Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

yaşasın topik coştu, yazan var mıdır diye girdim ama uçmuşsunuz siz:) aslında hepinize kısa kısa yazmak istiyorum ama şu an pek fırsatım yok. güzel bi haber verip çıkıcam. bugün 5 yaşındaki oğlumun okulda yılsonu gösterisi vardı. 1 ay önceden başlamıştı bende ne giyeceğim tasası. malum yeni bişey almadım. bi tane forma eteğim var ya hiç olmadı onu giycem mecbur. sabah 63,3 kilo gelmenin verdiği densizlikle eski eteklerimden birini, tamam tamam en geniş olanını denedim ve üzerime oldu:) en az gösteri yapan çocuklar kadar şendim ben de bugün. artık beni kimse tutamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz...

symrne,
aaaaaaaaaaaaaaah izmir aşık olduğum şehir. hem kendisine hem de kocama aşık olduğum şehir. benim de burnum sızladı şimdi. ben antalyalıyım canım dikkat ettiysen gevrek demedim, simit dedim:) üniversiteyi izmirde okudum, ege üni.de. çok isterdim orada yaşamayı ama malesef...yakınız yine de, salihlideyiz. sık sık gideriz. akşam yemeğine gidip dönmüşlüğümüz vardır.

tbr ederim gzl kilo vermişsin
leslie kaç ile yürüyorsun cnm

gündüz mutlaka 3mil yapıyorum akşamlarıda bebiş erken uyursa yine 3 mil yapıyorum 5 mil uzun okadar vaktim olmuyo ve sıkıyo biraz 3mil hem daha kısa hemde daha eglenceli geliyo bana.

beraser coşmamak elde değil yani insan eski kıyafetlerine baktıkça içi sızlıyo neolacak bunlar diye hele en sevdiklerine bakınca bunları kimseye veremem diyosun en iyisi yine ben giiyeyimm tebrik ederim 63 300 görmüşsün bende merak ediyorum kaç oldum diye ama inadına tartılmıyorum moralim bozulur diye korkuyorum gerçi bugün senin forma gibi benim de pantolon formam var hep onu giyerim diyete başladığımdan beride giymemiştim bugün giydim az bollaşmış gibi geldi bana 2 gün sonra haber vercem tamammmı

yaaaaaaaa canlandıralım şu topiği ya hiç işiniz bitmiyomuuu yoksa herkes kilolarını verdide uğramıyomu heee

desene bi biz kaldık şişkoooo hemen zayıflamalıyım hemmeeen

[QUOTE=zerra;19707057]canım kilo vermen gayet iyi.daha fazlası zaten sütümüzü etkiler. göbek olayıda doğum sonrası oluyor benimki diyetle gidecek gibi değilya.

inşallah canım neden olmasın. hep birlikte başaracaz..

ben aralarda genelde meyve tercih ediyorum. emzirirken meyvede yememiz gerekiyor diye. zaten meyveyide çok severim.gerçi abartmamak lazım. sonuçta kalori içeriyor meyvelerde..salatalık güzel bi tercih. ben ayrıca midem çok sıyrılırsa küçük bi kase leblebi yiyorum. hem tok tutuyor hem de çok su içirtiyor. normalde suyu çok içememde.ama içmemede gerekiyor işte böyle....
bu arada burasıda hareketlenmeye başladı.[/QUOTE]

hımm leblebı demek super:) ıns ya fırsat buldukca yazalım:)

herşeyin başı sabır arkadaşlar...

sizde cok ıyı vermıssınız ne kadar zamanda neler yaparak acaba???

bugun mısafırlerım vardı onlarla sofradaydım ama sadece 1 yk patates salatası aldım cok sabırlıyım maasallahhh:):)

tamam tatlım, sabırsızlıkla bekliyorum cts yi. bence kesin vermiş olacaksın en az 1 kilo. baksana pantolon da bol gelmiş.

ben bugün biraz kaçırdım. dışarda yemek yedik ve ben yarım porsiyon tavuk şiş yedim. ne güzel şişmedim iyi oldu diyordum ama eve gelince iki dilim tatlı ile biraz dondurma yedim. napalım yani, onu da yiyemeyecek miyiz. yarın dengelerim ben onu önemli değil:) sevindiğim şey iki dilim yetti, eskiden olsa yarım kilo yesem kesmezdi. yine dünkü eteğimi giydim bu arada, sanırım yeni formam bu etek oldu:)

ben de beyaz leblebi diye duymuştum canım. işe yarıyomuş:) misafirler gücenmemiştir inş. tebrik ederim sabrını. umarım devamı da gelir:)

kızlar az once sedanın prog da murat topoğlu tokluk hıssı saglayan bır formul anlattı 4 5 saat tokluk hıssı kesın dıyor gunde 2 kase yıyebılırmısız..

