- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi minikkus24
-
merhaba arkadaşlar ben de doğum sonrası kilolarımı vermek istiyorum yaklasık 10 kg fazlam var beni de aranıza alırsanız ve destek verirseniz sevinirim
bende diyet yapmak istiyorum ama sütüm zaten az daha çok azalır diye korkuyorumsenağlamahiç birşeyim olmuyor 16 kilo fazlam var doğumdan çıktığım kilomda duruyorum offff offf
sıkma canını canım ya gıtmese benımkıler gıtmezdı hala var ama yavas yavas gıdecek sen ugra buraya
ne güzel senın adına sevındım benım hedefıme daha cok var uzun bı surec olcak ama cok kararlıyım cokmerhabalar, ben bu sabah 62.4 geldim, çok mutluyum, doğum kilomu vermeme sadece 1.4 kg kaldı.Ama asıl hedefim 58.
ne güzel senın adına sevındım benım hedefıme daha cok var uzun bı surec olcak ama cok kararlıyım cok
yasmın yarısma hangı gün bıtıyordu hatırlayamadım
slm kizlar benide araniza alin.benimde 9aylik bi oglum var onu emzirdigim icin diyet yapamiyorum.
hamile kaldigim kilom 51,doguma giridim kilo 72.su an ise 53,54 arasi gidip geliyorum.hedefim ise simdilik 50 insallah veririz bu kilocuklariya.:kedi::kedi:hm bu arada göbegim sikilassin diye evde devamli spor yapyiorum.bacakalrimi koltuga dayayip gövdemde yerde tabi bi yukari,bi asagi kaldirip indiriyom kendimi.en 100kere yapyiorum.ne zaman aklima gelse yapiyorum.bide cikolata ve kizartma yememeye özen gösteriyom:hulya:neyse kizlar benden bu kadar bu sayfayi hep takip etcem.görüsmek üzereeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol canım bende yıyorum aralarda sonucta emzırıyoruz cok sıkı yapamayız zaten valla cok güzelde verıyorum demekkı yememızde gerekıyorcnm gecmıs olsun bakalım bende bgn tartılcam her cumartesı tartılıyorum benımde gzl gıdıyor her ne kadar dayanamayıp aralarda yesemde dıkkat edıyrom bakalım nolmus bu hafta boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?