- Konu Sahibi minikkus24
-
- #2.021
hosgeldın aramıza yenıdenkızlar ben bozdum diyeti,ooo ne bulduysam yedim valla..ama bugün ipleri geri alıyorum.. ye ye nereye kadar.. bir de eski kilomun üstüne 1 kg almışım,bu böyle gitmezzzz
verirsin Melek ya,sadece hergün hareket etmeye ya da egzersiz yapmaya çalış,çok faydası oluyor bir de vücutta incelme oluyor..ben de bozo85 gibi eskiden üzerime olmayan kıyafetleri çok rahat giymeye başladım, tek dileğim onların iyice bollaşması ve hepsini torbalayıp çevremde ihtiyacı olanlara dağıtmak..
bana bu hafta 2gün protein+1 gün normal+2 gün protein diyeti verdi,kilo direncim kırılsın diye..çarşamba kontrol var,bakalım ne olacak..
sevgiler
kızlarrrrrr günaydın..
yeniden aranızdayımmmm
nasıl oluyo yani sadece et-peynir mi yiyorsun o günlerde... kilomuz sabit kalır da zayıflayamazsak mı yapılacakmış bu?
o da olmadı böle giderse indirmeye çalışırken zayıflıcamorda bi karakter resmi çıkıyo onu kutucuğa girip indirmişti sanırım..
kızlar kiloları girimmi listeye
nerde kilolar hani:))
hosgeldın aramıza yenıden
ay evet hoşgeldin,nerelerdesin??:79:
kızlar kiloları girimmi listeye
nerde kilolar hani:))
kızlar ben bozdum diyeti,ooo ne bulduysam yedim valla..ama bugün ipleri geri alıyorum.. ye ye nereye kadar.. bir de eski kilomun üstüne 1 kg almışım,bu böyle gitmezzzz
slm kızlar ben kullanıcı adımı değiştirdim _ezgi_ yim ben:)
dün biraz fazla kaçırdım eşim pasta almış malesef dayanamadım ve baya büyük bi dilim pasta yedim tabi yanındada kolaama egzersizlere devam callaneticsin 8. günündeyim akşamlarıda plates yapıyorum sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?