tarıf su;

1 kase yogurdun ıcıne 1 kayısıyı kuru yada taze farketmez kucuk kucuk doğruyoruz ıcıne 2 kasık kepek eklıyoruz karıstırıp yıyoruz bu hemde kabızlık sorunu olanlarada ıyı gelıyormus

birçok sayfada anlattım evet kilo vermek hayal gibiydi banada...
ilk başda günde 3 öğün yemek yiyip 3 dilim kepek ekmeği yiyordum 2 litre su içiyor günde 2 kez 5 i 1 yerde çay akşamlarıda 1 bardak form çay içiyordum...
1 ay sonra spor yapmaya başladım 10 dk koşu bantı 50 mekik ve 10 dk step...
ekmeği günde 1 öğüne düşürdüm 2 litre su ve çaylar aynı
birkaç ay sonra kahvaltıyı müsli ile yapmaya başladım, ekmeği sadece pazar kahvaltısında 2 dilim kepekli ekmek olarak yiyorum, öğle yemeği küçük tabak yemek ve bol salata ara öğünde meyve ve salatlık akşamda salata yada meyve yada bir avuç çerez şeklinde atlatıyorum çayı azalttım bazen şekersiz bazen sakkaritle içtim, ayrıca meyve suyu kola v.s. içeceklere tatlı çikolata gibi yiyeceklere hayatımda yer vermedim halada vermiyorum 5 ayın sonunda 20 kg verdim tabiki sporu artırdım sabah 5 dk akşam 45 dk yapıyordum, şimdi rolantiye aldım vücudum bu kiloya adapte olmaya açlışıyor sporu azalttım...

valla artık bende sabırsızlanıyorum inan ki cumartesi gelse zayıfladığımı görünce iyince gaza gelirim dimi he heyttt derim yani 1 kaç gr vermiş olmak istemiyorum yaaa lütfennn bu arada afiyet olsun tatlıların ben daha hiç tatlı yemedim vücudum unutsun diye tabi sen ye artı nerdeyse 1 ay olmuş senin bende cumartesi ödül olarak yiyecem ne yesem bilmem :) bende öğle yemeğini kaçırdım sanırım fazlaca çünkü çarşıya çıkmıştım ve arada bişey yemedim böle olunca öğlen yemeğinde tabağı doldurdum uff dedim aç kalmak istemiyomm :) boşver o kadar yürüdüm erir erir :) züğürt tesellisi bu arada evde misafirim de var kardeşim ve eşi yatılı geldiler bikaç günlüğüne sabrediyorummm yemiyorum inat ve inatla yarışımız tam gaz devam ediyo anlayacağınn :)

ne oluyor kızlar biri banada anlatsın 2,5 ay oldu doğum yapalı coştum vede dalgalanıyorum coştukça kilo alıyorum kafayı yicem

buralara sık sık uğrayıp paylaşımda bulunursan kiloların gider canım. ben ne yazıkki kk ile bebeğim 6 aylıkken tanıştım. daha önce tanısaydım şu anda istediğim kiloda olurdum ama zararın neresinden dönülse kardır....

günaydı herkese
sabah kalkınca 3 tane günkurusu ve 2 bardak suyla günü açtım.
kızlar 25 nisandan beri düzenli beslenmeye karar verdim abur cuburları en asgariye indirmeye ççalıştım.toplamda 7600 gr verdim.sıkı diyet uygulamadan en önemliside sütüm etkilenmeden. demekki hayatımızdan yanlışları çıkarınca zaten en iyi kendimiz biliyoruz niye kilo aldığımızı kilolarda sağlıklı bişekilde gidiyormuş. bu hafta 800 gr vermişim. 3 gün baya bi kaçamaklı geçmesine rağmen.......

iki ay olmadan 8 kilo harika gerçekten ben 2 ay dayanabilsem sen gibi de kilo verebilsem incecik girerim ramazana valla benimde yarın büyük gün hemen yazcam buraya vermişmiyim ne kadar vermişim diye

selamlar hayırlı cumalar kılo kaybeden kaybetmeyen azımlı tum arkadaslarıma tebrıkler maasallahh..:):)

gecen ctesı dıyete basladım 86 ıle

bugun ıtıbarıyle 84.5

giden kılo 1.5

hedef 67-68

spor yok sadece dıyet

boy 1.70 beden 44-46

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…