Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

kıslar o kadar kilo verdim
ama bu göbüşte 10 kilo kadar yağ daha var
11 ay oldu ama gbüş kocaman
sizin nasıl
ve vücutta en zor eriyen yağ göbekte ki yağmış mekik falan hikaye çekiyorum ama yine aynı yine aynı

62 kiloymuşsun,öle 10 kiloluk bir göbek de yoktur bence..
sana öyle abartı geliyıordur..
ben doğumdan 10 gün sonra korse gymeye başladım.
1.5 ay olmasına rağmen toparlanmaya başladı.
tabi yine sarkma var hafif.
ama işe yaradığı bence kesin..

kadis normal doğum yapmadın heralde bende sezaryanzedeyim doğum yapalı8.5 ay oldu çok şukur kurtuldum göbekten sadece belimin yan kısmında birazck yağlanma var oda giderse süper olcak plates yap canım çok faydasını görürsün ben o sayede kurtuldm göbeğimden

canım yaa sadece pilatesle kilo veriliyor mu biliyor musun?

canım ahmet marankinin dediği sirke formülü ballı olan mı acaba? ben de geçen dinledim gece yatmadan 1 kaşık elma sirkesini bir bardak ılık suyla için dedi. acaba hangisi canım yaa?

canım ahmet marankinin dediği sirke formülü ballı olan mı acaba? ben de geçen dinledim gece yatmadan 1 kaşık elma sirkesini bir bardak ılık suyla için dedi. acaba hangisi canım yaa?

ahmet marankiye ait bu yazıyı buldum ben canım :

Elma sirkesi düzenli olarak kullanıldığında sindirime yardımcı olup, kilo vermenizi kolaylaştırıyor. Sabahları kahvaltıda, içine 1-2 kaşık elma sirkesi ve 1 kaşık bal karıştırılmış bir bardak ılık su, uygun bir rejimle birlikte kullanıldığında düzenli kilo kaybetmeyi sağlıyor.

cocostar daha öncede söylemiştim plates kilo verdirmiyo vucudu sıkılaştırıyo sadece eğer karnın kalçan varsa yap derim kilo vermk isstiyosan diyet+yürüyüşte yapman lazım canım

Benımde dogumdan sonra 3 4 kg kaldı ama vermek ıstedıgım kılo 8 kgNasıl kurtulcam bılmıyorum...

cocostar daha öncede söylemiştim plates kilo verdirmiyo vucudu sıkılaştırıyo sadece eğer karnın kalçan varsa yap derim kilo vermk isstiyosan diyet+yürüyüşte yapman lazım canım

sağol canım. eliptik bisikletime biniyorum ama aksatıyordum. aksatmamalıyım demek ki...

canım sağolasın ben de yapayım bari bunu kaydirigubbakcemile5

slm kızlar ben 22 yaşındayım. 9 aylık bi oğlum var, hamilelikten önce 52 kiloydum doğuma giderken 80 oldum yani 28 kilo aldım şuanda 62 kiloyum ama çok mutsuzum hala 10 kg fazlam var diyet yapamıyorum yemeden duramıyorum, bel fıtığı var spor da yasaklandı bana ne yapacam bi akıl verin

tubacm ne yapacağın gayet basit canım bebişin artık büyümüş memede o kadar emmez bence diyete başlamanın vakti gelmiş birden değil ama yavaş yavaş yediklerini azalt canım ne yiyosan yediklerini önce yarıya indir sonra tatlıyı tuzluyu hayatından çıkar bak o zaman nası zayıflıyosun

elma sirkesi ve balı bende bi deneyeceğim yemektende biraz biraz kıstım zaten belki bu elma sirkesi biraz olsun işe yarar umutluyum. bide bu günlerde koşu bandını araştırıyorum eve bi tane almak istiyorum düzenli olarak tempolu yürüyüşte eklersem hayatıma sanırım veririm bakalım ne olcak. muson cum çok uğraştım ama benim bebiş bıraktı emmeyi 7 aylıkken , zaten o emerken her hafta yarım kg veriyordum emmeyi bıraktı kg vermem durdu kaldım 62 de zayıflama hapları falan çok moda oldu ama ben korkuyorum açıkçası sağlık herşeyden önce gelir.

herkes emzirirken kilo verildiğini söylüyor ama ben neden vermiyorum acabakafamçokkarıştı

tubacm bizimkide bırakacak gibi sadece geceleri emiyo bende çok istiyorum ama emmesini emmiyo ben de koşu bandı almatı düşünüyorum canım bebkten dolayı yürüyüş yapamıyorum bakalım artık

evde bir spor aleti olması gercekten cok iyi oluyor..
özellikle kışın bebeklerden dolayı dışarı cıkılamadığından spor kısmı atlanmamış oluyor..

ben eliptik bisikleti tavsiye derim..
koşu bandından daha fazla kası çalıştırıyor..

ben hamilelik öncesi kullanıyordum baya.
kalçalarım baya sıkılaşmıştı..

eliptik bisiklet bana gelmez bende bel fıtığı var doktorum spor olarak sadece tempolu yürüyüşü önerdi bide bi kaç egzersiz hareketleri bel fıtığına iyi gelen ama onlar çok yavaş hareketler asla o şekilde kilo veremem.. masa başı oturarak çalışıyorum malüm akşama kadar pc karşısında otur otur göbek yer yapacak diye ödüm kopuyor. koşu bandı baya kafama yattı (uygun fiyatlı bişiler bakıyorum) akşam işten eve gidince oğluş uyuyunca tabii yorgunluktan ölmezsem yürüyecem inşallah, hergün 1 saat :)

3-4 kilo daha versem eski halime döncem ama bi türlü gitmiyor. verileck kilo azaldıkça vermek zorlaşıyor sanki.spor da yapamıyorum 2 gündür,ev işinden vakit bulamadım...

3-4 kilo daha versem eski halime döncem ama bi türlü gitmiyor. verileck kilo azaldıkça vermek zorlaşıyor sanki.spor da yapamıyorum 2 gündür,ev işinden vakit bulamadım...

3-4 kilo dediğin nedir?
bugün var,yarın yok
merak etme cabucak gider..
ama uzun süredir diyet falan yapıyorsan belki bi sıkkınlık olabilir..

ben de yeni başladım.
henüz 1 kilo verdim..
bakalım hayırlısı..

bhk cım peki ben niye kilo veremiyorum ühüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…