- Konu Sahibi minikkus24
-
- #2.681
ve sonucu açıklıyorum 60 500 oldum :) 60 istiyorum ayın 12 sine kadar ozaman tam 1 ayda 5 kilo olacak :)
ben geldim hoşgeldim:))
canım harika gidiyosun. ben bu hafta ancak korumuşum kilomu. bu da bi başarı genelde kilo alıp gelirdim çünkü. 3 haftadır aynı kilodayım ve sıkıldım galiba bu diyet işinden artık. bi de kıyafetlere girmeye başlayınca boşladım galiba. en azından 5 kilo verdim ya o bile mutlu ediyo beni. bi de taşınma işimiz çıktı pek dikkat edemem herhalde. bakalım önce ev bulmamız lazım tabi...
valla sorularımız var tabi olmaz mı birincisi canım tatlı çektiğinde neyapmam gerek burda zorlanıyorum aslında tatlı istiyo canım gerçi artık nerdeyse 1 ay olduğu için alıştım sayılır nerdeyse sadece geçen hafta 1 tane baklava dilimi ve dondurma yedim tatlı olarak başka ha bide bi dilim kek aaaa çok istiyorum yemek :)
he bide diyetisyenin verdiği ramazan diyetini de paylaş bizimle biz de ona uyarak gideriz inşallah gerçi ramazana ben en az 58 le girecem bakın görün siz :)kendime kota koyuyorum 12 temmuza kadar 60 sonra ramazana kadar 57 58 isityorum istiyorummm istiyorum olacam vede lakin belki bayrama daha ince girerim ama pek de istemem ondan sonra 57 58 bana yakışıyo ya spor şart bana göbek gitmedi bi türlü doğum sonrası bende 73 tüm yakın sayılırız 26 kilo almış biri olarak sennin gittimi göbek ? bende hareketliyim evin içinde hiç duramıyom ki kızım saolsun o bitiyo iş başlıyo anca onu uyutunca yapabildiğim için işimi de hareket bitmiyo bende :) doğal spor ama göbek sporu şarttt şartt üffff
canım nasıl zayıfladın kac ay ıcınde verdın bu kıloları nasıl bı dıyet uyguladın anlatırmısın sayfalar karısık gozunuyor bende anlattıysan bıle gormedım kusura bakma lutfen beklıyorum cevabını ben de 59 kılo ıle hamıle kaldım 85 ıle dogum yaptım kızım 9 aylık ancak 69a ınebıldım emzırmıyorum da bana da önerilerini beklıyorumm kıyafetlerım uzerıme olmuyor kendımı cok kotu hıssedıyorum aynaya bakınca lutfen bıldıklerını bızımle paylas
tebrıkler bende kendı kendıme 6 kg verdım am a2.5 aydır kılom aynı 67-68 arası sürekli bı 66 ya bıle ınemeıdm yanı spor yapmadanverıdm ama artık gıtmıyor sporada bır turlu vakıt ayıramıyorum bende emzırıyorum hala oglum 14 aylık 9-6 masa bası calısyorum ve atıstırma huyum cok sen kendıne ve ıradene nasıl hakım oldun benım sorabılecegım tek soru o olur
symrnecim nasılsın tatlım? oğluşu sünnet ettirdik salı günü çok şükür.. onun bakımı, iş telaşı fln geçiyor zaman,çarş başlıycam işe,karar veremedim hala istifaya,işe başlayınca duruma göre karar vericem.
çok öptüm seni ve topiğin çıtır annelerini..
bu arada diyetisyene kiraz sapı çayını sorabilir misin,zararı var mı emzirenlere fln? bir de yoğurt detoksu ve kiraz detoksunu önerir mi?
Selam arkadaşlar,
uzun zaman oldu buraya girmeyeli,umarım herkes iyidir ve her şey yolundadır...
Benim bebişim 15 ayının içinde , artık emzirmiyorum...Emzirme bittikten sonra 5 günde 5 kilo diyeti var ona başladım...Kilom 57.1 de takılı kalmıştı.Ne yapsam kilo veremiyordum.Bu diyet ile 55.0 ı gördüm 5 günün sonunda...Sonra bir 5 gün daha yapayım dedim.Bu sefer daha az kilo verdim, 53.8 i gördüm tartıda...Tekrar bu diyeti yapmak istedim ama 2. günün sonunda bir baktım ki tartıda bir değişiklik yok...Şimdi ara verdim, kilomu korumaya çalışıyorum, bir süre sonra tekrar diyete başlayıp 50 kg ineceğim inşallah...Anladım ki ben emzirirken kilo veremiyorum ve anladım ki ben aç kalarak kilo verebiliyorum...Belki sağlıksız ama ancak böyle verebildim kiloları...
Hepinize sevgiler,hepinizi öpüyorum...
gecmıs olsun canım bende kendımde ondan şüphelenıyorum dıkkat etsemde fazl abı kılo veremıyorum hatta 3 aydır aynı kılodayım neden oluyormus pekı bu :44:kızlarr nerelerdesiniz???bende insülin direnci varmış((
di
yetisyene gittim ve taaam 17 kilo verirsem bunun geçebileceğini söyledi.ama insülin direnci olanlar çok zor kilo verirlermiş ve benim de hep karnım şiiiiiş
ben de seni tebrik ederim verdiğin her bir kilo için
evet spor konusunda haklısın,spor yapmadan kesinlikle kilo verilmiyor. Eğer vakit darlığından şikayetçi isen kesinlikle haftaiçi için kendine program yap, yoksa spora kesinlikle vakit ayıramazsın.
