Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

kızlar ben bozdum diyeti,ooo ne bulduysam yedim valla..ama bugün ipleri geri alıyorum.. ye ye nereye kadar.. bir de eski kilomun üstüne 1 kg almışım,bu böyle gitmezzzz

nasıl oluyo yani sadece et-peynir mi yiyorsun o günlerde... kilomuz sabit kalır da zayıflayamazsak mı yapılacakmış bu?

nasıl oluyo yani sadece et-peynir mi yiyorsun o günlerde... kilomuz sabit kalır da zayıflayamazsak mı yapılacakmış bu?

ya benim kilo vermem durur gibi oldu, yani 1-1,5 kilolar giderken birden 700 gr.a düştü.
o yüzden de diyetisyenim protein ağırlığı vereceğini söyledi.
hali hazır diyetim önceki sayfalarda var, bir öğün et yiyorsam diğer öğün sebze yiyordum ama sanırım vücudum bunu fark etti, yağı az yakmaya başladı.

şimdi vücudu yeniden şaşırtmak adına -sadece 4 günlüğüne- aşağıdaki diyeti uyguluyorum

sabah
açık çay şekersiz
1 kibrit kutusu peynir
domates,salatalık,biber
1 ince dilim kepekli ekmek

kuşluk
1 incir (kabızlığımı önlemek için/çünkü kabız olursan bu 4 günlük direnç kırma diyeti hiçbir işe yaramıyormuş)

öğlen
4 köfte veya 1 tavuk budu veya yarım tavuk göğsü veya 12-16 adet tavuk kuşbaşı et veya 1 ortaboy balık veya 160 gr ton balığı veya 4 kibrit kutusu beyaz peynir
bol yağsız salata

ikindi
1 kibrit kutusu peynir
domates,salatalık,biber
1 ince dilim kepekli ekmek

akşam
öğle ile aynı seçenekler

gece
1 incir,1 porsiyon meyve

bunu cuma-cumartesi uyguladım, kabızlık yapar diye pazar günü sebzeli normal diyetimi yaptım,pazartesi-salı yine yukarıdaki reçete uygulanacak...çarşamba da kontrol günü,bakalım direnci kırabilecek miyiz..eğer direnç kırılmaz da yeni bir reçete verirse buradan yine haber veririm

bu arada Cola Zero kabızlık yapıyormuş, Ice Tea'lerin light olanını önerdi diyetisyen, tabii haftada 2-3 bardağı geçmemek kaydıyla..

kilom 58.9 oldu.çok çok az..yaza kadar nasıl gideeksee

Son düzenleme:
hosgeldın aramıza yenıden

hoşbulduk canımmm

ay evet hoşgeldin,nerelerdesin??:79:

hoşbulduk symrnecim, işte geldim burdayım! ben bu işte ustayım .. demek isterdim ama diyemiyorum,bugün bursadan sürpriz misafirlerim geldi,yalan oldu beslenme düzeni de herşeyi yedik yine valla yarına kaldı yine ya off, halbuki sabah ne güzel başlamıştımmm

kendi kendime avunma notu: amaaan zaten pazartesileri diyete başlanmaz her zaman bozulur,en iyisi haftaiçi başlamak..

symrnecim,sen diyete başlarken ay'ın hallerine dikkat ettiğini falan yazmıştın sanki, yanlış hatırlamıyorum di mi?ay tutulması mı ne , bazı günler beslenme düzenini değiştirmek için daha kararlı olunabileceğini izlemiştim televizyonda da :26: bilgin varsa aktarabilir misin??

eee hani kimse yazmıyor yediklerini?! ben bugün dünyayı yedim, o yüzden yarın yazsam daha iyi olacak..

ve işte günün faideli bilgilerinden bir kuple:

NİSAN*

Balık: Kalkan, kılıç, kırlangıç, tekir, barbunya
Sebze: Taze soğan, taze sarımsak, kuşkonmaz,taze kekik, bakla, marul.

Meyve: Can erik

Bu ay sofranızdan eksik etmeyin:
Kuzu etinin en taze ve lezzetli zamanıdır. Bu aylarda et olarak kuzu eti tercih edilmelidir. Sütlü hafif tatlılar yiyin. Sabah kahvaltılarında ve geceleri yatmadan evvel bir bardak süt içmelisiniz. Hafif ama sağlıklı beslenip ve açık havada düzenli yürüyüşler yaparak fazla kilolarınızla vedalaşabilirsiniz.

*alıntıdır.

kızlar ben bozdum diyeti,ooo ne bulduysam yedim valla..ama bugün ipleri geri alıyorum.. ye ye nereye kadar.. bir de eski kilomun üstüne 1 kg almışım,bu böyle gitmezzzz

kizlar sizde olmasaniz gaza gelemicem tam kendim gaza getiriyorum birden cevremdekiler böyle cok iyi bu kilo sana cok yakismis daha vereyim deme bir yandan onlarin gazina öyle geldimki 67 den 63 300 grma düsmüstümki yediklerime hic dikkat etmedim bir kilomu aldim yarin dan itibaren cikolata kola pasta yok yemekleride porsiyonlarini kücülteyim spor zaten kesin yapyiorum günlük ama bakalim bu hafta sonu kac kilo cikicam

slm kızlar ben kullanıcı adımı değiştirdim _ezgi_ yim ben:)
dün biraz fazla kaçırdım eşim pasta almış malesef dayanamadım ve baya büyük bi dilim pasta yedim tabi yanındada kola ama egzersizlere devam callaneticsin 8. günündeyim akşamlarıda plates yapıyorum sizler nasılsınız?

Benim bugün 3 olucak ama her yerim tutuldu dün pilates call. yaptım bugün leslie yaptım 25 dak (kızım uyumuyor bugün) akşamda call yapıcam

slm kızlar ben de yeni takılıyorum size ama hala indremedm şu call.sinir oldum twist and shape aldım işimni görmezmi acaba21 mayısta düğün var hiç değilse 5 kilo versem:26:

slm kızlarrr bebekten nasıl fırsat buluyonus yaa call içinn yapamıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…