- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi minikkus24
-
canım çok güzel besleniyorsun metabolizmanıda yavaşlatmazsın hem..haftada 1 kilo çok güzel canım..şimdi senin kaç kilo fazlan var..valla sır gibi saklıyorsun haaa şu kilonu.delikafadulden.sanki söylesen yayacağızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım kimse kimseyi tanımıyor rahat ol yaasengözlerimebaksanab boy ve kilonu söyle o konuda da yardımcı olalım ne kadar vermen gerekir diye
sütün ne alemde bu arada..hiç etkilenmiyor değilmi..
elma,tarçın,ayvayla şekersiz komposto yapıp bence onuda iç bol bol...a.s
kız niye saklıyım?
tamam guru da duymuyorum da :bbo:
bi ton başlıkta bas bas bağırıyorum.
73 kiloyum ben malesef.
evlendiğinde 51 kilo olan biri için asla kabul edilemez kilolar bunlar.
hamileilik öncesi bir de düşükten gelen kilolar da var ben de..
ama hepsi gidicek inş.
boyum 1.69
haa bu arada sütümde herhangi bi azalma yok şükür...
kızlar yaa ben de evlendiğimde 53 kiloydum.61 kilo ile hamile kaldım. şimdi ise 69 um. 8 kilo daha vermem lazım. ama tabi 53 e gitmeye ohoooo daha bir fırın ekmek yemem lazım... ay yanlış oldu galiba kaydirigubbakcemile3
bence 8 kilo cok değil,verirsin..
doğumdan sonra ne kadarı gitti kilolarının merak ettim:uhm:
benim gibi cok almamışsın sen demek ki..
ben 66 ile hamile kalmıştım.
yani benim de o kiloya ulaşmam için 7 kilo vermem lazım ama ben en az 60a inmek istiyorum..
bakalım görücez :jeyyar:
kız niye saklıyım?
tamam guru da duymuyorum da :bbo:
bi ton başlıkta bas bas bağırıyorum.
73 kiloyum ben malesef.
evlendiğinde 51 kilo olan biri için asla kabul edilemez kilolar bunlar.
hamileilik öncesi bir de düşükten gelen kilolar da var ben de..
ama hepsi gidicek inş.
boyum 1.69
haa bu arada sütümde herhangi bi azalma yok şükür...
kız naaaptın bizede anlat....nolur nolur...68 69 kg gıbı hamıle kaldım..95 96 gıbı doguma gırdım arkadaslar...Suan 71 kg yum:)Hedefim 65:)
çok fazla bir kilon yokmuş Allahtan böyle devam edersen kısa zamanda kurtulabilirsin..bu arada evlenmeden öncede bayağı zayıfmışsın heeesengözlerimebaksanab
ben şimdiden doğumdan sonra girmek için takımlara bakıyorum..hangisinin motivasyonu daha yüksek diye..ama ordada sık paylaşım yapmak gerekiyor..acaba bebek varken girebilirmiyim bilmiyorum..
kız sorma ya..
takımlar tıklım tıklım dolu yeni eleman almıyorlar.
14. takımda bir kişilk yer vardı.
bir hafta deneyelim seni dediler.
birkaç kişiydik başvuran.
bi türlü kimi alacaklarını sölemediler,ben de vazgeçip cıktım:bbo:
şimdi de 1. takımda deneme sürecindeyim.
burdaki elemanlar da bi girip bişeyler yazmıyorlar.
böyle olursa burayı da bırakıcam.
paşa paşa yaparım kendi başıma diyetimi:dilcikar:
geçen sene tam bu zmanalar 71 kiloydum..hastalanmıştım..ilaç serum kan hapları derken 6 kilo almışımdelikafadulden
bende 1. takıma girmiştim..hiç kimse bişey yazmıyordu..motivasyon dene bişey yoktu..gerçi elemanların hepsi değişmiştir şimdiye kadar..bende başka takıma transfer olmuştum..
70-79 aralığındakiler birlikte zayıflıyor topiğine de takılabilirsin oralarda grup gibi..en azından sürekli paylaşım içindeler...daha çok faydası olur
annecikler siz burayı çok boşluyorsunuz ama yaa..paylaşımınız çok az..ne yediklerinizi,gün içinde yaptığınız aktiviteleri neden paylaşmıyorsunuz..ben doğumdan sonra buraya gelip yalnız yalnız mı takılacağım:çok üzgünüm: kendin çal kendin oyna hesabı
3 haftaya doğururum herhalde..4-5 hafta sonra buradayım nasipse...hadi kızlar canlanın yaaa
Benimde bebeğim 5 buçuk aylık fakat daha 3 haftadır diyet yaparak 4 kilo verebildim.Emzirirkende yediklerime dikkar ettim fakat hiç kilo veremedim.Geçen haftada ilk adetimi oldum fakat yine kilomda :çok üzgünüm:değişme olmadı.acaba gerçekten denildiği gibi 6 aydan sonra kendiliğinden gitmeye başlar mı kilolar?bu konuda tecrübeli biri varsa bana cevap yazabilir mi?inanın bu konu çok canımı sıkıyor.:çok üzgünüm:
selam kızlar. doğum kilolarımdan 3 kilo kaldı. 56 kiloyum şuan. ama kilo azaldıkça vermek zorlaşıyor.emzirdiğim için ilk zamanlar daha ço kilo gidiyordu.şimdi daha az gidiyor. rejim de yapamıyorum. biraz dikkat etmeye çalışıyorum ama 3 kilo fazlalık gitmiyor. iş yerinde de fazla yiyemiyorum. bakalım artık ne olacak. gerçi fazlada kafama takmıyorum. mayıs sonuna kadar kendime zaman tanıdım.ozaman kadar inşallah veririm bu kiloları..
cocostar ne kadar oldu sen doğum yapalı?ilk 6 ay ben çok yemek yedim. ama emzirdiğim için zayıfladım. 2-3 aydır biraz biraz dikkat ediyorum yediklerime. eğer yeni doğum yapmışsan hemen vermeyi düşünme bence.ben kendime 1 yı zaman tanımıştım doğum yaptığımda. mayıs sonuna kadavercem demiştim.ben 21 kilo aldım hamileliğimde.eğer sen de çok aldıysan eski haline dönmen biraz uzun sürebilir.ama az kilo aldıysan işn kolay. sıkma canını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?