İrade ile ilgili benim değişik yöntemlerim olmuştu: Öncelikle ben gerçekten ne istediğim üzerine uzun süre düşündüm. Benim derdim çok zayıf olmak değil,sağlıklı kiloma ulaşmaktı, yolun sonuna geldim sayılır. Neyse fazla uzatmadan yöntemlerimi sayayım:
- Bu kiloya ulaşana kadar özellikle ayna karşısında giyinip soyundum, hala da aynı şeyi uyguluyorum...aynadaki görüntünüzden mutlu olmadıkça çabalarınız fazlalaşıyor.
- Fırsat buldukça alışveriş merkezlerine gidip mağaza gezdim, üzerime yakışmayacağını bile bile beğendiğim kıyafetleri giydim,her yeme isteğimde deneme odalarındaki üzüntümü hatırladım.
- Bol bol moda dergisi karıştırdım,artık alışkanlık oldu,her ay 2 adet moda dergisi alıyorum,içlerinde muhteşem şeyler oluyor bana olmayacaklarını hatırladıkça motive oluyordum :)
-Zayıflayınca yapacağım alışverişin listesini çıkarıp görünür bir yere astım
- Çok fazla yemek yiyen ve abur cubur tüketen arkadaşlarımla görüşme sıklığımı azalttım. Kendileri de durumu görüp saygı duydular ve yardımcı oldular, şimdi eğer ortamda ben varsam sadece kahve/çay ve meyve ikramı yapılıyor.
Benim yöntemlerim bunlardı,sen kendi yaşantına göre bunları çeşitlendirebilirsin
Sevgiler
canım tatilden yeni döndüm,cevap gecikti biraz kusura bakma
şimdiiii, dün diyetisyene kontrole gittim, verdiğimiz 5 haftalık arada hiç kilo almamışım
Ramazan'da nasıl diyet yapılacağından bahsetti ama ben vazgeçtim çünkü bebeğimin dişleri patlamaya başladı,eğer zorlu bir süreç olursa tutmayı düşünmüyorum. Ama oruç tutacaklara belirteyim: sahurda kahvaltı veriyor diyetisyen (haşlanmış yumurta,peynir,domates,salatalık,biber ve 2-3 dilim ekmek) akşam da önce oruç açıyorsun,aradan 1 saat sonra yemek yiyorsun ve en son gece meyve ile olayı bitiriyorsun. Yalnız bu tip diyetlerde çok ama çok zor kilo veriliyormuş,bilginiz olsun.
Tatlı krizleriyle ilgili olarak çözüm çok basit: 1 bardak yağsız süte toz tarçın karıştırıp (tarçının miktarı sana kalmış) içiyorsun.Bende çok işe yaramıştı.
Bir de ayda 2 kere ödül vermişti bana, istediğim tatlıdan ayda 2 kez 1 porsiyon tüketiyordum.
Şimdi bugün itibarıyla maraton yeniden başladı, hedef 55'e düşmek, bakalım nasıl gidecek herşey..
cok tskler cvbın ıcın benım doymaktan zıyade gözüm aç oldugu ıcın kendımı durduramıyorum 2-3 gün ıyı gıdıyosam dıger gun butun emeklerım bozuluyo o yuzdend ekılo veremıorum yanı bı ıstıkrra saglayamıyorum yemek duzneı olarak sadece dengelemıyı bılıyorum o kadar senın dedıgın gıbı spora agırlık vercem bende baska turlu olmuycak yürüyüşlere başladım evde sanrıım etkısını görücem
canım cevabın için teşekkür ederim bende bu hafta biraz salladım sanki diyeti ama yinede vermişim biraz artık tarıda 59 .500 gr görmekteyim kendimi bu olay tabikide mutlu ediyo beni ayyy ramazana 58 le gircem dedim ama belki giremem 59 olsa olmazmı :) tatile gitme planımız varda :) inşallah
kızlarr nerelerdesiniz???bende insülin direnci varmış((
di
yetisyene gittim ve taaam 17 kilo verirsem bunun geçebileceğini söyledi.ama insülin direnci olanlar çok zor kilo verirlermiş ve benim de hep karnım şiiiiiş
ya bence o kadar kasma,ben de seninle aynı kilolardayım ve beni doğumdan sonra gören her arkadaşım ne kadar harika göründüğümü söylüyor, çok mutlu oluyorum.
önemli olan sağlıklı olmak,sen sadece yediklerini abartmayıp fazla hareket et,inan bana o şekilde de kilo verirsin
canım geçmiş olsun yaa..
sakın canını sıkma, bizim de bir aile dostumuzda aynı rahatsızlık var, sen sadece doktor ne derse onları harfiyen uygula,inan bana işe yarıyor!
kolay gelsin
kızlarr nerelerdesiniz???bende insülin direnci varmış((
di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?