Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

canım hep bakıyorum da yazacak pek bişey yok. bu hafta düzenim biraz şaştı, umarım toparlayabilirim. vazgeçmiş değilim belki bu hafta fazla veremeyebilirim ama olsun. yine de devam:))

bende pek verememişim gibi geliyor bana ya hadi bakalım cumartesi görcez artıkımın ama ben vazgeçmedim ayoooll neden geçeyim sokaktaki incecik kızları görünce cinlerim geliyo hepp hıhhhh bende eskisi gibi olcammm beraser vazgeçme bakkk ha sende
ben diyeti bozmadım hiç bi tek dondurmam var bu hafta kaçak onuda saymıyom gari 3 gündür yürüyorumda tabiii saolsun canım kızkardeşim karşımda sürekli çikolataları götürdükçe canım sıkılıyo hatta ve hatta bugün süper kakaolu kek yaptı mutfakta buram buram kokusu geliyo ama nafile 1 dilim kek için 2 saat yürümem gerekiyomuş pöööfff oun yerine 2 hıyar yerim rahat rahat evimde otururum dimi ama yaaaaa gıcık karı canı kek istiyomuş o diyet yapmıyomuş ki ben yapıyomuşum 2 saat yürüyüverirmişim bi keki yakmak için olduuuu
bende dedim ki senin bu yaptığın yürüyememyen bi insanın karşısında ip atlamak gibiii hayırrrr ve de hayır beraser vaz geçmek yok 12 temmuza kadar dişimi sıkıcam bakalım

hele bide kocam işten gelcek bugün bakalım ne diyecek zayıflamışmıyım
ayyy en büyük motivasyonumu söyleyim size canım kocacııımm saolsun habire bana yemek yerken ye tosunum ye demiyomu ığğğğğ boğacam adamı bide benim yeni aldığım 38 beden bi eşofmanım var zayıfayınca giyecem diye değiştirmedim adam onu giyiyiyo uffff bu bana bol geliyo baksana diyo eşşek herif anlayacağın gıcık koca zaten kilo verdiriyo adama sıska bide kendisi saolsun bişey de diyemiyom hırs yapıyom bende benim huyumu biliyomuş o beni hırslandırmak için yapıyomuş garii bilemem ne kadar doğruysa neyse ben tatile gidene kadar incecik olmalıyım anlayacagınız onun malum dalgalarını çekemeyecem giyecem bikinimi kız gibi gezcem ortada ona inattttt o kadarrrrr

ayyy süper motive ettim kendimi geneeee inşallah sizdede işe yarar daha olmadı dar gelen kıyafetlerinizin içine girin ve yağlarınızn nasıl ordan burdan pırtladığına bakın ve kendinize sinir olun gene yiyemeyeceksiniz nasılsa
ben bugün beni şişko gösteren bi kıyafetimle dolaşıyom mesela aynaya baktıkca iştahım kaçıyo zatiii

kilo verebilen arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum, kızlar banada söyleyin şu boğazı tutmanın yolunu , aç kurt gibi saldırıyorum tatlıya..

canım önce yukarda dediklerimi bi oku hırs yap kendine valla ben başlayalı cumartesiyle 2 hafta olcak geçen cumartesi tartıldım 1300 vermişim bide geri sayfalarda yazdım 12 haziranda diyet listemi bende emziriyorum sütüm hiç etkilenmedi bu arada nerdeyse 20 bardak su içiyorum gün içinde ama sendaha az iç çünkü ben normalde çok su içen biriyim böbreklerine zarar gelmesin bide hergün yürümüştüm geçen hafta bu hafta yürüyüşü salladım az doktor verdi diyetimi sağlık ocağındaki ilk gün biraz acıkıyo insan ama sonra alışıyosun meselea bu hafta ara öğünlere bile çok gerek duymuyorum kolay gelsinnn şimdidenn

ayy ben de 8 ayı doldurdum gelen giden yok adet olamadım bende gerçekten etkilermi aceppp nese nezaman gelecek Allah bilir ona güvenip beklemeyemem ben o gelince cabası olsun barimm bu arada spor yapıyosan zaten verirsin sana da başarılar diliyorum canım

hemen çık o psikolojiden canım. sağlıklı besleniyorum diye düşün ve bişey yiyeceğin zaman bu sağlıklı mı, ne kadar yersem faydadan çok zararı olur diye düşün. slim in 6; 3 bölümden oluşan bi program. 2şer hafta yapıyosun. start it up: 2 hafta ve ramp it up bikaç sefer uygulamıştım. devam edemedim ama bence harika bi program. çok fayda görenler olduğunu okudum. antremanlı değilsen başlarda zorlanıyosun ama zamanla sayıları tutturabiliyosun.

