Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

selam elif bizde ise yaramyior emzirmek cok zor cok zor kilo gitmesi bende diätisyene gitmek istiyorum ama burda cok pahali onun icinde artik burdaki videolari bilgileri degerlendiriyorum

merhaba :) napcas bu kilolarla yahu bende dısarı pek cıkamıyorum ama artık havalar ıyıleşti eşim gelınce mınık kusu ona bırakıp cıkarım artık. dedıgın gıbı dıyetısyene de gıtmek lasım

aynı durumdayız canım ya
bende bir kere bozdummu dieti sürekli yiyorum yeniden başlamamda zaman alıyor hemde bay:26:aaaa

canım yaaa böyle de mutsuz oluyorz sonrasında.bi arkadaş demiş erken kalkmak lazım.gerçektn erken kalkıp 3 ana 3 ara öğün yiyince gözüm dmömnüyor normal yiyorum .ama öğlen 1 de fln kahvaltı yapıca bi daha hiç doymayıp yiyom da yiyorum.oof.bu hafta kendime gleme haftam inşallaaaah.tekrardan 92 nin altına düşmek bu haftaki hedefim.hadi bakalım hayırlısı

slm kızlar call.indiriyorum şu an baya oldu vakit hala çeyreği bile olmadı://ne kadar uzun sürdü böyle ayrıca türkçe dublaajlılar yasaklanmış sanırım

bende yaptim simdi gidip icicem bali bilmiyordum herhalde bende atacam icine bir sorum daha var limon elma tarcini kaynatiktan sonra blenderdenmi geciriyoruz ben öyle yaptim yanlismi yapmissim

benm ki farklı.elma falan yok içinde canım bilmem ki düzgn içmedm zaten :44:emzirrken sorun olur mu die

evet canım indirmesi 2 saat nerdeysee..

slm kızlar call.indiriyorum şu an baya oldu vakit hala çeyreği bile olmadı://ne kadar uzun sürdü böyle ayrıca türkçe dublaajlılar yasaklanmış sanırım

yok canım yasaklanmadı sende zayıfla sitesinden girince öyle çıkıyo ben pek anlamıyorum bu indirme işlerinden kardeşim yapmıştı
burdan indirmişti

Callanetics_10_hour_Challenge_(Altyaz_l_T_rk_e_Dublajl_)1.wmv - Uploaded through Badongo - BADONGO
ama nasıl yaptı bilmiyorum hemen inmişti..

Acayip mutluyum 3 tane eski kotum oldu bütün düğmeleri kapandı biraz dar oldu ama olsun iyice gaza geldim

tebrikler canım benimde aynı şekilde bütün düğmeleri kapanıyo ama biraz dar duruyo yaza kadar rahatça içine girmek istiyorum

Ben 2-3 hafta önce düğmeyi kapatamıyordum 1 ay önce pantolonum zor çıkıyordu çok sevindim şu sporoda pazartesi başlıycam bakalım neler olucak

inşallah canım
ececim aşağıdaki linkede bak istersen
orda genelde 90 kg ve üstü kişiler birbirine destekle zayıflıyor ben orayada takılıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...n-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor-6411.html

Selamm,bu hafta kilo veren herkesi tebrik ediyorum...
Ben 57,8 kg olmuşum yani 300 gr vermişim.Geçen hafta regl olduğum için pek verimli geçmedi ama bu hafta azimliyim,1 kg vereceğim inşallahhh...

Canım önerilerin için çok teşekkür ederim :)

1 ayda 4 kg vermişsin,bence çok güzel ve çok sağlıklı bir şekilde verdin kilolarını,İnşallah ben de nisan ayı boyunca toplamda 4 kg verebilirim...

verirsin Melek ya,sadece hergün hareket etmeye ya da egzersiz yapmaya çalış,çok faydası oluyor bir de vücutta incelme oluyor..ben de bozo85 gibi eskiden üzerime olmayan kıyafetleri çok rahat giymeye başladım, tek dileğim onların iyice bollaşması ve hepsini torbalayıp çevremde ihtiyacı olanlara dağıtmak..

bana bu hafta 2gün protein+1 gün normal+2 gün protein diyeti verdi,kilo direncim kırılsın diye..çarşamba kontrol var,bakalım ne olacak..

sevgiler

günaydın kızlar hafta sonu diyeti bozdumm cumartesi eşimin doğum günüydü ve 1 küçük dilim pasta yedim pazar sabahıda komsum yaptıgı puacalardan getırdı sıcak sıcak cok guzel kokuyordu dayanamadım 1 tane yedim
neyse bu sbaha gayet ii başladım gevreğimi yedim yeşil çay içtim inş bu hafta güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…