Çok teşekkür ederim eğer sadece memurlara özel birşey değilse bu işime yarar diye düşünüyorum inşallah işçileride kapsıyordur. Allah razı olsun daha kapsamlı araştırma yapicam
allah yardımcın olsun çok zor bir durum. bence bir insan kaynaklarına bir dilekçe yaz önce yöneticinle görüş tabi. bebğein sağlık durumlarından dolayı ücretsiz izne çıkmak zorundayım ve şubemin değişmemesini rica ediyorum gibi çok detaylı bir dilekçe yaz yardımcı olurlar diye düşünüyorum sağlık bu çünkü. 1 aylık bebek de bırakılmaz ya.
veya şöyle yapabilirsin yarım gün çalışma izni yasası getirildi. yarım gün gidip yarım maaş alacaksın. öğlene kadar kayınvaliden idaare eder sonra bebeğine gidersin istediğin kadar kullanabilirsin bunun sınırı yok 6 yaşına kadar.
Hangi banka o ?
Siz ismini verin ben calisma bakanligina sikayet ediyim sizin isminizi gecirmeden , sonra gorurum ben yarim gun izin istemeyin diyen yoneticinin halini
Zor gunler geciriyorsunuz , yarim gun kullanmak en mantiklisi , sabah gider 12.30 da cikar gidersiniz evinize , bence yoneticiyle asamiyorsaniz direk insan kaynaklarini arayin