- Konu Sahibi minikkus24
-
kıslar o kadar kilo verdim
ama bu göbüşte 10 kilo kadar yağ daha var
11 ay oldu ama gbüş kocaman
sizin nasıl
ve vücutta en zor eriyen yağ göbekte ki yağmış mekik falan hikaye çekiyorum ama yine aynı yine aynı
kadis normal doğum yapmadın heralde bende sezaryanzedeyim doğum yapalı8.5 ay oldu çok şukur kurtuldum göbekten sadece belimin yan kısmında birazck yağlanma var oda giderse süper olcak plates yap canım çok faydasını görürsün ben o sayede kurtuldm göbeğimden
günaydın kızlar....nasılsnız bakalım..
elma siekesi dediğiniz gibi içiliyor hatta ahmet maranki 1 ay düzenli yaparsanız düzenlide beslenirseniz 3-4 kilo rahat verirsiniz..bir zaman sonra idrarınızdan parça parça yağlar gidecektir dedi şaşırdım..yalnız herkesin midesine uymuyor o..
bal konusunda haklısın bhk...pekmezde aynı şekilde..mümkünse şekeri sadece meyveden almak lazım ama insanın bazen tatlı diye gözü dönüyor yaaa..
nasıl becereceğiz bakalım
ben şimdilik hergün yarım saat yürümeye çalışıyorum..1 dilim ekmek yiyorum günde.şeker,hamur işi zaten yasak gebelik şekerim çıktı çünkü..yalnız 4 gündür et süt ve yumurtaya ayrıca muza ağırlık vermiş durumdayım(günde 1 muzcuk ama)..diyete başladığımdan beri bebeğim fazla kilo almamış çok üzüldüm..o yüzden bundan sonra çok kilo almam kaçınılmaz gibi ama olsun..o yeterince alsın..ben 30 da alsam uğraşır didinir veririm...zaten buraya damlayacağım...sizde varsınız..bide takımlara girmeyi düşünüyorum vakit kaybetmeden..inşallah yaz gelmeden istediğim forma ulaşırımda yazın ifil ifil gezerim gönlümce
canım ahmet marankinin dediği sirke formülü ballı olan mı acaba? ben de geçen dinledim gece yatmadan 1 kaşık elma sirkesini bir bardak ılık suyla için dedi. acaba hangisi canım yaa?
cocostar daha öncede söylemiştim plates kilo verdirmiyo vucudu sıkılaştırıyo sadece eğer karnın kalçan varsa yap derim kilo vermk isstiyosan diyet+yürüyüşte yapman lazım canım
ahmet marankiye ait bu yazıyı buldum ben canım :
Elma sirkesi düzenli olarak kullanıldığında sindirime yardımcı olup, kilo vermenizi kolaylaştırıyor. Sabahları kahvaltıda, içine 1-2 kaşık elma sirkesi ve 1 kaşık bal karıştırılmış bir bardak ılık su, uygun bir rejimle birlikte kullanıldığında düzenli kilo kaybetmeyi sağlıyor.
elma sirkesi ve balı bende bi deneyeceğim yemektende biraz biraz kıstım zaten belki bu elma sirkesi biraz olsun işe yarar umutluyum. bide bu günlerde koşu bandını araştırıyorum eve bi tane almak istiyorum düzenli olarak tempolu yürüyüşte eklersem hayatıma sanırım veririm bakalım ne olcak. muson cum çok uğraştım ama benim bebiş bıraktı emmeyi 7 aylıkken , zaten o emerken her hafta yarım kg veriyordum emmeyi bıraktı kg vermem durdu kaldım 62 de zayıflama hapları falan çok moda oldu ama ben korkuyorum açıkçası sağlık herşeyden önce gelir.
3-4 kilo daha versem eski halime döncem ama bi türlü gitmiyor. verileck kilo azaldıkça vermek zorlaşıyor sanki.spor da yapamıyorum 2 gündür,ev işinden vakit bulamadım...
3-4 kilo dediğin nedir?
bugün var,yarın yok
merak etme cabucak gider..
ama uzun süredir diyet falan yapıyorsan belki bi sıkkınlık olabilir..
ben de yeni başladım.
henüz 1 kilo verdim..
bakalım hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?