Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

banada atarsan çok sevinirim

kızlar sabah tartıldım 95.8 çıktım
halbuki geçen hafta bugün 94.5 tim
hergün patsa börek böyle olacağı belliydi zaten

canım mutsuz olacağını bile bile neden yemeye devam ediyorsun peki..o pasta börekler anlık mutluluk veriyor insana..ama uzun süreli de pişmanlık ve mutsuzluk getiriyor..
bence her yemek istediğinde sonrasında mutsuz olacağını düşün..inmek istediğin kiloyu,girmek istediğin kıyafetleri düşün...yoksa bu böyle devam eder alırsın sürekli..

geçen hafta 92,5 iken bu hafta 93,5 çıktım((
neyse en azından buraya yazarken utanıp iştahımı kontrol etmeye çalışırım inşallah...bi misafir gelmesi motivasyonunmu mahvediyor.sonrada salıyorum...oysa spor yapamasamda yoğun emzirme ve 3 çocuk var evde küçük.yani biraz boğazımı tutsam gidecek.belkide bir diyetisyene görünmeliyim

günaydın 62.7 çıktım ( evde yatılı misafir olunca ne spor ne diyet hiçbişey olmuyor ama fazla da yemedim nasıl 3-4 günde 500 gr fazla çıktım anlamadım aksine daha az yedim

Son düzenleme:
dünaydın kızlar.umarım herkes istediği kiloları vermiştir.bende 84 düm.bugün 82.5 çıktım.çok mutluyum çoook.gerçi adettim ama..

gecen cuma 67iydim pazartesi 66 ama şuanda yine 67 kilo veremeişim:84: ama spor yaptığım için callenetics ve plates çok daha sıkıyım en azından amma bu hafta pasta olayı kaçtı 1dilim ve 3 poğaca kadar:26: ben hafataya 2kilo verecem ahanda herkeş görecek yeter artık yawww bıktım şu dötten göbekten:84:

bu hafta kızım saolsun geceleri hiç yatmadı tabi sonrasında 11e kadar yattık sabahları böle oldumu sanki daha çok kilo alınıyo sabah erken kalkmak lazım yaa

ben pazartesi bıldırmıstım hala 62.5 kıloyum bır degısıklık yok

dün itibariylede gevrek yemeye basladım 1 haftada bunu deneyecegım
yeter artık nisan sonu 57 fılan olmak istiyorum.

canım sen 90 dan 65 lere ne kadar sürede düştün.aman allahım muhteşem bişi.bende istiyorum emziriyormusun bide.

Canım ben temmz 20 de doğum yaptım..
Üçüncü bebeğim benim...

90 la doğum yaptım...
doğumdan sonra 78.9 kgdum

aralıkta 71.9 ama hiç bişey yapmadım...
kendiliğinden gitti..

martın 12 sine dek.. 68.9 kg oldum..
çünkü doğumdan önce 69 kg dum ben
hamile kaldığımda..

son bir ayda 4 kg daha verdim..

64.9 üm.. ama emin olamadığım için 65.2 dedim...

aynı durumdayız canım ya
bende bir kere bozdummu dieti sürekli yiyorum yeniden başlamamda zaman alıyor hemde bay:26:aaaa

benim kilomda bugün 53.5 yani verememişim ama calleneticsin 6.günündeyim ve göbekten 2 cm incelmişim callaneticse devam yani..

aynen ya bende bıktım yeter artık gitsin şu göbekkkkkkk eskisi gibi olmak istiyorum keşke egzersize daha önce başlasaydım
neyse yaza daha 2 ay var 2 aydaha callenetics ve platesle dümdüz olur inşallaaaaahh (amin diyin)

maşallah bravo.bende istiyorum:84:.çoook çalışmam lazım çoook

benim kilomda bugün 53.5 yani verememişim ama calleneticsin 6.günündeyim ve göbekten 2 cm incelmişim callaneticse devam yani..
6 günde 2cm miiiii

ya bende indirim dedim 2saatten fazla sürüydu kapattım.
video kaç saat sürüyo yaparken canım?

calleneticsin banada videonun adresini versenize cok merak etim sonucta almissiniz ben bugun sabah tartildim 63 300 gr ciktim ama al,masam iyi

merhaba kızlar ben kilo verememişim hala 80 kiloyum aşırı da yemiyorum neden böyle oluyoo yemesem de olmuyoo hani emzirince zayılanıyordu bence spor yapmadan veremıycem

merhaba kızlar ben kilo verememişim hala 80 kiloyum aşırı da yemiyorum neden böyle oluyoo yemesem de olmuyoo hani emzirince zayılanıyordu bence spor yapmadan veremıycem

selam elif bizde ise yaramyior emzirmek cok zor cok zor kilo gitmesi bende diätisyene gitmek istiyorum ama burda cok pahali onun icinde artik burdaki videolari bilgileri degerlendiriyorum

kızlarrr zayıflamışım geçen hafta 74.2 düm bugün 72.6 çıktım
tutuyorum kendimi tatlı hamurişi patates yok ekmek 2 dilim

6 günde 2cm miiiii

ya bende indirim dedim 2saatten fazla sürüydu kapattım.
video kaç saat sürüyo yaparken canım?

indirmesimi okadar sürüyodu?? video 1 saatlik başında 10 dk.ısınma hareketi var aralardada konuşmaları falan atlıyorum yaklaşık 40 dk falan sürüyo yapılışı
bide süper callanetics varmış ben daha ona geçmedim 1 saatlik videoyu 21 gün yapıp hiç zorlanmazsan süper callaneticse geçiliyomuş..

calleneticsin banada videonun adresini versenize cok merak etim sonucta almissiniz ben bugun sabah tartildim 63 300 gr ciktim ama al,masam iyi

canım ben sende zayıfla diye bi siteden indirmiştim orda bi arkadaş videonun üzerine türkçe dublaj yapmış çok güzel yani googledan sende zayıfla yaz gir siteye egzersizler bölümü falan var orda yazıyo zaten callanetics diye linkler var ordan indirdim yada yine kk'da callanetics var linki bu
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri.html
burdanda linkleri bulabilirsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…