- Konu Sahibi minikkus24
-
- #2.481
yok tatlım ben sadece sabahları açken, taze demleyip bir su bardağı funda çayı içiyorum,aslında akşam da bir bardak içilebilir ama benim vaktim kalmıyor..
sizi bi yerden gözüm ısırıyormu neherseyın asırısı zarar tabıkı canım ogluna da gecmıs olsun
bu arada dukan diyeti yapıyorum kızlar ilgilenenler varsa yardımcı olabilirim:))
selam kızlar,
ay benim moralim bozuk biraz, kilo vermem yine durdu, 1 haftada hergün yürüdüm, diyet yaptım ama sadece 200 gr vermişim
diyetisyen tiroid ve şekerden şüphelendi, doktora gittim, muayene oldum, ardından da kan tahlili yaptırdım. Tüm değerlerim harika çıktı, ne tiroid var ne de şeker..ama bir türlü kilo veremiyorum
pazartesi günü diyetisyen beni bekliyor, beni koruma evresine geçirip bir süre diyet yapmayacağım, vücudu dinlendireceğiz ardından tekrar diyete başlayacağız.
umarım bu işe yarar, ne yapacağımı bilmiyorum..
walla ben her diyete acıgım selerim nasıl bi diyet bu yapılabilecek sekildemi bari
hemmen anlatayim aslında çok zor bi diyet değil ben süt vermeme rağmen sütümü bile etkilemedi sen düşün artık:))
3evreden oluşan bi diyet ve protein ağırlıklı
1. aşama 3 yada 5 gün boyunca sadece proteinle besleniyosun günde 3 kaşıkta buğday kepeği ile nuhun ankara çıkarmış groseri tansaşta falan var ve istediğin zaman protein yiyebiliyosun et süt tevuk balık yoğurt yumurta yağsız olarak vede en az 2litre su içmen gerek
2.şamada ise seb<elerde ekleniyor patates havuç hariç olarak ama hergün değil 1gün sadece protein 1gün protein+sebze tabi yine protein daha yoğun olcak ve yemekler yağsız yine 3 kşaık buğday kepeği
3,aşamada kiloyu koruma günde 1meyve ekleniyor haftada 1 gün kaçamak izni var nişastalı gıdalarda ekleniyor az olarak ama haftada 1 gün sadece protein yine
tabi bu çok ayrıntılı burdan incele istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/384581-dukan-diyeti
ben yapıyorum çok memnunum kilo vermem bi yana selülit ve yağ çözmede çok iyi bi diyet ama doğru yaparsan hadi bakalım
selam kızlar,
ay benim moralim bozuk biraz, kilo vermem yine durdu, 1 haftada hergün yürüdüm, diyet yaptım ama sadece 200 gr vermişim
diyetisyen tiroid ve şekerden şüphelendi, doktora gittim, muayene oldum, ardından da kan tahlili yaptırdım. Tüm değerlerim harika çıktı, ne tiroid var ne de şeker..ama bir türlü kilo veremiyorum
pazartesi günü diyetisyen beni bekliyor, beni koruma evresine geçirip bir süre diyet yapmayacağım, vücudu dinlendireceğiz ardından tekrar diyete başlayacağız.
umarım bu işe yarar, ne yapacağımı bilmiyorum..
herkese iyi akşamlar 169 boy 71 kiloyum 17 aylık kızım var 75 kiloydum yaptığım işveç diyetiyle 4 kilo verdim 62 kilo hamilelik öncesi ideal kilom benimle diyet yapacak birileri varmı oradaaaaaaaaaa
slm kızlar benim 5 aylık kızım var
emziriyorum doğumdan geldiğimde 64 kiloydum şimdi 67 kiloyum sütüm azalmasın diye yiyip duruyorum
168 cm boyum 60 kiloya düşmek istiyorum ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?