- Konu Sahibi pembe dusler
-
Haddinizi bilin, baska söze gerek yok!Size kölelik yasantinizda başarılar dilerim. Insanlara da boyle sacma akillar vermeyin Kimse odasina tikilmak zorunda degil.
Benim babamda yok artık. Kayinpederim de rahmetli. Bugünleri arayacaksınız, gun geliyor o kalabaligi, o sesleri özlüyorsunuz. Yazmak istedim bende.Canım benim çocuklar küçük değilki parka götürsün bende onu anlayamıyorum ilk bi kaç günden sonra yardımlı bi durumum kalmıyo.çünkü oğlum 14 yasında liseye gidiyozaten büyük kendi kendine yetebilşyo artık .kızımda 9 yasında oda koca kız beni sarlayan bı çocuk değil hiç ödevini bile kendi kendine yapar.korona olduğunda bana tost yapmışlığı bile vardr kızımın.Yani eteğinde dolanan çocuk yok..
3.ü çocukta hala desteğe ihtiyaç olurmuki? 2-3 günde toparlanır işinize gücünüze bakarsınız. Annem gelsin, kayinvaldem de gelebilir ama kayinpederim gelmesin demektense kimse gelmesin, biz hallederiz olmazsa yardımcı ayarlarız derdim. Hastanede kaldığım sürece annem çocuklara baksa yeterli olurdu benim için. 2-3 günde bir gelip sevsinler gelmişken ufak tefek işin ucundan tutup evlerine gitsinler.20 gün sonra doğumum var.istanbulda yaşıyoruz Anadolu yakasında.benim ve eşimin ailesi Avrupa yakasındaki.doğuma annem gelecek çocuklarla kalacak evde.Eşimde hastanede refakatçi kalacak yanımda.Ama ne alakaysa gecen kaynanam çocuğun doğumun erken olaydı Ramazan'a kadar 15 günlük olsun ben gelicemya dedi kötü olurum ramazanda.Ben şok sanki konuşmuşuz gelirsin diye.Bende dedim annem gelicek zaten.Hee dedi.bilşyorumki tek değil kayınpeder de gelecek beraber kalacaklar ne alakaysa bu benim hem üçüncü çocuğum.hem sanki şehir dışındayım.kaynanam neysede kayınpeder sürekli evde nasıl rahat ederim bilemedim.erkek evde olunca deli oluyorum ben sevmiyorum.Biraz anlayışlı olmaları gerekmiyomu ben mi abartıyorum acep
Annem gelecek sag olun de.Mıllet cılfırmıs20 gün sonra doğumum var.istanbulda yaşıyoruz Anadolu yakasında.benim ve eşimin ailesi Avrupa yakasındaki.doğuma annem gelecek çocuklarla kalacak evde.Eşimde hastanede refakatçi kalacak yanımda.Ama ne alakaysa gecen kaynanam çocuğun doğumun erken olaydı Ramazan'a kadar 15 günlük olsun ben gelicemya dedi kötü olurum ramazanda.Ben şok sanki konuşmuşuz gelirsin diye.Bende dedim annem gelicek zaten.Hee dedi.bilşyorumki tek değil kayınpeder de gelecek beraber kalacaklar ne alakaysa bu benim hem üçüncü çocuğum.hem sanki şehir dışındayım.kaynanam neysede kayınpeder sürekli evde nasıl rahat ederim bilemedim.erkek evde olunca deli oluyorum ben sevmiyorum.Biraz anlayışlı olmaları gerekmiyomu ben mi abartıyorum acep
Malesef erkek tarafı kız tarafıyla sidik yarıştırmayı seviyo.Halbukı düşünülmeli iki tarafında çocuğu oluyo evet amaa,çocuğu taşıyan doğuran kim.o yüzden erkek tarafı bintık geriden gelmeli kız tarafına göre bu net..Annem gelecek sag olun de.Mıllet cılfırmıs
Vallaa çok ta fark var Annem sezeryana giricem bi komplıkasyon yasarmıyom diye korkuyo düşünüyo.Niye onun canı girecek ameliyata.kaynanamın bunu düşündüğünü sanmıyorum3.ü çocukta hala desteğe ihtiyaç olurmuki? 2-3 günde toparlanır işinize gücünüze bakarsınız. Annem gelsin, kayinvaldem de gelebilir ama kayinpederim gelmesin demektense kimse gelmesin, biz hallederiz olmazsa yardımcı ayarlarız derdim. Hastanede kaldığım sürece annem çocuklara baksa yeterli olurdu benim için. 2-3 günde bir gelip sevsinler gelmişken ufak tefek işin ucundan tutup evlerine gitsinler.
Ayrıca annemin kızı ameliyat olacak, eşimin annesine noluyor tavrınız çok itici. Benim oğlum olmasaydı sen o ameliyata nasıl girecektin derse kayınvalde haksız sayılmaz. Biri annenanneyse diğeri babaanne. Hiç bir farkları yok.
