Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

ewet benım bgnum cok gzldı ama ıftarda pıde cok gzl ve sıcacıktı bol susamlı dayanamdım bıraz fazla kactı sonrasında bıraaz cekırdek cıtledık bol suya devam .... sabah bıber salatalık dmates peynır bır kıbrıtten az bır dılım köy ekmeği bu gunluk bu kadar bı elma ve bır salatalık var ...

nazlıcım bende aynen senın gıbı aksam yemagınde pideyı bıraz kacırdım ama soz verıyorum yarın baslıyorum dıkkat edecem ve size yazacagım bol suya devam sutum cok az ne yapacam bılmıyorum 1 ogun mama vermek zorunda kalıyorum

günaydın hanımlar...

ben dün yaklaşık 1 saat yürüdüm. ama evde spor yapmaya zaman bulamadım. niyetlendim ya spora kızım uyumadı uyutmadı. neyse en azından bir saat yürüdüm. bakalım bu akşama allah büyük!...

merhaba kızlar bugun kahvaltıda 1 paket form biskuvi 1 bardak ayran 1 armut bırazcık uzum bırkac incir birazda cubuk kıraker
ögle 3-4 tane incir aksam 3-4 sarma üc köfte 3-4 yemek kasogı bulgur pilavı simdi soda yatıyorum gun bitti yarında devam sizden ne haber

ben de emziriyorum yaklaşık 3 haftadır yediklerime dikkat ederek 4 kilo verdim ama bu aralar regl olcağım için yavaşladı kilo vermem, ben dün midem küçülsün biraz diye -bir güne mahsus olmak üzere- kahvaltıdan sonra sadece meyve yedim yemek yemedim,süt açısından sabahları bol dereotu yiyorum kkahvaltıda ve bazen akşamları ,inanın günde 2 tane göğüs pedi değiştiriyorum. öneririm deneyin
ben de sık sık mutfağa gidip abur cubur yerdim birkaç yere kilo çizelgesi yaptım aynı bu tickerlar gibi ,kocaman kocaman yazıyla yazdım ve yanlarına da eski fotolarımdan koydum ve inanın etkili oluyoo vazgeçiyorum onun yerine su içiyorum veya meyve yiyorum

ayyy benım dunum aksama kdr cok gxzzldı ama ıftarda maffettım attım herseyden bolca yedım tatlı bile yredım sonrasında da cipsss bılem (pişmanm ama bgn olmıcakkkk

canım benim ben dikkat etmeye ilk başladığımda kilo aldım hemen. şimdi aynı duruyorum bakalım. dereotunu ben de yemeye başladım. kilo aldıktan sonra işi daha da ciddiye almaya başladım. artık tatlı, çukulata, abur cubur yok!!!!!!!! iki gündür yürüyorum ve buna ek oarak spor da yapacağım evde ama henüz başlayamadım spora. yürümeyle idare ediyoruz. ben gerçekten de zayıflamalıyım!!!!! önce hamilelik kiloma sonra da ver elini daha da aşağılar!... böyle destek olalım birbirimize. başarmamak için sebep yok.... yerimseniben

kızlar nasıl gıdıyor benımkı gayet ıyı 200 gr gıtmıs bugun dıyetımın 3. gunu tum hızla devam pesetme yok kızlar gelsın kucuk bedenler gıtsın kılolar YILMAK YOOOOK BIKMAK YOOOOK kendıme 1 aylık takvım cızelgesı yaptım buzdolabına yapıstırdım hergecen gune bır cızgı atsacagım. SAFAK 28 varmısınız 1 ay sonunda kım cok kılo vermıs bakalım onuda ödul olarak alkıslayalım

ben varım iki haftadır dıyet yapıyorum vermişimde
tatlı sevmemem benım tek avantajım
valla gerekırse bir sene yapıcam bu diyetı
iddia hangi gun bıtıyor ayın kaçı tartılcaz yazar mısn

namem sende katılsana yasmın yarısma teklıf edıyor beraber yarısalım tabi isteyen diğer arkadaşlarda yazsınlar

ayyy benım hıc ii baslamadı ya ıkı gundur ben bozdum ya talılar yemekler oohhh pazartesı naıl tartılcam bakalım ama dusunmuyorum tratılmayı ((((((bayram gecsın tamam artık bı uc gun ya da bır hafta dayanıp baslasam cok ıyı gıdıyor ama onu basaaarmam lazım

ARKADASLAR bayramın 1. gunuserbest olsun tatıl verelım bayramın 2. gunu dahıl 1 ay baslayalım yanı pazartesı baslayalım. 1 ay sonra tartılalım sonucları yazalkım tabı bu dıyet surecındede bırbırımızı mutlaka motıve edelım cok fazla hırs yapmak yok. cunku hepımızın bebegı var pazartesı kılolarımızı yazalım. OKEY.HEPNIZE GUVENIYORUM GIDECEK BU KILOLAR.:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:lepi::lepi::lepi:

tamammm ben varım pazartesi başlayalım yarışa .
Herkese ailesi ve sevdikleri ile beraber mutlu bayramlar dilerim

tamam yarın baslıyoruz tarıhı yazıyorum ekimin 22 de tartılıp sonocları söyleriz hepimize kolay gelsin diger arkadaslardan kısa zamanda onay beklıyorum çalısıp cabalamadan ugrasmadan bırsey olmuyor bılıyorsunuz gidecek bukılolar

ben cok acıkıyorum kızlar ya sankı oğlum sut deıl benı yıyor hele tatlı ypamıycam dıye dusunuyorum ama olsun aklımda olanla yapmam bıle belkı grm grm dusuruyordur...

tamam canım 22 ekimde kılolarımızı yazıyoruz bıde dıger topiclerde dıyet yapanlar isimlerini altalta yazıyorlarya kılolarıyla bırlıkte oyle yapsakya kızlar hemde daha motıve edici olur sizce de oyle olmaz mı
fikirlerınızı beklıyorumCADIARZU

kızlar dıyetımızı herhangı bırseyle bozdugumuzda amann bozuldu demıyez bol bol su içecekmısız

kızlar dıyetımızı herhangı bırseyle bozdugumuzda amann bozuldu demıyez bol bol su içecekmısız

tamam canım lısteyı ben yaparım suanki kilolarımı yazalım hedefledigimiz kıloyıda yazalım ben bugun canını cıkardım iyice dondurma ve çikolata yedim yarın safak baslıyor hepimize kolaylıklar diliyorum .arada birgun kacırdıgımız olursa bırakmak yok.ertesigun devam edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…