Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

diyet yapmıyorum ama biraz yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.biraz da spor tabi ama sanırım yeterli olmuyor.4 ay zaman tanıdım kendime. bu süre içinde vermem lazım.

neler yaptın gecen hafta?

ben sadece yediğime dikkat ettim.
sadece 2 gün de eliptik bisikleti kullandım.
ama bu hafta hergün kullanıcam inş..

yediklerime dikkat ettim. 2 gün eliptik bisiklete bindim 1 gün de aerobik yaptım. ama değişen bişey yok :1shok:

bence spor bizim gibi cok sıkı diyet yapamayanlar için cok daha önemli..
sen de hergün yapmaya calış,bakalım ne olacak?

sen emziriyor musun bu arada?

kızlar emzirmeyi bırakınca kilo alımı artıyo mu ya
ben bırakmadım henüz ama aldım zaten kilo 59a kadar inmiştim ya bayramdan sonra böyle oldum işte
birde bırakınca alırsam oy oy oy yaaaa
emdiği halde neden veremiyorum ben

bence spor bizim gibi cok sıkı diyet yapamayanlar için cok daha önemli..
sen de hergün yapmaya calış,bakalım ne olacak?

sen emziriyor musun bu arada?

evet emziriyorum canım. ve haklısın spor çok önemli. bu arada sabah tartıya çıktım bir de baktım ki yarım kilo gtmiş :) olsun yine debir gelişme seviniyorum o nedenle :)

aynen...
hani emzirmek kilo verdiriyordu:bbo:

canım ama bayramdan sonra diyetimi eskiisi gibi yaptığım söylenemez ama
özellikle bayramda tatlı et vs tkaçırıdm yani
sonrasında da toplamaya pek çalıştığım sölenemez dikkat ettim ama öyle işte

şekerim çıktığı için tatlı yemiyorum aylardır..gözümün önünde dönüyor hepsi..ama söz verdim kendime hamilelik öncesi kiloma dönmeden yemeyeceğim..
bu arada benim bir arkadaşım emzirmeyi bıraktı ama kilo almıyor çünkü çocuk büyüdükçe hareketli oluyor peşinde koşmaktan kilo alamıyor..kızlar acaba yediklerinzle kendinizi mi kandırıyorsunuz..yani dikkat ettiğinizi mi sanıyorsunuz..çünkü benim arkadaşımda öyleydi..veremiyordu dikkat ediyorum diyordu ama yediklerini saydığında bayağı kalorili şeylerdi..ufak tefek görünüyorlr ama dikkatli olmak lazım..
bence hergün her öğün ne yediğinizi buraya yazın paylaşın,yanlışlarınızı eleştirin eminim kilo vermeniz hızlanacaktır

emzirmek fazladan kalori yakmamızı sağlıyor..
ama yediklerimiz kalorili seylerse tabiki bu yakılan kalori de güme gidiyor..

emzirirken ortalama 500 kalori yakılıyormuş günde.ben şimdiye kadar emzirdiğim için kilo verdim ama artık olmuyor çünkü biz ek gıdaya geçtik ve eskiye nazaran daha az emiyor.doğum yapalı 2-3 ay olduysa hemen vermeyi düşünmeyin bence.ilk 6 ay kesinlikle çok iyi yemeniz lazım. besleyici şeylerden yemelisiniz. sonra düşünürsünüz kilo vermeyi.ben doğum yapalı 8 ay oldu daha yeni yeni dikkat ediyorum yediklerime.3-4 kilo daha versem yetiyor zaten. kasmıyorum oyüzden.sıkı rejim yaptığımda sütüm azalıyor. 1 hafta denedim resmen göğüslerim bom boş kaldı.bol su ve süt içtiğim halde. ben akşamları ekmeği kestim sadece sabah kahvaltıda yiyorum kızarmış şekilde. mesela pasta börek olursa evde yarım dilim falan yiyorum veya tadına bakıyoum. yemekleri normalde çok yerim.porsiyonlarımı biraz azalttım. işte böyle. bunları da 1 aydır falan yapıyorum. ama vücut direniyor. kilo vermem zorlaştı çünkü..

canım ne bileyim benim gözümün önünde arkadaşım emziren biri değilde,normal biri gibi yedi yemeğini sadece..bol su,humana still tea,bol bol komposto içti(incir,üzüm,kayısı falan) 15 aldı 18 verdi 3 ay içinde...hatta 2 ay içinde denebilir.kırkı çıktığında aldığı bütün kiloları vermişti..normal yiyip bol su içmek kesinlikle süt yapıyor diyor..demekki bünyeye göre değişiyor..

sizi gidiler kayboldunuz ortalıktan..
noldu bu hafta sonuçlar..
benim bu hafta bir kilom daha gitti cok şükür..
2 hafta da sonuca ulaştım.
yavaş yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum cok şükür

sizi gidiler kayboldunuz ortalıktan..
noldu bu hafta sonuçlar..
benim bu hafta bir kilom daha gitti cok şükür..
2 hafta da sonuca ulaştım.
yavaş yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum cok şükür

canım MaşaAllah sana nasıl yapıyorsun anlat da ben de yapayım yahu...

ben 15 günde 1 kilo verdim...

buna da şükür sengözlerimebaksanab

canım MaşaAllah sana nasıl yapıyorsun anlat da ben de yapayım yahu...

ben 15 günde 1 kilo verdim...

buna da şükür sengözlerimebaksanab

canım benim menü neredeyse fix 2 haftadır.
haftasonları şaşıyor ama genelde..

sabahları bir yumurta yiyorum.haşlanmış ya da cok az yağda..
yağda olursa yanında yarım dilim kadar kepe ekmeği.

öğleyin kocaman bir kase yoğurt-tatlicadiarzu-, yanında 2 ızgara köfte veya bir dilim kepek ekmeği.

akşamları corba salata ve 3 kaşık sebze yemeği.

yemekten 2 saat kadar sonra da meyve...

bir de gün içinde 1 veya 2 bardak da süt içiyorum..

kızım içi gayet sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum,inş da öyledir..

bir de spora devamşakkıdı

sağol canım yaa ben de ıvır zıvır o kadar çok yiyorum ki. boğazıma bir dur desem iyi olacak :icecream:

canım benim gayet sağlıklı besleniyosun bravo sana

kızım için mecburum..
ama eşimin katkısı da yok değil tabi:asigim:

canım çok güzel besleniyorsun metabolizmanıda yavaşlatmazsın hem..haftada 1 kilo çok güzel canım..şimdi senin kaç kilo fazlan var..valla sır gibi saklıyorsun haaa şu kilonu.delikafadulden.sanki söylesen yayacağızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım kimse kimseyi tanımıyor rahat ol yaasengözlerimebaksanab boy ve kilonu söyle o konuda da yardımcı olalım ne kadar vermen gerekir diye
sütün ne alemde bu arada..hiç etkilenmiyor değilmi..
elma,tarçın,ayvayla şekersiz komposto yapıp bence onuda iç bol bol...a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…