- Konu Sahibi minikkus24
-
- #2.661
evet beraser görüşemedik gerçekten bu hafta zaten senle ben den başka da kimse yok artık burda sanırım herkes incecik kaldı bi biz şişkoyuz sanırım :)
bu arada dün girip haber veremedim beklenen düğüne gittim malum düğünde 61 leri görürmüyüm diyodum gördüm velakin dün sabah tarıda 61 500 çıktım 1100 gr vermişim gene epey epey bi kaçamak yapmıştım aslında tabi dün düğünde diyet falan kalmadı dün normal yemek zorunda kaldım bu arada toplam 3 buçuk kilo verdim ayın 12 sinde 60 olmam gerek yani toplam bugünüde sayarsak 9 günüm var spora mı ağırlık versem nedir ?bu arada bende dondurmayı çok seviyorum ama iyi yapmışsın akşam yememekle çünkü gündüz yakıyo zaten insan iş güç derken bi şekilde merak ediyorum sen nekadar oldun diye sanırım hemen hemen yakın gidiyoruz bu arada kilo vermen yavaşladıysa öğünlerinde değişiklik yap biri öyle yapmış diğer konularda okumuştum akşam yemeklerinde sebze yiyomuş hep öğlenleri protein ağırlıklı kilo vermesi durunca tersine çevirmiş akşamları protein öğlenleri sebze ben gerçi öğlen yaptığım yemeği akşamda yiyorum o ayrı bi mesele hehehehe sana öneri olarak sunayım dedim :) haberlerini bekliyorum dün epey oynadım kurtları da yediklerimi de dökmüşümdür dimi :) bugün yine devam ediyorum öptüm canım görüşürüz
yok yok yalnız değilsiniz,ben de takip ediyorum ama sadece yazacak icraat yok çünkü diyet yapmıyorum, 18 Temmuz'da diyetisyen bekliyor,ertesi gün yeniden başlayacak diyetim..
bir de 2 gündür yediklerimi abarttım, hep dışarıda yemek yedimDiyet şekli beslenmeye o kadar alışmış ki vücudum dün yediğim 2 tabağa yakın mezeden sonra uykum geldi masada,ev sahiplerine de çok ayıp oldu ( bir de kendimi müthiş şiş hissediyorum, 7 temmuzda İzmir'e gideceğim, o güne kadar dikkat ederek 300-500 gr veririm diye tahmin ediyorum.
çok güzel gidiyosun canım maşaallah. bozulmaz umarım. ben 3 gündür 62,0 - 61,9 - 62,0 geliyorum. sabah tartılmıcam, vazgeçtim. çünkü az önce biz de komşumuzun düğününden geldik. biraz kaçırdım geç saatte. bu hafta 900 gr gitti sayıyorum. önümüzdeki hafta içi şehir dışında olcam. pek giremem herhalde. cts dönmüş olurum inş. o güne kadar tartılamam muhtemelen umarım bozulmaz yeme düzenim. gelince bana da sürpriz olacak yani.
tavsiye için sağol canım ama ben zaten sebze ağırlıklı besleniyorum. et yiyemiyorum pek. protein olarak ancak yumurta, peynir, yoğurt bolca:))
bi biz mi kaldık dobişko diyosun. symrne burdaymış ama o da dobişko sayılmaz. olsun bizim de az kaldı. 50li rakamlara geçince biz de kurtulcaz dobişkoluktan:))
symrne sen aslında baya güzel kilo vermişsin 10 kilo ya yakın olmuş gerçekten çizelgen güncelse eğer uzun zamandır yapıyor olmalısın doğal olarak vücudun koruma ya girdi sende aramı vermiştin yanlış hatırlamıyosam 7 temmuza bugünle 3 4 gün var verirsin 500 gr rahatlıkla inşallah iyi gezmelerin olsun diyelim ben topiği beklerim siz gidin bakalım
evet evet doğru hatırlıyorsun, korumaya giren benim
canım bu benim diyetisyen sonrası çizelgem, bir de öncesi vardoğum sonrası 80 kg idim ben, diyetisyene kadar düzenli beslenip spor yaparak 67.8 kiloya kadar düşebildim,sonrasını da diyetisyene bıraktım.
evet çizelgem güncel,kilom hala değişmedi ama eminim ki çok hareket ediyor olmamın etkisi var.Spor yapmazsam kilo alıyorum ben,en azından bunu çözmüş oldum,vücudumu tanıyorum artık.
