- Konu Sahibi minikkus24
-
- #2.641
canım yazamadım kusura bakma. tebrikler beni yakaladın:) 62,5 yani bu hafta sadece 200 gr gitti. 2-3 gün ara verdim. özel günler sebebiyle:) pazartesi tekrar başlarım inş. ama bundan sonrası öyle kolay gitmeyecek gibi(
malesef uzun bi aradan sonra tekrar geldim.diyet uygulamayınca burayada giremiyorm.aslında girsem yanlışımı düzeltecem.ama nefsim buraya sokturmuyr benineyse bi siteden tartı sipariş vermiştim.önce yanlış ürün gönderdiler.saç kurutma makinesi.sonra onu geri gönderdimz halde tartının gelmesi 16 gün sürdü.bu arada çok ünlü bi site aldığımız site.geldiğinde tartının ambalajı yoktu sanki kullanılıp geri verilmiş gibiydi.bu şekilde olmasına rağmen dedim doğru çalışıyorsa önemli değil diye.ama tefal tartım bi çıkıyom 95 ,hemen sonra94,bazen 92 yani şuan kilomu bilemiyorum.geri versek aylar sürüyormuş.o kadar sabrım yok.tefalin servisine göndercez artık.yani benim şimdiki hedefim giremediğim kotuma girmek.yoksa kilomu ölçemiyorum...emziren annenni uyguladığı bi metobolizma çayı içmeye başladım dün.yediklerime de dikkat edicem.bi de termal sauna şortum vardı.zamanında baya fayda görmüştüm ama spor yapıyordum.şimdi 3 küçük çocukla spor yapamıyom.evde 3-4 saat giymeye çalışcam.sonuçları bildiririm
malesef uzun bi aradan sonra tekrar geldim.diyet uygulamayınca burayada giremiyorm.aslında girsem yanlışımı düzeltecem.ama nefsim buraya sokturmuyr benineyse bi siteden tartı sipariş vermiştim.önce yanlış ürün gönderdiler.saç kurutma makinesi.sonra onu geri gönderdimz halde tartının gelmesi 16 gün sürdü.bu arada çok ünlü bi site aldığımız site.geldiğinde tartının ambalajı yoktu sanki kullanılıp geri verilmiş gibiydi.bu şekilde olmasına rağmen dedim doğru çalışıyorsa önemli değil diye.ama tefal tartım bi çıkıyom 95 ,hemen sonra94,bazen 92 yani şuan kilomu bilemiyorum.geri versek aylar sürüyormuş.o kadar sabrım yok.tefalin servisine göndercez artık.yani benim şimdiki hedefim giremediğim kotuma girmek.yoksa kilomu ölçemiyorum...emziren annenni uyguladığı bi metobolizma çayı içmeye başladım dün.yediklerime de dikkat edicem.bi de termal sauna şortum vardı.zamanında baya fayda görmüştüm ama spor yapıyordum.şimdi 3 küçük çocukla spor yapamıyom.evde 3-4 saat giymeye çalışcam.sonuçları bildiririm
bu hafta 900 gr vermişim. cuma sabahı tartıldığımda 69 dum. bugün 68.5 ları gördüm. cumaya 67 leri görmek istiyorum. 67.9 bile olur yeter ki göreyim. giden her kilo beni acayip motive ediyor
canım geçen gün şu marketlerden biri var ya baş harfi b son harfi m olan arada bir harf kaldı bu arada reklam olmasın diye yazamıyom sen anla işte geçen hafta 22 milyona ordan tartı aldım benn çok ii çıktı varsa bi araştır istersen yada hep aynı eczaneye gidip tartıl :) kolay gelsin bakalım nefsine uyma sen boyun kaç bu arada
canım nasıl bi çay bu
ay pinktomatoooo,ner'desin arkadaşım??bozo85 ile seni çok özlemişim, hadi gelin yeniden buraya ner'deyseniz!!
olsun Pinktomato,sakın bırakma,bu yaz olmasa bile kışa girersin süper formda!
Canım ben nihayet 5li hanelere ulaşabildim,ama yukarıda okumuşsundur,kilo vermem durdu, son 4-5 kiloda takıldım veremiyorumbu arada tiroid,şeker,bir sürü taramadan geçtim,temiz çıktım.
Pilatese komşumun tembelliği nedeni ile bir türlü başlayamadım, şu callanetics egzersizini yapayım diyorum evde ama bir türlü indirmeyi başaramadımama yürüyüşlere devam ediyorum, haftada 4-5 güne indirdim cumartesi-pazar ara veriyorum.
sen nasılsın,dilerim bir aksilik yoktur ve herşey yolundadır!
