Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

iki ay olmadan 8 kilo harika gerçekten ben 2 ay dayanabilsem sen gibi de kilo verebilsem incecik girerim ramazana valla benimde yarın büyük gün hemen yazcam buraya vermişmiyim ne kadar vermişim diye

siir senin bebeğin kaç aylık emziriyormusun..ben de bukadar vereceğimi düşünemezdim ama isteyince oluyor.bursaya ailemin yanına gittim mart sonu giderken 77.5 kiloydum. bebeğim 4 aylıktı .bana ablam ağbim kardeşim hepsi çok kilo almışsın deyince çok moralim bozuldu. hatta en kilolu ablam bile benden daha zayıf duruyordu. siz görürsünüz yazın dedim ben nasıl zayıflıcam .zaten ilk kez bu kadar kiloluydum. hatta 2. çocuğuma doğuma giderken 70 kiloydum 66 ya düşmüştüm o bile bana fazla gelmişti.inşallah böyle az az vermeye devam edecem .önceliğim bebeğim onun iyi beslenmesi..zaten çok katı bişey yapmıyorum. emzirdiğim için su içmeye özen gösteriyorum.akşam yemeğim 6 dan önce genelde.ekmeği de sadece sabah yiyorum ttb ekmeği.kaçamaklar oluyor arada. çok canımın istediği bişey olusa eskiden tepsiyle götürürken şimdi 1 dilimle frenliyorum. eşimin o kadar baltalamaya çalışmasınaa rağmen eve gelen abur cuburların müsebbibidir...kendiside 100 kilo ama adamın umurunda değil.homini gırtlak götürüyo.bide bana 3 ay öncesi kilo aldın dikkat et diyordu. hem eve getir tatlıyı pastayı hemdeyeme benim de nefsim var dimi ya .şimdi fazla bişey olduğunda topluyor kaynanama götürüyorum. evde olması tehlikeli.bi de emzirdiğim için normal yemeye geçince kilo vermeye başladım zannederim. benim kuzu çok hareketli onun peşinde koşarken sporda yapıyorum...

bebeğim 8 aylık olmasına 1 hafta kaldı canım emziriyorum maşşallah diyim azmine bak ekmek hiç yemeden duramıyom ben yiyorum iki dilim her öğünde canım ya .

selam kızlar.bir iki gündür rahatsızdım giremedim nete.çok teşekkürler cevaplarınız için.regl oldum.sanırım o yüzden kilom yerinde saydı.yazdıklarınızı okumdum da moralim yerine geldi.yılmak yok.buraya girip okuduğum anda gaza geliyorum.süpersiniz:)

slmmm.öğlen yemeğinde hem pilav hem ekmek mi var yoksa birinimi seçeceğz???bi de kurubaklagil yesek etin yerine olurmuki arada?.

siir nerdesin, acil topikte bekleniyorsun. görümcem var çok sık giremiyorum ama arada mutlaka bakmaya çalışcam, çok merak ediyorum çünkü kaç kilo geleceğini. ben mi:

11.06.2011 : 63,9
18.06.2011 : 62,7
fark : 1,2 :)

bu arada ben 19 mayısta başlamıştım yarın 19 haziran ve ben tam 4,5 kilo verdim. bi ay daha böyle gitsem ne güzel olur. sonra korumaya geçerim. hadi canım senden de güzel bi sonuç bekliyorum..................

canım bende çatladımhaber vermekiçin ama benimde misafirim var yaancak girdim ve ve ve sonucu açıklıyoruuummmm

geçen cumartesi 65 bu cumartesi 63 700 he he he 1300 gr vermiş bulunmaktayım 63leride gördüm yaaaa
hızlı takipçinim canım hedef 2 temmuza kadar 61 500 ler 61 de olur emme :) he heeeee seni 100 gr geçtiiiimm bu haftaaa ama ilk hafta olmanın faydası tabiii buuu böle verirmiyim her hafta acaba eğer verirsem düğünde 61 buçuğu kesin görürüüm inşalllllaaaaahhhhh

slmmm.öğlen yemeğinde hem pilav hem ekmek mi var yoksa birinimi seçeceğz???bi de kurubaklagil yesek etin yerine olurmuki arada?.

canım hem pilav hem ekmek var pilavı öğünden çıkarınca 1400 kalorilik oluyo ben şimdi 1600 lük yapıyom kızım emiyo ya hala

breaser benimde 11 haziran başlama tarihim dur unutmayımda bende toplam ayda verdiğim kiloya da bakiim 12 temmuzda senin hedef kaç ben şimdilik 60 koydum hedefimi bakim benim yüzüm çok çöküyo zayıfken daha altı çirkin olcak gibi olursa 58 de bitircem sen gibi olursam bende azimle 1 ay yapabilirsem 4 buçukta ben versem 60 500 lerde olur kilom ayyyyy çok çok çok mutlu oldum 1300 benim için çok ciddi bi rakam gerçekten 1 i bekliyodumda he he 300 karım oldu çok gaza geldim çok ödülüm yarım bitter çikolataydı ama yemedim çok kalorili diye onun yerine dondurma yedim :) az fazla oldu ama çikolata kadar olmadı sanırım :)

canım harikasın, geçtin beni evet tebrik ederim:) senden çok mutlu oldum inan, beni yalnız bırakmazsın artık. aynen devam canım 1 ay sonunda 4,5 kilo garanti:) sadece regl olunca düşmüyo kilo ama bitince 1 kilo anında düşüyo.