vazgeçmedim, toparlanıyorum bugün. ben ilk başladığımda perşembe idi günlerden ve hep perşembeleri takip etmiştim. her hafta 1 kilo ve üzeri verirken bu hafta sadece 300 gr. gitmiş. belliydi zaten:) ctsye kadar toparlıcam ama napalım bu haftada böyle geçmiş olsun. en azından almadım bu bile yeter. ayrıca asla bırakmam, bırakana 3 kilo var unutmadım:)) bu arada oğlum bugün ek gıdaya başladı, umarım sorunsuz bi geçiş yaparız...

oo hadi bakalım oğluşuna afiyet olsun dünya nimetleri ama biraz zorlanabilirsin merak etme sevmediği şeyleri verme sana tavsiyem sonra çocuk temelli tiksiniyo kaşığa ağzını açtıramadım ben 1 ay çocuk kaşığı gördümü ağzını kitledi

tabiii bak ben onu unutmuştum bide bırakana 3 kilo :) var 300 gr he tüh be bendende gitmedi diye düşünüyom bu hafta direnmeye mi geçti yoksa daha çok erken bana yaaaa ama

gitmiştir canım merak etme. ben bozmuştum biraz dedim ya ama çabuk toparladım Allahtan. 5 kilo gitti neredeyse onun için 300 gr'a üzülmedim doğrusu, hem bu iki günde atak yapıp cts'ye kadar biraz daha arttırmayı düşünüyorum...

inşalllaaahhh gitmiştir bakalım cumartesi de bizim karşılaşma var bu arada yarın da cuma gidip yürüyüş mü yapsam ehe he hee hehehee 1 gün kaldı ya

1 haftaya yakın birsürede 3 kilo vermişim boyum 1,60 53 kiloyum nasıl oldu bende anlamadım tartıya çıkınca bozuldu kesin dedim eczaneye gittim orda tartıldım doğruymuş2 çocuk olunca harekette oluyo belki ondan yada 10 önce çok hastaydım bütün gün sadece domates salatalık yedim süt olsun diye hergün hemen hemen aynı seyleri yerdim 1 gün farklı yapınca kilo verme direnci kırıldı belkide ve halada zayıflıyorum kötü olan yanı her gören ne olmus sana böyle çökmüşsün diyo ooff kilo alsan şişko derler versen çökmüşsün derler ama sporu bırakcam bisüre sadece ekmek seker bildiginiz şeyler onları yemicem umarım kilomu koruyabilirim.bütün güzel annelere önerim kızımda simdiki kadar dert etmemiştim kiloları hiçbişeyde yapmamıstım 1 yasına geldiginde ben hamile kaldıgım kilodaydım ama busefer yasda ilerliyo diye düşündüm belki onun kompleksibuarada 26 yasındayım kilolara çok takıldım ama sadece sabır kilolar istedikden sonra mutlaka veriliyor herkese bol kilo vermeler

aaa topic canlanmış
yaz geldi ben hala 7li hanelerdeyim ama 6lı hanelere çok az kaldı.önce doğum öncesi kiloma ulaşayım sonra belki birkaç sene içinde oğluma kardeş isteriz Allah'tan..

1 haftaya yakın bi zamanda 3 kilo çok ciddi bi rakam değil mi canım hani kilo vermek bakımından iyide sağlık problemi oluşmasın sonra dikkat et bence sen yinede kaslarda sorun olmasın

aaa topic canlanmış
yaz geldi ben hala 7li hanelerdeyim ama 6lı hanelere çok az kaldı.önce doğum öncesi kiloma ulaşayım sonra belki birkaç sene içinde oğluma kardeş isteriz Allah'tan..

ay pinktomatoooo,ner'desin arkadaşım??bozo85 ile seni çok özlemişim, hadi gelin yeniden buraya ner'deyseniz!!

