Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

besinlerin değişim tablosu
bir köfte kadar et yerine aşağıdakilerden birini yiyebilirsiniz.
*1adet avuç içi kadar pirzola(kemiksiz)
*1köfte kadar kıyma
*1orta büyüklükte biftek
* 3tane hamsi
*1 orta boy sosis
*1dilim(1cm.)salam
*3dilimsucuk
*1kibritkutusu beyaz peynir
*2/3kibrit kutusu kaşar peynir
*1yumurta
*4yemek kaşığı kuru fasulye
*4yemek kaşığı nohut
*4yemek kaşığı barbunya
*4 yemek kaşığı bakla
*1su bardağı kıyılmış mantar
*3 yemek kaşığı lor
*2 kibrit kutusu kadar yağsız peynir
*1baget=2 köfte---1 but =4 köfte

1dilim ekmek yerine de aşağıdakilerden biri yenilebiliyormuş

*2adet tuzlu bisküvi
*1kase (15 grlık) tarhana çorbası
*1kase(15 grlık)şehriye çorbası
*1 kase(15grlık)pirinç çorbası
*1kase(25grlık)mercimek çorbası
*2yemek kaşığı pirinç pilavı(haşlama)
*2yemek kaşığıbulgur pilavı
*2 yemek kaşığı makarna
*2 kibrit kutusu kadar böreklik yufka
*1 küçük boy patates
*2 orta boy kestane
*1/2 koçan haşlanmış mısır
*1/3 simit-1.5 grisini
*1 su bardağıpatlamış mısır alıntıdır

bazı besinlerin değişimi:

*1 tabak mantı=2 ekmek+1 et+1çay bardağı yoğurt
*pizza(orta boy çeyrek)=2ekmek+2 et
*etli pide 1 adet=4 ekmek+2 et
*hamburger(rus salatasız)= 4 ekmek+2 et
*sandviç =4 ekmek+2 et
*poğça 1 adet = 2 ekmek
*peynirli börek(4 kib.kutusu kadar)=2 ekmek+1 et
*kısır 2 yemek kaşığı =1 ekmek
*mercimek köfte 2 adet = 1 ekmek
*patates salatası yağsız 2 yemek kaş.=1 ekmek
*z.yağlı sarma 2 adet= 1 ekmek
*etli sarma 12 adet küçük = 1 ekmek+2 et
*etli biber dolma 2 orta boy = 2 ekmek+2 et
*etli kabak dolma 2 orta boy= 2 ekmek+1 et+1 sebze
*sütlaç(tatlandırıcılı)= 1 ekmek+1 süt
*muhalllebi(tatlandırıcılı) =1ekmek+1 süt
*aşure(tatlandırıcılı) =2 ekmek
*lahmacun orta boy az yağlı =2 ekmek+1 et
*nohut leblebi 1 çay bardağı =1 ekmek
*karnıyarık(közleme patlıcan) =1 sebze+1 et
*menemen 1 yumurtalı =1 sebze+1 et
*yağsız tost2 dilim tost ekmeğinden = 2 ekmek+1 et
*döner çeyrek içi alınmış ekmekle =2ekmek+2et
*diyabetik reçel 1yemek kaşığı= 1 meyve
*üçgen peynir 2 adet =1 et
*üçgen light peynir 3 adet= 1 et
*uno light ekmek 2 dilim =1 dilim normal ekmek ekmek
*eti form4 adet bisküvi şeklinde olan = 1 ekmek
*patates kızartması 10 adet = 1ekmek

1 ekmek=1 ince dilim ekmek
1 et=1 köfte kadar et
1 sebze=1 porsiyon sebze
1meyve=1porsiyon meyve
1süt=1.5çay bardağı

alıntıdır
umarım faydası olur kızlar

merhaba arkadaşlar ben de doğum sonrası kilolarımı vermek istiyorum yaklasık 10 kg fazlam var beni de aranıza alırsanız ve destek verirseniz sevinirim

bende diyet yapmak istiyorum ama sütüm zaten az daha çok azalır diye korkuyorumsenağlamahiç birşeyim olmuyor 16 kilo fazlam var doğumdan çıktığım kilomda duruyorum offff offf

