- Konu Sahibi minikkus24
-
- #2.461
70-79 topiğinde de varsın di mi?merhaba hanimlar benide alin araniza nolur..bi kizim var 9 aylik almina naz isminde..malum problem ayni su gitmeyen kilolar..doguma girdimgimde 97 kiloydum eve geldim 90 emzirirken 75e kadar düstüm ama simdi cok kötü aliyorum dün 81 geldim yardim edin nolur napabilirim bi fikri olanlar varmi cok caresizim..5i1 yerde cayina basladim 1 hafta oldu yeni etki etmeye basladi..yani bagirsaklarin calismasini diyorum..emziriyorum diye herseyde kullanamiyorum.yaban mersini tohumuna sonrada altin cilek kurusuna baslamistim ama ne yazikki kisa sürede biraktim bebeg gecer diye korktum..bi bilginiz varmi bu konuda.ev doktorum böle seyleri kullanabilecegimi sölemisti ama ben güvenemedim.cayi iciyorum ama.icindeki mate cayi gercekten tok tutuyor,bide ishal yapio..hayirlisi baska varmi kullanabilecegimiz seyler yardimci olun lütfen
canım hoşgeldin,başlangıç süper,sen yakında istediğin kiloya kavuşursun..şimdi dikkatli beslen bu şekilde,yalnız bebeğin 6 ayını doldursun daha çok dikkat edeceğin şekilde beslenmen için..herkese selam,
30 aralık da 70 kg ile doğum yaptım. doğumdan sonra 67 kiloydum, 65'e düşüp tekrar 67'ye çıktım. 6 gündür gece atıştırmalarını ve tatlıyı kestim. bugün 65,9 geldim. hamilelik boyunca 9 kilo aldım aslında zor bi hamilelikti ve alırken zorlandığım gibi verirken de zorlanıyorum. ideal kilom 56-57. 10 kilo vermem lazım yani. oğlum 5 aylık olacak yakında ve sadece anne sütü alıyo bu nedenle diyet yapmıyorum. zaten sadece gece yemelerini kessem bile yetecek bana. koşu bandım var ama oğlumdan pek fırsat bulamıyorum. gündüz uykusu yok gibi bişey. bugün izin verdi de 25 dakika 5. hızda yürüdüm:)
bu arada eşim aşırı tatlı düşkünü ve gece geç saatlere kadar oturuyor ve yiyor. ben de onun yanında yemeden durmakta zorlanıyorum. özellikle tatlısız günümüz yok. dün gece ilk defa dondurmayı geri çevirdim. sabah yiycem dedim. yemeden duramayacaksam en azından sabaha erteleyeyim diye düşündüm. desteğinize ihtiyacım var çünkü eşim beni bu konuda yalnız bırakıyor malesef. hatta irademi zorluyor. oysa desteklese çok rahat verebileceğimi biliyorum.
bu sefer daha kararlıyım nefsime hakim olmaya. yoksa yazı kıyafetim olmadığı için evde geçirmek zorunda kalıcam. kilo vermeden kıyafet almayacağım kesinlikle. alırsam bu kiloları kabullenmiş olacakmışım gibi geliyor. kışlıklar iyi kötü idare etti ama yazlıklar etmez. bu bile kilo verdirir bana...
uzun oldu biraz kusura bakmayın,içimi dökmek istedim. umarım hepimiz istediğimiz kiloya en kısa zamanda kavuşuruz.
ya bizim bur'da meşhur bir pastane var, adamlar bir çikolatalı ekmek yapıyorlar,akıllara zarar..arada kendime ödül olarak onlardan vermeye karar verdim.
yok tam bozmuyorum çünkü geçenlerde moralim yerine gelsin diye doğum fotoğraflarıma baktım, o kadar fark var ki şu anki halimle arada hemen bunları düşünüp motive oluyorum, bırakıyorum yemeyi...bir de geçen hafta Zara'da bir elbiseye aşık oldum dayanamayıp Small bedenini aldım, içine çok rahat girdim, sadece basen bölümünün 2 cm kadar küçülmesi lazım,o zaman süper olacak...bunları başardığımı görünce deli gibi su içip yürüyesim geliyorvalla kızlar arada böyle mağazalara gidip almasanız bile kıyafet deneyin kendinize,büyük bedenleri giydiğinizi gördükçe hırs yapıyorsunuz...
bir de artık o kadar fark etmeye başladı ki,çevremdeki herkes diyetimin fotokopisini istiyor..o zaman doğru yolda olduğum yeniden aklıma geliyor,ister istemez yeme isteği yok oluyor kendiliğinden..
canım öncelikle aramıza hoşgeldin..
bu kadar az yiyerek diyet yapamazsın,en fazla 1.haftanın sonunda diyetin sona erer,benden söylemesi..
