- Konu Sahibi minikkus24
-
ewet benım bgnum cok gzldı ama ıftarda pıde cok gzl ve sıcacıktı bol susamlı dayanamdım bıraz fazla kactı sonrasında bıraaz cekırdek cıtledık bol suya devam .... sabah bıber salatalık dmates peynır bır kıbrıtten az bır dılım köy ekmeği bu gunluk bu kadar bı elma ve bır salatalık var ...
@ yasmin46 : valla al benden de o kadar. bende tatlıya hazyır demekte zorlanıyorum, kıyafetlerime giyemiyorum ama almayacağım. bu kilolar gidecek. benim asıl sorun kilo vermek zor benim için. önce bir iki şok diyetle başlamak ya da normal bir diyetle devam ederken arada tokatlamak lazım bünyeyi şoklarla. ama ona da süt izin vermiyorç malum kızım daha 5 aylık. bakalım 6 da geçsin ek gıdalar başlasın o zaman bakacağız hal çaresine. ben bu ayı sporla atlatmayı düşünüyorum. bir aksilik olmazsa bugün başlıyorum spora. yarına bana sorun yapıp yapmadığı baskı yapın utanırda vazgeçmem sporda :kedi:
ben de emziriyorum yaklaşık 3 haftadır yediklerime dikkat ederek 4 kilo verdim ama bu aralar regl olcağım için yavaşladı kilo vermem, ben dün midem küçülsün biraz diye -bir güne mahsus olmak üzere- kahvaltıdan sonra sadece meyve yedim yemek yemedim,süt açısından sabahları bol dereotu yiyorum kkahvaltıda ve bazen akşamları ,inanın günde 2 tane göğüs pedi değiştiriyorum. öneririm deneyin
ben de sık sık mutfağa gidip abur cubur yerdim birkaç yere kilo çizelgesi yaptım aynı bu tickerlar gibi ,kocaman kocaman yazıyla yazdım ve yanlarına da eski fotolarımdan koydum ve inanın etkili oluyoo vazgeçiyorum onun yerine su içiyorum veya meyve yiyorum
kızlar nasıl gıdıyor benımkı gayet ıyı 200 gr gıtmıs bugun dıyetımın 3. gunu tum hızla devam pesetme yok kızlar gelsın kucuk bedenler gıtsın kılolar YILMAK YOOOOK BIKMAK YOOOOK kendıme 1 aylık takvım cızelgesı yaptım buzdolabına yapıstırdım hergecen gune bır cızgı atsacagım. SAFAK 28 varmısınız 1 ay sonunda kım cok kılo vermıs bakalım onuda ödul olarak alkıslayalım
canım benim ben dikkat etmeye ilk başladığımda kilo aldım hemen. şimdi aynı duruyorum bakalım. dereotunu ben de yemeye başladım. kilo aldıktan sonra işi daha da ciddiye almaya başladım. artık tatlı, çukulata, abur cubur yok!!!!!!!! iki gündür yürüyorum ve buna ek oarak spor da yapacağım evde ama henüz başlayamadım spora. yürümeyle idare ediyoruz. ben gerçekten de zayıflamalıyım!!!!! önce hamilelik kiloma sonra da ver elini daha da aşağılar!... böyle destek olalım birbirimize. başarmamak için sebep yok.... yerimseniben
ARKADASLAR bayramın 1. gunuserbest olsun tatıl verelım bayramın 2. gunu dahıl 1 ay baslayalım yanı pazartesı baslayalım. 1 ay sonra tartılalım sonucları yazalkım tabı bu dıyet surecındede bırbırımızı mutlaka motıve edelım cok fazla hırs yapmak yok. cunku hepımızın bebegı var pazartesı kılolarımızı yazalım. OKEY.HEPNIZE GUVENIYORUM GIDECEK BU KILOLAR.:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:lepi::lepi::lepi:
tamam yarın baslıyoruz tarıhı yazıyorum ekimin 22 de tartılıp sonocları söyleriz hepimize kolay gelsin diger arkadaslardan kısa zamanda onay beklıyorum çalısıp cabalamadan ugrasmadan bırsey olmuyor bılıyorsunuz gidecek bukılolar
kızlar dıyetımızı herhangı bırseyle bozdugumuzda amann bozuldu demıyez bol bol su içecekmısız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?