Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

evet ben de "simit" e takıldım ama belki dalgınlıkla olmuştur dedim :)
demek Antalyalısın :) ben de İzmir'den kopup senin memleketin Antalya'ya geldim, 6 yıldır burada yaşıyorum ve çok seviyorum çünkü Antalya da benim eşime aşık olduğum ve bebeğimi kucağıma aldığım şehir, o yüzden bende yeri farklıdır

bu arada verdiğin kilo için tebrik ederim, ilk diyete başladığım zamanlar aklıma geldi..istikrarını bozmadan devam et,özellikle de spor konusunda, yakın zamanda anca olan kıyafetlerin bol gelecek ve tıpkı benim gibi yeni kıyafetler almak zorunda kalacaksın

ehe he eeee desin anacım napalım dediğin gibi gelinin görümceye görümcenin geline yaranması zor olur biraz gerçi saolsun iidir bizim gelindir de bende öle dedim tahlil yaptır diye gari ona kalmış benden demesi :)
diyete devam tam gaz hatta artık aralara bile pek ihtiyaç duymuyorum yetiyo artık ilk başta zorlanıyodum hadi bakalım bu hafta ne olacak ama yürüyüş yapmıyom bu hafftaaa ne olcak bilmem

zor kısmı atlattın canım. artık yemeyebilmek daha kolay di mi. sen yine de düzenini bozma ara öğünlere dikkat et. ipin ucu da kaçmasın yani. sporu ben de salıverdim ama başlamak istiyorum tekrar. bu arada görümcem yarın gidiyomuş. düzenime dönerim ben de. o varken veremem diyodum ama devam ettim vermeye, yaklaşık 10 gündür bizde 1,5 kilo falan verdim. gidince koşu bandına başlamak istiyorum bakalım.

ne güzel demek antalyadasın:) sağol canım, izindeyim. olumlu geri dönüşler almaya başladım eşimden, devam edicem, spora da başlıcam tekrar inş. canım ben kilolu halimle doğru düzgün kıyafet almadım zaten. eskilere girsem güzel olur ama:)

kızlar sabah tartıldım.geçen hafta moral bozukluğundan diyeti biraz sallamama rağmen 400 gr vermişim.hiç bozmasaydım keşke.sizden aldığım motiveyle bugün aynı gazla devam ettim.yılmak yok.77.100 olmuşum.hedefim bir dahaki ay 72 yi görmek.inşallahhhh.....

tebrik ederim canım demekki vücudun vermeye konsantre olmuş sen ne kadar bozsan da eveeettt artıkkk bozmak yok bu topikte herkes hedefine ulaşacak kaçarı yoookkk tamammmı

bugün yediklerimi yazayım bari kimse yok burda da kendi kendime takılıyom gari delü gibimmm :)

sabah iki dilim ligt ekmek 1 kk peynir şekersiz çay
arada bişey yiyemedim okuldaydım
12 30 da 1 porsiyon patlıcan yemeği ama etli yarım kase yoğurt bol yağsız salata 2 dilimde ekmek
ama ya ben zayıfladığımı hissedemiyom bu hafta geçen hafta hissetmiştim tabi dün ara öğünde ne yaptığımı yazayımmı size yarım kilo dondurma yedim hemde çikolatalııı aaaaa dayanamadım napıyım çok güzelldddiii
bugünde akşama bamya yapcam yanına da pilav yapam acık da ucundan yerim gari

10 haziranda kontrollü yemeye başladım abur cuburu kestim çok istediğim zaman nesfit tükettim bir buçuk kilo verdim çok mutlutum devamı gelişr inşallah

kıslar bn bir sen içinde 75 ten 54 düştüm cok mutluyum
nasıl verdigimi buraya yazamıyorum ürün adı reklama giriyormus..isteyene özelden yazabilirim
..nasılda yazmısıtım nasıl vercez kiloları diye..demekki cok dert etmemek gerekiyormus

Son düzenleme:
tebrik ederim canım demekki vücudun vermeye konsantre olmuş sen ne kadar bozsan da eveeettt artıkkk bozmak yok bu topikte herkes hedefine ulaşacak kaçarı yoookkk tamammmı

