- Konu Sahibi minikkus24
-
- #2.401
Hayırdır hiç kimse yok, Symrne hiç gözükmüyor. Gitmeden killomu söyliyim size çok mutluyum 60.8 olmuşum65.5 ile başlamıştım diyete önce 59 olmak istiyorum sonra 57 sonra 55 diye gider :)) hehehe
kızlar topic sessiz kaldı,herkes nerelerde?ben 70-79 diyet grubuna da katıldım,yoğun paylaşım ve destek var orada da..
symrne farkında mısın canım herkes seni soruyor,nerelerdesin?küstün mü yoksa burası sessiz diye?yada antalya'ya yaz geldi tabii,oohh..
bu arada faideli alıntılara devam:
MAYIS
Balık: Barbunya, levrek, kılıç, kırlangıç, dilbalığı,
Sebze: Enginar, bakla, madımak, semizotu, papatya, ebegümeci, domates, salatalık.
Meyve: Çilek, yeşil erik, malta eriği, dut.
Bu ay sofranızdan eksik etmeyin:
Çilek kısa ömürlü bir meyvedir. İçeriğinde bulunan zengin vitaminler (özellikle C vitamini) ve mineraller sayesinde ani enerji vererek, geçiş mevsiminde ortaya çıkabilen yorgunluk belirtilerini gidermektedir.
canım bilgilerini şu şekilde yazarsan listeye eklerim.
İsim|Doğum Kg|Diyet Başlama Tar.|Diyet Başlama Kg.|Hedef Kg.|Boy|Şimdiki Kg
:87:
mimyase dogum kg 84.5 diyet baslama tarihi 01.05.2010 diyete baslama kg 68 hedef kg 52kg boy 160 simdiki kg 68 sanırım bu sefer oldu.Herkese kolay gelsin.Bol bol kg vermeler:)))))
Pinktomatocumm,nasılsınnn
Bir kelime bile yazamadım,süper yoğun birkaç hafta geçirdim.
Size küsmek mümkün mü, buradaki paylaşımımız sayesinde kendimi iyi hissediyorum, merak etme yeniden canlandırırız topiği
Herkes şaşıracak ama hala Antalya'ya tam anlamıyla yaz gelmedi,halbuki geçen sene bu zamanlar deniz sezonunu açmıştık..hala ara ara yağmurlar yağıyor,sadece son 2 gündür sıcaklar başladı, oğlumla artık akşamüstleri yürüyüşe gitmeye başladık biz de..
canım hoşgeldinnn, bak gözlerimiz yollarda kalmış
hayırlı olsun sünnet ettirmişsiniz,ya bizimkinin de idrar yolları problemli dr sünnet dedi geçen ay amaaa genel anestezi diyor, biz de yanaşmıyoruz , daha küçücük ya,genel anestezi ağır,biz lokal istiyoruz ama hareket eder tutamayız rahat olmaz diyor..olursa prof yapacak,1000 tl dediler :26: lokale ok dese biz de yapalım diyoruz yaşına girmeden bu sene..cemiyetini büyüyünce yaparız diyoruz.. bakalım artık..
beslenme düzenimi bozdum ben uzun süre,şimdi şimdi toparlamaya çalışıyorum işte.. benim paşa uyandı öptüm herkesi
günaydın kızlar.hoşgeldin bengspi.ben dün ne yediklerimi yazamayacağım malesef.çünkü çok yiyorum.bugün kontrollü gideyim de yazayım bende.dünki sporum 48 dk yürüme 300 calori+callenitcs stomach yaptım.gerçihareketleri çok ii yapamadım ama daha ii olacak inş.