hedefim 57 canım. ramazana kadar vermek istiyorum. 5,7 kaldı. 58'e de razıyım aslında:)

kız sen bu kılonamı dıyet yapıyorsun

çok çok çok teşekkür ederim canım cidden çok motive oldum bende senin adına sevindim azminden azim alıyorum he bunu bil sende beni bırakma sen 58 57 oldunmu ben zaten 59 60 falan anca olurum aramızda 1 bucuk kilo var şimdi zaten aynı anda artık kilo korumaya geçeriz sonra hedeflere ulaşınca :)
buarada ben regl olmadım daha hiç o yüzden neolur bilmiyom inş duraklama 2 temmuza kadar olmasında

bende yeni doğum yaptım 5 ay oldu.92 ile doğuma giittim.suan 80 kiloyum hfedim 72-73 olmak. bu arada boyum 1,80

canım boyun uzun olduğu için kilo sende çok durmuyodur aslında başarılar diliyorum şimdiden başladınmı diyete başlayacakmısın 72 73 sende çok hoş durur gerçekten

ben kırkı çıkar çıkmaz oldum ya ve de çok düzensiz. yalnız sen bi olursan güzel ödem atarsın ve 1 kilo falan direk gider bence. hadi inş hedeflerimize ulaşırız da koruma döneminde de beraber oluruz. ilk bırakan 3 kilo birden alsın. (artık hayatta bırakmayız:)

bende yeni doğum yaptım 5 ay oldu.92 ile doğuma giittim.suan 80 kiloyum hfedim 72-73 olmak. bu arada boyum 1,80

hoşgeldin canım, topu topu 2 aylık irade lazım sana. sütüne dikkat et bu arada tabi. çok kısma birden.boyuna da maşaallah canım ya bak bak bitmez:)

idare eder işte annemler iyisin böle diyolar ama ben yinede eski kıyafetlerime bi nebzede olsa sığabilmek istiyorum şahsen

annelere yaranılmaz ki canım, azıcık kilo versen çöktün derler, azıcık alsan hiç dikkat etmiyosun kilona derler:)

valla şimdi bu bedduadan sonra bırakamayız cidden :) neyse ben bırakmak falan istemiyom zaten 60 a bi gelim hele reglim de bilmiom ki gelirmi nezaman gelir artık senin kırkın çıkınca hemen gelmiş oh ii miş benim anneminde 1 ,1 buçuk sene sonra geliyomuş her çocukta benimde öyle olur sanıyorum zaten 8 aylık oldu sayılır benim bebe de

bu arada kilo meselesinde annem bana 80 kiloyken bile çok zayıfsın bişeyin yok diyodu 100 kilo olsam genede zayıfsın diyecek bana kadın o yüzden onun sözüne kulak asmıyorum
kardeşimle eşi vardı 3 gündür bizde gelinimiz evleneli 1 buçuk yıl oldu evlendiğinde 65 ti şimdi 90 95 var heralde boyu 170 falan çocuk falanda doğurmadı bana diyo ki abla sen bu kiloyla neden diyet yapıon diyo bende sende yap bence dedim onunda psikolojisini bozdum çocuk olunca neolacak ben 54 ten 80 e çıktım dedim verdim gazı bakalım oda başlayacak her hafta kontrol etcem dedim. :) diyet furyasına soktum evde de onu lokum yiyim mi bitane abla dedi bende bi bağırmışım can havliyle hayır tabi ki akşama kadar yaptığın diyet boşa gider dedim gecenin 11 de lokum yermi diyetteki adam dimi ama ben emzikliyim ben bile dikkat ediyom yemiyom sana ne oluyo dedim kız demiştir görümce işte neolcak diye :)

hain görümceeeeeeeee. 1,5 yılda çok almış ama. tiroide bi baktırsın bence. hiç normal değil. evlenince genelde alınır 3-5 kilo ama 25-30 kilo çok aşırı. neyse iyi yapmışsın tabi çocuk olursa ne yapacak. onun iyiliğini düşünmüşsün ama bence de demiştir görümce lokmamı saydı, psikolojimi bozdu diye. bi görümcenin bi geline yaranması zor zaten. yazık çok üzülmemiştir inş. benim de görümce yanımda ya kendimi onun yerine koydum bi an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…