Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

özel sağlık sigortamız diyetetik keyfiyete girdiğinden ödemiyor,ben hamileyken gittiğimde 1 aylık paket veya muayene seçenekleri vardı ve her ikisi de çok daha ucuzdu da ondan sordum,sağol tatlım.
funda çayı çok faydalı bir çay,tadı biraz buruktur ama bana kilo verdirmişti.5li çayın içinde de var ama o 5li çayın içindeki mate bitirdi beni,ne berbat bişeydir o..

bugün çok yorgunum sadece leslie 2 yapabildim 10 tanede mekik

funda çayından bahsetmişsiniz ya kızlar
5i 1 yerde çayı içebiliyormuyuz emzirken bi bilginiz varmı
?

bugün çok yorgunum sadece leslie 2 yapabildim 10 tanede mekik

funda çayından bahsetmişsiniz ya kızlar
5i 1 yerde çayı içebiliyormuyuz emzirken bi bilginiz varmı
?

içinde sinameki otu varsa tavsiye edilmiyor ama varmı bilmiyorum içindekilere bak canım

call yapanlarr nasıl gidiyo varmı ölçülerinizde küçülme?:) indiremedim bendaha kotayı aşmışım..:)

ben spora bugün başlayabildim.kaynanam burda.oğlan huysuz.gündüzleri uyumuyordu.meğer sütüm azalmış.biraz dikkat etmeye çalıştım.2-3 gündürsüt yapan şeyler tüketiyom.dün midemi bozdum bu yüzden.habire tıkınıyom.bitki çayları içiyom.içimşişştttiiii.ne zormuş anne olak ya.bu yüzden uğrayamadım.amaan ne çok yazdım ya.
ama bundan sonra bende geldiimmm.call kaynanam gitsin ole yaparım.(o hareketleri onun yanında yapsam deli der herhalde bana)şimdilik sadece bantta yürüyüş yapacam.senin incelmene çok sevindim.darısı bana...

pelvisdöngüsünde kadını tam olarak izlemek lazım.ilk başta bende tam yapamıyordum.ilerleyen zamnalarda yavaş yavaş hareketleri oturtuyorsun.

bu arada kızlar fundaçayı demişsiniz.emzirmedoneminde uygunmudur.içilirmi.ole ise bende içeyim.oda eksik kalmasınn.

canım izledim öğrendim ama zor gelioyapıyorum ama zaten en sonda ya ondan da zorlanıyorum zaten yoruluyorum.rezene içbol bol süt için ben içiyorum.süt içiyorum.ay başka bişi içmeye yer yokbenmde kaynvaldemler vardı 3 gün ama yaptım ben sporum var dedim o oğluma baktı ben yaptım

canım rejimmi yaptın yapma gerçekten azalabilir sütün o yüzden ben yapmıyorum sadece yağı azalttım tatlıyı o kadar.dikkat et bebişler emsin önce onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…