- Konu Sahibi minikkus24
-
- #2.621
canım hep bakıyorum da yazacak pek bişey yok. bu hafta düzenim biraz şaştı, umarım toparlayabilirim. vazgeçmiş değilim belki bu hafta fazla veremeyebilirim ama olsun. yine de devam:))
kilo verebilen arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum, kızlar banada söyleyin şu boğazı tutmanın yolunu , aç kurt gibi saldırıyorum tatlıya..
Kızlar merhana
Bu topikler bana çok iyi geliyor. Kuzum bugün 6. ayını doldurdu. 6 aydır kendimi kasmadan yavaş yavaş veriyordum .
Doğum kilom 72,5
Şu anda :62 kiloyum
Bugün hem kızımın ay kontrolü var hem de ben diyetisyene gideceğim. Benim de motivasyona ihtiyacım var desteklerinizi bekliyorum.
Henüz adet olmadım heralde adet olmak etkileyecek metabolizmamızı, ben de haftada en az 4 kere yürüyüş bandında yürüyorum. 7 hızında 1 saat. Çok sıkılaştım ama daha gidecek 8 kilo var....
Sabırla hepsini verelim hep beraber inşallah
Kızlar ikinizede çok teşekkür ederim :) bir kaç kg versem gerçekten motive olacak gibiyim, 2 gündür diyet psikolojisine soktum kendimi maalesef, diyetteyim deyince psikolojik olarak daha fazla yiyiyorum... çok kafama takmaya başladım, yarından itibaren söylediklerinize dikkat etmeye çalışıcam , inşş kısa zamanda netice alabilirim
Bugün yediğim şeylerrrrrrrr hiç uygun olmayan şeyler olduğu için yazmaktan çekiniyorum
bebeğim memeye çok düşkün, sağdığım sütü bile biberondan içmekte zorlanıyor, doğduğunda hastanede mama vermişler kusmuş, dr bu yüzden mamayı tolere edemiyor olabilir sadece anne sütü ver demişti, onun rızkını kısılmasına yada kesilmesine olursam çok üzülürüm..
ama bu halimle çok mutsuzum, silkelenmem ve üstümdeki ağırlıklardan kurtulmam lazım,
slim in 6 diye bir cd indiriyorum int.ten, 6 hafta uygulanıyormıuş , uygulayan oldumu aranızda??lesli yapıyordum onun yerine slim in6 yapıcam
bende pek verememişim gibi geliyor bana ya hadi bakalım cumartesi görcez artıkımın ama ben vazgeçmedim ayoooll neden geçeyim sokaktaki incecik kızları görünce cinlerim geliyo hepp hıhhhh bende eskisi gibi olcammm beraser vazgeçme bakkk ha sende
ben diyeti bozmadım hiç bi tek dondurmam var bu hafta kaçak onuda saymıyom gari 3 gündür yürüyorumda tabiii saolsun canım kızkardeşim karşımda sürekli çikolataları götürdükçe canım sıkılıyo hatta ve hatta bugün süper kakaolu kek yaptı mutfakta buram buram kokusu geliyo ama nafile 1 dilim kek için 2 saat yürümem gerekiyomuş pöööfff oun yerine 2 hıyar yerim rahat rahat evimde otururum dimi ama yaaaaa gıcık karı canı kek istiyomuş o diyet yapmıyomuş ki ben yapıyomuşum 2 saat yürüyüverirmişim bi keki yakmak için olduuuu
bende dedim ki senin bu yaptığın yürüyememyen bi insanın karşısında ip atlamak gibiiihayırrrr ve de hayır beraser vaz geçmek yok 12 temmuza kadar dişimi sıkıcam bakalım
hele bide kocam işten gelcek bugün bakalım ne diyecek zayıflamışmıyım
ayyy en büyük motivasyonumu söyleyim size canım kocacııımm saolsun habire bana yemek yerken ye tosunum ye demiyomu ığğğğğ boğacam adamı bide benim yeni aldığım 38 beden bi eşofmanım var zayıfayınca giyecem diye değiştirmedim adam onu giyiyiyo uffff bu bana bol geliyo baksana diyo eşşek herif anlayacağın gıcık koca zaten kilo verdiriyo adama sıska bide kendisi saolsun bişey de diyemiyom hırs yapıyom bende benim huyumu biliyomuş o beni hırslandırmak için yapıyomuş garii bilemem ne kadar doğruysa neyse ben tatile gidene kadar incecik olmalıyım anlayacagınız onun malum dalgalarını çekemeyecem giyecem bikinimi kız gibi gezcem ortada ona inattttt o kadarrrrr
ayyy süper motive ettim kendimi geneeee inşallah sizdede işe yarar daha olmadı dar gelen kıyafetlerinizin içine girin ve yağlarınızn nasıl ordan burdan pırtladığına bakın ve kendinize sinir olun gene yiyemeyeceksiniz nasılsa
ben bugün beni şişko gösteren bi kıyafetimle dolaşıyom mesela aynaya baktıkca iştahım kaçıyo zatiii
hemen çık o psikolojiden canım. sağlıklı besleniyorum diye düşün ve bişey yiyeceğin zaman bu sağlıklı mı, ne kadar yersem faydadan çok zararı olur diye düşün. slim in 6; 3 bölümden oluşan bi program. 2şer hafta yapıyosun. start it up: 2 hafta ve ramp it up bikaç sefer uygulamıştım. devam edemedim ama bence harika bi program. çok fayda görenler olduğunu okudum. antremanlı değilsen başlarda zorlanıyosun ama zamanla sayıları tutturabiliyosun.
