- Konu Sahibi minikkus24
-
- #2.001
selam elif bizde ise yaramyior emzirmek cok zor cok zor kilo gitmesi bende diätisyene gitmek istiyorum ama burda cok pahali onun icinde artik burdaki videolari bilgileri degerlendiriyorum
aynı durumdayız canım ya
bende bir kere bozdummu dieti sürekli yiyorum yeniden başlamamda zaman alıyor hemde bay:26:aaaa
bende yaptim simdi gidip icicem bali bilmiyordum herhalde bende atacam icine bir sorum daha var limon elma tarcini kaynatiktan sonra blenderdenmi geciriyoruz ben öyle yaptim yanlismi yapmissim
indirmesimi okadar sürüyodu?? video 1 saatlik başında 10 dk.ısınma hareketi var aralardada konuşmaları falan atlıyorum yaklaşık 40 dk falan sürüyo yapılışı
bide süper callanetics varmış ben daha ona geçmedim 1 saatlik videoyu 21 gün yapıp hiç zorlanmazsan süper callaneticse geçiliyomuş..
canım ben sende zayıfla diye bi siteden indirmiştim orda bi arkadaş videonun üzerine türkçe dublaj yapmış çok güzel yani googledan sende zayıfla yaz gir siteye egzersizler bölümü falan var orda yazıyo zaten callanetics diye linkler var ordan indirdim yada yine kk'da callanetics var linki bu
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri.html
burdanda linkleri bulabilirsin
slm kızlar call.indiriyorum şu an baya oldu vakit hala çeyreği bile olmadı://ne kadar uzun sürdü böyle ayrıca türkçe dublaajlılar yasaklanmış sanırım
yok canım yasaklanmadı sende zayıfla sitesinden girince öyle çıkıyo ben pek anlamıyorum bu indirme işlerinden kardeşim yapmıştı
burdan indirmişti
Callanetics_10_hour_Challenge_(Altyaz_l_T_rk_e_Dublajl_)1.wmv - Uploaded through Badongo - BADONGO
ama nasıl yaptı bilmiyorum hemen inmişti..
Acayip mutluyum 3 tane eski kotum oldu bütün düğmeleri kapandıbiraz dar oldu ama olsun iyice gaza geldim
tebrikler canım benimde aynı şekilde bütün düğmeleri kapanıyo ama biraz dar duruyo yaza kadar rahatça içine girmek istiyorum
Ben 2-3 hafta önce düğmeyi kapatamıyordum 1 ay önce pantolonum zor çıkıyorduçok sevindim şu sporoda pazartesi başlıycam bakalım neler olucak
canım yaaa böyle de mutsuz oluyorz sonrasında.bi arkadaş demiş erken kalkmak lazım.gerçektn erken kalkıp 3 ana 3 ara öğün yiyince gözüm dmömnüyor normal yiyorum .ama öğlen 1 de fln kahvaltı yapıca bi daha hiç doymayıp yiyom da yiyorum.oof.bu hafta kendime gleme haftam inşallaaaah.tekrardan 92 nin altına düşmek bu haftaki hedefim.hadi bakalım hayırlısı
bravo cnm üstünden düştüğü günleride görürsün inşallah
Canım önerilerin için çok teşekkür ederim :)Melek benim reglim yeni bitti, diyetisyen kilo almamı bekliyordu ama buna rağmen geçen kontrolde 200 gr kaybetmiş görünüyordum, ama daha fazla kaybetmişim sanırım çünkü yağ kaybı 500 gr çıktı.
Gerçekten ne kadar kaybettiğim yarınki kontrolde ortaya çıkacak..
Eğer bu dönemde kilo almak istemiyorsan aşağıda sıralayacaklarımı uygula ve regl sonrası tartıl, tecrübe ile sabittir
-uyguladığın diyete devam et
-bol su iç, yanına bitki çaylarını da şekersiz olarak ilave et
-haftada en az 3 gün yürü ya da herhangi bir egzersiz yap
-tüm reglin boyunca tatlı sayısını 1 de tutmaya çalış,yok hala ısrarla canın tatlı istiyorsa ara öğünde ılık tarçınlı süt (hatta içine az miktarda sahlep te karıştırabilirsin,tadı aynı kazandibi/sütlaça benziyor) ya da meyve tüket.
Regl bittikten sonra tartıldığında kilo almadığını hatta büyük ihtimal -az da olsa- kilo kaybettiğini göreceksin
ir şek
sevgiler
Canım önerilerin için çok teşekkür ederim :)
1 ayda 4 kg vermişsin,bence çok güzel ve çok sağlıklı bir şekilde verdin kilolarını,İnşallah ben de nisan ayı boyunca toplamda 4 kg verebilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?