- Konu Sahibi minikkus24
-
slm kızlar benımde ıkı aylık oğlum var bende aranıza bn katılıyorum bakalım 11 kılo vermem lazım
cnm ınsallah bırgun onlarıda tanıstırırız yuzyuze))))))))))
insaallah .antebın ıslahıye ılcesınde oturuyorum butaraflara yolun duserse herzaman beklerım mısafırım olun belkı guzel bır arkadaslıgımız baslar
68 69 kg gıbı hamıle kaldım..95 96 gıbı doguma gırdım arkadaslar...Suan 71 kg yum:)Hedefim 65:)
Günaydın;
Bende 6 ay önce doğum yaptım ve 26 kilo aldım...1 hafta önce itibariylede 29 kilo vermiş bulunuyorum...Adet olmakla kilomun hiç alakası olmadı çünkü daha 22 gün önce adet oldum..Yani 5.5 ay olmadım demek oluyor bu..Bana göre bu işin tek formülü yemiceksin..Bu kadar basit.Özellikle akşam saat 6 dan sonra hiç birşey yemezsen sadece su ve şekersiz bitki çayıyla çok güzel kilo verebilirisiniz..Emzirmeye gelince bende 6 aydır sadece anne sütü veriyorum...
oğlun nasıl bızden bır ay buyuksunuz?ısmı ne ?bızımkı ahmet kerem suan ayagında sallıyorum ...oruc tutabılıyormusun ben ttamadım utum olmadı suan tutmuyorum
canım oruc tutmuyorum sutum az cok yıyorum yeterkı sut olsun dıye .oglumun ada emir. bende ekmekle tatlı seylerı yemesem cok veriyorum unlu karbonhidratlı yıyeceklere dayanamıyorum yerken cok zevk alıyorum sonrada pişman oluyorum hep böyle devam ediyor bu hafta hic dikkat etmedim hic verenmedim gecen hafta 2 kıloverdım ama almadım
aslında bıraz dıkkat etsem kolay verıyorum da sabrım yok ıradesızım bırbırımıze yardımcı olalım sen kac kıladasın ben gordugun gıbı zor durumdayım yemin ederim hıc kıyafetlerım olmuyor almakta ıstemıyorum
yasmın nbr cnm nasılın ?bıraz utum var oğlus uyudu bakalım ewı toparladım hemen aksama kayınvaldeye gıtcez de hemen ewın ıslerını yemek yokken yapayım dedım bakalım uyanmazsa ...sonrada az bi yoğurttan kaymak alıyorum tereyağ yapıyorm onu yapayım buzluğa atayım bakalım ..........
@ yasmin46 : valla al benden de o kadar. bende tatlıya hazyır demekte zorlanıyorum, kıyafetlerime giyemiyorum ama almayacağım. bu kilolar gidecek. benim asıl sorun kilo vermek zor benim için. önce bir iki şok diyetle başlamak ya da normal bir diyetle devam ederken arada tokatlamak lazım bünyeyi şoklarla. ama ona da süt izin vermiyorç malum kızım daha 5 aylık. bakalım 6 da geçsin ek gıdalar başlasın o zaman bakacağız hal çaresine. ben bu ayı sporla atlatmayı düşünüyorum. bir aksilik olmazsa bugün başlıyorum spora. yarına bana sorun yapıp yapmadığı baskı yapın utanırda vazgeçmem sporda :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?