ilgilenmek ile geçiyor uyuduğu zamanda hemen yemek koymaya çalışıyorum çamaşır biraz ortalığı topluyorum henüz kendime hiç vakit ayıramadım açıkçası ama bu bir süreç geçicek inşallah yani öyle umut ediyorum.İlacım sizde. Anlatın azcık bir gün nasıl geçiyor. Ne kadar zaman size kalıyor. Bebek ne kadar uyuyor kesintisiz
Anlatıyım tabiki de ama öncelikle her çocuğun farklı olduğunu bilmenizi isterim. Benim bebeğim süt alerjisi olduğu için çok ağlıyor ve muazzam bir sindirim sıkıntısı vardı alerjisinden dolayı diyete girdim bir aydır süt ve süt ürünlerini tüketmiyorum. Hala da devam ediyorum. Bütün günüm tamamen onunla ilgilenmek ile geçiyor uyuduğu zamanda hemen yemek koymaya çalışıyorum çamaşır biraz ortalığı topluyorum henüz kendime hiç vakit ayıramadım açıkçası ama bu bir süreç geçicek inşallah yani öyle umut ediyorum. 17 kilo verdim bu arada benİlacım sizde. Anlatın azcık bir gün nasıl geçiyor. Ne kadar zaman size kalıyor. Bebek ne kadar uyuyor kesintisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?