70-79 topiğinde de varsın di mi?
altın çilek tartışmalı,biliyosun biri vefat etti,hiç gerek yok tatlım..
funda çayı içmeye başladım ben, 5li çayın içinde de var zaten..
altin cilek hapindan öldü canim kurusundan degil ama ben yinede kokrktum gerek yok böle seylere malum bide emziriyoruz...sen emzirirkenmi aliyorsun 5i1 yerdeyi
70-79 topiğinde de varsın di mi?
altın çilek tartışmalı,biliyosun biri vefat etti,hiç gerek yok tatlım..
funda çayı içmeye başladım ben, 5li çayın içinde de var zaten..
altin cilek hapindan öldü canim kurusundan degil ama ben yinede kokrktum gerek yok böle seylere malum bide emziriyoruz...sen emzirirkenmi aliyorsun 5i1 yerdeyi
yok tatlım ben sadece sabahları açken, taze demleyip bir su bardağı funda çayı içiyorum,aslında akşam da bir bardak içilebilir ama benim vaktim kalmıyor..
bu arada, ben günlük süt ve sütlü ürün tüketimimi epey azalttım, oğlanda kalsiyum oksalat (bezinde pembe lekeler oluşturuyor, kum) çıkınca dr.a sordum ben az emziriyorum ama etki eder mi dedim.. bu arada ben peynirsiz,sütsüz,yoğurtsuz ve ayransız bir hayat düşünemem,sadece salataya 250-300 gr koyuyordum düşünün yani,eve 5 kiloluktan aşağı yoğurt almazdım,süt desen günlük süt deli gibi severdim..ama artık bir kibrit kutusu peynir başka da eğer yoğurtlu bişey varsa onu da 1-2 kaşık o kadar yiyorum..fazlası da iyi diilmiş yaniii
bu arada, ben günlük süt ve sütlü ürün tüketimimi epey azalttım, oğlanda kalsiyum oksalat (bezinde pembe lekeler oluşturuyor, kum) çıkınca dr.a sordum ben az emziriyorum ama etki eder mi dedim.. bu arada ben peynirsiz,sütsüz,yoğurtsuz ve ayransız bir hayat düşünemem,sadece salataya 250-300 gr koyuyordum düşünün yani,eve 5 kiloluktan aşağı yoğurt almazdım,süt desen günlük süt deli gibi severdim..ama artık bir kibrit kutusu peynir başka da eğer yoğurtlu bişey varsa onu da 1-2 kaşık o kadar yiyorum..fazlası da iyi diilmiş yaniii
bugün gittim mangoya,bi elbise beğendim,deneyeyim mi acaba dedim,elime aldım askıda 479 fiyat etiketini gördüm.. o ne yaaa, insanın hevesini kursağında bırakıyorlar
inşallah şu xl,l bedenden m bedene terfi ederim
saol tatlımm,oğlum yedi iğneleri bir hafta,dr.u gördü tahlil istedi,ama idrarını veremedik yarın yine gidicez idrar tahliline..herseyın asırısı zarar tabıkı canım ogluna da gecmıs olsun
benspgi,canım onlar kristal kum,birçok şeyden kaynaklanabiliyor,bebek bol su içince genelde geçiyormuş,ama bizimki biraz farklı,böbrek usgsine girdi 2 kez,sol böbrekte küçük kristaller varmış.belki 6-7 kez idrar tahlili yaptırdık,idrar yolu iltihabını eski dr. geç ve yanlış tedavi ettiği için uğraşıyoruz işte..googledan kalsiyum oksalat veya bezde pembe leke diye araştırınca çıkıyorcanım dr a mı götürdün bende oğlanda 1 kaç defa öyle bi leke görmüştüm başka belirti var mı?süt ürünlernden mi oluo o ????
canımcım taksimdeki mangoyu bana sor,en alt katından neler aldım neler,bankadaki bayan müşterilerim bazı kıyafetlerimi çok beğenip,sorup oraya gitmişlerdi aynısından almak için.. çok güzel ve uygun.. ben tekstil,makyaj ürünleri fln hastasıyımdır,nerde ne ucuz bilirim,ne merteri,ne z.burnu,ne yenibosnası,kullandığım her markanın outlet yerlerini bilirim ve oradan alırım..479 mu?yuhhh,o ne be, Fabrika'dan İpekyol'dan gece elbisesi mi alıyoruz??