18 Temmuz'da tekrar başlayıp 53-55 arası olmak istiyorum,aslında araya Ramazan da giriyor,diyetisyenden onun için de bir formül isteyeceğim bakalım ne diyecek...çünkü yaklaşık 2 aydır emzirmiyorum,o yüzden bu sene oruç tutmak istiyorum.
sormak istediğiniz birşey olursa bildiğim kadar cevaplarım, çünkü mart ayından bu yana diyetisyene gidiyorum ve epey şey öğrendim kendisinden..
sevgiler
canım bu benim diyetisyen sonrası çizelgem, bir de öncesi vardoğum sonrası 80 kg idim ben, diyetisyene kadar düzenli beslenip spor yaparak 67.8 kiloya kadar düşebildim,sonrasını da diyetisyene bıraktım.
evet çizelgem güncel,kilom hala değişmedi ama eminim ki çok hareket ediyor olmamın etkisi var.Spor yapmazsam kilo alıyorum ben,en azından bunu çözmüş oldum,vücudumu tanıyorum artık.
18 Temmuz'da tekrar başlayıp 53-55 arası olmak istiyorum,aslında araya Ramazan da giriyor,diyetisyenden onun için de bir formül isteyeceğim bakalım ne diyecek...çünkü yaklaşık 2 aydır emzirmiyorum,o yüzden bu sene oruç tutmak istiyorum.
sormak istediğiniz birşey olursa bildiğim kadar cevaplarım, çünkü mart ayından bu yana diyetisyene gidiyorum ve epey şey öğrendim kendisinden..
sevgiler
sevgiler
sevgiler
bu arada 38 beden eteğime giriyorum artık rahat rahat :) şimdi 36 larda sıra :)
sevgiler
Siir kaç kiloydun şuan kaç kilo oldun.
ay canım ya kusura bakma kızımı uyutmaya çalıştığım için bilgisayardan kalkmıştım yeni okudum yazını valla doktor bi rejim verdi onu uyguladım sağlık ocağına gitmiştim dedim ben kilo veremiyorum diye o da diyeti verdi hazır bi diyet önce şöle kendi hikayemi anlatayım sana 54 le hamile kaldım 80 le doğum yaptım çıktığımda 73 tüm sonra kırkıma kadar 67 e düştüm uzun zaman orda takılı kaldı tabi ben hep yediğim için Allahtan almadım sabit kaldı kızım 5 aylıkkken işe başladım ozaman da 65 e düştüm sonra gene takıldım kaldım baktım olmayacak böle giden yok rejime başladım işte 4 hatfa olcak yarınla diyet listemi yazayım istersen 1600 kalorilik ben emzirdiğim için 1600 le başladım
sabah 2 ince dilim ekmek 1 kk beyaz peynir domates salatalık şekersiz çay
ara : bir porsiyon meyve
öğlen : 3 köfte büyüklüğünde balık tavuk hindi (yada 8 yemek kaşığı kuru baklagil yemeği )2 dilim ekmek 4 yemek kaşığı pilav yada makarna , salata , yarım kase yoğurt
ara : 1 ince dilim ekmek 1 kk b peynir 5 zeytin
akşam 8 yemek kaşığı sebze yemeği salata 1 ince dilim ekmek , yarım kase yoğurt 1 porsiyon meyve
ara : 1 posiyon meyve 1 bardak süt
ben ilk hafta bunu yaptım sonra yavaş yavaş önce pilav ve makarna var ya öğlede onu çıkardım sonra ekmeklerimi 1 ince dilime düşürdüm ikindi arasında da ya leblebi yedim yada bi tane salatalık ara ara kaçamak olarak da dondurma yedim okadar cumartesi kendime ödül veriyorum bu arada bu hafta köfte yiyecem mesela :) işte böle sende başarırsın umarım azimli ol yeter
bu arada kaç kilo olduğumu bilmiyorum cumartesileri tartıldığım için geçen cumartesi 61 500 düm bu hafta 60ları mümkünse 60 ı değilse 60 200 60 300 görme dileğindeyim yarın yazarım kaç olduğumu tamammı bu zamana kadar 3 haftada 3 buçuk kilo verdim böle böle en sağlıklıs bu fazla verdinmide geri alma riski var önemli olan yağdan yakmak ve kas yapmak biliyosun zaten bunları bide bol su ben 4 litreyi içiyorum en az ama ben normaldede çok su içerim sen 2nin altına düşmemeye dikkat et yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?