çok saol canım.bu topik,sizlerin motivesi ve hırsı beni çok etkiledi.ilk defa bu kadar kararlıyım.eşim bile şaşırıyor.bugün kardeşimi de gaza getirdim.o da yarın başlıcak.yarışıcaz bakalım.iyi ki varsınız.süpersiniz ya ne diyim.

canım hep bakıyorum da yazacak pek bişey yok. bu hafta düzenim biraz şaştı, umarım toparlayabilirim. vazgeçmiş değilim belki bu hafta fazla veremeyebilirim ama olsun. yine de devam:))

Merhabalar arkadaşlar :) ismim özlem, ay benimde derdim şu olmayasıca fazla kilolar.. doğumdan önceki kiloma bakarsak 9.5 kilo fazlam var maalesef.. bebeğimi emzirdiğim için diyette yapamıyorum, kısarsam sütüm gidecek gibi geliyor... spor yapsamda bir yandan aburcubura dur diyemiyorum :) sadece emzirip diyet yapan varmı aranızda? süt azalıyormu?

kilo verebilen arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum, kızlar banada söyleyin şu boğazı tutmanın yolunu , aç kurt gibi saldırıyorum tatlıya..

hoşgeldin canım,

oğlum bu ay sonunda 6 ayını bitirecek ve henüz ek gıdaya başlamadık, sadece emiyor. diyet demeyelim de yediklerime dikkat ediyorum. tatlıyı haftada bir abartmadan yiyorum, aburcuburu, gece yemelerini tamamen kestim. kahvaltıda eskisi gibi hergün değişik şeyler yapmıyorum, peynir, domates, 2 dilim kızarmış kepek ekmeği, 2-3 günde bir haşlanmış yumurta yiyorum. akşam yemeklerini 7den sonraya pek bırakmamaya çalışıyorum. akşam sadece meyve yiyorum. çok acıktığım zamanlarda yoğurtlu mısır gevreği yiyorum. daha çok su içmeye çalışıyorum. bu şekilde 1 ayda 4,5 kilo verdim. sütüm etkilenmedi bence. zaten eskiden de öyle dolu dolu değildi göğüslerim ama oğlum emdikçe geliyo işte:) zaten ek gıdaya da başlıyoruz artık daha iyi olur. sana tavsiyem kendini hemen rejim psikolojisine sokma. beslenmene dikkat ederek önce atıştırmaları özellikle gece atıştırmalarını, aburcuburu ve tatlıyı kes. o bile yeter zaten. ilk hafta çok zorlanıyorsun sonra alışıyorsun, canın eskisi kadar çekmiyor hatta aklına bile gelmiyor:) eski mesajlara bi bak siir arkadaşımızın paylaştığı 1600 kalorilik bi liste var. sana yol gösterebilir. geçen hafta bu listeyle siir tam 1300 gr. verdi. çok zorlandığın zamanlarda da bize yaz mutlaka destek oluruz, motivasyonun artar. bak mesela benim motivasyonum biraz düştü bu arada, kim bana gaz verecek diye bekliyorum. siir duydun mu beniiiiiiiiiii...:)

Özlem öncelikle aramıza hoşgeldin!

Ben de senin gibi sütümün gitmesinden korkuyordum, ta ki doktoruma gidene kadar..
Günde 2 lt. su tüketip, yağlı ve unlu yiyecekleri kısar ve haftanın en az 3 günü spor yaparsan kilo vermek kolaylaşıyor.

Ben oğlumu doğurduğumda 80 kiloydum, boyum ise sadece 1.55! Doktorumun da tavsiyesi ile haftada 5 gün hafif tempolu yürüyüşler yapmaya başladım, evde kızartmayı yasakladım, yemeklerin yağını azaltıp abur cubur ve ekmeği de kıstım, haftada bir gün canım ne istiyorsa onu yemeye devam ettim. Öncelikle sütünü etkileyen en önemli unsur su, günde en az 2 lt su tüketmeye çalış. Neyse, sonuç inanılmazdı 70 kiloya düşmüştüm!

Oğlum ek gıdalara başlayana kadar diyetisyene gitmeyi reddettim, keşke doğurduğum haftadan itibaren gitseymişim, çünkü onlar emzirmene göre reçete uyguluyorlar.