aaa topic canlanmış

olsun Pinktomato,sakın bırakma,bu yaz olmasa bile kışa girersin süper formda!
Canım ben nihayet 5li hanelere ulaşabildim,ama yukarıda okumuşsundur,kilo vermem durdu, son 4-5 kiloda takıldım veremiyorum bu arada tiroid,şeker,bir sürü taramadan geçtim,temiz çıktım.
Pilatese komşumun tembelliği nedeni ile bir türlü başlayamadım, şu callanetics egzersizini yapayım diyorum evde ama bir türlü indirmeyi başaramadım ama yürüyüşlere devam ediyorum, haftada 4-5 güne indirdim cumartesi-pazar ara veriyorum.

sen nasılsın,dilerim bir aksilik yoktur ve herşey yolundadır!
çok öpüyorum seni

1 haftaya yakın bi zamanda 3 kilo çok ciddi bi rakam değil mi canım hani kilo vermek bakımından iyide sağlık problemi oluşmasın sonra dikkat et bence sen yinede kaslarda sorun olmasın

eğer vücut diyete alışkın değilse, ilk hafta 3 kg verebiliyor,sonraki haftalarda normale dönüp en fazla 1 kg civarı veriyor.
ben diyetisyene gittiğim ilk haftada 2 kg vermiştim, sonrasında 1 kg verdiğimde sevinçten ödül veriyordum kendime,o kadar zorlaştı kilo vermek.
ilk hafta normal, ama bir de önemli olan yağ oranını ölçtürüp yağın vücuttan gittiğinden emin olmak..aksi türde vücuttan verilen kilo değil su oluyor.

canım 3 aya yakındır diyet yapıyorum 1ayda zor veriyordum zaten 3 kiloyu banada fazla geldi çocuklarla ugrasmak zaten artık spor yerine geçiyo galiba. leslie yapıyodum onu bıraktım şimdi platese baslıcam sabah 7,30 da kalkıyorum inanın gece 11 kadar 5dk oturmuyorum sürekli kosusturmaca yemek temizlik çocuklar çok yorgunum çoookk beni motive eden tek şey kilo vermiş olmak gitsinde nasıl gidiyosa gitsin

eveeett bu hafta ki kilo mu söylüyoum 62 600 yani artık 62 li rakamlardayım he he çok sevindim bu hafta vermedim diyodum kendi kendime hatta tartıya çıkmak bile istemedi ama 1100 gr vermişim çok ii ya çok sevindim beraser bu hafta da ben seni bekliyorum

anladım canım yoksa sen 1 ayda vermen gereken kiloları artık birden biremi vermeye başladın :) neyse sağlıklı ol da

canım yazamadım kusura bakma. tebrikler beni yakaladın:) 62,5 yani bu hafta sadece 200 gr gitti. 2-3 gün ara verdim. özel günler sebebiyle:) pazartesi tekrar başlarım inş. ama bundan sonrası öyle kolay gitmeyecek gibi(

malesef uzun bi aradan sonra tekrar geldim.diyet uygulamayınca burayada giremiyorm.aslında girsem yanlışımı düzeltecem.ama nefsim buraya sokturmuyr beni neyse bi siteden tartı sipariş vermiştim.önce yanlış ürün gönderdiler.saç kurutma makinesi.sonra onu geri gönderdimz halde tartının gelmesi 16 gün sürdü.bu arada çok ünlü bi site aldığımız site.geldiğinde tartının ambalajı yoktu sanki kullanılıp geri verilmiş gibiydi.bu şekilde olmasına rağmen dedim doğru çalışıyorsa önemli değil diye.ama tefal tartım bi çıkıyom 95 ,hemen sonra94,bazen 92 yani şuan kilomu bilemiyorum.geri versek aylar sürüyormuş.o kadar sabrım yok.tefalin servisine göndercez artık.yani benim şimdiki hedefim giremediğim kotuma girmek.yoksa kilomu ölçemiyorum...emziren annenni uyguladığı bi metobolizma çayı içmeye başladım dün.yediklerime de dikkat edicem.bi de termal sauna şortum vardı.zamanında baya fayda görmüştüm ama spor yapıyordum.şimdi 3 küçük çocukla spor yapamıyom.evde 3-4 saat giymeye çalışcam.sonuçları bildiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…