Canım bak kuzinim söylemişti, Taksim'de Mango'nun outlet mağazası varmış,çok uygun fiyatlara harika şeyler bulunabiliyormuşBen İstanbul'da olsam, ner'de ne var,hepsini söylerdim sana ama ne yazık ki Antalya'dayım...aslında üzüldüğümü söyleyemeyeceğim,çünkü burada yaşamak çok keyifli, artık İzmir'i bile özlemiyorum, sanırım alıştım buraya..
Pinktomato "inşallah,maaşallah"larla olmuyor bu işler, karar verip zayıflayacaksın,o kadar!Bir de mümkün mertebe çok hareket edeceksin,çünkü sporsuz hakikaten olmuyor.
Şimdi madem diyetten konu açıldı, geçenlerde Habertürk magazin muhabiri Esin Övet'in yazısını okudum, kendisi de diyette...Diyette olanların işine yarayacak özellikle magnezyum -çikolata krizlerimizin baş sorumlusu- açısından zengin bir su önermiş:ismi Contrex. Bu su zayıflamada yardımcı oluyormuş. Ben de internetten araştırdım,özellikle de Fransızca sayfalardan, orada da aynı etkiden bahsediliyor.
Su sadece İstanbul'da Macro Market'te satılıyormuş (sanırım şu Akmerkez'in içinde olan). Ne şanslıyım ki evime sadece 200 mt uzalıkta yeni alışveriş merkezi Terra City açılıyor ve onun da içinde Macro Market olacak sanırım..
Suyu deneme şansım olursa,mutlaka izlenimlerimi buradan yazarım.
Bu arada ay sonu geldi, reglim de bitti, bu da demek ki benim için pilatese yazılma zamanıyaz çok fazla bastırmadan 55 kilo olmak istiyorum,sonrasında bir şekilde 53'e inilir..ama 55 olmam şart.
kızlar yaaa ben kötüyüm.pazar eşimin işi dolayısıyla açık büfeli bir otele gideceğiz.biz de çocuklarla tatil yapacağız.lüks bir otel.denedim denedim eski kıyafetlerime giremedim.bende alışveirşe çıktım.üst bedenim 48 olmuş yaaa(( alt bedenim 46.bi türlü istediim gibi bişiler bulamadım.rengini beğeniyorum göğsü sıkıştırıyor.yok kolu sımsıkı oluyor.nasıl moralim bozuldu.valla alışverişe gitmeyenler almasalar bile bi deneseler acaip moral bozuyor. boyum 179 zaten insem insem 42 bedene iniyorum ama hoş oluyor.kaba durmuyorum.şimdi görseniz badygard gibiyim.kadının uzunu güzel belki ama zarif olmalı.benim gibi 95lerde dolaşanı çok kaba.kendime bakıp utanıyorum.neden bu kadar yanlış yaptım diye.üzülüncede sütüm azalıyor.ne güzel tırnak batması fln olmamıştım bu doğumumda.( 3 çocuk annesiyim 6yaşında bir oğlum,2 yaşında bir kızım ve 4 aylık kız bebeğim var ,öğretmenim) daha önce olmuştum.şimdi el parmakalarımdan birine tırnak batası da yaşıyorum aykkabm da vuruyor.yakında okuldan arkadaşlarım da gelecek ve böyle beni görüp dalga geçecekler.geçen yıl mart ayında çok azimle 81 e düşmüştüm ki hamiş kaldım.diyecekler sende bi alıyon bi veriyon bi öğrenemedin diye.bi önceki gebeliğimdede hamiş kalmadan önc akapunktura gidip 78 e kadar düşmüştüm.kocam beni zayıf görünce dayanamıyor ard arda 2 gebelik oldu.yardımcım var çok şükür.işte böyle arkadaşlarım.pazar gidiyoruz çba döneceğiz.bende artık sıkı bi şekilde 1 haziranı hedef aldım bakalım.1 hazirnda başlayıp haziran sonu 91 ve ağustos sonu 88 i hedefliyorum.eylül sonu da 85 .daha çooook yolum var.ilk hedeflerim bunlar.sonra 78 kadar inmeyi planlıyorum.çok uzun oldu kusura bakmayın
