Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

çok güzel gidiyosun canım maşaallah. bozulmaz umarım. ben 3 gündür 62,0 - 61,9 - 62,0 geliyorum. sabah tartılmıcam, vazgeçtim. çünkü az önce biz de komşumuzun düğününden geldik. biraz kaçırdım geç saatte. bu hafta 900 gr gitti sayıyorum. önümüzdeki hafta içi şehir dışında olcam. pek giremem herhalde. cts dönmüş olurum inş. o güne kadar tartılamam muhtemelen umarım bozulmaz yeme düzenim. gelince bana da sürpriz olacak yani.

tavsiye için sağol canım ama ben zaten sebze ağırlıklı besleniyorum. et yiyemiyorum pek. protein olarak ancak yumurta, peynir, yoğurt bolca:))

bi biz mi kaldık dobişko diyosun. symrne burdaymış ama o da dobişko sayılmaz. olsun bizim de az kaldı. 50li rakamlara geçince biz de kurtulcaz dobişkoluktan:))

symrne sen aslında baya güzel kilo vermişsin 10 kilo ya yakın olmuş gerçekten çizelgen güncelse eğer uzun zamandır yapıyor olmalısın doğal olarak vücudun koruma ya girdi sende aramı vermiştin yanlış hatırlamıyosam 7 temmuza bugünle 3 4 gün var verirsin 500 gr rahatlıkla inşallah iyi gezmelerin olsun diyelim ben topiği beklerim siz gidin bakalım

beraser zaten her sabah tartılma yanlış sonuç verebiliyomuş öyle çünkü insan hergün tartılınca strese girip adrenalini yükseliyomuş buda yanlış sonuç çıkartabiliyomuş haftada 1 tartıl en güzeli insan hem merak ediyo cumartesi olsada bi tarılsam diyorum hep bide birden bire düşmüş görüyosun ya kendini 62 den hop 61 deymişsin gibi oluyo öbür türlü gr gr öff sıkıcı :) hafta sonu gelince görüşürüz artıkımın canım iyi yolculuklar sana da umarım dönüşte 60 olursun :)

slm arkadaşlar..bugün bebeğim 26 günlük...1 haftadır o kadar kötü beslendim ki hep aburcubur yedim..çok üzgünüm bu yüzden..hemen kendimi toparlamam lazım ve tartıda da kilo almış gözküküyorum ..böyle olursa kilolarımı atamam ki benim de hedefim ramazan bayamında 75 kg olabilmek..en son tartıda 85.5 dim ama sanırım 87 falan olmuşumdur çünkü çokkk yedim
bu arada kızlar emzirme döneminde yeşil çay içmek zararlı mı bilgisi olan var mı?

evet evet doğru hatırlıyorsun, korumaya giren benim

canım bu benim diyetisyen sonrası çizelgem, bir de öncesi var doğum sonrası 80 kg idim ben, diyetisyene kadar düzenli beslenip spor yaparak 67.8 kiloya kadar düşebildim,sonrasını da diyetisyene bıraktım.

evet çizelgem güncel,kilom hala değişmedi ama eminim ki çok hareket ediyor olmamın etkisi var.Spor yapmazsam kilo alıyorum ben,en azından bunu çözmüş oldum,vücudumu tanıyorum artık.

18 Temmuz'da tekrar başlayıp 53-55 arası olmak istiyorum,aslında araya Ramazan da giriyor,diyetisyenden onun için de bir formül isteyeceğim bakalım ne diyecek...çünkü yaklaşık 2 aydır emzirmiyorum,o yüzden bu sene oruç tutmak istiyorum.

sormak istediğiniz birşey olursa bildiğim kadar cevaplarım, çünkü mart ayından bu yana diyetisyene gidiyorum ve epey şey öğrendim kendisinden..

sevgiler

günaydın arkadaşlar..az kalorili bir gün d,liyoyorum hepimize..az sonra kahvaltımı yapıcam..1 dilim ekmek beyaz peynir domates 3 zeytin ve sonrasında cay keyfi yapıcam.

valla sorularımız var tabi olmaz mı birincisi canım tatlı çektiğinde neyapmam gerek burda zorlanıyorum aslında tatlı istiyo canım gerçi artık nerdeyse 1 ay olduğu için alıştım sayılır nerdeyse sadece geçen hafta 1 tane baklava dilimi ve dondurma yedim tatlı olarak başka ha bide bi dilim kek aaaa çok istiyorum yemek :)
he bide diyetisyenin verdiği ramazan diyetini de paylaş bizimle biz de ona uyarak gideriz inşallah gerçi ramazana ben en az 58 le girecem bakın görün siz :)kendime kota koyuyorum 12 temmuza kadar 60 sonra ramazana kadar 57 58 isityorum istiyorummm istiyorum olacam vede lakin belki bayrama daha ince girerim ama pek de istemem ondan sonra 57 58 bana yakışıyo ya spor şart bana göbek gitmedi bi türlü doğum sonrası bende 73 tüm yakın sayılırız 26 kilo almış biri olarak sennin gittimi göbek ? bende hareketliyim evin içinde hiç duramıyom ki kızım saolsun o bitiyo iş başlıyo anca onu uyutunca yapabildiğim için işimi de hareket bitmiyo bende :) doğal spor ama göbek sporu şarttt şartt üffff

canım nasıl zayıfladın kac ay ıcınde verdın bu kıloları nasıl bı dıyet uyguladın anlatırmısın sayfalar karısık gozunuyor bende anlattıysan bıle gormedım kusura bakma lutfen beklıyorum cevabını ben de 59 kılo ıle hamıle kaldım 85 ıle dogum yaptım kızım 9 aylık ancak 69a ınebıldım emzırmıyorum da bana da önerilerini beklıyorumm kıyafetlerım uzerıme olmuyor kendımı cok kotu hıssedıyorum aynaya bakınca lutfen bıldıklerını bızımle paylas