çok öpüyorum seni
kuzular ben geldim,geçmişi okuyamadım..
günlerdir giremedim,annemle kardeşim geldiler oğluma bakmak için,temmuzun ortasında işe başlayacağım ya..
kızlar hala karar veremedim işe devam etsem mi yoksa istifa mı etsem diye
annem okullar açana kadar burada ama kardeşim okuduğu için geri dönecek.. mecbur bakıcı tutulacak,burada hiç akrabamız vs yok.bakıcılar zerre kadar güvenmiyorum,istanbul burası öyle iğrenç hikayeler duydum ki bakıcı konusunda..diyelim ki çok güvendik tuttuk,e maaşın büyük bölümü gidecek,çok pahalı burada bakıcılar(netten bi bakın ist.daki fiyat aralıklarına anlarsınız)..bi de uzak şube olunca sabah 7de gidip akşam en erken 8-9da dönebilirim..stresi de cabası şu bankanın.. ama kıdemim var kaç yıllık onu da yakmak istemiyorum,bakıcıdan geriye bikaç kuruş kalacak olsa da eve katkı katkıdır diyorum,bi de bankanın özel sağlık sigortası da çok iyi bizim..ama dünya bi yana oğlum bi yana,bırakamam gibi geliyor kimselere..kafam çok ama çok karışık.. eşim de diyor başla işe, baktın gördün çok uzak şube veya çok geç saatlerde çıkıyorsun,o zaman istifanı ver diyor..anlattığım herkes ikiye bölünmüş durumda,çalışmam veya çalışmamam konusunda..
Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah..
hepinizi çok öptüm
tatlım senin adına çok sevindim,en azimlimiz sen çıktın zaten.. topiğin medar-ı iftiharı
benim kafam çok karışık iş konusunda..hatta az önce 70-79 kg topiğinde de yazdım. bunun dışında 3 ay idrar yolları testleri için gidip gelince sünnete karar verdik,inş 5 temmuzda medicalparkta yaptırmaya karar verdik gün aldıkkk..
yeme konusunda yoğurt detoksu gibi bişey yapıyorum bugün mesela,onun dışında genel olarak az yemeye çalışıyorum annemlerin geldiği gün börek çörek yemelerim hariç.. öpüyorum çok
bu da diğer topiğe yazdığım msg bu arada:
gider gider geldikleri gibi gidecekler :) merak etme sen bu hafta demiştin ya salladım diye ondan öle olmuştur sen motivasayonunu kaybetmişsin sankim topla kendini acl tarafından pazartesi bomba gibi olman gerek desene eşitlendikk kilo bakımından senin artık yakman için sporla daha sıkı desteklemen gerek sanırım 1 ayı geçti ya vücut savunmaya geçmştir direnci kırman gerek
dunden beri diyet yapıyorum. püff nsl gidick bukilolar
bugün tekrar başladım, ilk günüm iyi geçti. yıldönümümüz falan vardı haftasonu, biraz abartmışım ki bu sabah 62,9 geldim:) ama muhteşem bi pasta yaptım ve izmire gittik, bütün gün dolaştık ve yedik haliyle. aman böyle günde de diyet olmaz di mi. neyse eski düzenime döndüm ama bu yeterli olmayacak gibi. haklısın sporla desteklemem şart artık çünkü direnmeye başladı gerçekten. daha 6 kilom var ya ramazana kadar veremicem sanırım. en azından 50li kiloları görürsem o bile yeter:) temmuzun son haftası da tatil planlarımız var, o zamana kadar 60 olur muyum ki?!?!?!?
slm arkadaşlar ben de 20 günlük anneyim..doğum kilolarımı emzirerek vermek istiyorum inşaallah:)
Verirsin canım o zamana kadar bir ay vAr daha sen bir kilo versen en kötü ihtimal iki haftada al sana 60 kilo oldun gitti bende devam ediyorum bakalım gerçi dün saat 9 buçukta yedim aksam yemeğimi ama he napalim O kadar sun gene spor yok bu hafta hiç insallH gene bı sürpriz olurda 1kiloyu gecerim ve ins sende geçersin.dün çok zor bı gündü okulda kutlama yaptı arkadaslar ve iki koca tepsi baklava vardı yemedim ama yemeyecem dedim kaçtım hemen bı bardak fanta ictim
siir nasılsın, görüşemedik bu hafta pek. ben olsam baklavaya hayır demezdim, fanta yerine bi dilim yerdim:)) süper gidiyosun bu arada. yarın kaç geleceksin bakalım... benim de haftam fena geçmedi. yarın tartılcam ama pazartesi önemli asıl benim için. pazartesi başladım ya tekrar, 1 hafta olsun bari:)) 62,9 gelmiştim en son, haftasonu bozmazsam eğer 61'li bişeyler görmeyi umuyorum. bundan sonraki hafta cumartesiye dönerim tekrar sana uymak için.
bu arada dün gece 12'de dondurma alıp geldi eşim ve ben yemedim. alkış bana. bugün gündüz yedim biraz, gün içinde yakarım nasıl olsa. gece yemektense ertesi gün içinde yemek daha mantıklı geliyo bana. hiç de yenmeyebilir belki ama o zaman da birikip birikip bir anda saldırıyorum tatlıya. böyle az az nefsim köreliyo daha iyi:))
ayrıca eski kıyafetlerimin çoğuna girmeye başladım. gardrobum zenginleşti bi anda:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?