Valla o kalabalık o sesler bi zahmet lohusalıkta gelsin gelecekse yeni doğum yapmış saç baş dagınıkken uykusuzken değilBenim babamda yok artık. Kayinpederim de rahmetli. Bugünleri arayacaksınız, gun geliyor o kalabaligi, o sesleri özlüyorsunuz. Yazmak istedim bende.
Doğumun nasıl birşey olduğunu aydılnatığınız için teşekkür ederim. Biz hiç yaşamadık tabii bilemeyiz ne çektiklerinizi. İlk ve tek doğuran sizsiniz malum.Vallaa çok ta fark var Annem sezeryana giricem bi komplıkasyon yasarmıyom diye korkuyo düşünüyo.Niye onun canı girecek ameliyata.kaynanamın bunu düşündüğünü sanmıyorumçünkü onun evladı değilim.onun evladı çocuk doğarken ameliyathane kapısında volta atacak hepsi bu .9 ay çektiğim sıkıntılar cabası 3 aydır dikiş acısından adım atamıyorum.Dolayısıyla anne olmakla baba olmak bir değil.oğlum olmasaydı doğumda yapamazsın konusuna gelince Allah'ın emri erkeklerin bi yaptıkları o var zaten baba olurken.Biz kadınlar Meryem Ana olmadığımıza göre.bi zahmet olsun o kadar. çocuğuda yaparken çok acı çektiklerini düşünmüyorum hah..
Bende bebek değil kendi açımdan gördüm konuyu zaten bu konunun amacıda ben bebek değil.Doğumda sıkıntıyı çeken ben olduğum için dolayısıyla annem düşünür beni kalırsa keyfi kalmaz demiştim zatenDoğumun nasıl birşey olduğunu aydılnatığınız için teşekkür ederim. Biz hiç yaşamadık tabii bilemeyiz ne çektiklerinizi. İlk ve tek doğuran sizsiniz malum.
Doğum zaten hastanede olacak, anneniz çocuklarla evde olacak. Evede doğum yaptıktan sonra geleceksiniz ya hani, o açıdan anneniz bikaç gün sonra evine dönse hala ahh yavrummm ameliyata girdiii diye düşünmez sanırım.
Fark yok derken ben bebek açısından demiştim. Biri anneanne biri babaanne oluyor.
Evet erkeklerin işi kolay ama bazı kadınlarda doğum yapmak ve anne olmak dışında fazla bir şey yaptığı söylenemez.
Bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza inşallah.
Lohusaa kadının evinde en fazla 2 kişi olur, babası ne alaka ya, ben kesinlikle istemezdim, açıkçası kendi anneme bile gelmesini rica etmedim kendim hallettim herşeyi eşimle birlikte, bir anne yeterli olur o yoksa kayınvalide20 gün sonra doğumum var.istanbulda yaşıyoruz Anadolu yakasında.benim ve eşimin ailesi Avrupa yakasındaki.doğuma annem gelecek çocuklarla kalacak evde.Eşimde hastanede refakatçi kalacak yanımda.Ama ne alakaysa gecen kaynanam çocuğun doğumun erken olaydı Ramazan'a kadar 15 günlük olsun ben gelicemya dedi kötü olurum ramazanda.Ben şok sanki konuşmuşuz gelirsin diye.Bende dedim annem gelicek zaten.Hee dedi.bilşyorumki tek değil kayınpeder de gelecek beraber kalacaklar ne alakaysa bu benim hem üçüncü çocuğum.hem sanki şehir dışındayım.kaynanam neysede kayınpeder sürekli evde nasıl rahat ederim bilemedim.erkek evde olunca deli oluyorum ben sevmiyorum.Biraz anlayışlı olmaları gerekmiyomu ben mi abartıyorum acep
İşte bu bakış açısı ile bizim ülkede aile kavgaları bitmiyor.Bence araştırın okuyun kendinizi geliştirin ailevi ilişkilerde.Çünkü düşüncenizin doğru olduğunu sanmıyorum..Malesef erkek tarafı kız tarafıyla sidik yarıştırmayı seviyo.Halbukı düşünülmeli iki tarafında çocuğu oluyo evet amaa,çocuğu taşıyan doğuran kim.o yüzden erkek tarafı bintık geriden gelmeli kız tarafına göre bu net..
3.ü çocuğu doğuracak hala kız tarafı, erkek tarafı muhabbetiİşte bu bakış açısı ile bizim ülkede aile kavgaları bitmiyor.Bence araştırın okuyun kendinizi geliştirin ailevi ilişkilerde.Çünkü düşüncenizin doğru olduğunu sanmıyorum..
3.ü çocuğu doğuracak hala kız tarafı, erkek tarafı muhabbeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?