Son düzenleme:

tebrıkler bende kendı kendıme 6 kg verdım am a2.5 aydır kılom aynı 67-68 arası sürekli bı 66 ya bıle ınemeıdm yanı spor yapmadanverıdm ama artık gıtmıyor sporada bır turlu vakıt ayıramıyorum bende emzırıyorum hala oglum 14 aylık 9-6 masa bası calısyorum ve atıstırma huyum cok sen kendıne ve ıradene nasıl hakım oldun benım sorabılecegım tek soru o olur

Diyetisyenine söyle de Ramazana özel diyet listesi versin.Bizimle de paylaşırsın canım..

yarın tartılıyorum bi haftanın daha sonuna geldim diyetimi bozmadan şükür platesede başlıyorum artık çünkü sarktım resmen kilo vermek çok güzelde sarkmalar olmasa iç bacak özellikle lımbır lımbırr nese bu azimle onu da sertleştirecem artıkımın symrne bak sana da bi sürü soru gelmiş hadi girde cevapla bakam :)

symrnecim nasılsın tatlım? oğluşu sünnet ettirdik salı günü çok şükür.. onun bakımı, iş telaşı fln geçiyor zaman,çarş başlıycam işe,karar veremedim hala istifaya,işe başlayınca duruma göre karar vericem.
çok öptüm seni ve topiğin çıtır annelerini..
bu arada diyetisyene kiraz sapı çayını sorabilir misin,zararı var mı emzirenlere fln? bir de yoğurt detoksu ve kiraz detoksunu önerir mi?

Siir kaç kiloydun şuan kaç kilo oldun.

ay canım ya kusura bakma kızımı uyutmaya çalıştığım için bilgisayardan kalkmıştım yeni okudum yazını valla doktor bi rejim verdi onu uyguladım sağlık ocağına gitmiştim dedim ben kilo veremiyorum diye o da diyeti verdi hazır bi diyet önce şöle kendi hikayemi anlatayım sana 54 le hamile kaldım 80 le doğum yaptım çıktığımda 73 tüm sonra kırkıma kadar 67 e düştüm uzun zaman orda takılı kaldı tabi ben hep yediğim için Allahtan almadım sabit kaldı kızım 5 aylıkkken işe başladım ozaman da 65 e düştüm sonra gene takıldım kaldım baktım olmayacak böle giden yok rejime başladım işte 4 hatfa olcak yarınla diyet listemi yazayım istersen 1600 kalorilik ben emzirdiğim için 1600 le başladım
sabah 2 ince dilim ekmek 1 kk beyaz peynir domates salatalık şekersiz çay
ara : bir porsiyon meyve
öğlen : 3 köfte büyüklüğünde balık tavuk hindi (yada 8 yemek kaşığı kuru baklagil yemeği )2 dilim ekmek 4 yemek kaşığı pilav yada makarna , salata , yarım kase yoğurt
ara : 1 ince dilim ekmek 1 kk b peynir 5 zeytin
akşam 8 yemek kaşığı sebze yemeği salata 1 ince dilim ekmek , yarım kase yoğurt 1 porsiyon meyve
ara : 1 posiyon meyve 1 bardak süt
ben ilk hafta bunu yaptım sonra yavaş yavaş önce pilav ve makarna var ya öğlede onu çıkardım sonra ekmeklerimi 1 ince dilime düşürdüm ikindi arasında da ya leblebi yedim yada bi tane salatalık ara ara kaçamak olarak da dondurma yedim okadar cumartesi kendime ödül veriyorum bu arada bu hafta köfte yiyecem mesela :) işte böle sende başarırsın umarım azimli ol yeter

bu arada kaç kilo olduğumu bilmiyorum cumartesileri tartıldığım için geçen cumartesi 61 500 düm bu hafta 60ları mümkünse 60 ı değilse 60 200 60 300 görme dileğindeyim yarın yazarım kaç olduğumu tamammı bu zamana kadar 3 haftada 3 buçuk kilo verdim böle böle en sağlıklıs bu fazla verdinmide geri alma riski var önemli olan yağdan yakmak ve kas yapmak biliyosun zaten bunları bide bol su ben 4 litreyi içiyorum en az ama ben normaldede çok su içerim sen 2nin altına düşmemeye dikkat et yeter

teşekkür ederim cevabın için.bişey daha hergün aynı menüyümü yiyosun.ben hergün aynı menüyü yapma şansım yok.o yüzden butür diyetleri yapamıyorum.bende hamileliğe 46-47 ile başladım.68 le doğum yaptım sonra 60 düştüm 2 ayda 65 oldum oğlum 10 aylık şıuan hala öyle devam ediyor.ne indi ne çıktı.şöyle 55 56 olmak istiyorum.

hayır canım hergün aynısı olmuyo sadece ekmeği az tutyom mesela bugün sadece çorba ve yoğurt yedim öğlen ama yanına bi sebze yada salata olsa daha ii olur du tabi ki

ve sonucu açıklıyorum 60 500 oldum :) 60 istiyorum ayın 12 sine kadar ozaman tam 1 ayda 5 kilo olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…