vazgeçmedim, toparlanıyorum bugün. ben ilk başladığımda perşembe idi günlerden ve hep perşembeleri takip etmiştim. her hafta 1 kilo ve üzeri verirken bu hafta sadece 300 gr. gitmiş. belliydi zaten:) ctsye kadar toparlıcam ama napalım bu haftada böyle geçmiş olsun. en azından almadım bu bile yeter. ayrıca asla bırakmam, bırakana 3 kilo var unutmadım:)) bu arada oğlum bugün ek gıdaya başladı, umarım sorunsuz bi geçiş yaparız...
oo hadi bakalım oğluşuna afiyet olsun dünya nimetleri ama biraz zorlanabilirsin merak etme sevmediği şeyleri verme sana tavsiyem sonra çocuk temelli tiksiniyo kaşığa ağzını açtıramadım ben 1 ay çocuk kaşığı gördümü ağzını kitledi
tabiii bak ben onu unutmuştum bide bırakana 3 kilo :) var 300 gr he tüh be bendende gitmedi diye düşünüyom bu hafta direnmeye mi geçti yoksa daha çok erken bana yaaaa ama
gitmiştir canım merak etme. ben bozmuştum biraz dedim ya ama çabuk toparladım Allahtan. 5 kilo gitti neredeyse onun için 300 gr'a üzülmedim doğrusu, hem bu iki günde atak yapıp cts'ye kadar biraz daha arttırmayı düşünüyorum...
Özlem öncelikle aramıza hoşgeldin!
Ben de senin gibi sütümün gitmesinden korkuyordum, ta ki doktoruma gidene kadar..
Günde 2 lt. su tüketip, yağlı ve unlu yiyecekleri kısar ve haftanın en az 3 günü spor yaparsan kilo vermek kolaylaşıyor.
Ben oğlumu doğurduğumda 80 kiloydum, boyum ise sadece 1.55! Doktorumun da tavsiyesi ile haftada 5 gün hafif tempolu yürüyüşler yapmaya başladım, evde kızartmayı yasakladım, yemeklerin yağını azaltıp abur cubur ve ekmeği de kıstım, haftada bir gün canım ne istiyorsa onu yemeye devam ettim. Öncelikle sütünü etkileyen en önemli unsur su, günde en az 2 lt su tüketmeye çalış. Neyse, sonuç inanılmazdı 70 kiloya düşmüştüm!
Oğlum ek gıdalara başlayana kadar diyetisyene gitmeyi reddettim, keşke doğurduğum haftadan itibaren gitseymişim, çünkü onlar emzirmene göre reçete uyguluyorlar.
Her neyse, oğlum 7. aya girdiğinde diyetisyenin kapısını çaldım, o gün 67.8 kiloya düştüğümü öğrendim. Mart ayında da diyete başladım,şu an 59 kiloyum. Henüz vermem gereken bir 4 kilo daha var ama yıllardır hep tombul kuş halinde dolandığımdan kilom direndi, veremiyorum. Bunun üzerine diyetisyen ara vermeyi teklif etti, yaklaşık 3 haftadır koruma evresindeyim,1 gram bile almadım.
