Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

gider gider geldikleri gibi gidecekler :) merak etme sen bu hafta demiştin ya salladım diye ondan öle olmuştur sen motivasayonunu kaybetmişsin sankim topla kendini acl tarafından pazartesi bomba gibi olman gerek desene eşitlendikk kilo bakımından senin artık yakman için sporla daha sıkı desteklemen gerek sanırım 1 ayı geçti ya vücut savunmaya geçmştir direnci kırman gerek

canım nasıl bi çay bu

canım geçen gün şu marketlerden biri var ya baş harfi b son harfi m olan arada bir harf kaldı bu arada reklam olmasın diye yazamıyom sen anla işte geçen hafta 22 milyona ordan tartı aldım benn çok ii çıktı varsa bi araştır istersen yada hep aynı eczaneye gidip tartıl :) kolay gelsin bakalım nefsine uyma sen boyun kaç bu arada

bu hafta 900 gr vermişim. cuma sabahı tartıldığımda 69 dum. bugün 68.5 ları gördüm. cumaya 67 leri görmek istiyorum. 67.9 bile olur yeter ki göreyim. giden her kilo beni acayip motive ediyor

69 tl verdik zaten.bi 24 daha veremem.daha önce 20 tl lik s.. marka almıştım.1 yıl çok düzgün tarttı sonra sapıttı.ondn iyisi olsun dedi eşim ama başımıza gelemeyen kalmadı malesef....boyum 179 cm.eczane bana çok mantıklı gelmiyor.üzerimde giysi ve aykkabı varken.bi de 3 çocukla çık tartı zor iş

canım nasıl bi çay bu

başka bir anneler sitesinde gördüm.içlerinden biri düzenli yemeklerden önce 1 fincan içerek baya bi kilo vermiş.tarif şu şekilde:
3 lt suya 2 kabuklarıyla elma,1 kabuklarıyla limon,2 kabuk tarçın,1 tatlı kaşığı karanfil,1 çorba kaşığı tane karabiber.aromaları çıkana kadar kaynatılıp soğuk içiliyor.süte bi zaraı yokmuş söylediğine göre.bende tane karabiber yoktu toz kullandım çok acı oldu.su katıp içiyoum

ay pinktomatoooo,ner'desin arkadaşım??bozo85 ile seni çok özlemişim, hadi gelin yeniden buraya ner'deyseniz!!

tatlım senin adına çok sevindim,en azimlimiz sen çıktın zaten.. topiğin medar-ı iftiharı
benim kafam çok karışık iş konusunda..hatta az önce 70-79 kg topiğinde de yazdım. bunun dışında 3 ay idrar yolları testleri için gidip gelince sünnete karar verdik,inş 5 temmuzda medicalparkta yaptırmaya karar verdik gün aldıkkk..
yeme konusunda yoğurt detoksu gibi bişey yapıyorum bugün mesela,onun dışında genel olarak az yemeye çalışıyorum annemlerin geldiği gün börek çörek yemelerim hariç.. öpüyorum çok
bu da diğer topiğe yazdığım msg bu arada:

ben işe devam etmeme kararı aldım ama sebeplerim vardı, meslek turizm olunca saat mevhumu diye birşey yok, yeri gelince gece 23.00 lere kadar çalışıyorsun ya da sabaha karşı yolcunun biri ölüyor, büyükelçilik, hastane,Fransa'daki acenta vs..hepsiyle uğraşıyorsun..en az sizinki kadar stresli bir iş, ben de tüm ilgimi oğluma vermeyi tercih ettim. Ama bir süre sonra sıkılıp çalışmak isteyeceğimi biliyorum,onu da o zaman düşünürüm. Bir de açıkçası ben de çalışan bir annenin kızı olduğum için bunun sıkıntısını hep çekmişimdir,oğlumun benimle büyümesini istedim.

vereceğin karar senin için hayırlısı olur umarım.

sünnet konusuna çok sevindim, ileride çok rahat edeceksin, bir de çok çabuk iyileşiyorlar

ben de seni çok öptüm!Sevgiler

selam kızlar bu hafta tartıldım 500 dr gitmiş sadece.ama bu hafta biraz kaçamağım olmuştu.bir istikrar tutturamadım.spor yapmaya fırsatım olsa çok istiyorum ama olmuyor.ancak oğluşla fış fış kayıkçı oynarken spor yapıyorum heralde kollarım çok kalınlaşmış.özellikle kol ve karın için en azından evde hangi hareketleri yapabilrim sizce.

symrne , canım bende turizmciyim.bende çok düşündüm işi bıraksam mı diye ama yapamadım.cesurca bir karar almışsın tebrik ederim.

bugün tekrar başladım, ilk günüm iyi geçti. yıldönümümüz falan vardı haftasonu, biraz abartmışım ki bu sabah 62,9 geldim:) ama muhteşem bi pasta yaptım ve izmire gittik, bütün gün dolaştık ve yedik haliyle. aman böyle günde de diyet olmaz di mi. neyse eski düzenime döndüm ama bu yeterli olmayacak gibi. haklısın sporla desteklemem şart artık çünkü direnmeye başladı gerçekten. daha 6 kilom var ya ramazana kadar veremicem sanırım. en azından 50li kiloları görürsem o bile yeter:) temmuzun son haftası da tatil planlarımız var, o zamana kadar 60 olur muyum ki?!?!?!?