benide listeye alırmısınız]İsim doğum Kg diyet Başlama Tar. diyet Başlama Kg. Hedef Kg. Boy Şimdiki Kg
Symrne 79 04.Mar.11 67,8 53 1,55 63,3
Melek76 69 12.Mar.11 58,5 50 1,60 57,8
Pinktomat 82 09.Mar.11 78 60 1,63 79
Bozo85 77 31.Oca.11 65,5 53 1,66 61.7
Ece78 96 12.Mar.11 94,3 80 1,78 93,5
Eylülün günü 75 08.Şub.11 67 55 1,60 62,5
07 papatya 68 23.Oca.11 68,3 53 1,65 58,9
EzgiMec 69 22.Mar.11 53 51 1,65 53,5
1emine1 71 25.Mar.11 73 65 1,58 7 3
Nidah 82 27.Oca.11 72,4 60 1,65 62.7
Boncuk32 82 23.Oca.11 60 1,63 71
Boanhuar 80 23.Mar.11 72 58 1,69 66
Yakamoz1 50 24.Mar.11 64,2 50 1,57 63
Fns93 101 24.Mar.11 94,5 80 1,63 95,8
Angelsky 82 21.Mar.11 68 60 68
Ayşebahar 90 12.Şub.11 72 57 1,70 62,9
Bersemi5333 90 24.Mar.11 84 65 1,65 81
Ayçin4 82 19.Mar.11 76 65 1,68 72,3
Elifdvc 89 03.Oca.11 85 65 1,70 80
Lara62 75 1.Mar.11 67 60 1,65 64,3
Pinguu 25.Mar.11 73,3 55 1,72 73,1
Beleney 73 27.Kas.11 72 58 1,64 67
Bengspi 73 1 nisan 11 73 57 1,65 68.7
Primera 50 1,65 58
ceren 95 25 nisan 95 75 1,70 95
baharçelik 76 25.nisan.11 68, 5 55 1,60 68,5
arcak81 85 24.ocak.2011 74 62 1,70 69,4
hala aynıyım kilo veremedim durdu artık
eskisi gibi sporda yapmıyorum çok sıkıldım yaz gelsede denizde bari gitse kilolar:)
:87:
mimyase dogum kg 84.5 diyet baslama tarihi 01.05.2010 diyete baslama kg 68 hedef kg 52kg boy 160 simdiki kg 68 sanırım bu sefer oldu.Herkese kolay gelsin.Bol bol kg vermeler:)))))
Sağol canım.Bebekle taşınmak çok zor oldu,çok ama çok yoruldum.Yorgunluk önemli değil tabi,bebiş çok huzursuzlandı.1 hafta çok huysuzdu,sonra düzeldi çok şükür.Ayrıca taşınma döneminde sütümde çok azaldı,bol sıvı almaya özen göster o dönemde canım, sütün azalmasın...Hayırlı olsun yeni evin. Nasıl bebekle zor oldu mu? Bizde 1 ay sonra taşınıcaz stres oldum kızımla nasıl yapıcam diyeumudum taşınırken en az 1 kilo vermek hehehe
Canım akupunktur uzmanı ile görüştüm.Akupunktur kulak bölgesine uygulanıyor,kulağa küçük iğneler yerleştiriliyor,acı duyulmuyor,iğneler haftada bir değiştiriliyor.1 seans ücretide 50 tl.Haftada 2 kilo verilebiliyormuş.Tabi akupunkturun yanında diyet veriliyor,sıkı bir diyet.Ve yürüyüş şart her gün.Akupunkturun sağladığı yarar şu : metobolizmayı hızlandırıyor,kolaylıkla verilen diyete uymana sağlıyor,kesinlikle acıkma hissi olmuyor, diyetten kaynaklı yorgunluk olmuyor v.s. Bu yöntemle kısa dönemde 10 kg kadar veren arkadaşlarım oldu ve bu yöntemin yararlı olduğunu düşünüyorum.melekcim şu akupunktur uzmanı olayını detaylı anlatır mısın dönünce?:26: şu ara ne duysam yapsam mı modumdayım..taşdevri diyetini izledim çok mantıklı geldi,sonra mesut yar'ı izledim o da mantıklı geldi.sonra geçen gün paul emery die birini gördüm zaplarken kanallar arasında, kızlar googledan yazın adamın adını,ilginç taktikleri var kilo vermek için ama bende işe yarar mı hiç sanmıyorum..
alıntı yapayım mı?
Basit kurallarla kilo verilebilir
Kuantum Duygusal ve Fiziksel Terapisti Paul Emery, bu teknikle duygusal yemenin önüne geçmenin mümkün olduğunu söylüyor. Diyet yapanların sadece yüzde 9’unun başarıya ulaştığını anlatan Emery, vuruşlarla yeme hissinin önüne geçerek ve basit kurallara uyarak kilo verilebileceğini iddia ediyor: “En önemli kural acıktığınız zaman yemek. Yemek için değil acıktığınız için yiyin. Bazen aç hissedebilirsiniz ama vücut açlık ve susuzluk hissini birbirinden ayıramaz. Bu nedenle bir şey yemeden 15 dakika önce bir, iki bardak su için. Asla öğün atlamayın ve çok acıkana kadar beklemeyin. Acıktığınız zaman diyet yemekler değil ne istiyorsanız onu yiyin. Televizyon ya da bilgisayar karşında, bir şeyler okurken, sohbet ederken vs yemek yemeyin. Yerken sadece yemeğe odaklanın. Yavaşlayın, normal yemek yeme hızınızdan yüzde 30 daha yavaş yiyin. Adeta bir gurme gibi uzun uzun çiğneyerek, tadını çıkararak yiyin. Asla tabağın tamamını bitirmeyin, bir şeyler bırakın. Eğer tabak boşalırsa vücut ‘Yarına yemek yok’ deyip yediklerinizi depolar. Bir pedometre edinin ve her gün en az 2 bin daha fazla adım atın.”
