Doğum sonrası kayınpederin eve gelip kalmasıı

Bencede gelmeleri saçma ama gelse anlat.Açık açık söylersem gelin istemedi bizi olur bunu zamanında baska bi konuda yasamıştım huylarını biliyorum.Karsı tarafın anlayışlı olması lazım yanii

Annem kalıyoya babaanneme kalıcak illa kıı.

Aslında biraz evet bu kadar tepki vermem seninde dediğin gibi kadını anlamaları yine herseyde olduğu gibi bütün herseyı kadının çekmesi göğüslemesi.Yani kadın 9 ay yasıyor ayrı binsıkıntıbdoğuruyor ayrı sıkıntı.Ama bitmiyo doğumdan sonra çektıkleri ayrı sıkıntı Nedir bu kadınların çektıklerii

Yani aynen ..kendi başıma olsam yemeği geçiştiririm basit şeyler yaparım filan.onu geçtim uyku mesela.belki gündüz yatmak uyumak isticem.çocuklarım okulda oluyo zaten olmasalar da bana sıkıntılaro yok odalarındalar büyük oldukları için.uyumak bile mesele olacak onlar tabi yatma uyuma demezler ama rahat olamıcam mesela

İşte bu bakış açısı ile bizim ülkede aile kavgaları bitmiyor.Bence araştırın okuyun kendinizi geliştirin ailevi ilişkilerde.Çünkü düşüncenizin doğru olduğunu sanmıyorum..
Hiçte bile kesinlikle haklıyım.Ne olursa olsun her zaman herseyı kadın göğüsler bu dünyada ve ençok hor görülüp mutsuz düşen haksızlığa uğrayan yine kadın.Kendimi geliştirmek zorunda olduğumu düşünmüyorum.gercek neyse o.İnsan annesinin yanında mı rahat eder kaynanasını yanındamı.Açık ,basit.net..

Bencede gelmeleri saçma ama gelse anlat.Açık açık söylersem gelin istemedi bizi olur bunu zamanında baska bi konuda yasamıştım huylarını biliyorum.Karsı tarafın anlayışlı olması lazım yanii
Valla bende açık net söylemeyi düşünüyorum 2 ay var daha kayınvalidem şimdiden gelip kalma torunu aklama paklama yıkama planları yapıyor aşırı rahatsız edici bir torun düşkünlüğü var kadında insanın kıskanası yoksa bile kıskanıyor

Ara sayfaları okuyamadım ama ana konuda kayinvalidenizin dediğinden ben "ramazanda ben gelemem bekleme" diye simdiden uyarmış gibi geldi. Yani sanki gelesi yokmus da simdiden söylüyor gibi ama yasayan sizsiniz tabii demek ki onu kastetmedi.

Değil de onu sen tercih etmişsin, senin baban sonuçta, ben de yeni doğum yapsam evde bi adam istemem, maksimum rahatlık ararım.

Olur mu tam tersi gelicem diyor lafın arasında.ama tek derdi Ramazan'a kadar bebeğin büyümesi

Değil de onu sen tercih etmişsin, senin baban sonuçta, ben de yeni doğum yapsam evde bi adam istemem, maksimum rahatlık ararım.
Doğrudur. Ben de öyle isteyebilirdim. Ama babamın ilk günden itibaren aşk yaşadığını görünce ( 30 yıllık babamı daha önce iç böyle görmedim. İnsanın gözlerinin içi gerçekten gülebilirmiş) iyi ki yapmamışım dedim. Annem çekinerek sormuştu gelsin mi diye. Hayatta olsa sanırım eşimin babası da gelsin derdim. Torun aynı torun. Erkek yarafı 40 gün sonra gelsin demek bana garip geliyor. O zaman kız tarafı da gelmesin mesela. Dediğim gibi tercih meselesi. Memelerim yara da oldu, altta dikişlerim de vardı. Ama sütyen taltım. Memeler fora dolaşmadım ondandır belki de.

Katılmıyorum.
Evleneli yıllar geçmiş üzerine 3 yapılmış hala senin annen benim babam, kız tarafı erkek tarafı gibi muhabbetler dönüyorsa evlilik oturmamış, biz olunamamıştır. Bunun suçlusuda eşlerin kendisidir. Aile büyükleri olamaz. Eşi anlatıldığı kadar mükemmel olsa arar annesini derki siz doğumdan sonra hemen gelmeyin yada babam gelmesin sen gel, x doğumdan sonra babamın yanında rahat edemez vs. Söylenmeden nerden bilsin insanlar, vahi inmiyor ya. Herkesin ağzı var dili var.
Onun yerine ama benim annemin evladı kesılecek demogojisi bana komik geliyor.

Benim annemin evladı kesilecek kısmında istemsizce güldüm

Ne saçmasın sen ya sen kimsin de ebliliğime dil uzatıyosun.Söylemeye gerek mi var eşim rahatsız olur diye bunun zaten düşünülmesi gerek.koca insanlar.çok komıksın hiç güleceğim yoktu

Kayınvalidenin oğlu kesilmediği için elendi
Torunun bi önemi yok zaten
Evet aynende öyle bütün zahmedi eziyeti çeken kadın bu kadar bunun üstüne laf söylenmez.Dolayısoyla benim annem geliyosa keyfi değil beni düşündüğünden geliyo.Ama kayıncçvalide keyfi geliyo Sadece torun görmeye onun umrunda olmaz gelini ısı busu.Herkes kendi evladına yanar 2+2 daha 4 açık ve net

Eşimin mükemmel olduğuyla ilgili filan tek yazım bile yok bu sayfada eşime değinmedim bile.sanırım hayal gördün sen.Banada senin bu yorumların çok komik geldi basit ve tutarsız.Sen doğum yapınca çağır kaynananı kayınpederini otur asagıya ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…