- Konu Sahibi minikkus24
-
- #2.381
günaydın kızlar.hoşgeldin bengspi.ben dün ne yediklerimi yazamayacağım malesef.çünkü çok yiyorum.bugün kontrollü gideyim de yazayım bende.dünki sporum 48 dk yürüme 300 calori+callenitcs stomach yaptım.gerçihareketleri çok ii yapamadım ama daha ii olacak inş.
hayatım çok güzelya.hem yediklerin hemde sporun.yürüyüşü dışarda mı yapıyorsun
hoşgeldin canım aramıza.ne zaman doğumyaptınarkadaşlar bende yarından itibaren diyete başlıyorum, benide listeye alırmısınız doğum kilom 88, diyete başlama kilom 85 boyum 1,65 hedefim 60 :18: desteğinizi bekliyorum herkese başarılar
çok güzelcanım.hedefine azkalmış.hedefinde çok güzel boyun kaçtı?Hayırdır hiç kimse yok, Symrne hiç gözükmüyor. Gitmeden killomu söyliyim size çok mutluyum 60.8 olmuşum65.5 ile başlamıştım diyete önce 59 olmak istiyorum sonra 57 sonra 55 diye gider :)) hehehe
tamam canım atarım tabi.ya canım şu call egzersilerinin linkini bana özleden atabilirmisin rica etsem. bir türlü bulamadım ben
oh oh çok güzel bende istiyorum ama havalr düzelmedi gitti....yürüyüşü dışarda yapıyorum canım oğlumu da arabasına koyuyorum çok keyif alıyoruz böylece :)
04/05/2011
kahvaltım
1 poğaca
4 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 bardak çay
öğlen
ızgara tavuk
bir prça lavaş
ikindi
beyaz leblebi
1 tane baklava (e o kadar olsun herkes yerken bakamazdım )
şekersiz kahve
akşam
soğan yahni (süt yapıyor ya kalan yahniyi de yedim)
salata
pilav
yoğurt
akşam 22 gibi de bir küçük kase vanilyalı puding yedim (amlum dönemdeyim tatlıya hayır diyemiyorum malesef ahaha )
hürremi izlerken sızdığımdan spor yapamadım(
hoşgeldin canım aramıza.ne zaman doğumyaptın
çok güzelcanım.hedefine azkalmış.hedefinde çok güzel boyun kaçtı?
tamam canım atarım tabi.
oh oh çok güzel bende istiyorum ama havalr düzelmedi gitti....
yediklerine çok dikkat ediyorsun maşallah.sütün nasıl.benimdün misafir vardı.tatlı yedimpişmanım.hatta bugünde yedim..
baharçelik benim özel mesaj gönderme hakkım yokmuş.
yaa tüh ikimizde onlıne olduğumuzda buraya yaz alayım hemen silersin sonra olmazmı ki :?
hoşbulduk, ben 06.10.2010 tarihinde doğum yaptım. sabah 8 akşam 5 çalışıyorum ve maalesef egzersiz yapamıyorum.
hoşbulduk, ben 06.10.2010 tarihinde doğum yaptım. sabah 8 akşam 5 çalışıyorum ve maalesef egzersiz yapamıyorum.
canım bende aynı şekil çalışıyorum akşamları elimdne geldiği kadar yapmaya çalışıyorum :) sende dene
canım bende aynı şekil çalışıyorum akşamları elimdne geldiği kadar yapmaya çalışıyorum :) sende dene
smyre vardı o çok aktifti o gitti sanki
kimse ondan mı yazmıyor...
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?