Diyetisyenin bana faydası beslenmeyi öğrenmek ve psikolojimi düzeltmek oldu, ha bir de haftanın en az 3 günü spor yapmam gerektiğini...Artık spor yapmadan rahat edemiyorum, spor sonrası müthiş rahatlıyorum.
Öncelikle herşey kafada bitiyor gerçekten, öncelikle soyun ve aynanın karşısına geç, kendini böyle beğenip beğenmediğini sor...Ben bebeğim doğduğunda bol bol mağaza gezmiştim, her kadın gibi ben de alışverişi çok seviyorum, o kıyafetlere sığamadıkça hırs yapıp saçma sapan yemeyi kestim. Artık canım birşey istediğinde ya da fark etmeden elim birşeye uzandığında "gerçekten aç olup olmadığımı" soruyorum kendime, eğer gerçekten açsam ve o şeyi hala istiyorsam onu bir öğün yerine yiyorum, ekstradan bir öğün daha tüketmiyorum. Bir de su içmek gerçekten işe yarıyor, zaten bir süre sonra susadığını hissediyorsun. Bugün denize gittiğimde bikinilerimin ciddi bol geldiğini fark ettik annemle, şu aralar yeni bikini modelleri bakıyorum kendimeZaten öncelikle bir 3-4 kilo ver, o zaman moralin yerine gelip kendin keseceksin aburcubur ve tatlıları
İşte benim hikayem de bu..
1 haftaya yakın birsürede 3 kilo vermişim boyum 1,60 53 kiloyum nasıl oldu bende anlamadım tartıya çıkınca bozuldu kesin dedim eczaneye gittim orda tartıldım doğruymuş2 çocuk olunca harekette oluyo belki ondan yada 10 önce çok hastaydım bütün gün sadece domates salatalık yedim süt olsun diye hergün hemen hemen aynı seyleri yerdim 1 gün farklı yapınca kilo verme direnci kırıldı belkide ve halada zayıflıyorum kötü olan yanı her gören ne olmus sana böyle çökmüşsün diyo ooff kilo alsan şişko derler versen çökmüşsün derler ama sporu bırakcam bisüre sadece ekmek seker bildiginiz şeyler onları yemicem umarım kilomu koruyabilirim.bütün güzel annelere önerim kızımda simdiki kadar dert etmemiştim kiloları hiçbişeyde yapmamıstım 1 yasına geldiginde ben hamile kaldıgım kilodaydım ama busefer yasda ilerliyo diye düşündüm belki onun kompleksi buarada 26 yasındayım kilolara çok takıldım ama sadece sabır kilolar istedikden sonra mutlaka veriliyor herkese bol kilo vermeler
aaa topic canlanmış
yaz geldi ben hala 7li hanelerdeyim ama 6lı hanelere çok az kaldı.önce doğum öncesi kiloma ulaşayım sonra belki birkaç sene içinde oğluma kardeş isteriz Allah'tan..
aaa topic canlanmış
yaz geldi ben hala 7li hanelerdeyim ama 6lı hanelere çok az kaldı.önce doğum öncesi kiloma ulaşayım sonra belki birkaç sene içinde oğluma kardeş isteriz Allah'tan..
1 haftaya yakın bi zamanda 3 kilo çok ciddi bi rakam değil mi canım hani kilo vermek bakımından iyide sağlık problemi oluşmasın sonra dikkat et bence sen yinede kaslarda sorun olmasın
1 haftaya yakın bi zamanda 3 kilo çok ciddi bi rakam değil mi canım hani kilo vermek bakımından iyide sağlık problemi oluşmasın sonra dikkat et bence sen yinede kaslarda sorun olmasın
canım 3 aya yakındır diyet yapıyorum 1ayda zor veriyordum zaten 3 kiloyu banada fazla geldi çocuklarla ugrasmak zaten artık spor yerine geçiyo galiba. leslie yapıyodum onu bıraktım şimdi platese baslıcam sabah 7,30 da kalkıyorum inanın gece 11 kadar 5dk oturmuyorum sürekli kosusturmaca yemek temizlik çocuklar çok yorgunum çoookk beni motive eden tek şey kilo vermiş olmak gitsinde nasıl gidiyosa gitsin
eveeett bu hafta ki kilo mu söylüyoum 62 600 yani artık 62 li rakamlardayım he he çok sevindim bu hafta vermedim diyodum kendi kendime hatta tartıya çıkmak bile istemedi ama 1100 gr vermişim çok ii ya çok sevindim beraser bu hafta da ben seni bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?