- Konu Sahibi minikkus24
-
- #2.221
canım her hafta mı kontrol?
bizimki her hafta kontrol ettiği müddetçe aylık 300 tl alıyor, herşey düzene girip te 2 haftada bir kontrole gittiğinde 180 tl ye düşüyor aylık.
yalnız birşey daha: Tıp Fakültelerinin beslenme ve diyet bölümleri hiç ücret almadan yapıyorlar bu işi. Eğer şimdilik buna ayıracak bir bütçen yoksa böyle bir çözüm yaratabilirsin. Ya da istersen benim yaptığım diyeti uygula bakalım,ne sonuç verecek. Benim pilates yapan üst kat komşum benim zayıfladığımı görünce diyetimi rica etti, yazıp verdim, kadın ilk hafta 2 kg verdi
bu arada funda çayı ile ilgili verdiğin bilgileri okudum,ben de alıp deneyeceğim, özellikle regl bitiminde deneyeceğim ki, gerçekten kilo verimim hızlanacak mı,onu kontrol edeceğim
bugün çok yorgunum sadece leslie 2 yapabildim 10 tanede mekik
funda çayından bahsetmişsiniz ya kızlar
5i 1 yerde çayı içebiliyormuyuz emzirken bi bilginiz varmı?
içinde sinameki otu varsa tavsiye edilmiyor ama varmı bilmiyorum içindekilere bak canım
kekik,mate,biberiye,yeşilçay ve funda otu var canım ben içiyorum metabolizma hızlandırıcı çay mış bu
canım yoksun kaç gündür?işte konştuk ya lessie 2 mil bi de call.bugün 5 mile sahip olcam inşallah.ama ben pek inanmadım ya 1 haftada 200 gr verdm geçen hafta 2 günde 400???pazar günü belli olur.şimdi call.yaptım 12.yi yarın tatil.sıkılmıştım ii oldu:)bi de araya bi emzirme bi kaka operasyonu girdi:)ama tamamladım.ya pelvis döngüsü çok zorrrr.sen neler yapıon
pelvisdöngüsünde kadını tam olarak izlemek lazım.ilk başta bende tam yapamıyordum.ilerleyen zamnalarda yavaş yavaş hareketleri oturtuyorsun.
bu arada kızlar fundaçayı demişsiniz.emzirmedoneminde uygunmudur.içilirmi.ole ise bende içeyim.oda eksik kalmasınn.
pelvisdöngüsünde kadını tam olarak izlemek lazım.ilk başta bende tam yapamıyordum.ilerleyen zamnalarda yavaş yavaş hareketleri oturtuyorsun.
bu arada kızlar fundaçayı demişsiniz.emzirmedoneminde uygunmudur.içilirmi.ole ise bende içeyim.oda eksik kalmasınn.
call yapanlarr nasıl gidiyo varmı ölçülerinizde küçülme?:) indiremedim bendaha kotayı aşmışım..:)
kekik,mate,biberiye,yeşilçay ve funda otu var canım ben içiyorum metabolizma hızlandırıcı çay mış bu
tşkler cnmsaydıklarının sakıncası yok canım afiyet olsn bazı markalarda sinameki oluyoda.
ay canım ben cesaret edemiyorum bebişe etkisi olur mu die
tşkler cnm
ya olmaz heralde cnm yani ben 2 güne bir içiyorum
Ben sonunda regli oldum bakalım sonuç ne olucak
ölçüldüm kızlar belden 1,kalçadan 1.5,basenden 0.5 gitmiş
kaç günde canım,tebrikleerrr:)
ben de bugün 2. reglimi oldum, bakalım sonunda fark olacak mı..geçen ay sadece şişkinliğin gittiğini hissettim ama matematiksel bir sonuç yok ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?