- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.981
banada atarsan çok sevinirim
kızlar sabah tartıldım 95.8 çıktım
halbuki geçen hafta bugün 94.5 tim
hergün patsa börek böyle olacağı belliydi zaten
kilom 65.2 kg....
bugün itibarıyle..
ayda 4 kg da benden gitti....
beebğim 8. ayda...
plates yapıyorum...
canım sen 90 dan 65 lere ne kadar sürede düştün.aman allahım muhteşem bişi.bende istiyorum emziriyormusun bide.
geçen hafta 92,5 iken bu hafta 93,5 çıktım((
neyse en azından buraya yazarken utanıp iştahımı kontrol etmeye çalışırım inşallah...bi misafir gelmesi motivasyonunmu mahvediyor.sonrada salıyorum...oysa spor yapamasamda yoğun emzirme ve 3 çocuk var evde küçük.yani biraz boğazımı tutsam gidecek.belkide bir diyetisyene görünmeliyim
gecen cuma 67iydim pazartesi 66 ama şuanda yine 67 kilo veremeişim:84: ama spor yaptığım için callenetics ve plates çok daha sıkıyım en azından amma bu hafta pasta olayı kaçtı 1dilim ve 3 poğaca kadar:26: ben hafataya 2kilo verecem ahanda herkeş görecek yeter artık yawww bıktım şu dötten göbekten:84:
Canım ben temmz 20 de doğum yaptım..
Üçüncü bebeğim benim...
90 la doğum yaptım...
doğumdan sonra 78.9 kgdum
aralıkta 71.9 ama hiç bişey yapmadım...
kendiliğinden gitti..
martın 12 sine dek.. 68.9 kg oldum..
çünkü doğumdan önce 69 kg dum ben
hamile kaldığımda..
son bir ayda 4 kg daha verdim..
64.9 üm.. ama emin olamadığım için 65.2 dedim...
6 günde 2cm miiiiibenim kilomda bugün 53.5 yani verememişim ama calleneticsin 6.günündeyim ve göbekten 2 cm incelmişim callaneticse devam yani..
merhaba kızlar ben kilo verememişim hala 80 kiloyum aşırı da yemiyorum neden böyle oluyoo yemesem de olmuyoo hani emzirince zayılanıyordu bence spor yapmadan veremıycem
6 günde 2cm miiiii
ya bende indirim dedim 2saatten fazla sürüydu kapattım.
video kaç saat sürüyo yaparken canım?
calleneticsin banada videonun adresini versenize cok merak etim sonucta almissiniz ben bugun sabah tartildim 63 300 gr ciktim ama al,masam iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?