Kuantumda çok fazla kullanılan hayal etme tekniğinin de önemli olduğunu hatırlatan Emery “Eğer kendinizi olmak istediğiniz kişi gibi düşünmezseniz aynaya her baktığınızda kendinizi şişman görürsünüz. Bilinçaltınız ne olmak istediğinize programlarsanız amacınıza ulaşırsınız... Sabah kalktığınızda ve akşam uyumadan önce olmak istediğiniz hali düşünün. Adeta bir film gibi bunu görün, daha incesiniz, sağlıklısınız. Böyle düşünürseniz ve böyle değilseniz vücudunuz ‘Buna nasıl ulaşabilirim’ der. İyi hislerinizi kullanın yeter” diyor.
İnşallah canım.Ben 56 kg yi göreceğine eminimmm,azimlisin maşallah ...56 kilo tam benm istediğim kilo 56 kiloyu tekrar görebilicek miyim acaba
Sağol canım.Bebekle taşınmak çok zor oldu,çok ama çok yoruldum.Yorgunluk önemli değil tabi,bebiş çok huzursuzlandı.1 hafta çok huysuzdu,sonra düzeldi çok şükür.Ayrıca taşınma döneminde sütümde çok azaldı,bol sıvı almaya özen göster o dönemde canım, sütün azalmasın...
Canım akupunktur uzmanı ile görüştüm.Akupunktur kulak bölgesine uygulanıyor,kulağa küçük iğneler yerleştiriliyor,acı duyulmuyor,iğneler haftada bir değiştiriliyor.1 seans ücretide 50 tl.Haftada 2 kilo verilebiliyormuş.Tabi akupunkturun yanında diyet veriliyor,sıkı bir diyet.Ve yürüyüş şart her gün.Akupunkturun sağladığı yarar şu : metobolizmayı hızlandırıyor,kolaylıkla verilen diyete uymana sağlıyor,kesinlikle acıkma hissi olmuyor, diyetten kaynaklı yorgunluk olmuyor v.s. Bu yöntemle kısa dönemde 10 kg kadar veren arkadaşlarım oldu ve bu yöntemin yararlı olduğunu düşünüyorum.
Benim durumuma gelince, kilomu 56 kg ölçtü.Ve kilomun normal olduğunu söyledi,sadece göbek bölgem için mekik çekmemi önerdi.Eğer illaki kilo vermek istersem 51 kg den daha düşük olmamam gerektiğini,yoksa zayıf sınıfına gireceğimi söyledi.Acayip moral oldu :) Ayrıca ben ayda akupunktur ile en fazla 2 kg verebilirmişim, çünkü vücutta kalan son yağları yakmak çok zor oluyormuş.Ben de uzman böyle konuşunca kendi çabalarımla ve sporla ayda 1 kg de olsa zayıflamaya karar verdim.Hedefim 51 kg :)
İnşallah canım.Ben 56 kg yi göreceğine eminimmm,azimlisin maşallah ...
Melekcim hayırlısı olsun yeni evin, güle güle oturmak nasip olsun..
Kızlar önceki sayfalarda GNC'nin L-Carnitine vitamininden bahsetmişler, ben de dün eczaneye oğluma güneş kremi almaya gittiğimde merak edip sordum, kendilerinde Solgar'ınki varmış.
Herhangi bir spor yapılmıyorsa almamamı önerdi eczacı, spor yapanlarda sorun yokmuş, gönül rahatlığı ile kullanılabilirmiş. Vitaminden ziyade diyet ve sporla birleştiğinde yağ yakımını hızlandırıyormuş. Eczanenin sadık müşterisi olduğum için kendilerine güvendim açıkçası..
En popüler ürün ise GNC ninkiymiş. Yarın AVM ye gideceğim, oradaki yetkili ile konuşup aldığım detayları size burdan anlatırım.
Şimdi google dan da aratacağım, bakalım neler çıkacak..
Bu arada aranızda bu tip bir ürün kullanan var mı? Görüşlerini çok merak ediyorum. Eğer yarın kafama yatarsa GNC den almayı düşünüyorum, çünkü kaç haftadır hızlı kilo vermem durdu, 300-500 gr ları aşmak istiyorum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?