Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

gndn
benımde dun cok gzldı
devam edıyorz bakalım
bgn kızım anasınıfına basladı cok heyecnlıydık bıraıp geldm oğlumu emzırıyorum oğlen almaya gdcem buda bana yuruyus olcak ınsallh servıs ayarlanana kadar

merhabalar, ben de size katılmak istiyorum.7 ay 1 haftalık dünyalar tatlısı bir oğluşum var.61 kilo ile hamile kaldım, 80 ile doğuma girdim.ilk 2 ay hiç diyet yapmadım, 69'a indim, daha sonra emzirmemi etkilemeyecek şekilde dikkat ederek 63.5'a indim.Hedefim 58.Ama 26'sında regl olacam ve 2 gündrğ kurufasülye yedim, bugün 65 geliyorum, inşallah şişliktir.Bir de 3 ekimde kardeşimin düğünü var , o da stres yapıyor iyice.Düğünde zayıf görünmek istiyorum.Bir de emzirdiğim için çok sıkı diyet yapamıyorum.Hedefim yılbaşına 58 kiloyla girmekzemuszemus

Merhaba kizlar benide araniza alin 11 aylik kizim var cok pis hirs yaptim 8 kilo vermem lazim ama destege ozellikle gaza ihtiyacim var yardim edin bana lutfen

merhaba arkadaşlar benide aranıza alırsanız sewinirim 80 89 kilo ağırlığındakiler topiğinede yazıyorum belirteyim dedim. bana gelince 4 ay önce oğlumu dünyaya getirdim 92 kloyla doğuma girdim şuan 86 kiloyum gündüzleri fazla emmiyor gece meme ağzında yapışık ikiz gibiyiz ek besinlerede başladık artık rahat bir şekilde diyete başlayabilirim ulaşmak istediğim kilo 60 ama kısa vadede tabi zor ama bir yerlerden başlamak lazım aynaya baktığım zaman kendimi tanıyamıyorum çevremdekilerin saçma sapan yorumları etrafımda herkes diyetisyen olmuşta haberim yokmuş buna 120 kilo olan annemde dahil bana kilolu diyenler inanırmısınız hepsi kilolu kişiler ben bir amaç uğruna kilo aldım dünyalar tatlısı bebişim için allah olmayanlarada nasip etsin ama herkese inat yılbaşına kadar farkedilir bir kilo vermek istiyorum desteğinize ihtiyacım var benide aranıza alırsanız hep yanınızda olacağım hepinizi öpüyorum sevgiyle kalın

ewet kızlar bgnde emzıren bı anne ıcın cok gzldı pazartesıye cıkarsak insallah devam artık tam gaz ..........

Merhaba kizlar benide araniza alin 11 aylik kizim var cok pis hirs yaptim 8 kilo vermem lazim ama destege ozellikle gaza ihtiyacim var yardim edin bana lutfen

ARKADASLARaramıza hos geldınız bız bır aylık bır program yaptık 2 gun oldu sızde katıla bılırsınız ekımın 22 sı son hepımıze kolaylıklar dılıyorum bu arada benımkıde bugun ıyıydı yarın daha ıyı olur ıns.bırakmak yok devam

BİR AYLIK DİYET PROGRAMINA KATILANLAR

yasemin 78.5 65

nazlıbahar 69 58

dilekruzgar 74.8 55

alpim 72 55

bego 86 60

dılekdoruk 64 58

mc78

bursasu 63 58

Son düzenleme:
slm kızlar bende nisan annesiyim 5.500 -6 kilo fazlalığım var program yapmışsınız enrde bulamadım bende katılmak isterim

yasmin teşekkürler
diyet nasıl gidiyor kızlar
ben pantolonlarımı gıymeye basladım ama tartılmaya korkuyorum
sizdede baskül korkusu var mı?

benim kilom 66 ilk hedef 60 hamile kaldigim kilo 60 a inince 58 olmak istiyorum bu arada ben dogum yapali 11 ay oldu regl de cok duzensiz o da etkiliyor tabii
:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…