Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

Hayırdır hiç kimse yok, Symrne hiç gözükmüyor. Gitmeden killomu söyliyim size çok mutluyum 60.8 olmuşum 65.5 ile başlamıştım diyete önce 59 olmak istiyorum sonra 57 sonra 55 diye gider :)) hehehe

ya canım şu call egzersilerinin linkini bana özleden atabilirmisin rica etsem. bir türlü bulamadım ben

04/05/2011

kahvaltım
1 poğaca
4 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 bardak çay

öğlen
ızgara tavuk
bir prça lavaş

ikindi
beyaz leblebi
1 tane baklava (e o kadar olsun herkes yerken bakamazdım )
şekersiz kahve

akşam
soğan yahni (süt yapıyor ya kalan yahniyi de yedim)
salata
pilav
yoğurt

akşam 22 gibi de bir küçük kase vanilyalı puding yedim (amlum dönemdeyim tatlıya hayır diyemiyorum malesef ahaha )

hürremi izlerken sızdığımdan spor yapamadım (

arkadaşlar bende yarından itibaren diyete başlıyorum, benide listeye alırmısınız doğum kilom 88, diyete başlama kilom 85 boyum 1,65 hedefim 60 :18: desteğinizi bekliyorum herkese başarılar
hoşgeldin canım aramıza.ne zaman doğumyaptın
Hayırdır hiç kimse yok, Symrne hiç gözükmüyor. Gitmeden killomu söyliyim size çok mutluyum 60.8 olmuşum 65.5 ile başlamıştım diyete önce 59 olmak istiyorum sonra 57 sonra 55 diye gider :)) hehehe
çok güzelcanım.hedefine azkalmış.hedefinde çok güzel boyun kaçtı?
ya canım şu call egzersilerinin linkini bana özleden atabilirmisin rica etsem. bir türlü bulamadım ben
tamam canım atarım tabi.
yürüyüşü dışarda yapıyorum canım oğlumu da arabasına koyuyorum çok keyif alıyoruz böylece :)
oh oh çok güzel bende istiyorum ama havalr düzelmedi gitti....

yediklerine çok dikkat ediyorsun maşallah.sütün nasıl.benimdün misafir vardı.tatlı yedimpişmanım.hatta bugünde yedim..

canım sütüm işe başladıktan sonra azaldı ama sanırım oğluma yetiyor ek gıda da aldığı için dengeliyoruz. yanlız ben çok fazla su ve rezene ıhlamur humana türü şeyler tüketiyorum sıvı alımı çok önemli sütte :)

kızlar topic sessiz kaldı,herkes nerelerde?ben 70-79 diyet grubuna da katıldım,yoğun paylaşım ve destek var orada da..
symrne farkında mısın canım herkes seni soruyor,nerelerdesin?küstün mü yoksa burası sessiz diye?yada antalya'ya yaz geldi tabii,oohh..
bu arada faideli alıntılara devam:
MAYIS

Balık: Barbunya, levrek, kılıç, kırlangıç, dilbalığı,

Sebze: Enginar, bakla, madımak, semizotu, papatya, ebegümeci, domates, salatalık.

Meyve: Çilek, yeşil erik, malta eriği, dut.

Bu ay sofranızdan eksik etmeyin:
Çilek kısa ömürlü bir meyvedir. İçeriğinde bulunan zengin vitaminler (özellikle C vitamini) ve mineraller sayesinde ani enerji vererek, geçiş mevsiminde ortaya çıkabilen yorgunluk belirtilerini gidermektedir.

canım bende aynı şekil çalışıyorum akşamları elimdne geldiği kadar yapmaya çalışıyorum :) sende dene

canım sen ne kadar zamanda kaç kilo verdin, bide benim iki çocuk oldu,akşam eve git onlarla uğraş ortalığı toplam yemekti şuydu buydu derken halim mecalim kalmıyo

Son düzenleme:
günaydın.dünkü anneler gününüzü kutlarım.benim ilk anneler günümdü.bugün tartıldım 79.5 çıktım.bakalım bu hafta daha çok gayret etmeliyim.yaza az kaldı.haziranın sonuna kadar 6 lırakamları gormek ıstıyoruuuum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…