ıyı geceler kızlar ewet tartılıp geldım cızelgemı degısmedım değğırım sımdı bır hafta da 1400gr. vermısım oldum 67800 ve bu hafta ben sadece tatlıya ve geece yemelerıne dıkkat etmıstım gercekten emzırırken daha kolay verılıyromus ınsallah hepımız hedef kılolarımıza ulasırız )

bende diyet yapmak istiyorum ama sütüm zaten az daha çok azalır diye korkuyorumsenağlamahiç birşeyim olmuyor 16 kilo fazlam var doğumdan çıktığım kilomda duruyorum offff offf

sıkma canını canım ya gıtmese benımkıler gıtmezdı hala var ama yavas yavas gıdecek sen ugra buraya

sıkma canını canım ya gıtmese benımkıler gıtmezdı hala var ama yavas yavas gıdecek sen ugra buraya

uğrayim cnm uğrayımda hırs olsun bendede sizler ne güzel vermeye başlamışsınız kiloları darısı başıma inşallaha.s.

merhabalar, ben bu sabah 62.4 geldim, çok mutluyum, doğum kilomu vermeme sadece 1.4 kg kaldı.Ama asıl hedefim 58.

merhabalar, ben bu sabah 62.4 geldim, çok mutluyum, doğum kilomu vermeme sadece 1.4 kg kaldı.Ama asıl hedefim 58.
ne güzel senın adına sevındım benım hedefıme daha cok var uzun bı surec olcak ama cok kararlıyım cok
yasmın yarısma hangı gün bıtıyordu hatırlayamadım

ne güzel senın adına sevındım benım hedefıme daha cok var uzun bı surec olcak ama cok kararlıyım cok
yasmın yarısma hangı gün bıtıyordu hatırlayamadım

canım yarısma 22 EKIM son hepımıze kolaygelsın benımkı ıyı gıdıyor bakalım kım cok kılo verecek yılmak yok arkadaslar devam

kızlarrr nerdsınız ya???
ben bu sabhta platesıımı yaptım dusumu aldım geldım ama kımse yok gene (((

yaaaaaaaa ben 10 günde 3 kilo verebildim 80 den 77 ye düştüm normalmi yoksa azmı vermişim.bu kilolar ne zaman gidecek ooooooooooooffffffffffffffffffkafamçokkarıştıAllahım bana yardım et:Saruboceq:

slm kizlar benide araniza alin.benimde 9aylik bi oglum var onu emzirdigim icin diyet yapamiyorum.
hamile kaldigim kilom 51,doguma giridim kilo 72.su an ise 53,54 arasi gidip geliyorum.hedefim ise simdilik 50 insallah veririz bu kilocuklariya.:kedi::kedi:hm bu arada göbegim sikilassin diye evde devamli spor yapyiorum.bacakalrimi koltuga dayayip gövdemde yerde tabi bi yukari,bi asagi kaldirip indiriyom kendimi.en 100kere yapyiorum.ne zaman aklima gelse yapiyorum.bide cikolata ve kizartma yememeye özen gösteriyom:hulya:neyse kizlar benden bu kadar bu sayfayi hep takip etcem.görüsmek üzereeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım
kızlar bayadır gıremedım bebegım sünnet oldu onunla ugrasıyordum bıde modem bozuldu
ama amacıma gıderek yaklasıyorum 69 a indim cok mutlyum hemen tıckerımı degıstıreyım:)

cnm gecmıs olsun bakalım bende bgn tartılcam her cumartesı tartılıyorum benımde gzl gıdıyor her ne kadar dayanamayıp aralarda yesemde dıkkat edıyrom bakalım nolmus bu hafta boyunca

cnm gecmıs olsun bakalım bende bgn tartılcam her cumartesı tartılıyorum benımde gzl gıdıyor her ne kadar dayanamayıp aralarda yesemde dıkkat edıyrom bakalım nolmus bu hafta boyunca
sağol canım bende yıyorum aralarda sonucta emzırıyoruz cok sıkı yapamayız zaten valla cok güzelde verıyorum demekkı yememızde gerekıyor

hosbulduk alpim,off su hafta sonu gelince tüm yasakli yiyecekleri yiyorum hemde saetin kac olmasi sorun degil.bakin simdi saete cay yaptim amayaninda cips var off kocam yerken ben bakimmi simdi yiyim artikin.hafta sonu tatil diyek yarin sonn.

kızlar bende zayıflamak istiyorum
resmen psikolojim bozuluyo
benide aranıza alın
ilk sayfadakş diyeti mi uyguluyorsunuz
biraz bilgi verir misiniz:kedi:

66 kilo ile hamile kaldım 83 kiloya çıkktım şu an 75im ve kazık çakmış durumdayım
önce 65e sonra 60a düşmem gerek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…