Verirsin canım o zamana kadar bir ay vAr daha sen bir kilo versen en kötü ihtimal iki haftada al sana 60 kilo oldun gitti bende devam ediyorum bakalım gerçi dün saat 9 buçukta yedim aksam yemeğimi ama he napalim O kadar sun gene spor yok bu hafta hiç insallH gene bı sürpriz olurda 1kiloyu gecerim ve ins sende geçersin.dün çok zor bı gündü okulda kutlama yaptı arkadaslar ve iki koca tepsi baklava vardı yemedim ama yemeyecem dedim kaçtım hemen bı bardak fanta ictim

siir nasılsın, görüşemedik bu hafta pek. ben olsam baklavaya hayır demezdim, fanta yerine bi dilim yerdim:)) süper gidiyosun bu arada. yarın kaç geleceksin bakalım... benim de haftam fena geçmedi. yarın tartılcam ama pazartesi önemli asıl benim için. pazartesi başladım ya tekrar, 1 hafta olsun bari:)) 62,9 gelmiştim en son, haftasonu bozmazsam eğer 61'li bişeyler görmeyi umuyorum. bundan sonraki hafta cumartesiye dönerim tekrar sana uymak için.

bu arada dün gece 12'de dondurma alıp geldi eşim ve ben yemedim. alkış bana. bugün gündüz yedim biraz, gün içinde yakarım nasıl olsa. gece yemektense ertesi gün içinde yemek daha mantıklı geliyo bana. hiç de yenmeyebilir belki ama o zaman da birikip birikip bir anda saldırıyorum tatlıya. böyle az az nefsim köreliyo daha iyi:))

ayrıca eski kıyafetlerimin çoğuna girmeye başladım. gardrobum zenginleşti bi anda:))

evet beraser görüşemedik gerçekten bu hafta zaten senle ben den başka da kimse yok artık burda sanırım herkes incecik kaldı bi biz şişkoyuz sanırım :)
bu arada dün girip haber veremedim beklenen düğüne gittim malum düğünde 61 leri görürmüyüm diyodum gördüm velakin dün sabah tarıda 61 500 çıktım 1100 gr vermişim gene epey epey bi kaçamak yapmıştım aslında tabi dün düğünde diyet falan kalmadı dün normal yemek zorunda kaldım bu arada toplam 3 buçuk kilo verdim ayın 12 sinde 60 olmam gerek yani toplam bugünüde sayarsak 9 günüm var spora mı ağırlık versem nedir ?bu arada bende dondurmayı çok seviyorum ama iyi yapmışsın akşam yememekle çünkü gündüz yakıyo zaten insan iş güç derken bi şekilde merak ediyorum sen nekadar oldun diye sanırım hemen hemen yakın gidiyoruz bu arada kilo vermen yavaşladıysa öğünlerinde değişiklik yap biri öyle yapmış diğer konularda okumuştum akşam yemeklerinde sebze yiyomuş hep öğlenleri protein ağırlıklı kilo vermesi durunca tersine çevirmiş akşamları protein öğlenleri sebze ben gerçi öğlen yaptığım yemeği akşamda yiyorum o ayrı bi mesele hehehehe sana öneri olarak sunayım dedim :) haberlerini bekliyorum dün epey oynadım kurtları da yediklerimi de dökmüşümdür dimi :) bugün yine devam ediyorum öptüm canım görüşürüz

yok yok yalnız değilsiniz,ben de takip ediyorum ama sadece yazacak icraat yok çünkü diyet yapmıyorum, 18 Temmuz'da diyetisyen bekliyor,ertesi gün yeniden başlayacak diyetim..

bir de 2 gündür yediklerimi abarttım, hep dışarıda yemek yedim Diyet şekli beslenmeye o kadar alışmış ki vücudum dün yediğim 2 tabağa yakın mezeden sonra uykum geldi masada,ev sahiplerine de çok ayıp oldu ( bir de kendimi müthiş şiş hissediyorum, 7 temmuzda İzmir'e gideceğim, o güne kadar dikkat ederek 300-500 gr veririm diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…