kızlar yaaa ben kötüyüm.pazar eşimin işi dolayısıyla açık büfeli bir otele gideceğiz.biz de çocuklarla tatil yapacağız.lüks bir otel.denedim denedim eski kıyafetlerime giremedim.bende alışveirşe çıktım.üst bedenim 48 olmuş yaaa(( alt bedenim 46.bi türlü istediim gibi bişiler bulamadım.rengini beğeniyorum göğsü sıkıştırıyor.yok kolu sımsıkı oluyor.nasıl moralim bozuldu.valla alışverişe gitmeyenler almasalar bile bi deneseler acaip moral bozuyor. boyum 179 zaten insem insem 42 bedene iniyorum ama hoş oluyor.kaba durmuyorum.şimdi görseniz badygard gibiyim.kadının uzunu güzel belki ama zarif olmalı.benim gibi 95lerde dolaşanı çok kaba.kendime bakıp utanıyorum.neden bu kadar yanlış yaptım diye.üzülüncede sütüm azalıyor.ne güzel tırnak batması fln olmamıştım bu doğumumda.( 3 çocuk annesiyim 6yaşında bir oğlum,2 yaşında bir kızım ve 4 aylık kız bebeğim var ,öğretmenim) daha önce olmuştum.şimdi el parmakalarımdan birine tırnak batası da yaşıyorum aykkabm da vuruyor.yakında okuldan arkadaşlarım da gelecek ve böyle beni görüp dalga geçecekler.geçen yıl mart ayında çok azimle 81 e düşmüştüm ki hamiş kaldım.diyecekler sende bi alıyon bi veriyon bi öğrenemedin diye.bi önceki gebeliğimdede hamiş kalmadan önc akapunktura gidip 78 e kadar düşmüştüm.kocam beni zayıf görünce dayanamıyor ard arda 2 gebelik oldu.yardımcım var çok şükür.işte böyle arkadaşlarım.pazar gidiyoruz çba döneceğiz.bende artık sıkı bi şekilde 1 haziranı hedef aldım bakalım.1 hazirnda başlayıp haziran sonu 91 ve ağustos sonu 88 i hedefliyorum.eylül sonu da 85 .daha çooook yolum var.ilk hedeflerim bunlar.sonra 78 kadar inmeyi planlıyorum.çok uzun oldu kusura bakmayın
İsim doğum Kg diyet Başlama Tar. diyet Başlama Kg. Hedef Kg. Boy Şimdiki Kg
Symrne 79 04.Mar.11 67,8 53 1,55 63,3
Melek76 69 12.Mar.11 58,5 50 1,60 57,8
Pinktomat 82 09.Mar.11 78 60 1,63 79
Bozo85 77 31.Oca.11 65,5 53 1,66 61.7
Ece78 96 12.Mar.11 94,3 80 1,78 93,5
Eylülün günü 75 08.Şub.11 67 55 1,60 62,5
07 papatya 68 23.Oca.11 68,3 53 1,65 58,9
EzgiMec 69 22.Mar.2011 54 51 1,65 53,5
1emine1 71 25.Mar.11 73 65 1,58 7 3
Nidah 82 27.Oca.11 72,4 60 1,65 62.7
Boncuk32 82 23.Oca.11 60 1,63 71
Boanhuar 80 23.Mar.11 72 58 1,69 66
Yakamoz1 50 24.Mar.11 64,2 50 1,57 63
Fns93 101 24.Mar.11 94,5 80 1,63 95,8
Angelsky 82 21.Mar.11 68 60 68
Ayşebahar 90 12.Şub.11 72 57 1,70 62,9
Bersemi5333 90 24.Mar.11 84 65 1,65 81
Ayçin4 82 19.Mar.11 76 65 1,68 72,3
Elifdvc 89 03.Oca.11 85 65 1,70 80
Lara62 75 1.Mar.11 67 60 1,65 64,3
Pinguu 25.Mar.11 73,3 55 1,72 73,1
Beleney 73 27.Kas.11 72 58 1,64 67
Bengspi 73 1 nisan 11 73 57 1,65 68.7
Primera 50 1,65 58
ceren 95 25 nisan 95 75 1,70 95
baharçelik 76 25.nisan.11 68, 5 55 1,60 68,5
arcak81 85 24.ocak.2011 74 62 1,70 69,4
PseDnaR 75 10.mayıs.2011 69 55 1,70 69
mevhibe34 72,5 11mayıs.2011 64 54 boy? 64
zerra 80 25.nisan.2011 74.5 hedef? 1,60 74,5
son halidir alıntı burdan yapılsın
zerra hedef kilonuda söylersen yazalım boş kalmasın
mevhibe34 aynı şekilde boy kısmı boş kaldı bu bilgileride gönderin ok
NOT:alıntı yapacaklar alıntı yapanlar [QUOTE ile başlayan bölümleri ve alıntı yaptıkları kişinin yazılarını silip yeni bilgilerini ekleyebilirler eğer o bölüm silinmezse karışıyo yani tablo haricinde başka yazı kalmasın sadece tablo bölümünü kullanın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?