Her neyse, oğlum 7. aya girdiğinde diyetisyenin kapısını çaldım, o gün 67.8 kiloya düştüğümü öğrendim. Mart ayında da diyete başladım,şu an 59 kiloyum. Henüz vermem gereken bir 4 kilo daha var ama yıllardır hep tombul kuş halinde dolandığımdan kilom direndi, veremiyorum. Bunun üzerine diyetisyen ara vermeyi teklif etti, yaklaşık 3 haftadır koruma evresindeyim,1 gram bile almadım.

Diyetisyenin bana faydası beslenmeyi öğrenmek ve psikolojimi düzeltmek oldu, ha bir de haftanın en az 3 günü spor yapmam gerektiğini...Artık spor yapmadan rahat edemiyorum, spor sonrası müthiş rahatlıyorum.

Öncelikle herşey kafada bitiyor gerçekten, öncelikle soyun ve aynanın karşısına geç, kendini böyle beğenip beğenmediğini sor...Ben bebeğim doğduğunda bol bol mağaza gezmiştim, her kadın gibi ben de alışverişi çok seviyorum, o kıyafetlere sığamadıkça hırs yapıp saçma sapan yemeyi kestim. Artık canım birşey istediğinde ya da fark etmeden elim birşeye uzandığında "gerçekten aç olup olmadığımı" soruyorum kendime, eğer gerçekten açsam ve o şeyi hala istiyorsam onu bir öğün yerine yiyorum, ekstradan bir öğün daha tüketmiyorum. Bir de su içmek gerçekten işe yarıyor, zaten bir süre sonra susadığını hissediyorsun. Bugün denize gittiğimde bikinilerimin ciddi bol geldiğini fark ettik annemle, şu aralar yeni bikini modelleri bakıyorum kendime Zaten öncelikle bir 3-4 kilo ver, o zaman moralin yerine gelip kendin keseceksin aburcubur ve tatlıları

İşte benim hikayem de bu..

Kızlar ikinizede çok teşekkür ederim :) bir kaç kg versem gerçekten motive olacak gibiyim, 2 gündür diyet psikolojisine soktum kendimi maalesef, diyetteyim deyince psikolojik olarak daha fazla yiyiyorum... çok kafama takmaya başladım, yarından itibaren söylediklerinize dikkat etmeye çalışıcam , inşş kısa zamanda netice alabilirim
Bugün yediğim şeylerrrrrrrr hiç uygun olmayan şeyler olduğu için yazmaktan çekiniyorum
bebeğim memeye çok düşkün, sağdığım sütü bile biberondan içmekte zorlanıyor, doğduğunda hastanede mama vermişler kusmuş, dr bu yüzden mamayı tolere edemiyor olabilir sadece anne sütü ver demişti, onun rızkını kısılmasına yada kesilmesine olursam çok üzülürüm..
ama bu halimle çok mutsuzum, silkelenmem ve üstümdeki ağırlıklardan kurtulmam lazım,
slim in 6 diye bir cd indiriyorum int.ten, 6 hafta uygulanıyormıuş , uygulayan oldumu aranızda??lesli yapıyordum onun yerine slim in6 yapıcam

Özlemcim ben o bahsettiğin sporların hiçbirini uygulamadım,sadece yürüyüş yaptım.

Yalnız topiclerde sıkça karşılaşıyorum, Callanetics diye bir egzersiz programı varmış,herkes çok işe yaradığını iddia ediyor, dün indirmeye kalktım ama başarısız oldu. Bugün tekrar deneyip,indirmeyi başarabilirsem o programı uygulamayı düşünüyorum

Kızlar merhana
Bu topikler bana çok iyi geliyor. Kuzum bugün 6. ayını doldurdu. 6 aydır kendimi kasmadan yavaş yavaş veriyordum .

Doğum kilom 72,5

Şu anda :62 kiloyum

Bugün hem kızımın ay kontrolü var hem de ben diyetisyene gideceğim. Benim de motivasyona ihtiyacım var desteklerinizi bekliyorum.

Henüz adet olmadım heralde adet olmak etkileyecek metabolizmamızı, ben de haftada en az 4 kere yürüyüş bandında yürüyorum. 7 hızında 1 saat. Çok sıkılaştım ama daha gidecek 8 kilo var....

Sabırla hepsini verelim hep beraber inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…