Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

ben cok su ıcemıyorum ya unutuyorum en az 1.5 lıtre ıçıyorum ramazandan dolayı aksamları kacırıyorum sonra pısmanlık hep aynı seyler bıldıgınız gıbı ama mecburum vermek zorundayım hıc gıyecek kıyafetım kalmadı amak ıstemıyorum tekrar gırecem o kıyafetlere hadı hepberaber devam.nekadar kacamak yapsakta pes etme yok ama lutfen bırbırımızı motıve edelım ınanıyorum hepımız ıstedıgımız kıloya ulaşacaz inşaallah.

yasmıncım gnydn
nelryapıyorsun bakalım bır haftada ıkı kılon gıtmıs masallah bende dun burda senı gorunce hemen bır cı<elge yaparak işe basladım dun idare ederdı bakalım su ıkı gunude atlatırsam ınsallah benım ıcın dıet baslamıs demektır bakalım bgn nasıl geececek?ben tatlı ve ekmeği kessem yeter bana ....asırı dusmeye basladım tatlıya

oğlun nasıl bızden bır ay buyuksunuz?ısmı ne ?bızımkı ahmet kerem suan ayagında sallıyorum ...oruc tutabılıyormusun ben ttamadım utum olmadı suan tutmuyorum

hangı bıtkı cayları mesela emzırırken

rezene çayı arkadaşlar hem sütü çoğaltıyor hemde forma girmemize yardımcı oluyor
yemıyorum diyete devam ama tartılmayada korkuyorum
gerçi dogumdan sonra 20 kilonun gıtmıs olmasıda bi mucize demekki kılo verebılıyorum
hepinize kolay gelsın

ewet cnm ben her aksam ve sabah bır su bardagı ıcıyorum oğluma da sbh 50cc aksam 50cc verıryorum gaz problemınede yarıyor :)))bende pazartesı tartılcam bakalım ne alemde olcam pazartesı baslamıstım cunku arada bı kacırıyorum ama emınım farketcek pazartesı gunu dıkkat edıyorum cunku tatlı hemen azalttım gece yemeklerını falan bırden kesemedım tatlıyı vucudum ıstıyor cunku....

yasmın nbr cnm nasılın ?bıraz utum var oğlus uyudu bakalım ewı toparladım hemen aksama kayınvaldeye gıtcez de hemen ewın ıslerını yemek yokken yapayım dedım bakalım uyanmazsa ...sonrada az bi yoğurttan kaymak alıyorum tereyağ yapıyorm onu yapayım buzluğa atayım bakalım ..........

oğlun nasıl bızden bır ay buyuksunuz?ısmı ne ?bızımkı ahmet kerem suan ayagında sallıyorum ...oruc tutabılıyormusun ben ttamadım utum olmadı suan tutmuyorum

canım oruc tutmuyorum sutum az cok yıyorum yeterkı sut olsun dıye .oglumun ada emir. bende ekmekle tatlı seylerı yemesem cok veriyorum unlu karbonhidratlı yıyeceklere dayanamıyorum yerken cok zevk alıyorum sonrada pişman oluyorum hep böyle devam ediyor bu hafta hic dikkat etmedim hic verenmedim gecen hafta 2 kıloverdım ama almadım
aslında bıraz dıkkat etsem kolay verıyorum da sabrım yok ıradesızım bırbırımıze yardımcı olalım sen kac kıladasın ben gordugun gıbı zor durumdayım yemin ederim hıc kıyafetlerım olmuyor almakta ıstemıyorum

@ yasmin46 : valla al benden de o kadar. bende tatlıya hazyır demekte zorlanıyorum, kıyafetlerime giyemiyorum ama almayacağım. bu kilolar gidecek. benim asıl sorun kilo vermek zor benim için. önce bir iki şok diyetle başlamak ya da normal bir diyetle devam ederken arada tokatlamak lazım bünyeyi şoklarla. ama ona da süt izin vermiyorç malum kızım daha 5 aylık. bakalım 6 da geçsin ek gıdalar başlasın o zaman bakacağız hal çaresine. ben bu ayı sporla atlatmayı düşünüyorum. bir aksilik olmazsa bugün başlıyorum spora. yarına bana sorun yapıp yapmadığı baskı yapın utanırda vazgeçmem sporda :kedi:

aynn bende senın gıbıyım cnm tatlı ve hamur işleri....bayılıyrm sonradan pişmanlık.....
suan 69kıloyum cnm suanlık ama ne olur ılerde bılemem:)))))

yazını simdı gordum canım.ıyı sayılırım oglegın ekmek yedım moralım bozuldu .oruc tutmuyorum sutude bahane edıp ıyıce yıyorum benım oglanda sımdı uyudu bende evı topladım aksam kayınvalıdeye gıdecez yemek yapmayacam arkadasım kararlıca baslayalım devam edelım bır program belırleyelım hergun neyedıgımızı yazalım ve bırbırımızı elstırelım yada degerlendırelım hergun aksam gun bıtımınde yazalım ne dersınız

nanemcım yukardada dedıgım gıbı sıkı bır program yapalım. gıtsın bu kılolar bıktım artık sısman olmaktan hergun aynaya bakıp kendıme kızıyorum sinir oluyorum tamam yarın baslıyorum diyorum yıne yapmıyorum.artık 40-42 beden giymek istiyorum 46 bedenim ve kendimden utanıyorumARKADASLARhersey karar verip uygulamada baslıyor bırbırımızı motive edelim yapma etme diyelim yeri gelince bana kızabilirsinizde baska caresi yok .yoksa benim agzım durmuyor TATLI VE EKMEGE HAYIR HAYIR HAYIR

sana katılıyorum sonua kadar hem de.. ben her yerde diyorum hazırım motiveye de destek olmaya da .. başlayalım!!!!!!!
hatta başladım bile...
yarın sporla ilgili bilgi vereceğim size...
şimdilik iyi akşamlar. kızım beni bekliyor evde.... yarın konuşalım uzun uzun opuyorumnanaktan

kızlar ben aralarda bol bol elma yıyorum su içiyorum öğünlerı de ıyıce azalttım resmen ac kalkıyorum kılo vermısım cok sevındım:)
hepınıze kolay gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…